جشن بزرگ خانوادگی در ایام عید ولادت حضرت مهدی (عج)
همراه با:
اجرای سرود های
🔸"سلام فرمانده1"
🔸"سلام فرمانده2"
🔹"سرود بیعت"
🔹"سرود عزیزم حسین"
و...
و برنامه های دیگه 👌
😍یه جمع شاد امام زمانی 🌹❤️
🔴اجرا توسط گروه سرود رویش و جبهه فرهنگی ماح قم
🕐زمان:18 اسفند 1401
ساعت 16:00 الی اذان مغرب
همراه با اقامه نماز جماعت
⛪️مکان:بوستان طراوت پردیسان(محله یک)
#عید_امید
#ناجی_بشریت
#سربازان_مهدی
@Royesh_Pardisan
”بســم اللّه الرحمن الرحیـــم”
خداوندا..!🤲🏻
روزم را با نام تو آغـــاز می کنم،
ای صاحب شکوه و بزرگواری... 💫
⬇️ برنامه امروز کانال:
#آزاد
❄️فـــرصـــ🦋ــــتـــ زنـــ💎ـدگــے
💠🔹💠
💙|• @forsate_zendegi•|🖇
امامعلی(ع) :
رستگارشدآنکهبرهوسشچیرهگشتوانگیزه
هاینفسانیخودرامهارکرد.
-[حدیثغررالحکم⁶⁵⁴¹]
#حدیث
❄️فـــرصـــ🦋ــــتـــ زنـــ💎ـدگــے
💠🔹💠
💙|• @forsate_zendegi•|🖇
دعای عهدAUD-20210719-WA0049.mp3
زمان:
حجم:
1.78M
هر صبح بخوانیم دعای عهد
و بخواهیم ظهور مولایمان مهدی (عج)
#امام_زمان 🖤
#دعای_عهد 🤝
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
❄️فـــرصـــ🦋ــــتـــ زنـــ💎ـدگــے
💠🔹💠
💙|• @forsate_zendegi•|🖇
💫تجدید عهد صبحگاهی 💫
انشاءالله بخونیم برـاے ظھور هرچہ زودتر آقامون✨🖤
#امام_زمان_علیه_السلام
#دعای_عهد
❄️فـــرصـــ🦋ــــتـــ زنـــ💎ـدگــے
💠🔹💠
💙|• @forsate_zendegi•|🖇
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 او نمادی از زنان بافرهنگِ ایران است
♻️ شبکه سایبری ثامن
📌افتتاح ۲۲۰۰ واحد مسکن مهر بعد از ۱۲ سال چشمانتظاری
وزیر راه و شهرسازی:
🔹۲۲۰۰ واحد مسکنمهری که امروز در شهر جدید هشتگرد به بهرهبرداری رسید حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول کشیده که در قالب طرح نهضت ملی مسکن آنها را تکمیل کنیم.
در جریان طرح مسکن مهر مبالغی بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان از ۱۰ تا ۱۲ سال قبل توسط متقاضیان پرداخت شده بود و تلاش کردیم آورده متقاضیان افزایش پیدا نکند.
پرونده مسکن مهر در این منطقه تا پایان ۱۴۰۲ به اتمام میرسد. پروژههای نیمهکاره اولویت دولت است.
♻️ شبکه سایبری ثامن
جادهصافکن های جنبش #زن_زندگی_آزادی🔺
⭕️سالها در خفا و در خاک ایران بر علیه جمهوری اسلامی فعالیت نمودید ، اما اکنون شجاع شدهاید و لباس تزویر را دریدهاید و با ذات برهنهی خود در میدان نبرد حاضر گشتهاید!!!
⭕️ما این شفاف سازی شما را به فال نیک میگیریم و به قول شهید سردار سلیمانی معتقدیم فرصتی که در بحران ها هست در خود فرصت ها نیست!!!
⭕️برهنگی امثال شما از بَرکات فتنهی جاری است!
#حجاب
✍ میلاد خورسندی
♻️ شبکه سایبری ثامن
در راستای احیا واجب فراموش شده امربه معروف و نهی از منکر برگزار شد:
برپایی قرارگاه عفاف و حجاب در همایش پیاده روی طریق المهدی
همزمان با نیمه شعبان، قرارگاه عفاف و حجاب در طریق المهدی(حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران ) برپا گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم،
به همت هیئت زمینه سازان ظهور و معاونت امر به معروف پايگاه شهیده طیبه واعظی و گروه احیاگران ؛ همزمان با میلاد حضرت مهدی (عج) قرارگاه عفاف و حجاب، در مسیر پیاده روی طریق المهدی استان قم برگزار شد.
در این برنامه تعدادی از آمرین امربه معروف و نهی از منکر پایگاه شهیده واعظی به دعوت از بانوان و دختران شل حجاب، به جهت حضور در قرارگاه عفاف و حجاب پرداختند.
دختران هیئت زمینه سازان ظهور در قرارگاه عفاف و حجاب انواع مدل های محجبه شال و روسری را برای متقاضیان اجرا و نحوه استفاده از آن را آموزش میدادند.
گفتنی است مراسم تبرک جویی از پرچم حرم مطهر حضرت ابوالفضل العباس(ع) نیز در بخشی از این برنامه انجام شد.
خانم دشتی مسئول هیئت زمینه سازان ظهور هدف از انجام این فرایند را ترویج حجاب اسلامی بانوان ایرانی و احیای واجب فراموش شده امربه معروف و نهی از منکر و ایجاد فضای معنوی بیان کرد.
انتهای پیام /پورجعفرآبادی