eitaa logo
سابلیمینال رایگان
24.9هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
851 فایل
کانال نتایج سابلیمینال رایگان👇 https://eitaa.com/joinchat/1567686953Cdbf7e1553b فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
نذر برای آیت الله نخودکی و کسب نتایج . میشه اینترنتی هم صدقه داد .
دستور ختم سوره یس برای همه حوائج ازشـیخ نخودکی
از شیح حسنعلی نخودکی (ره) ختم های بسیاری نقل شده است . مزار ایشان در حرم امام رضا علیه السلام است . از بزرگان و عرفای بنام بودند .
توسل به امام زمان عج از مرحوم نخودکی (ره)
شجاعت و حفاطت و رفع ترس
ان شاء الله درمان با آیت الکرسی تداوم روزانه لازم است شیخ حسنعلی نخودکی (ره)
تسبیح جملات مثبت برای خودآگاه همین جملات در سابلیمینال هم میشه استفاده کرد
ختم چهارده هزار صلوات 14 هزار صلوات حضرت آیت الله کشمیری ختمی برای قضاء حوائج از استاد خود حضرت آیت الله قاضی نقل کردند: «که از شب شنبه بعد از نماز عشاء غسل کند و سپس شب اوّل هزار صلوات تقدیم به پیامبر صلی‌الله علیه و آله و سلم کند و صدقه کنار بگذارد. شب دوّم هزار صلوات و صدقه و هدیه به امیرالمؤمنین علیه‌السلام و شب سوّم هزار صلوات و صدقه تقدیم به حضرت زهرا علیها السلام کند؛ و هر شبی تقدیم به معصومی کند، شب چهاردهم هزار صلوات و صدقه تقدیم به امام زمان علیه‌السلام کند. پس چهارده هزار صلوات و صدقه تقدیم و هدیه به معصومی کند. برای برآورده شدن حاجت؛ و این صلوات سبب محبوب شدن نزد محمد و آل محمد می‌شود».
ذکر نخودکی برای ثروت بالاتر از کیمیا ذکر نخودکی برای ثروت یکی از ختم هایی است که برای رسیدن مال از طرف ایشان توصیه شده و از آن به کیمیا یاد شده است. ختم این دعا به ترتیب زیر است: یک بار آیه الکرسی را تا «هو العلی العظیم» می‌خوانی اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَوَتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَوَتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ و سپس تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را می‌گویی؛ و سپس سه مرتبه سوره توحید «قل هو الله احد» را می‌خوانی؛ و سپس سه مرتبه ذکر صلوات می‌گویی: اللهم صل علی محمد و آل محمد؛ و بعد سه مرتبه آیه مبارکه: وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا (سوره طلاق آیه 2 و 3) هرکس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه برونشو ( و نجات از مشکلات) برایش فراهم می‌کند و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد، و هرکس بر خداوند توکل کند خدا او را بس است (وکفایت امرش را می‌کند)، خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند، و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است.
ذکر آیت الله نخودکی برای ازدواج اگر قصد تسهیل در ازدواج دارید، ذکر نخودکی برای ازدواج به این نیت را نذر کنید. این ختم را به مدت هفت چهارشنبه ادامه دهید و هر روز یک مرتبه سوره مبارکه یاسین را قرائت کنید و تا ۶ چهارشنبه آن را تکرار کنید. ختم چهارشنبه هفتم که همان آخرین ختم است را نگه دارید و زمانی آن را اجرا کنید که به مستجاب الدعا شده باشید. ذکر برای مستجاب شدن حاجت نخودکی چهارشنبه: ۱۰۰ مرتبه یا ابا صالح المهدی ادرکنی پنج شنبه: ۱۰۰مرتبه یا فاطمه الزهرا ادرکنی جمعه: ۱۰۰مرتبه یا جواد الائمه شنبه: ۱۰۰مرتبه آیه شریفه ام یجیب یک شنبه: ۱۰۰مرتبه صلوات دوشنبه: ۱۰۰مرتبه یا ابوالفضل العباس ادرکنی سه شنبه:۱۰۰مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه چهارشنبه: ۱۰۰مرتبه یا زین العابدین ادرکنی
صلوات نخودکی تسبیح صلوات تسبیح آویزان ذکر صلوات برای حاجت از آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی (ره) این دستور ویژه و خاص است . از مرحوم نخودکی رحمه الله علیه نقل شده است: برای مستجاب شدن حاجات 12000 مرتبه ذکر صلوات را تکرار کنید. به این ترتیب که هر شب 1000 ذکر صلوات بفرستد تا تمام شود و 🌷سفارش شده است که تسبیح را روی زمین قرار ندهد و بلکه روی دیوار و به سمت قبله آویزان کند. مثله میشه به یک گیره یا میخ یا با یکی دو تکه چسب کتاب به دیوار آویزان کرد .
ساده ترین راه برای حاجت روایی از نخودکی آنطور که از مرحوم رحمه الله علیه نقل شده است: برای اصلاح امور دنیوی و اخروی هیچ چیز مانند به جا آوردن نماز در اول وقت نیست، در هر شرایطی مهم است که نماز در اول وقت خوانده شود.