eitaa logo
سابلیمینال رایگان
24.9هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
851 فایل
کانال نتایج سابلیمینال رایگان👇 https://eitaa.com/joinchat/1567686953Cdbf7e1553b فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
نتیجه مردمی نتیجه از سابلیمینال رشد مو سازنده مورگانا لینکش👇 https://eitaa.com/freesubliminal/17733
پیامبر خاتم صلی‌الله‌علیه‌وآله وسلم در خصوص ابراز عشق مرد به همسر مي فرمايند: «با زنان مهربانی کنید و دل هایشان را به دست آورید تا با شما همراهی کنند و هرگز آنان را مجبور و خشمگین نکنید». در روایت دیگر فرمودند: «اگر مردي به همسرش بگوید دوستت دارم، هرگز از قلب او خارج نمی شود.» امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هنگامی که کسی را دوست میداری، او را از این محبت آگاه کن ابراز عشق و علاقه در محیط خانواده، میان دو همسر، یا میان پدر و مادر نسبت به فرزندانشان کانون خانه را به بهشت تبدیل می کند. چه دوزخ های سوزانی که معلول کمبود محبت و عاطفه فرزندان از جانب والدین است و حسرت شنیدنِ «عزیزم، دلبندم، تو را دوست دارم و. ..» سال ها بر دل کودکان می ماند و گرفتار عقده کمبود محبت می شوند. ابراز دوستی و محبت، تنها به گفتن و لفظ نیست. گاهی احترام کردن، بوسیدن، نوازش کردن، هدیه و سوغات خریدن و این گونه حرکات، نشانه عشق و دوستی است.
علائم بیماری های خون شامل موارد زیر می‌شود. علائم اختلال در گلبول‌های قرمز: احساس سردی، خستگی، ضعف و رنگ‌پریدگی علائم اختلال در گلبول‌های سفید: احساس بیماری و خطر ابتلا به انواع عفونت علائم اختلال در پلاکت‌ها: خونریزی و مشکل در لخته شدن خون از بیماری های خاموش در کشور ما ، فشار خون بالا است. خصوصا فشار خون عصبی.
شوهر عمه من فشار خون داره البته از 20 سال قبل و همیشه موقع عید و ... خیلی کم آجیل و شیرینی و کباب می خورده . اون موقع من نمی دونستم برای چی . ولی الآن ماشاءالله سالمه . پرهیز در راس درمان هاست . مردم اکثرا دنبال این هستند که چی بخورند که بهتر بشن ولی درمان بسیاری از امراض در پرهیز درست است . دو سه لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بکش. اول و آخر غذا یه کم نمک طبیعی دریا بخور . نمک طبیعی برای فشار خون بد نیست . ولی نمک تصفیه شده کارخونه ای مضره آب انار طبیعی هم خوبه . انار سید میوه هاست و به تنهایی خاصیت 13 تا میوه رو داره . در همه امور چنین است . پرهیز از قضاوت . پرهیز از خودخواهی . پرهیز از عصبانیت . پرهیز از مردم آزادی . پرهیز از نا امیدی از رحمت خدا . پرهیز از دوستی های گذرا و حرام . پرهیز از حسرت گذشته و زندگی مردم . پرهیز از تکرار گناه . پرهیز از غذاهای کارخانه ای . پرهیز از مشروبات و مخدرات . پرهیز از بی مهری . پرهیز از پرخوری و بر هم خوری . پرهیز از لا مذهبی . پرهیز از تلقینات منفی . افکار انسان قدرتی داره که می تونه انسان سالم رو بیماری کنه . یه ناسزا یا بی حرمتی یا خبر بد می تونه انسانی رو روانه بیمارستان کنه . لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ در کتاب شریف بلد الامین از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که هر کس می خواهد اجلش به تأخیر افتد و خداوند بر دشمنان یاری اش دهد و از مرگ های بد محفوظ بماند، هر صبح و شب بگوید: سُبْحانَ الله مِلأ الميزانِ وَمُنْتَهى العِلْمِ وَمَبْلَغِ الرِّضا وَزِنَةَ العَرْشِ وَسَعَةَ الكُرْسي (سه بار) الحَمْدُلله مِلأ الميزانِ وَمُنْتَهى العِلْمِ وَمَبْلَغَ الرِّضا وَزِنَةَ العَرْشِ وَسَعَةَ الكُرْسي (سه بار) لا إِلهَ إِلاّ الله مِلا الميزانِ وَ مُنْتَهى العِلْمِ وَمَبْلَغَ الرِّضا وَزِنَةَ العَرْشِ وَسَعَةَ الكُرْسي (سه بار) الله أكْبَرُ مِلا الميزانِ وَ مُنْتَهى العِلْمِ وَ مَبْلَغَ الرِّضا وَ زِنَةَ العَرْشِ وَسَعَةَ الكُرْسي (سه بار)
دعای لباس نو یاسرِ خادم گوید: امام هادى، از پدرش، از جدّش حضرت امام رضا علیهم السلام روایت ‏کرده است که آن حضرت لباس را از طرف راست خود مى‏ پوشید، روزى لباس ‏جدیدى را مى‏ خواست بپوشد ظرف آبى طلب کرد و بر آن، ده مرتبه (سوره قدر) «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فی ‏لَیْلَةِ الْقَدْر»، ده مرتبه (سوره توحید) «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَد» و ده مرتبه (سوره کافرون) «قُلْ یا أَیُّهَا الْکافِرُون» قرائت نمود، سپس از آن آب بر لباس پاشید و پس از آن فرمود: هر کس پیش از آنکه لباس خود را بپوشد با آن چنین کند، تا مادامى که از آن رشته ‏اى باقى مانده در زندگى مرفّه و راحتى بسر خواهد برد
امام حسین علیه السلام
هدایت شده از فروشگاه پویان
کرم بوتاکس بهارین قیمت 150.000 تومان رفع چین و چروک مناسب انواع پوست @Ali11400new https://eitaa.com/66499044/2163