eitaa logo
سابلیمینال رایگان
24.8هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
851 فایل
کانال نتایج سابلیمینال رایگان👇 https://eitaa.com/joinchat/1567686953Cdbf7e1553b فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشمارید این خانواده چندتا بچه دارن ؟ بعد تو ایران همچین صحنه ای میبود، روشنفکر نماها ربط میدادن به بی‌فرهنگی
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در دیدم امام علیه‌السلام بخاطر برای ازم رو ....😱 ارزش فرزنددار شدن نزد خداوند
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ازدواج و احترام به همسر و فرزندان خادم امام رضا علیه السلام شوید
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هیلاری کلینتون: یکی از دلایل اصلی رشد اقتصادی آمریکا، نرخ بالای فرزندآوری است/ اگر می‌خواهید آمریکا قوی بماند، فرزند بیاورید! وزیر خارجه اسبق آمریکا: 🔹 زنان ما باید به وظیفه اصلی‌شان بازگردند و بچه‌های زیادی به دنیا بیاورند، یکی از دلایلی که اقتصاد ما بسیار بهتر بود، همین افزایش نرخ زاد و ولد بود دادن امتیازاتی مثل پول، مرخصی زایمان و تامین مالی خانواده، دیگر اثر قابل توجهی بر روی افزایش نرخ فرزندآوری ندارد و باید فکر دیگری کرد ❌بازگشت به خانواده و تولید زیاد فرزند، باید مورد توجه قرار گیرد ✍ برای ایرانی شیعه هم به کمک فضای مجازی بی صاحب و سلبریتی ها و غربگداها سگ فرزندی و سگ پروری را تجویز میکنند.
اعتماد به نفس داشته باش . به خودت شک نداشته باش ، تو خدا رو داری پس می تونی. اگر هر روز تلاش کنی و باور کنی که می تونی ، پس می تونی‌ . دنیا با ایمان و تلاش و اعتماد به نفس تغییر میکنه
زیاد فکر کردن و تخیل منفی از ترس بدتره ، وقتی به افکار منفی توجه و پر و بال بدی ، ترس و حس ضعف در جسم و ذهن تلقین میشه ، راه حل اینه ، که با امید به خدا به دل ترس ها بزنی و باهاشون مواجه بشی ، ترس ها زاده نگرش نادرست ذهن ماست.