eitaa logo
🇵🇸دوستان شهدایی🇮🇷
731 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
764 ویدیو
17 فایل
#اگاهی #آشنایی_با_شهدا♥ کپی؟حلال هدف ما چیز دیگریست🌼🖤 شروع نوکری:۱۴۰۱/۱۱/۱۵ پایان فعالیت:شهادت❤ ارتباط با مدیر @Fada_313
مشاهده در ایتا
دانلود
چَـشم‌هـٰای‌یڪ‌شـھید حَتـۍازپشـت‌ِقآبِ‌شـیشِـھ‌ای؛ خیـره‌خـیره‌دنبـٰآل‌ِتـوسـت ڪھ‌بـھ‌گنـٰآه‌آلـوده‌نشوی..:) بـھ‌چَـشم‌هآیـشآن‌قَسـم، تورامۍبینـند...!
شهیده فائزه رحیمی،دانشجو معلمی 20 ساله بود، ساکن یکی از برج های منطقه ۲۲ تهران، همان دختر شر و شیطان و به اصطلاح امروزی ها بیش فعال در کودکی، که بنا بر گفته خودشان گاهی شیطنت هایش اشک مادر را در می آورد.
فائزه رحیمی دانشجو معلم ۲۰سالۀ رشتۀ امور تربیتی دانشگاه فرهنگیان بود که در حملۀ تروریستی کرمان در 13 دی 402 به شهادت رسید. فائزه رحیمی ورودی سال ۱۴۰۰ دانشگاه فرهنگیان در رشته امور تربیتی در تهران و از فعالان اردوهای جهادی بود. وی اولین شهیده دانشگاه فرهنگیان است.
بدترین لحظه ....! امام زمان با اشک به پروندت نگاه کنه و بگه اینکه قول داده بود!!!❤️‍🩹🥀
یعنی شهید فائزه رحیمی..........
دنیا نداره ارزشی،،،آرزو کن شهید بشی🥀🖤
! " الهی مرا به غیر تو رغبتی نیست که تمام آرزوهایم در تو خلاصه می‌شوند."
*حتی موقع پر کشیدنت هم شیطنت و شلوغ کردی  دانشجو معلمی بیست ساله، متولد مرداد ۱۳۸۲، ساکن یکی از برج‌های منطقه ۲۲ تهران که در کنکور سال ۱۴۰۰ در رشته امور تربیتی، پردیس نسیبه دانشگاه فرهنگیان تهران قبول شده بود. موسوی، زندایی صمیمی فائزه خانم که نوزده سال است عروس این خانواده است و با فائزه خانم ارتباط خیلی قوی داشته است می‌گوید: «در فامیل پدر و مادری فائزه را به شیطنت‌های دوران کودکی می‌شناسند. فوق العاده شیطنت داشت و یک جا بند نمی‌شد. امروز هم موقع تشییع به فائزه می‌گفتم ببین فائزه باز اینجا هم شلوغ کردی، شیطنت کردی و یک شهر را که هیچ، یک کشور را به هم ریختی. نگذاشتی باز هم جَو آرام باشد.  اما اینبار چقدر قشنگ شلوغ کرد. اینبار آن جوری که دلش می‌خواست شد.  فائزه با وجود همه شیطنت‌های دوران کودکی‌اش، از حدود هفده سالگی انگار که یک نردبانی را خیلی سریع رفت بالا و رسید به نقطه اوج و عطف زندگی‌اش. خانمی و متانت توی رفتار و گفتار و کردارش موج می‌زد.»
585_36874880010669.mp3
24M
از زبان شهیده «فائزه رحیمی» دانشجو معلم شهید در حادثه تروریستی ۱۳ دی ۱۴۰۲ تدوین: مهدی موسوی
و عشــق یعنی‌ غمی عظیــم ولی بسیار عزیز... 💔