*حتی موقع پر کشیدنت هم شیطنت و شلوغ کردی
دانشجو معلمی بیست ساله، متولد مرداد ۱۳۸۲، ساکن یکی از برجهای منطقه ۲۲ تهران که در کنکور سال ۱۴۰۰ در رشته امور تربیتی، پردیس نسیبه دانشگاه فرهنگیان تهران قبول شده بود. موسوی، زندایی صمیمی فائزه خانم که نوزده سال است عروس این خانواده است و با فائزه خانم ارتباط خیلی قوی داشته است میگوید: «در فامیل پدر و مادری فائزه را به شیطنتهای دوران کودکی میشناسند. فوق العاده شیطنت داشت و یک جا بند نمیشد. امروز هم موقع تشییع به فائزه میگفتم ببین فائزه باز اینجا هم شلوغ کردی، شیطنت کردی و یک شهر را که هیچ، یک کشور را به هم ریختی. نگذاشتی باز هم جَو آرام باشد.
اما اینبار چقدر قشنگ شلوغ کرد. اینبار آن جوری که دلش میخواست شد.
فائزه با وجود همه شیطنتهای دوران کودکیاش، از حدود هفده سالگی انگار که یک نردبانی را خیلی سریع رفت بالا و رسید به نقطه اوج و عطف زندگیاش. خانمی و متانت توی رفتار و گفتار و کردارش موج میزد.»
585_36874880010669.mp3
24M
از زبان شهیده «فائزه رحیمی»
دانشجو معلم شهید در حادثه تروریستی ۱۳ دی ۱۴۰۲
تدوین: مهدی موسوی
ما همه از طایفه سلمانیم
هر چه خواهد بشود!
پایِ علی میمانیم..
#شهیده_فائزه_رحیمی
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شھادت مرگ نیست؛ زندگیه!
اما نه پیش آدما؎ دنیا ↳
پیش سیدالشھدا...(:♥️
#شهیده_فائزه_رحیمی
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ🤲
فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة
وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً 🤲
وَ دَلیلاً وَ عَیناً
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً 🤲
وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً
#شبتون_شهدایی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
زندگینامه
عباس در سال 1368 به دنیا آمد. مثل همه کودکان به تحصیل علم همت گماشت و بعد از اخذ مدرک دیپلم در بخش هوا و فضای سپاه مشغول خدمت شد ایشان فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد قزوین بودند. خیلی به هیئت و حضور در مساجد و ذکر اهل بیت(ع) علاقه داشت. او همیشه با وضو و مراقب رفتارش با دیگران به خصوص نا محرمان بود. آسمیه در جوانی به استخدام سپاه پاسداران درآمد. مدتی به عنوان تیرانداز نمونه انتخاب شد. به علوم اسلامی علاقه مند بود. لذا به مطالعه کتاب های حوزه روی آورد. در دی ماه سال 1394 داوطلبانه برای حراست از حرم آل الله به سوریه رفت و در روز بیست و یکم دی ماه سال 1394 در سن 26 سالگی در حلب جان به جان آفرین تسلیم کرد. پیکر پاکش هنوز به خاک وطن باز نگشته است.