هدایت شده از دخـتـرانِفـاطـمـۍ³¹³
🫐🦋سـلـامـ قـشـنـگـا🫐🦋
🦋🫐چـالـشـ داریـمـ🦋🫐
🦋🫐به طعم: راندیـ🫐🦋
🫐🦋جایزه: لیست میدمـ 🫐🦋
🫐🦋زمانـ: الانـ🫐🦋
🫐🦋ظـرفـیـت: ۵نفر بانو 🫐🦋
🫐🦋آیدیـ:@yaldaRajabi🦋🫐
🫐🦋کانالمونـ:https://eitaa.com/dokhtarane_fatemi_313🫐🦋
❌ باز هم توطئه!
▪️کانالهای خبری اصلاح طلب به صورت گسترده اقدام به پوشش قتل داریوش مهرجویی کردند
تقریبا تمام این کانالها در حال معرفی ضارب بعنوان فردی افغانستانی هستند
▪️لشگر سایبری و رسانه ای اسرائیل برای نجات مالک و حامی مالی خود از بحران ایجاد شده در فلسطین و اقدامات آینده جبهه مقاومت و حملات ایران به اسرائیل و برای اینکه با ایجاد اختلافات عمیق و ایجاد چالش بین ایران و افغانستان و مهاجران افغان از ورود فعال ایران به غائله غزه جلوگیری نماید، به حیله ۳۰ سال قبل (قتل فروهر و همسرش) روی آورد.
▪️نهادهای امنیتی به هوش باشند.
دزدی اول از خانه مهرجویی ، ارسال پست اینستاگرامی درباره نوع و ماهیت و ملیت دزد از طرف مهرجویی ، قتل آقای مهرجویی وخانمش و نهایتا ورود رگباری رسانه های اصلاحات و زرد به موضوع مساله ای است که از قبل برنامه ریزی شده است.
▪️این ماجرا سناریویی مشخص برای مشغول کردن کشور به حاشیه ایجاد شده و کاهش توان جبهه مقاومت و خنثی کردن نیروهای فاطمیون (افغانستانی) در سوریه و فلسطین می باشد.
✍ مهدوی
•┈••✾ 🇮🇷ضِــدّ شُبـْهــِــہ🇮🇷 ✾••┈•
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📹کلیپ
💥 نماز شب
🔮 حجت الاسلام رفیعی
✨فوق العاده👌
#پیشنهاد_دانلود
#برای_دیگران_ارسال_کنید
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
✘ تظاهرات در سراسر دنیا علیه جنایات اسرائیل و حمله به #بیمارستان_المعمدانی
#یازینب
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
#دختران_منتظران_ظهور