.
💢 سیلی سلیمانی صدا کرد
بی بی سی انگلیس به حرف افتاد
🔹مثل غلط اما مصطلحی است که عوام می گویند "تنها کسی که نمی داند، خواجه حافظ شیراز است". حاکی از این که همه، از فلان اتفاق خبر دارند.
🔹جناب حافظ فرموده: "نهان کِی مانَد آن رازی کز او سازند محفلها". مصداق این سخن، درماندگی های آمریکاست ولو غربگرایان، پنهان کنند. خبر رسوایی آمریکا در فساد انگیزی و کودتاگری از یک طرف، و شکست های پیاپی آن از طرف دیگر، چنان عالمگیر شده که پژواکش حتی در شبکه دولتی انگکیس (دولت شریک جنایات کاخ سفید) شنیده می شود.
🔹رسم شبکه BBC، لاپوشانی جنایات و شکست های آمریکاست؛ اما حالا در اثر سیلی پر سر و صدایی که حاکمان واشنگتن در حیاط خلوت خود "کلمبیا" خورده اند، بی بی سی هم به حرف افتاده است:
♦️"در آمریکای لاتین، این شوخی مشهوری است که «میدانید چرا تا حالا در آمریکا کودتا اتفاق نیفتاده؟ چون آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد». این قاعده هم استثنا داشت، در کلمبیا چندان نیازی به کودتا ضدچپ نبود، قدرت در دست رهبران راستگرای برخوردار از حمایت آمریکا مانده بود، طوریکه هوگو چاوز، آن را «اسرائیل» آمریکای لاتین لقب داده بود. اما حالا رخدادی تاریخی، ناظران را شگفتزده کرده؛ نخستین رئیس جمهور چپگرا برگزیده شده: گوستاوو پترو، عضو پیشین سازمان چریکهای ام۱۹. این تازهترین نمونه از چرخش ها در آمریکای لاتین و فاصله گرفتن از آمریکاست".
🔹آمریکایی که دیگر نمی تواند در حیاط خلوت خود (آمریکای لاتین)، از عهده ملت ها برآید، چگونه می تواند در غرب آسیا و در مقابل جبهه مقاومتی که حالا دامنه خود را تا ونزوئلا و کلمبیا و بولیوی و... گسترش داده، عرض اندام کند؟
🔹آمریکا در کلمبیا هم مانند ونزوئلا، از فرهنگ مقاومتی که ایران پیشاهنگ آن است و از سید الشهدای مقاومت "سردار سلیمانی"، سیلی خورد.
🔹کلمبیا سال ها، پایگاه آمریکا بود و کاخ سفید برای حمایت از شورشیان ونزوئلا، از این کشور استفاده می کرد. اما حالا مردم این کشور، رئیس جمهوری ضد آمریکایی را انتخاب کرده اند.
🔹کلمبیا چند هزار کیلومتر با ایران فاصله دارد؛ امادیروز، " گوستاوو پترو" رئیس جمهور منتخب اعلام کرد "سلیمانی، معمار غلبه بر بنیادگرایان فاشیست داعش در عراق و پیروزی کردها و اعراب برای رسیدن به مردم سالاری بود؛ آمریکا مزد او را با ترور داد. آمریکا همیشه از شرورها حمایت می کند".
🔹چند روز قبل هم مادورو رئیس جمهور ونزوئلا گفته بود: "من، مارس و آوریل ۲۰۱۹ با سردار سلیمانی آشنا شدم. او زمانی به ونزوئلا آمد که از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برق رنج میبردیم. من واقعاً نمیدانستم که او چقدر عالی است، اما صحبتی که با او داشتم بسیار دلنشین بود. او پیشنهاد کمک داد و دو یا سه روز بعد، کارشناسان ایرانی برای تعمیر تأسیسات برق به ونزوئلا آمدند".
🔹احمق های درجه یک آمریکایی و صهیونیستی (و به احتمال قوی انگلیسی)، "میهمان رسمی دولت عراق" را بز دلانه در فرودگاه بغداد ترور کردند و گفتند "دست ایران قطع شد و این، آغاز عقب نشینی های جمهوری اسلامی است" (!)
🔹اما حالا حتی کور ترین و سانسورچی ترین رسانه ها در نیویورک، تل آویو و لندن هم می فهمند که "سلیمانی شهید"، تبدیل به رسانه ای بسیج گر، و دست بزن ملت ها برای انتقام از قدرت های مستکبر شده است.
🔹راست گفت خداوند بلند مرتبه و بزرگ، که فرمود: "أَمْ يُرِيدُونَ كَيْدًا ۖ فَالَّذِينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكِيدُونَ. يا مى خواهند نيرنگ کنند؟ پس آنان كه كافر شدند، خود دچار کید و نيرنگ هستند".
👤محمد ایمانی
پیشنهاد می کنم حتما مصاحبه المیادین با آقای نیکولاس #مادورو رئیس جمهور #ونزوئلا را با دقت بخوانید
این رئیس جمهور مسیحی در یک کشور آمریکای جنوبی جوری از مبارزه با #امپریالیسم و #صهیونیسم صحبت می کند و به شکلی از مساله #فلسطین و مظلومین جهان اسلام دفاع می کند که انسان را شگفت زده می سازد.
آقای مادورو جوری از باورهای اسلامی و انسانی صحبت می کند که اگر نام وی را در ذیل سخنانش حذف کنند گمان این می رود که سید حسن نصرالله یا دکتر بشار اسد درحال سخنرانی درباره مسائل منطقه هستند.
صدایی که ما از قلب قاره آمریکای جنوبی و در سواحل #کارائیب آن هم در بغل گوش ایالات متحده #آمریکا می شنویم سال های سال برای شنیدنش درحال تلاش و هزینه در #عراق و #لبنان و سایر کشورهای منطقه هستیم.
در عصری که کلمات قدرت متلاشی کردن نظام های فکری مسموم و ضد انسانی را دارند و این کلمات هستند که توان شخصیت سازی ذهنی را برای افراد جامعه ایجاد می کنند سخنان آقای مادورو آن هم در ونزوئلا بسیار شنیدنی و ستودنی است.
سخنانی که شاید هرگز از نخست وزیر مسلمان عراق یا رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان یا لیبرالهای داخلی کشورمان شنیده نخواهد شد.
مادورو در بخشی از مصاحبه خود با المیادین می گوید : ما بخشی از دنیای بدیل بشریت جدید و جهان چند قطبی جدید شده ایم و در خط مقدم هستیم
ما تصمیم گرفتیم در خط مقدم فرآیند ساختن جهانی جدید برای بشریت جدید باشیم و با همه قدرتها در آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکا کنار بیاییم.
ما به راهی ایمان داریم که ما را به دنیای انسانی جدیدی خواهد برد که زودتر متولد و تقویت خواهد شد.
ونزوئلا مواضع دائمی خود را در قبال مسئله #فلسطین تأیید می کند و از حق تاریخی استقلال سرزمین های مردم #فلسطین و ساختن کشور آنها حمایت می کند.
ما تهدید به جنگ، تجاوز و خشونت علیه فلسطینی ها را رد می کنیم
و...
ابوقاسم
اینترنت ویژه کودکان تا ۲ هفته آینده رونمایی میشود
وزیر ارتباطات:
وزارت ارتباطات به زودی اینترنت ویژه کودکان و نوجوانان را در اختیار خانوادههای ایرانی قرار میدهد.
این سرویس، اینترنت کاملاً ایمن و بر اساس مصوبات شورای عالی فضای مجازی طراحی شده است.
کاربران میتوانند از طریق کد یواساسدی (USSD) و نرمافزارهای مدیریت سیمکارت از اینترنت کودک استفاده کنند. با فعالسازی این سرویس محدودیتهایی برای دسترسی کودکان اعمال میشود تا این دسته از کاربران در معرض محتواهای نامناسب قرار نگیرند. امکان تغییر شیوه دسترسی به حالت بزرگسال در هر لحظه فراهم است و والدین هر زمان که بخواهند میتوانند از سرویس بزرگسالان استفاده کنند. این سرویس ظرف یک یا دو هفته آینده رونمایی میشود.
🔹رسانه های افغانستان: تنها بازمانده خانواده اش در زلزله.
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
علیرضا:
ناامیدها را میوت کنید!
یک دسته از آدمها که معمولا کمتر کسی از رفتوآمد با آنها حال میکند، آدمهای #ناامید و منفیگرا یا به قول خودمان #غرغرو و #نقزن است. آدمهایی که از زمین و زمان، و از عالم و آدم شاکی هستند و به همهچیز حتی خوبیها هم گیر میدهند. #زندگی را به شکل اغراقشدهای سیاه و زشت و نامیدانه میبینند. معتقدند به آنها ظلم شده و در بدترین جای عالم به دنیا آمدهاند و برای همین به حق خودشان نرسیدهاند و دنیا یک روز خوش هم به آنها نشان نداده. خلاصه اینکه به هر طریق ممکن سعی دارند اثبات کنند از ما بدبختتر کسی در کهکشان راه شیری پیدا نمیشود.
اما این وسط یک سؤال جدی وجود دارد: آیا واقعا این جامعه است که وضعش اینقدر اسفناک است و نیاز به اصلاح دارد یا دید این افراد به زندگی و جامعه؟ به نظر میرسد هر ماجرایی که اتفاق میافتد را میشود از چند زاویه نگاه کرد. در حقیقت #ارزشگذاری نسبت به رخدادها، بستگی به #زاویه_دید ما نسبت به آن واقعه دارد. به قول یک فیلسوف انگلیسی: هر کسی عالم را چنان میبیند که «خود»ش هست.
ذهنی که عادت کرده به دیدن زشتیها و سیاهیها، در بهترین شرایط هم چیزی پیدا میکند برای غر و نق زدن، و برعکس، یک انسان خوشبین و امیدوار، در بدترین وضعیت هم بهانهای پیدا میکند برای لذت بردن و مشاهدهی خوبیها. آدمهای #امیدوار در هر واقعه و موقعیتی که باشند، نکات مثبت را پیدا میکنند و بالعکس آدمهای منفیباف فقط سختیها و رنجها را میبینند. وسط حادثهی #متروپل، میتوان از مرگ و میرها و خستگیها و کمبودها گفت و نوشت و رنجی بر رنجها افزود، ومیتوان به جای آن، قاب دوربین را روی ایثار و همدلی و از خودگذشتگیها بست.
امروز ردپای این آدمهای ناامید و غرغرو را در همین #اینستاگرام هم خیلی خوب میتوان دید. آدمهایی که پستها و استوریهایشان سرشار از گلایه و شکایت و نق است. خبرهای بد را با آب و تاب پخش میکنند و اوضاع را بدتر از آنچه هست نشان میدهند. اما زیباییها و خوبیها را یا نمیبینند، یا خیلی راحت از کنارشان عبور میکنند.
از آنجا که انسانها به مرور شبیه دوستانشان میشوند، ارتباط مداوم با این آدمها، که هرکجا باشند، ناامیدی پخش میکنند، میتواند کمکم شما را هم بدبین و ناامید کند. اما اگر در دنیای حقیقی به هر دلیلی ناچارید با این افراد در ارتباط باشید، در دنیای مجازی یک راهحل عالی دارید: #ناامیدها را میوت کنید!
👤زهرا شریعت احمدی
🔴 منافق چگونه در جبهه حق ایجاد یاس و ناامیدی میکند؟
فلان فسق و فحشا باشد، حامی و ساکتند...
برخورد شود، پریشان و مضطرب...
کار امام زمانی شود، ملول میشوند و مثل عمروعاص قرآن سرنیزه میکنند...
ضد امام رضا علیهالسلام کار شود، لالمانی میگیرند.
در عروسی فلان خواننده فاسقِ فاسدِ ضدفرهنگ، رقص مستانه میکنند و برای یک سرود مشق اخلاق میکنند و برای آبادان اشک تمساح میریزند...
همین جماعت، درحصر آبادان ستون پنجم صدام و اربابانش بودند و در شکست حصر آبادان از خشم به خود میپیچیدند و منافقانه مدام میگفتند چقدر جوان کشته دادیم تا این عملیات پیروز شود و روی یک واژه عملیات میکنند: #ناامیدی*
🔸پاسخِ قاطع سپاه پاسداران به درخواست ملتمسانه اسرائیل برای آتش بس و توقف حملات
🚨اکانت توئیتری سپاه پاسداران با انتشار این فیلم نوشت:
طی سفر رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه به یک کشور همسایه، رژیم صهیونیستی با ارسال یک پیام درخواست کرده، سپاه حملات خود به مواضع اسرائیل را متوقف کند و خواستار آتش بس در این جنگ پنهان شده است.
🚨حجةالاسلام طائب، در پاسخی غیرمنتظره با رد هرگونه آتش بس اعلام میکند حملات به اسرائیل با شدت بیشتر ادامه پیدا میکند.
👌پ ن پ ؛
بعدش در داخل طائب عزل میشه !!
تحلیل کنید اصل خبر چیه !
بعد عزل ساختنش یا قبل عزل چنین چیزی بوده!؟
📢 آیتالله میرباقری در همایش «تبلیغ نو»:
🔸 امروز در حوزه، پژوهشهایی در مسائل مختلف انجام میشود و حاصل آن، علومی مثل تفسیر، علم اصول و علم کلام و... است؛ اما در بین همه اینها، دانشی که روی آن تمرکز شده و مستند است، فقه است. فقه یعنی دانشی که تلاش شده به حجیت برسد. حوزه در این بازه زمانی هزار و چند صد ساله تلاش کرده، فقهی تحویل جامعه بدهد که نتیجه آن سبک زندگی مردم باشد. تلاش شده که این فقه به حجیت برسد، اما این کار بهصورت جدی در سایر موضوعات مانند تفسیر و کلام وجود ندارد.
🔸 امروز این فقه جایگاه خوبی در بین مردم دارد و مبلغین از همین فقه که دارای پشتوانه علمی است، مسائل دینی و شرعی را بیان میکنند.
🔸 البته در همین حوزه فقه با این که تلاش خوبی کردیم، ولی شاهد کاستی و نواقصی هستیم، لذا کاستیها سبب شده، امروز فقه موجود ما آنچنان که هست نتواند نیازمندی موجود را کفایت و حل کند. مراد این میباشد که سطح دیگری از مسائل هست که باید به آن پاسخ داده شود. اگر تفقه دین را نتوانیم ارتقاء ببخشیم، نمیتوانیم اداره جامعه را دینی کنیم. مراد این نیست که در همه موارد باید فقه باشد، باید علوم دیگر هم باشد. ولی تفقه دینی باید در مقیاس دنیای معاصر بهروز باشد.
🔸 اگر قرار است فقه به عرصه سرپرستی اداره اجتماعی وارد شود، باید تفقه دیگری اتفاق بیفتد تا بتواند پاسخگو باشد. این رسالهای که ما داریم، احکام اداره جامعه نیست و امروز احکام در مقیاس اداره، استنباط نشده و این مأموریت امروز حوزه است که این کار را انجام دهد. ما در این عرصه، نواقص جدی داریم و این امر موجب شده، مُبلغ هم از ابزار لازم برای حضور در اداره و سرپرستی جامعه برخوردار نباشد.
🔸 امروز در حوزههایی چون کلام و اخلاق، همین ایراد وجود دارد و نتوانسته به درستی اثرگذار باشد. این نشان میدهد که در عرصه های دیگر، تفقه کامل نداریم. امروز نیازمند به علم کلام، اخلاق و تبلیغی هستیم که بتواند برای مدیران خط حرکت ترسیم و برای عموم جامعه موضعگیری تمدنی ایجاد کند.
🔸 آیا امروز سطحی از اعتقادات که به مردم ارائه می کنیم، برای موضعگیری تمدنی کفایت میکند، قطعا کفایت نمیکند. اگر قرار باشد، جوان و مؤمن را به موضعگیری آگاهانه نسبت به مسائل پیرامونی برساند، احتیاج به استنباط گسترده در مسائل مختلف داریم. باید تفقه دینی اخلاق و حکمت را ارتقاء بخشد و به مرحله اداره اجتماعی برساند.
🔸 سخن ما این است که امروز دست ما به لحاظ محتوا برای تبلیغ پر است، اما در حوزه فقه، کلام و اخلاق دست ما خالی است. مبلغ میخواهد مسئله بگوید، به راحتی بیان میکند، اما همین مبلّغ، بخواهد برای مدیریت اجتماع حرف بزند، میبیند، حرفی برای گفتن ندارد.
البته محتوای اخلاقی داریم، ولی باید در سطحی باشد که بتواند اداره اجتماع کند و شبهات را پاسخ دهد.
🔸 بسیاری از شبهاتی که ذهن جوانان ما را پر کرده است، سؤالات تخصصی است. جوان دانشجو، روانشناسی تخصصی میخواند و در این حوزه برای او شبهه پیش میآید. وقتی شبهه تخصصی شد، باید تبلیغ تخصصی شود. تبلیغ باید به نقطهای برسد که بتواند در بحرانهای اجتماعی وارد شود و مدیریت کند.
🔸 ما احتیاج به عقبه علمی و پژوهشی داریم که بتوانیم از این عقبه برای اداره اجتماع و جامعه بهره ببریم.
تبلیغ ما باید به این مرحله برسد. این نیاز امروز تبلیغ است. باید برای این مسئله کار جدی کرد و برای آینده پیش رو برنامه ریزی قوی شود.
🔸 ما با دشمنی مواجه هستیم که در عرصه تمدنی تولید دانش کرده و برای ده سال بعدی هم در حال تولید برنامه است. تبلیغ باید به این مرحله برسد که بتواند این نیازمندی را پاسخ دهد.
🔸 تبلیغ نیاز به شبکه استنباط و عقبه علمی فقه و علوم انسانی دارد. حوزه علمیه، باید سطح فقهی خود را به سطح فقه تمدنساز و کلام تمدنساز و فقه اداره ارتقاء دهد تا بتواند پاسخگوی نیازمندی مدیریت جامعه امروز باشد.
بسم الله و الحمدلله
🔴 هنگامیکه خواب بودیم...
♦️هنگامیکه فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر در گرداب اباطیلی مانند من را در قبر دیگری نمیگذارند و عیسی به دین خود، موسی به دین خود، با ابزار جهالت و تبلیغات دشمنان، بلعیده شد؛
♦️هنگامیکه خوراک فکری جوانانمان از شناخت معرفت دینی را معاندین منافق تامین نمودند و به خوردشان دادند که لااکراه فی الدین، اما برایشان واضح نکردیم که هدایت از گمراهی مشخص شده است و اگر عقیده ای به ظهور عمل برسد و حق مشروعی را از دیگری سلب نماید، از مرز عقیده عبور نموده و به حریم عمومی اشخاص تعرض نموده است؛
♦️ هنگامیکه چشمهایمان عادت کرد به دیدن روسریهای از سر افتاده در کوچه ها و خیابانهایی که در نشانیها از نام شهدا خبر میدهند، و از کنارشان گذشتیم، دریغ از اخمی و اشاره ای و تذکری و ارشادی؛
♦️هنگامیکه علما و مربیان دینی در تبیین حکمت عفاف و حجاب کوتاهی کردند و ابهامات ذهنی نوجوانان و جوانان را دشمن با هجویات خود و سفسطه های فتنه انگیزش پاسخ داد؛
♦️هنگامیکه مسئولیت امور سازمانها و نهادهای فرهنگی را به مدیران اجرایی سپردیم که گزارش دهیهای کلیشه ای و از سر رفع تکلیف را به مدیریت تربیتی کمال گرا، ارجح دانسته و به جای آسیب شناسی و ارائه طرح و برنامه، آمار و ارقام انتزاعی کمیت محور از وظیفه های کیفی، به مقامات بالادستی خود ارائه نمودند؛
♦️هنگامیکه ارزشهای فرهنگی بازیچه ی شعارهای انتخاباتی نامزدها شد و دل سپردن به خواهشهای نفسانی شیاطین، جای تعهد به آرمانهای نظام اسلامی و انقلاب را گرفت؛
♦️هنگامیکه مسئولین، اجرای قوانین فرهنگی و اجتماعی لازم الاجرای مبتنی بر وظیفه ی حکومت اسلامی را بدون ضمانت اجرایی رها نمودند؛
♦️هنگامیکه غیرت در بعضیهایمان مرد و حیا بر باد رفت و موضوعات فرهنگی شد اولویت آخر خواسته های ما در سیاستگزاریها و اجراییات و به اقتصاد گره خورد؛
♦️ هنگامیکه ندانستیم اگر دزدیدن ناموس و عفت چشمها و حرمت نگاهها و دلهای پرهیجان و پرعطش عادی شود، دزدیدن مال و اختلاس به مراتب آسانتر خواهد بود؛
♦️ هنگامیکه رسانه ها، سینماها و هنرها ابتذال را به ابتکارات خلاقانه ی ارزش مدار، برتری دادند و جشنواره ی فجر شد عزاخانه ی فجرآفرینان غیور دین مدار و دوربینها از نمایش تصویر نزدیک سیمرغ بگیران به اصطلاح هنرمند به دلیل فضاحت پوشش آنها بر سکوی جشنواره ها عاجز شدند و این سلبریتیها شدند کعبه ی آمال و سوپر استارهای بعضی از سرمایه های انسانی نوجوان و جوان مملکتمان؛
و......
اینگونه شد که چند روزی است شرمنده ی حضرت شاهچراغ در شیراز معرفت خیز و عارف پرورمان شدیم و در تهران آغوش دختران جاهلمان حراج شد و هیهات که با این شتاب به کدام منزل مقصود رهسپار میگردیم و کجا قرار است بار سنگین مجاهدتهای شهدا را بر زمین بنهیم؛
و زنهار که خوراک سفره ی ارزشهایمان را در مطبخ بهائیت و یهودیت صهیونیزم بپزند...
✍مریم اشرفی
هشت ماه کشور بدون یک ریال استقراض اداره شد/ تورم کنترل خواهد شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه در دیدار با جوادی آملی:
دولت سیزدهم زمانی روی کار آمده که نه خزانه خالی بلکه خزانی مقروض و منفی را تحویل گرفت.
60 هزار میلیارد تومان در خزانه بدون تخصیص مانده بود، 535 هزار میلیارد تومان تعهد خرید اوراق ایجاد شده و 54 هزار میلیارد تومان هم تنها در چهار ماه پایانی دولت قبل از بانک مرکزی استقراض شده بود.
در زمان تحویل دولت ذخایر کالاهای اساسی از حد مجاز بسیار پایینتر آمده بود ولی در حال حاضر وضعیت ذخایر راهبردی کشور مناسب است.
با وجود تحویل خزانه مقروض، دولت را بدون استقراض اداره کردیم، برای کنترل تورم با وجود رشد شدید قیمتهای جهانی برنامه خوبی در حال تدوین و اجرا است./ایرنا
هدایت شده از کانال انقلابی
🔴قدرت رسانه میتونه سمت راستیها رو زشت و سمت چپیها رو به شما زیبا نشون بده..
✍ آدم
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da