خبر مهمی که لابلای اخبار حاشیهای نباید گم شود؛ قفل هشت ساله دیپلماسی انرژی کشور هم باز شد...
دل زنگنه وزیر نفت دولت روحانی به توتال فرانسوی و تکمیل پارس جنوبی خوش بود، برای همین یک دعوای حقوقی با ترکمنها راه انداخت تا آنها هم به ایران گاز ندهند اما نه توتال ماند و نه پارس جنوبی تکمیل شد، ایران ماند و نیاز به گاز ترکمنستان و دلخوری این کشور!
حتی در صورت بینیازی ایران از گاز ترکمنستان، تهران میتوانست در چارچوب برنامه جامع تبدیل شدن به هاب گازی منطقه واردات گاز از ترکمنستان را ادامه دهد؛ کاری که روحانی و زنگنه لجبازانه از آن استنکاف کردند، امروز دولت رئیسی انجام داد. پیوند اقتصادی با همسایگان یعنی همین...
مهدی پناهی
➕ قرارداد سه جانبه سوآپ گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک کشورمان امروز به امضاء رسید تا سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز ترکمنستان از ایران به آذربایجان صادر می شود؛ حق ترانزیت ایران نیز گویا برداشت گاز از همین محل به اندازه مصرف ۵ استان است....
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس فاکس نیوز:
دولت بایدن تشنه توافق با ایران است/ایرانیها مذاکرات را متوقف کردند تا اهرم فشار بیشتری به دست بیاورند/دست ضعیفی در مذاکرات داریم و ایران مشغول تحقیر ما است!
🌹 شهادت ١١ سرباز وطن در ٩ ماه سپری شده از سال ١۴٠٠
▪️از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۱ سرباز در حوادث مختلف در اقصی نقاط کشور به شهادت رسیدهاند. سال ۹۹ نیز ۱۳ نفر از سربازان با شجاعت جان خود را فدای کشور کرده و به خیل شهدا پیوستند.
#امنیت_اتفاقی_نیست
🔴 اصولگرایان مردد و خط نفوذی که جدی گرفته نشده
وقتی طی سالهای متمادی رهبر معظم انقلاب بصورت مکرر نسبت به شبکه نفوذ هشدار میدهند ،برخی فکر میکنند که با پایان دولت روحانی ،مسئله نفوذ هم تمام میشود...
نخیر بزرگوار
نفوذ یک جریان است که ریشه تاریخی بالای صد سال دارد ، نفوذ مربوط به دولت روحانی تنها نبود بلکه در دولت روحانی بواسطه دولتمردان غربگرا شرارت شبکه نفوذ بیشتر نمود پیدا کرد.
جریان نفوذ در همه دولتها حضور دارد ،چون یک شبکه صدساله در ایران دارد . با تغییر دولت ها شبکه نفوذ هم تابلوی خود را عوض میکند تا متناسب با شرایط جدید حرکت کند.
بطور مثال شبکه نفوذ در عرصه حکمرانی سایبری در کشور ما بشدت فعال است و از دولت روحانی به دولت رئیسی سعی کرده شبکه خود را حفظ کند تا اجازه ندهد جمهوری اسلامی در فضای مجازی و حکمرانی سایبری بسمت استقلال برود.
شبکه نفوذ اجازه نمیدهد طرح صیانت در مجلس به نتیجه برسد و مرتب با ترفند های مختلف یا تصویب آن را به تعویق می اندازد یا بدنبال بی اثر کردن آن است یا مدام هزینه میکند تا مردم را ازین طرح بترساند.
امروز خبری منتشر شد که دوباره طرح صیانت با چالش جدیدی موجه شده و حالا حالاها منتظر استقلال کشور در حوزه حکمرانی سایبری نباشید و در دولت انقلابی رئیسی هم شاهد تداوم ولنگاری فضای مجازی و شرارت دشمن در این بستر خواهیم بود....
نفوذ در سطوح دیگر هم بشدت فعال شده و به این سطح قناعت نمیکند . بطور مثال مشاهده شده یک جریان مشکوک در پلتفرم داخلی ایتا دارد علیه این پیام رسان بومی جوسازی میکنند !!
🔴 چند درصد مالیات از جیب ثروتمندان پرداخت می شود؟
🔹در آمریکا که مهد نظام سرمایه داری است ٧٠ درصد درآمد مالیاتی کشور از یک درصد ثروتمند جامعه گرفته میشود اما در ایران که مخالف لیبرالیسم است،تنها ٣ درصد درآمد مالیاتی کشور از ثروتمندان اخذ میشود. در تمام جهان دولت ها تلاش می کنند تا بودجه ی خود را از طریق مالیات فراهم کنند چرا که یک درآمد پایدار است و تورم زا هم نیست. بهتر نیست دولت به جای فروش اوراق قرضه، به فکر گرفتن مالیات از ثروتمندان باشد و در این امر جدی تر عمل کند؟
🔹 فروش اوراق قرضه باعث افزایش تورم میشود چون در سررسید این اوراق دولت باید سود به مردم بدهد و اصولا هم پول ندارد و برای همین دست به خلق پول میزند.
🔹چرا دولت ها در امر مالیات از ثروتمندان سستی میکنند؟
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل ساعاتی قبل از آغاز مذاکرات وین در یک بیانیه تلویزیونی:
امروز، جمهوری اسلامی با یک هدف روشن به وین رفته است، پایان دادن به تحریم ها در ازای تقریباً هیچ چیز
آنها همین هفته مردم اصفهان را که به بی آبی اعتراض بودند را به گلوله بستند. جمهوری اسلامی در ازای توحش، سزاوار پاداش نیست. من از متحدانمان در سراسر جهان میخواهم تسلیم باجخواهی هستهای رژیم ایران نشوید.
پ ن پ ؛
دم خروس پیدا شد...
تا باد چنین بادا...
👌
پاسخ قاطع نیروهای مرزبانی ایران به اشرار مسلح در منطقه هیرمند
روایت خبرگزاری #فارس از ماجرای درگیری امروز در مرز افغانستان و ایران:
عصر امروز در منطقه هیرمند و در مرز افغانستان درگیری میان اشرار مسلح و نیروهای مرزبانی کشورمان صورت گرفت که اشرار مسلح پس از مواجهه با پاسخ قاطع نیروهای ایران مستقر در مرزهای شرقی مجبور به عقبنشینی شدند.
گفتنی است برخلاف شایعات منتشر شده، در این درگیری هیچیک از پاسگاههای مرزی ایران تصرف نشده و تلفاتی نیز در میان نیروهای مرزبانی وجود نداشته است.
این اشرار به دلیل اختلاف بر سر اراضی کشاورزی در خط مرزی دست به تهاجم زدند که با پاسخ محکم نیروهای مرزبانی مواجه شدند.
مانع مذاکرات وین، موضع آمریکا است
یکی از مشاوران عضو هیئت مذاکرهکننده ایران در مذاکرات وین در مصاحبه با الجزیره:
هنوز هیچ نشانهای از انعطافپذیری آمریکا مشاهده نکردهایم.
مانع کنونی مقابل گفتوگوهای وین، موضع آمریکاست.
اروپاییها طی مذاکرات به صورت منطقی رفتار کردهاند، اما آمریکا میخواهد که تحریمها علیه ایران را باقی نگه دارد.
⭕️ جای خالی انقلابیهای اصیل
🔹 ۲۰ ماه از تشکیل مجلس یازدهم میگذرد و عوامزدگی، کمبصیرتی و ضعف نگرش انقلابی به نمایندگان اجازه نداده تا برای مهار و معالجه ولنگاری حاکم بر فضای مجازی راهکاری قانونی ارائه و تصویب کنند!
🔹 به همین علت فضای مجازی مانند گذشته جولانگاه مثلث شوم "تل آویو ، تیرانا و تعادل (مرکز جنگ روانی سعودی علیه ج.ا.ا)" است و دشمن هرچه میخواهد با ذهن و روان مردم ایران انجام میدهد و با انتشار اطلاعات و اخبار غلط و ناقص جامعه را علیه مجلس و دولت و نظام میشوراند ...
🔹دولت و مجلس هم از ترس همین فضای مجازی ولنگار و قلم به مزدان حاکم بر آن، تا امروز جرات نکردهاند برای قانونمند کردن فعالیت واتساپ و اینستاگرام و ... قدمی بردارند❗️
▪️و این یعنی دشمن با خیال راحت مشغول تاخت و تاز و جنگ روانی علیه انقلاب اسلامی و نظام ج.ا است و مسئولان ارشد و مدیران سه قوه هم خود را سرگرم حل مشکلات معیشتی و اقتصادی کردهاند، غافل از این که حل مشکلات اقتصادی با وجود ولنگاری حاکم بر فضای مجازی ممکن نیست و این عزیزان هر لحظه باید منتظر یک فتنه امنیتی یا شوک اقتصادی ایجاد شده توسط دشمن (آن هم توسط همین فضای مجازی بیقانون و رها) باشند.
✳️ اینجاست که جای خالی مردان انقلابی آشکار میشود. مردانی که بیاعتنا به جوسازیهای رسانهای ضدانقلاب و بدون ترس از واکنشهای اراذل و اوباش فعال در فضای مجازی به قانونمند کردن این فضا بپردازند و یک بار برای همیشه انقلاب و نظام را در برابر این ویروس خطرناک واکسینه کنند.
✍دکتر محمدصادق کوشکی
🔴آیتالله سید رضی شیرازی، دانشمند و فعال اجتماعی بزرگی بودند که در ۹۳ سالگی از دنیا رفتند
در زندگینامه ایشان چند چیز برایم جالب بود:
۱- سید رضی نتیجه میرزای شیرازی بزرگ هستند
۲- در ۳۲ سالگی برای دفاع از آرمان فلسطین، به نمایندگی زعیم شیعه آیتالله عظمی بروجردی به اردن رفتند
۳- در ۳۶ سالگی از استادان دانشگاه تهران بودند که توسط رژیم پهلوی اخراج شدند
۴- از ۳۷ سالگی امامت مسجد شفا در یوسفآباد تهران را برعهده گرفتند و تا روزی که توانایی جسمیشان اجازه میداد، بین مردم بودند و مشکلاتشان را حل میکردند
۵- در ۵۱ سالگی توسط گروهک فرقان ترور شدند
۶- در تبلیغ دینی بسیار قوی بودند. برای افراد وقت میگذاشتند و بیش از ۵۰۰ نفر از همین طریق به اسلام و تشیع گرویدند
۷- شاگردان بسیاری تربیت کردهاند و کتابهای مهمی نوشتهاند. به بیان دیگر کنار فعالیتهای گسترده اجتماعی و تبلیغ دینی، به تالیف و تدریس اهتمام ویژه داشتهاند
➕ ایشان آخرین بازمانده فقها و فلاسفه تهران بودند؛ نسلی از بزرگان که ستونهای حوزه علمیه تهران تشکیل میدادند
امیدوارم خداوند ایشان را با اجداد بزرگشان محشور فرماید
خدا توفیق داد محضر ایشان را به مناسباتی
درک کردیم !
🔴 آقای رئیسی! شما نه خزانه خالی، بلکه خزانه بدهکار تحویل گرفتید، آمارهای اقتصادی نشان میدهد اوضاع اصلا خوب نیست، همه شاخصها نگران نگران کننده است!
▪️متن سخنان دکتر شمس الدین حسینی، وزیر سابق اقتصاد و رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس در نشست مشترک مجلس و دولت خطاب به رئیس جمهور: جناب آقای رییسی رئیس جمهور محترم! اذغان داریم در شرایط سخت و به بیانی در سختترین شرایط كشور یا دولت را تحویل گرفتید؛ بنا به گزارش رسمی بانك مركزی" تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه سال ۱۴۰۰ ، ۵۸/۳، تورم كالاها حدود ۷۰ درصد و برای خوراكیها و آشامیدنیها تورم حدود ۷۲% بوده است.
▪️رشد نقدینگی دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۴۰۰، حدود ۴۰ درصد و رشد پایه پولی، بالغ بر ۴۲ درصد بوده است كه علیرغم كاهش ۲ درصدی"، ضریب فزاینده نقدینگی" ۷/۶ بوده است این عدد ضریب فزاینده یعنی هر یك واحد رشد در پایه پولی، نقدینگی را ۷/۶ واحد افزایش میدهد.
▪️شما نه" خزانه خالی" كه" خزانه بدهكار" را تحویل گرفتید كه اگر بخواهید به روال سال قبل كشور را اداره كنید دیگر نه بازار سرمایه ظرفیت جذب اوراق خزانه را به راحتی دارد و نه بازار پول رویكرد استقراض از بانك مركزی را به راحتی بر میتابد.
▪️نرخ بیكاری اگر چه به ظاهر در بهار ۱۴۰۰، ۸/۸ درصد بوده است لیكن اگر نرخ مشاركت معادل ۴۴/۷ درصد بهار ۱۳۹۸ (نه۴۱/۴ درصد بهار ۱۴۰۰) تدوام داشت، بیكاری ۱۵/۷ درصد بوده است.
▪️ضریب جینی هم كه به بالای ۴۰ درصد رسیده است و بعد از تجربه دو رشد اقتصادی منفی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸، رشد ۲/۹ درصدی سال ۱۳۹۹ قابل اعتنا نیست، لذا تاب مردم طاق شده است.
📌 غلبه بر مشكلات فوق مستلزم؛
▪️ اصلاح حكمرانی (نهادی) اقتصادی،
▪️ اصلاح ساختاری اقتصادی،
▪️ اصلاح سیاستهای اقتصادی،
▪️و اصلاح مدیریت (اجرایی) اقتصادی است.
▪️تلقی و یا انتظار این است كه توان اجرایی مدیریت اقتصاد با تغییر دولت ترمیم و تقویت شود، و به بیانی این اولین پیامد تغییر دولت است.
▪️به هر حال حوزههای مختلف از جمله حوزه مالی/ بودجه نیازمند اصلاحات در چهار سطح
📌 حكمرانی، ساختاری، سیاستی و اجرایی است.
▪️به لحاظ نهادی اگر همین انگاره "تملك داراییهای سرمایه ای"، همچنان بر تسهیل و مشاركت در ایجاد دارایی های سرمایه ای غلبه داشته باشد، در بین دو تیغه "تورم" و "ركود" اسیر میمانیم.
▪️در سال گذشته در قانون بودجه احكام خوبی برای جلب سرمایه گذاری غیر دولتی پیش بینی كردیم كه به آن عمل نشد. شایسته است در بودجه سال آینده (۱۴۰۱) به آن اهتمام فرمایید.
▪️اگر به سراغ روشهای جدید "تأمین خدمات اجتماعی" نرویم و همچنان بر "تولید دولتی خدمات" تأكید كنیم، بدنه دولت بزرگتر و بزرگتر، هزینه خدمات بیشتر و بیشتر و كیفیت خدمات پایینتر و پایینتر می آید. پیشنهاد میكنم، "سیاستهای كلی اصل ۴۴ قانون اساسی را احیا و اجرا كنید و واگذاریها را فعال كنید"
▪️تسهیل تولید و رفع موانع آن را در دولت جدی بگیرد. تلاش دولت برای اجرای ماده ۷ قانون اصل ۴۴ و اصلاحیه سال قبل مجلس را پیگیری فرمایید. انشاالله طرح تسهیل صدور مجوزهای كسب و كار به قانون تبدیل میشود، وزارت اقتصاد را برای اجرای این مهم تقویت فرمایید.
▪️تبصره های بودجه را بر تسهیل تولید، مجوززدایی و جلب مشاركت مردم در بخشهای مختلف تولیدی استوار كنید و بودجه های عمرانی و منابع سرمایهگذاری دولتی و عمومی (حتی شركتهای دولتی) را، اهرم سرمایه گذاری كنید، وگرنه منابع محدود عمرانی و سرمایه گذاری دولتی تنها سوخت تعدیل بهای پیمان ها خواهد شد.
▪️باز آفرینی نظام تأمین مالی را محور اصلاح ساختاری بودجه قرار دهید تا از گردنه یا پیچ تند رشد مزمن نقدینگی عبور كنید. ما در كمیسیون جهش تولید این را در دستور كار قرار داده ایم، حمایت و همراهی كنید تا این مهم به ثمر برسد.
▪️مشكل (بودجه دولت) كشور پایین بودن درآمد است كه به رغم "ثروتمند بودن" و "منابع سرشار" به دام آن افتاده ایم. "مولدسازی اموال"،"رانت زدایی و انحصار زدایی تجارت و ارز"،" فعال سازی معادن" و "بهره ور ساختن منابع آب و انرژی" را در دستور كار قرار دهید تا عایدی و درآمد دولت افزایش یابد.