کمی ببینیم تو دنیا چه خبره:
۱. یه کارمند در اروپا با ۱۵ سال سابقه کار با حقوقش چند تا نان میتونه بخره؟ مقایسه با ایران.
۲.تورم ۸۴ درصدی در ترکیه
۳. سقوط امید به زندگی در آمریکا.
۴.کشتههای سه رقمی کرونا در ژاپن و فرانسه و آلمان!
۵. بالای ۵۰ درصد فرزندان متولد شده در کشورهایی مثل فرانسه و دانمارک و هلند و سوئد خارج از ازدواج رسمی متولد میشوند.
♨️کرونا، پا در رکاب موجهشتم!
📍من ماندهام این #ویروس_منحوس چقدر هوشمند است که میتواند در موعد مقرر شعلهور شود تا تجمعات مذهبی و آموزشی را کاملا تعطیل کند، فرزندان ما را به قتلگاه فضای مجازی بکشاند و با کاشتن بذرهای نفرت، موجب اغتشاش ذهنی آنها شود!
📍چقدر هوشمند است که در هنگام ناآرامیها و اغتشاشات خیابانی، خودش آرام و نظارهگر میشود تا میدان برای جولان هرچه بهتر اثرات فضای مجازی مهیا باشد؛ اما به محض برگشت آرامش نسبی در جامعه، دوباره قصد شعلهوری میکند!
📍این چه ویروس هوشمندی است که دادگاه عالی آمریکائی، سکاندارش را متقلب معرفی و برکنار میکند؛ فائوچی در حین جلسه استشهاد و ارائهی اسناد دفاع از تجویزات غیرعلمیاش، ۱۷۴بار از جملهی "بهخاطر نمیآورم" استفاده کرده، اما هنوز همان توصیهها در کشور ما با جدیت دنبال میشود!
✍ محمد جوانی
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگه می خوای با پوست و گوشت و استخونت لمس کنی که چه جوری با تکنیکای عملیات روانی و تصویر سازی، میشه جای پادشاه و گدا و دزد و پلیسو توی ذهن مخاطب عوض کرد، فقط تا آخرش ببین! ...
⏪حق می دم که بگی: نه، نه.... غیر ممکنه!... چون اینجور ذهنیتی تابحال نداشتی!
⏪ تا حالا دیدی که رسانه ای همچین چهره ای از این کشور به کسی نشون داده
پ ن؛
واقعا باور کنیم که دروغ معجزه میکند
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری بزرگترین شبکه خرابکاری در تهران.
#لبیک_یا_خامنه_ای #فاطمیه
بفرموده رهبر عزیزاین یک جهاد تبیین است فوری وضروری برتمام کسانی که توانایی دارند
فضای مجازی را برای دشمنان ناامن کنید
1_1456944534.pdf
682.2K
⭕️تلخیص کتاب صعود چهل ساله در 6صفحه قابل استفاده برای مبلغین
مبلغین وطلاب محترمی که در ایام عزای سیدالشهداء (ع) در شهر و روستاهای گوناگون در حال تبلیغ، تعظیم شعائر حسینی و تبیین معارف و دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند؛ در مواجهه با سؤالات و شبهات گوناگون درباب دستاوردهای انقلاب اسلامی میتوانند از کتاب #صعود_چهل_ساله استفاده کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاجعه دیکتاتور قرن:
%۴۰ درآمد نفتی هزینه یک جشن ۲۵۰۰ساله شد😳
🔸ورود نخستین هواپیمای مسافربری ساخت چین به بازار خارجی
اولین هواپیمای مسافربری ساخت چین وارد بازار خارج از این کشور شد. بر این اساس، هواپیمای ARJ21-700 ساخت شرکت کوماک (COMAC) به خط هوایی ترنسنوسا (TransNusa Airlines) اندونزی تحویل داده شد.
ترنسنوسا اوایل سال ۲۰۲۱ قراردادی را با شرکت لیزینگ CALC (سرواژه China Aircraft Leasing) چین به امضا رسانده بود تا از این طریق ۳۰ فروند هواپیمای ARJ21 را تا سال ۲۰۲۶ دریافت کند. مطابق قرارداد مذکور، کوماک مدیریت نگهداری و بهرهبرداری از هواپیماها و نیز خدمات پس از فروش را به شرکت اندونزیایی ارائه خواهد کرد.
هواپیمای ARJ21 یک هواپیمای کلاس اقتصادی است که با برد پروازی ۲۲۲۵ تا ۳۷۰۰ کیلومتر و فاصله انتهای دو بال ۲۷.۲۸ متر، عمدتا برای پرواز بین شهرهای بزرگ و شهرهای کوچکتر حومه آنها استفاده میشود.
وستانیوز
📌شناسنامه انقلاب های مخملی
انقلاب مخملی یا گُل رُز در گرجستان
تحولات گرجستان در آذر ماه2003، منجر به دگرگونی هایی شد که به انقلاب مخملی یا گُل رُز معروف شد و از آن به عنوان یک رویداد مهم در مجموعه کشورهای مشترک المنافع بازمانده از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق نام برده می شود.
نقطه شروع انقلاب گل رُز، انتخابات پارلمانی سال 2003 میلادی بود. با اعلان نتایج اولیه انتخابات از سوی کمیسیون مرکزی آن، احزاب مخالف به نتایج اعلان شده، اعتراض کردند. اما »ادوارد شوارد نادزه« رئیس جمهور وقت گرجستان بی اعتنا به این مخالفت ها، فرمان تشکیل اولین جلسه پارلمان را صادر کرد.( منبع: الهه کولایی، افسانه انقلابهای رنگی (تهران، مؤسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر، 1384) ص 35 - 36)
در جریان برگزاری این مراسم »میخائیل ساکاشویلی« رهبر مخالفان دولت و همراهانش با در دست داشتن شاخه گُل رُز وارد مجلس شدند و در طول سخنرانی افتتاحیه «شواردنادزه» با صدای بلند خواستار استعفا و خروج وی از پارلمان شدند. اما او به این اعتراضات توجهی نکرد و درگیری بین طرفداران رئیس جمهور و مخالفان وی در گرفت و با ورود نمایندگان مخالف و طرفدارانش به مجلس، پارلمان به تصرف کامل مخالفان در آمد.(جنگ نرم، براندازی نرم در کشورهای مدل، تهران مؤسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر، 1386، ص 54 - 56).
به دنبال این رویداد، شواردنادزه در این کشور حالت فوق العاده اعلان کرد. اما با مقاومت نیروهای مخالف و سقوط دیگر نهادهای دولتی و ارگانهای حکومتی، رئیس جمهور مجبور به استعفا شد و مخالفان قدرت را به دست گرفتند. در این زمان «نینوبورجانادزه» رئیس پارلمان گرجستان و رهبر یکی از گروههای مخالف به عنوان کفیل ریاست جمهوری تعیین شد و بدین شکل، حکومت شوارنادزه که در این زمان از روسیه طرفداری می کرد سرنگون شد.(کولایی، همان، ص 36)
چند ماه پس از این رویداد، انتخابات ریاست جمهوری در گرجستان برگزار شد و میخائیل ساکاشویلی با کسب 96/25 درصد آرای مردم به ریاست جمهوری این کشور برگزیده شد. وی نام این اقدام را انقلاب بدون خون ریزی یا انقلاب مخملین و آرام نهاد.
در واقع، انقلاب مخملین گرجستان اولین انقلاب رنگین بود که در حوزه کشورهای مشترک المنافع با کمک کشورهای غربی و به ویژه آمریکا تحت رهبری ساکاشویلی رخ داد و خود زمینه برای انقلاب های رنگین دیگر در کشورهای دیگر حوزه بلوک شرق سابق شد.
با پیروزی انقلاب مخملی در گرجستان و سرنگونی حکومت طرفدار روسیه روابط گرجستان با روسیه رو به تیرگی نهاد و با دستگیری چند تن از افسران روسی در این جمهوری و اتهام جاسوسی به آنها و اعلان دخالت روسیه در طرح ترور رئیس جمهور و وزیر دفاع گرجستان روابط دو کشور رو به وخامت گرائید. به دنبال این تحولات پوتین رئیس جمهور وقت روسیه، تحریمهای همه جانبه ای را علیه آن کشور اعمال کرد. سفارت روسیه در تفلیس تعطیل و تمام راههای ارتباطی زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و پستی بین دو کشور مسدود شد و گرجیها هم در این بین روسیه را متهم به دخالت در جمهوری خود خوانده اوستیای جنوبی و آبخازیا کردند.(سید کاظم رضایی، پس لرزه های انقلاب مخملی، همشهری دیپلماتیک، سال اوّل، شماره 8، ص 62)
هر چند با تهدیدهای روسیه و فشارهای سازمان امنیت و همکاری اروپا افسران روسی آزاد و به مسکو تحویل داده شدند؛ امّا ساکاشویلی که با حمایت غرب در این کشور به قدرت رسیده بود، سیاست فاصله گرفتن از روسیه و همگرایی با غرب را پیش گرفت. وی از زمان انقلاب رنگین سعی کرده است، گرجستان را از کنترل مسکو خارج کرده و زمینه های پیوستن به ناتو را فراهم کند، امّا درخواست آمریکا به عضویت گرجستان در ناتو، خشم روسیه را برانگیخته است.
و این بدگمانی را در مسکو تقویت کرده است که گرجستان در حال تبدیل شدن به پایگاه آمریکا و ناتو در منطقه روسیه است. هر چند این درخواست در آخرین جلسه اعضای ناتو مورد پذیرش قرار نگرفت، امّا سوءظن رهبران کرملین هم چنان به قوّت خود باقی است.
ساکاشویلی که در انتخابات 2003 به عنوان رئیس جمهور جدید گرجستان برگزیده شد، از نظر غرب نه تنها فقط رئیس جمهور یک کشور بلکه قهرمانی بود که می توانست الگوی سایر کشورها برای رسیدن به دموکراسی از طریق انقلاب رنگین باشد. او به مردم قول داده بود که با انجام اصلاحات اقتصادی و دعوت از کشورهای غربی جهت سرمایه گذاری در این کشور، بر فقر موجود در بین اکثریت جامعه غلبه کند؛ اما تلاشهایش برای مردم ثمر چندانی نداشت. اتکای بیش از حد به کشورهای غربی، درگیری و تنش در روابط با روسیه، مشکلات مربوط به »اوستیای جنوبی« و »آبخازیا« که هر دو با حمایت روسیه خواهان استقلال می باشند از جمله موانع وی در رسیدن به وعده های انتخاباتی اش بود
وستانیوز