5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
❌لطفا نبینید چون پشیمان میشوید❌
❓ #اطلاعات_سایبری ما به درد چه کسانی میخورد؟
❓ #زندگی_آنلاین ما چقدر میتواند خطرناک باشد؟
❓ اطلاعات شناور ما در #فضای_مجازی چقدر دردسرساز است؟
🔴 مشاهده ی این #کلیپ را به همه ی کسانی که تصور میکنند خود و اطلاعاتشان بی ارزش هستند، بسیار توصیه میکنیم.!!
مَن اگر با مَن نباشم می شَوَم تنها ترین
کیست با مَن گر شَوَم مَن باشد از مَن ماترین
مَن نمی دانم کی ام مَن ، لیک یک مَن در مَن است
آن که تکلیف مَنَش با مَن مَنِ مَن ، روشن است
مَن اگر از مَن بپرسم ای مَن ای همزاد مَن !
ای مَن غمگین مَن در لحظه های شاد مَن !
هرچه از مَن یا مَنِ مَن ، در مَنِ مَن دیده ای
مثل مَن وقتی که با مَن می شوی خندیده ای
هیچ کس با مَن ، چنان مَن مردم آزاری نکرد
این مَنِ مَن هم نشست و مثل مَن کاری نکرد
ای مَنِ با مَن ، که بی مَن ، مَن تر از مَن می شوی
هرچه هم مَن مَن کنی ، حاشا شوی چون مَن قوی
مَن مَنِ مَن ، مَن مَنِ بی رنگ و بی تأثیر نیست
هیچ کس با مَن مَنِ مَن ، مثل مَن درگیر نیست
کیست این مَن ؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر
این مَنِ مَن مَن کنِ از مَن کمی دیوانه تر ؟
زیر باران مَن از مَن پر شدن دشوار نیست
ورنه مَن مَن کردن مَن ، از مَنِ مَن عار نیست
راستی ! این قدر مَن را از کجا آورده ام
بعد هر مَن بار دیگر مَن ، چرا آورده ام ؟
در دهان مَن نمی دانم چه شد افتاد مَن
مثنوی گفتم که آوردم در آن هفتاد من !
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام خامنهای (روحی فداه):
🔹یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه کنم مسئلهی #فضای_مجازی است.
🔹آن چیزی که من روی آن تکیه میکنم این هست که #فضای_مجازی دارد از بیرون از اختیارات ما مدیریت میشود.
خب وقتی که ما میدانیم کسانی دارند #فضای_مجازی را که ما هم
دست اندرکارش هستیم و مبتلابه ماست هدایت میکنند و مدیریت میکنند ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم مقابل آنها!
🔹ما نمیتوانیم مردممان را که با #فضای_مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که پشت پرده دارد #فضای_مجازی را مدیریت میکند.
🔹ما برای خاطر این هست که روی این مسئلهی #شبکه_ملی_اطلاعات بنده این همه تأکید میکنم.
نمیشود این مسئله را رها کرد.
ومن میبینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود.
🗓۹۹/۰۶/۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از اون چنان رونق اقتصادی رسیدیم به تشکر بابت دریافت حقوق
🔹آقای نوبخت لطفا بیشتر بیاید تلویزیون، دفعه قبل هم که اومدین با تکبر تمام به مجری گفتید درباره قیمت کالاها ازتون سوال نکنه، الان هم با تکبر میگین باید برای دریافت حقوقتون از ما تشکر کنید
🔹لطفا بیشتر بیاید که مردم خوی تکبر و غرور و پرمدعایی و در عین حال ناکارآمدی شما رو بهتر بشناسن
🔹شما نماینده دولت نیستید، شما نماینده تفکری هستید که کشور رو به این وضع درآورد!
🔴شامورتی بازی انتخاباتی
♦️نظامی بودن، شغل محترمی است؛ در کنار سایر مشاغل. پر زحمت هم هست. مخصوصا خدمت نظامی در کشور ما، قرین حماسه و دادن هزینه و جراحت و شهادت است.
🔹قانون اساسی، هیچ رشته شغلی را از نامزدی ریاست جمهوری منع نکرده است. اصل 115می گوید: "رييس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي که واجد شرايط زير باشند، انتخاب گردد: ايراني الاصل، تابع ايران، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور".
♦️اما برخی عناصر رسانه ای حق العمل کار، مامورند و معذور. بنابراین از مافیای کارفرما نمی پرسند که چرا باید نظامیان را تخریب و علیه نامزد شدن آنها در کنار نامزدهایی از میان سایر رشته های شغلی، فضاسازی کرد؟!
🔹نگارنده، شخصا هیچ تاکیدی بر نظامی بودن رئیس جمهور ندارد. اما جای شگفتی است که افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، چند ماه است علیه نامزدی چهره های نظامی فضا سازی می کنند؛ و حال آن که راسا، بدترین کارنامه مدیریت دولت ها را در سابقه خود دارند.
♦️آنها طیفی هستند که در میان شان، از حامیان ابوالحسن بنی صدر تا حامیان حسن روحانی دیده می شود. بنی صدر، حقوق و اقتصاد خوانده بود. به اصطلاح حقوقدان بود اما خیانت کرد و می خواست کودتا کند که ناکام ماند و گریخت. هاشمی، خاتمی و روحانی، نیز لباس روحانیت بر تن داشتند؛ اگر چه خلاف لوازم آن رفتار کردند.
🔹طیف هوچی، در دوران طولانی مدیریت، کشور را گرفتار عواقب بی کفایتی و سوء مدیریت فاحش خویش کرده اند، اما به جای شرمندگی، برای انتخابات هم تعیین تکلیف می کنند!
♦️در کشور ما، برترین قهرمانان ملی، شهیدانی در لباس نظامی هستند. بسیاری از این قهرمانان، شغل و کسوت دیگری داشتند، اما از سر احساس مسئولیت، لباس نظامی بر تن کردند و در خطوط مقدم دفاع همه جانبه، جان فشانی کردند.
🔹بسیاری از پیشرفت های دفاعی و اقتصادی و فنی- مهندسی و حتی سیاسی- امنیتی، مدیون این قهرمانان است. چنین نظامییان خدوم و پاکباخته ای، درست در نقطه مقابل نظامیان آمریکا و انگلیس یا برخی کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی هستند.
"محمد ایمانی"
سلام علیکم، بمناسبت نزدیک شدن به اولین سالگرد شهادت سرداران بزرگ و رشید اسلام سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس یادبودی را ترتیب داده ایم. دوستان عزیز در گروهها بازنشر نمایند تا به لطف خدا توانسته باشیم قدری ادای دین کرده باشیم. http://iporse.ir/6017289
♦️انزوای آمریکا در نشست مجازی شورای امنیت
🔹نماینده اتحادیه اروپا: آمریکا عضو برجام نیست و نمیتواند تحریمها علیه ایران را برگرداند. کاهش تعهدات برجامی ایران نگرانکننده است. لازم است که همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی ادامه داشته باشد.
🔹نماینده چین: آمریکا باید بدون قید و شرط به برجام برگردد. اعضای شورای امنیت تلاش آمریکا برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی و مکانیسم ماشه را رد کردهاند.
🔹معاون دبیرکل سازمان ملل: تحریمهای آمریکا مغایر با اهداف برجام و قطعنامه است. عدم تمدید معافیتهای نفتی ایران ممکن است در توانایی ایران و سایر اعضا برای اجرای برجام اخلال ایجاد کرده باشد.
🔹نماینده روسیه: اقدامات آمریکا علیه ایران از عقلانیت خارج شده است. سازمان ملل شجاعت ایستادگی در برابر آمریکا را ندارد. عدم پایبندی ایران به تعهداتش در واکنش به اقدامات مخرب آمریکاست.
🔹نماینده آمریکا: ایران باید اخاذی هستهای را پایان دهد و برای توافقی جامع که حاوی شامل برنامه موشکی باشد پای میز مذاکره بیاید. شورای امنیت تحریمهای احیا شده توسط ما را اجرا کند.
🔺اعتراض روسیه به عدم محکومیت ترور شهیدان سلیمانی و فخریزاده
🔹نماینده روسیه در شورای امنیت: از عبارتپردازیهای خودخواهانهای که در گزارش سازمان ملل درباره ترور ایرانیها آمده است متحیر شدیم.
🔹هیچ عبارتی در محکومیت این اقدامات یا اشارهای به تبعات احتمالی آنها نشده است. درباره ترور قاسم سلیمانی ابراز تأسف نشده و درباره محسن فخریزاده هم همینطور. این را فقط میتوان نشانه کمجرأتی دانست.
♦️روانچی: ترور محسن فخری زاده به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا توسط اسرائیل انجام شد
🔹نماینده دائم ایران نزد ملل متحد در نشست شورای امنیت: اجازه نخواهیم داد امنیت و توانمندی دفاعی متعارفمان به خطر افتاده، محدود یا تضعیف شود. سیاستهای قلدرمآبانه برخی قدرت ها ایران را مرعوب نخواهد کرد تا از وسایل دفاعی مشروع خود دست بر دارد.
🔹سرنخ های جدی نیز وجود دارد که ترور شهید فخری زاده، دانشمند برجسته ایرانی در ۶ آذر ۱۳۹۹، توسط رژیم اسرائیل، نزدیکترین متحد آمریکا در منطقه، صورت گرفته است./ایسنا
💢 ضرورتی برای تغییر قانون اساسی وجود ندارد
❇️ سخنان امروز#حسن_روحانی، رئیس جمهوری محترم، در رابطه با ضرورت رفراندوم و تغییر قانون اساسی در کشور علاوه بر ایجاد حاشیهها و واکنشهای بسیار, بار دیگر اولویتهای مهم مسایل کشور, از جمله تورم و بودجه سال آینده و ... را به حاشیه خواهد راند.
❇️ روحانی بارها در شرایط مختلف بر لزوم برگزاری همهپرسی و مراجعه به آرای عمومی به عنوان راهکاری برای حل "مشکلات" و رفع "اختلافات" تأکید کرده بود.
در حالی که هم اکنون اولویت کشور چیز دیگریست!
💢رئیس جمهور نظامی آری یا نه؟
🔰 بحث داغ این روزهای محافل رسانهای و سیاسی کشور و تحلیلگران مختلف، حول محور #انتخابات_1400 با گزینه نظامی میچرخد، هر گروهی با نگاه منفی و مثبت به این بحث میپردازند.
✴ حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران چیز جدیدی نیست چرا که در این چند سال افرادی چون #علی_شمخانی، #محمدباقر_قالیباف و #محسن_رضایی با سابقه نظامی در انتخابات مختلف ریاست جمهوری شرکت کرده اند.
✴ گفتنی است بر اساس #قانون_اساسی همه افراد آزادند برای مناصب مختلف در نظام جمهوری اسلامی فعالیت کنند و خود را در معرض انتخاب قرار دهند و منع قانونی برای حضور افراد مختلف وجود ندارد مگر اینکه از فیلتر شورای نگهبان رد نشوند که این هم ساز و کار خود را دارد.
✴ اما امروز مشاهد میکنیم عدهای از افراد جریان خاص که همیشه دم از آزادی و انتخابات آزاد میزنند به انحاء مختلف مخالفت خود را فریاد میزنند و دلواپس انتخاب مردم شدهاند!❗
✴ سالهاست تبلیغ میشود که نظامیان رأی نمیآورند، اگر چنین است حق حضور در انتخابات را باید به همه افراد با هر سلیقه و در هر لباسی داد و اگر نظامیان به زعم خیلیها دارای رای در عرصه انتخابات نیستند با توجه به قانون اساسی این حق را نباید از آنها سلب کرد.
🔺️ جالب است که تجربه تاریخ از حضور یک کاندیدای مقتدر نیز مثبت است و میتوان در این زمینه به کارنامه "#شارل_دوگل" در کسوت رئیسجمهور فرانسه و #دوایت_آیزنهاور ژنرال پنج ستاره در کسوت سی و چهارمین رییس جمهور #آمریکا اشاره کرد.
🔺️ تاریخ اذعان میکند که کارآمدی و اقتدار دوگل که سابقهای نظامی هم داشت، چگونه توانست #فرانسه جنگزده و آسیب دیده از جنگهای اول و دوم جهانی را به یک کشور پیشرفته و آباد تبدیل کند.
و یا همان ژنرال پنج ستاره آمریکایی با وجود جو سیاسی سخت قطبی شده و بسیار متضاد، توانست سیاست داخلی آمریکا را در حد سیاست میانه محدود نگه دارد، نه تنها جنگ سرد خط مشى خارجى آمريکا را شکل داد بلکه اثرى عميق در امور داخلى آن کشور برجاى گذاشت.