eitaa logo
آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
376 دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
29.5هزار ویدیو
595 فایل
آگاهی نامه مقالات کوتاهی است از استاد رسولی در ضرورتهای جامعه (علمی ،سیاسی، اجتماعی ، دینی ) بدانیم...! ملکوت اسمان...ظهور بسیار نزدیک است... غالب مقالات صرفا جهت اطلاع میباشد نه تایید! و نقش اگاهی دادن و تلنگر خواهد داشت انشاالله! gahinameh
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ رسانه ها به شما هرگز نخواهند گفت که دومین کارخونه ی بزرگ تولید توپ ورزشی جهان از ایرانه... همه جور توپ ورزشی هم تولید میکنه ... حتی صادر هم میکنه ... ولی همون رسانه ها برای شما در مورد نقاط ضعف ایران همیشه خواهند گفت!
1608570492128.pdf
17.85M
📌 همزمان با نزدیک شدن به دهه فجر، فایل pdf کتاب صعود چهل ساله تقدیم محضرتان می‌شود. 🔴 این کتاب که ما حصل ۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی و بررسی ۱۹ هزار آمار بین‌المللی است، 👈 پاسخ‌به‌شبهات‌فــجازی👇 http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
⭕️ لفاظی دوباره وزیر خارجه فرانسه درباره برنامه هسته‌ای ایران ♨️ وزیر خارجه فرانسه یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران با تکرار ادعاهای واهی، برنامه هسته‌ای ایران را «خطرناک» توصیف کرد. «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت: «این یک وضعیت بسیار خطرناک است. دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای عواقب قابل توجه ژئو استراتژیک دارد. ما در وضعیت مخالف آنچه که ترامپ می‌خواست قرار داریم.» 🔻فرانسه در کنار انگلیس و آلمان سه عضو اروپایی گروهی هستند که از سال ۲۰۱۵ به توافقی با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور دست پیدا کرده‌اند. این توافق قرار بود در ازای ایجاد محدودیت‌ در بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای، تحریم‌های اعمال‌شده به بهانه هسته‌ای علیه ایران را رفع کند. 🔴 دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد. تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل نکردند. 💢 جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل برجام را کاهش داد. ‼️ رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه در روزهای گذشته نیز گفته بود که ایران باید فوراً به تعهدات هسته‌ای خود در توافق «برجام» پایبند شود.
🚨 | آزمایش انتقال اطلاعات میان برج میلاد و سازمان انرژی اتمی انجام شد 🔸فقط شش کشور در جهان به این فناوری دست یافته اند. 🔹فناوری انتقال کوانتومی کاملا امن است. 🔹این فناوری در مسائل درمانی و پزشکی به ویژه در تصویربرداری نوین نیز کاربرد دارد. 🔹علوم فضایی و ماهواره‌ای دیگر عرصه استفاده از فناوری کوانتومی است. 🔹این شاخه پیشرفته علم از سال ۱۳۹۵ در ایران شکل گرفت. 🔹فناوری کوانتومی، دومین انقلاب علمی در جهان نام گرفته است.
علم_روح و چه تفاوت و شباهتی دارند ؟ در علم روح دخل و تصرف فقط باذن الله مجاز و حلال است ولی در علم نفس می توان کارهایی به حلال و خداپسندانه انجام داد ، انسان حواس پنج گانه را می شناسد ولی از آن به بعد مربوط به ماوراء روح است و کمتر شده با آن آشنایی پیدا کنند ، حس ششم را کم وبیش می شناسیم یعنی الهامات و یا حتی ابهاماتی که به ما میشود ، ولی می توان با توکل و توسل زیر نظر استاد مرحله حس ششم و حتی هفتم و هشتم را تقویت کرد
برای مطالعه! چیست ؟ خداوند تبارک و تعالی فرمودند علم روح را فقط خودش می داند و این عظمت خلقت روح است که می فرماید من از روح خود در او دمیدم ، قدرت ماورائی روح بسیار بالاست که اگر کسی در حد معصوم و تلو معصوم برسد می تواند باذن الله در زمین خدایی کند( عبدی اطعنی اجعلک مَثَلی ) و این قدرت تنها با پرهیزکاری و توجه به الله و توسل به اولیاء الله است و طبعا استاد عرفان باید ، روح را باید تمرین داد و بال پرواز و از زنجیرهای حق الله و حق الناس باید رها کرد !
🔻 وزارت خزانه‌داری آمریکا معافیت موقت تحریمی برای جنبش انصارالله یمن صادر کرد 🔹 وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) تا ۲۶ فوریه (۸ اسفند) مجوز تراکنش مالی با جنبش انصارالله یمن را صادر کرد. 👌پ ن پ ؛ باز چه نقشه ای کشیدن !؟ تفرقه! نفوذ!؟
🔴 شنیده شدن صدای انفجار در ریاض پایتخت عربستان 🔺خبرگزاری اسپوتنیک از شنیده شدن صدای انفجار در ریاض پایتخت عربستان سعودی همزمان با رهگیری موشک بالستیک در این کشور خبر داد.
🔻رسول خدا(صل الله علیه واله وسلم) فرمودند: «إنَّ مِنَ الذُّنوبِ ذُنوبَاً لا یُکَفِّرُهَا صلاةٌ و لا صومٌ . قیل: یا رسول الله! فَمَا یُکَفِّرُهَا؟ قال: اَلْهُمُومُ فِی طَلَبِ الْمَعِیشَة؛ ♦️برخی گناهان هستند که هیچ نماز و روزه ای آنها را نمی پوشاند. عرض شد: ای رسول خدا ! پس چه چیز آنها را می پوشاند [و از بین می برد؟] حضرت فرمود: اندوه برای کسب درآمد و گذران زندگی.» 📚مستدرک الوسائل، ج13،ص 13.
25.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در همایش در شهر مقدس چه گذشت؟!! 🔘دکتر هاشمی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی : ▪️دوستان و برداران شما در مجلس به جد این شکایت را پیگیری خواهند کرد 🔘استاد : ▪️شکایت کردن از کسی که مسئولیت دولت را در هفت سال و نیم گذشته بر عهده داشته است و خسارت های گسترده وارد کرده است حق طبیعی مردم است. ▪️ارزش پول کشور به خاطر تصمیمات غلط سقوط کرده است 🔘دکتر جواد : ▪️ قوه قضاییه و مجلس بعد از چهل از انقلاب نباید در برابر اقدامات غیرقانونی و خائنانه سکوت بکنند... ▪️الان ما نشستیم مطالبه اجرای قانون را میکنیم؛ پیامک دوستان فرستادند که تجمعات برخلاف امنیت ملی اینقدر مجازات دارد. 🔘 روح الله نسب: ▪️آیا مردم حق ندارند شکایت بکنند؟! 🔺شکایت بزرگ ملت ایران از تا این لحظه ۱۹۰هزار نفر 👉🏻 asle90.24on.ir نشرحداکثری 💠 تشکل انقلابی سعداء @soada_qom
علیهاالسلام 🔹ام الادب🔹 ببین باید چه دریایی از ایمان و یقین باشی، که همراه امیری، چون امیرالمؤمنین باشی ببین باید چقدر احساس باشد در دل شیرت، که در بین زنان، تنها تو عباس‌آفرین باشی شجاعت را، شرافت را، بلاغت را، ولایت را خدا، یک‌جا به تو بخشید، تا اُمّ البنین باشی همه عالم، پسر دارند، تو قرص قمر داری مگر بی‌نور می‌شد، مادر زیباترین باشی؟ مگر بی‌نور می‌شد، در دل خورشید بنشینی؟ تمام عمر با عباس و زینب همنشین باشی گرفتی دستِ ماهی را که از ما دست می‌گیرد رسیدی، باغبانِ غیرةٌ للعالمین باشی رسیدند و فقط پرسیدی از زینب: حسینم کو؟ تویی اُمّ الادب؛ آری! تو باید اینچنین باشی پسرهای تو را کشتند، اما اِرباً اِرباً، نه! نبودی شاهد تکرار اکبر، بر زمین باشی هوای پر کشیدن سوی حق داری و حق داری پس از کرببلا سخت است که اُمّ البنین باشی
سفره یه عده از هموطنامون بقدری کوچیک شده که به زور برا نون خالی قسطی با کارت ملی گرویی جا پیدا می شه؛ اونوقت روحانی میاد میگه اقتصاد ما از آلمان جلوتره، باور نمیکنید! 👌پ ن پ 😮😮😦😦