eitaa logo
آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
372 دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
594 فایل
آگاهی نامه مقالات کوتاهی است از استاد رسولی در ضرورتهای جامعه (علمی ،سیاسی، اجتماعی ، دینی ) بدانیم...! ملکوت اسمان...ظهور بسیار نزدیک است... غالب مقالات صرفا جهت اطلاع میباشد نه تایید! و نقش اگاهی دادن و تلنگر خواهد داشت انشاالله! gahinameh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رستم قاسمی وزیر سابق نفت: «دولت برای دست به دامن افرادی شده که در گذشته به آنها برچسب می‌زد» طبق عملکرد ۱۱ ماهه بودجه ۹۹، خودِ دولت امسال کمتر از ۱۰ کشتی نفت فروخته... پالایشگاه ساختن که هیچی، خام‌فروشی نفت هم بلد نیستن این به اصطلاح ژنرال‌ها :) ✍️احسان حسینی
🔴 لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!‌‌ ‌ 🔹‌اون رو تحریم کردند و گفتند مذاکره هسته‌ای کنیم!‌ 🔹‌مذاکره کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!‌ 🔹‌آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد‌ 🔹‌بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت‌ 🔹‌قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.‌ 🔹‌اقتصاد لیبی تحت سلطه اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!‌ 🔹‌اروپا بعد از نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد‌ 🔹‌مردم تحت فشار اقتصادی،برای اعتراض به دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی) 🔹‌نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!‌ 🔹‌قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکت های آمریکایی و اروپایی است!!!‌ 🔹و اکنون تمام شاخص های اقتصادی اش افت کرده است.‌ ‌ ‌📌‌نتیجه اعتماد به غرب این می شود که سارکوزی برای کمپین ریاست جمهوری اش در ۲۰۰۷ از قذافی مبلغ هنگفتی (۵۰ میلیون یورو) اخاذی می کند و در ۲۰۱۱ پیش قراول حملات هوایی به لیبی می شود.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همسر بیل گیتس ؛ سریع‌ترین کاهش نرخ ‎فرزندآوری به ازای هر زن در تاریخ جهان در ایران است
اولین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواست ۴۲نفر از اعضای سابق گروهک و فرقه در شعبه۵۵ دادگاه حقوقی و عمومی بین‌الملل تهران برگزار شد. دقت کردید؟عجیب نبود؟ ۴۲نفر از اعضای جداشده از سازمان منافقین در صحت و سلامت به دادگاه رفتند و از فرقه رجوی شکایت کردند. احتمالا این خبر برای بسیاری که در داخل ایران زندگی می‌کنند چندان تعجب‌ آور نباشد و با خود بگویید:"خب،خبر شاخداری نیست"! بله،حق با شماست،برای ما که در ایران و در شرایط عادی زندگی می‌کنیم خبر شاخداری نیست! اما برای پیرمردها و پیرزن‌هایی که در زندگی می‌کنند و بارها و بارها از فرماندهان خود شنیده‌اند که :"تمام کسانی که از سازمان جدا و به ایران بازگشتند اعدام شده‌اند" بسیار تعجب‌آور که به یک‌باره ببینند دوستانشان که روزی در کنار هم و برعلیه جمهوری‌اسلامی مثلا مبارزه می‌کردند، نه تنها اعدام نشده‌اند بلکه در سلامت کامل و تحت حمایت کامل جمهوری‌اسلامی برای احقاق حق خود از سازمان منافقین به دادگاه بین‌المللی شکایت کرده‌اند! اینجا ایران است،آغوش وطن به‌ روی تمام کسانی که از راه اشتباه خود توبه کنند و برگردند،باز است!
بازداشت مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمان 🗣دادستان کرمان: پمدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمان به اتهام فساد اداری بازداشت شده و پرونده وی در حال تحقیقات تکمیلی است. از ابتدای سال جاری برای حدود ۵۰ مدیر و معاون، بخشدار و فرماندار تشکیل پرونده شده که از این تعداد حدود ۲۰ نفر آنها مدیرمسئول بودند که بازداشت شدند و حدود ۵۹ میلیارد تومان به بیت‌المال برگشت داده شده است.
طبقِ فرمایشِ امام خامنه ای در کتاب انسان ۲۵۰ ساله تمام ائمه اطهار علیهم السلام یک خط را در بحث ولایت دنبال میکردند که گویی یک انسان واحد هستند؛ یعنی همه ی ائمه؛ از امیرالمؤمنین تا امام عسکری علیهم السلام که دویست و پنجاه سال طول کشیده، زندگی یک انسان به حساب بیاورید؛ یک انسان دویست و پنجاه ساله؛ از هم جدا نیستندکلّهم نور واحد. هر کدام از اینها که یک حرفی زدند، این حرف در حقیقت از زبان آن دیگران هم هست. هر کدام از اینها که یک کاری انجام دادند، این در حقیقت کار آن دیگران هم هست. یک انسانی که دویست و پنجاه سال گوئی عمر کرده است. تمام کارهای ائمه در طول این دویست و پنجاه سال، کار یک انسان با یک هدف، با یک نیت و با های مختلف است. 👈رهبریِ معظم، در این کتاب در مورد امام کاظم علیه السلام میفرمایند؛حضرتِ امام موسی‌بن‌جعفر علیه السلام همه‌ زندگی خودشان را وقفِ جهادِ مقدسی که سایر ائمه پیش از ایشان آن را ادامه داده بودند، ساخته بودند. درس و تعلیم و فقه و حدیث و تقیه و تربیتش در جهتِ مبارزاتِ امامانِ پیش ازخودشان بود. سی و پنج سال مبارزه، مجاهدت، زندان رفتن، بارها تبعید شدن، در یک محیط رعب زندگی کردن، دوستان زیادی را با زحمت جمع کردن، احکام الهی را در زیر فشارِ اختناقِ دستگاه حاکم آن روز منتشر کردن و عمری را با این شیوه گذراندن. این یک خصوصیت از خصوصیاتِ زندگی موسی بن جعفر علیه السلام است. 👈از جمله روشهایِ مبارزاتی مولایمان امام موسی بن جعفر علیه السلام مناظراتِ شگفت اور و گوناگونی بود که با هارون الرشید خلیفه عباسی داشته اند که در قسمتی از آن طردحکومت هارونی و آرمان تشکیل حکومت الهی به رهبری امامان معصوم به صراحت بیان شده است. از جمله ترسیم حد و مرز ﴿فدک﴾ از جانب امام کاظم بود. 🥀🏴امروزساحل نشین دریای وجودی ایشان شویم شاید به نسیم نگاهِ باکرامتشان قلب وجانمان زنده شود. 👈فرازی اززیارت حضرت موسی الکاظم علیه السلام؛سلام برآن آقایی که زندگی اش با سجده های طولانی و چشمان اشکبار همراه بود، سلام و درودالهی بر موسی بن جعفر آنکه گرفتار شکنجه زندانهای تاریک بود و با پاهایی مجروح از این جهان رخت بربست. @mastore
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجیه خنده دار خبرنگار اینترنشنال سعودی برای ناتوانی نظامی عربستان! فرزین ندیمی از عوامل شبکه سعودی اینترنشنال: "درست است که عربستان در برابر حملات یمنی ها ناتوان است اما توانایی مقابله با ایران را دارد! پهپادهای یمنی چون کوچک است و آرام حرکت می کند عربستان نمی تواند آن ها را رهگیری کند اما این کشور می تواند موشک های بالستیک ایران را منهدم کند!"
✅ درباره رئیسی تفاهم داریم ولی نمیتوانیم او را وادار به نامزدی کنیم اسدالله بادامچیان دبیر حزب موتلفه اسلامی: رئیسی تاکنون برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی نکرده است و نسبت به او تفاهم داریم ولی نمی‌توانیم او را وادار به نامزدی در انتخابات کنیم. احمدی نژاد، حداد را با نیک‌پی اشتباه گرفته و از این موضوع استفاده سیاسی کرده است. او چگونه می خواهد فردا رییس جمهوری شود؟ هر چند حق قانونی وی است تا نامزد انتخابات شود اما باید به گونه ای حرف بزند تا فضای منفی ایجاد نکند. مساله اصلاح طلبان وحدت نیست بلکه مشکل آنان این است که چند دسته‌اند و برخی می‌خواهند در نظام کار کنند و مشکلی برای آنان نیست، برخی فقط غر می زنند و برخی راه افراطی را پیش گرفته اند. نتایجی که اصلاح طلبان تاکنون برای ملت داشتند چیزی جز پشیمانی نبوده است
‏من وجوانانِ همفکرم بغض های زیادی درسینه داریم؛ از مفسدانی که به اسمِ اصلاحات ،فساد را در جامعه گسترش دادند و بزرگترین بانیانِ نفوذ فکری و فرهنگی دشمن شدند! ما همانطورکه آمریکا واسراییل ووهابیت را دشمن میدانیم، لیبرال مسلکهای واداده را هم نفوذی، جاسوس وعاملِ دشمن میدانیم. چقدر امام راحل سفارش و تاکید کرده اند به مردم، که افت این انقلاب غرب زده ها ولیبرالها هستند، مبادا این انقلاب به دستشان بیفتد که رنگ استقلال را نخواهید دید! اما مردم یادشان رفت! ما جوانانِ نسل سومی بغض و نفرت داریم از لیبرالیسم. نفرت داریم وهیچ اعتمادی به احزابِ چپ وراست نداریم، چون همه چیز را فدای منافع حزبی شان میکنند و همیشه خودخواهی ها وسهم خواهی هایشان مانع حضورِ افراد دلسوز انقلابی در مدیریتها شده، ما نفرت داریم از آخوندهای اشرافی که خود را به دروغ ذخیره انقلاب مینامند تا برسفره انقلاب به غارتگری خود ادامه دهند. ما بغض ونفرت داریم از رسانه هایی که با پول مدیران دزد و غارتگر بر علیه دین و انقلاب و بچه های انقلاب کودتای کثیف تخریب و توهین و دروغ پردازی به راه انداختند.و از دیپلماتهای یقه سفیدی که پایِ سند وا دادگی به بیگانه را امضا کردند و شدند مجری دستورات دشمن! ما خودمان را موظف ومسئول میدانیم که باهمین بغضِ وخشم انقلابی مان طومار زندگی کثیف آقازده هایی که با رانتخواری پدرانشان غارتِ سرمایه های انقلاب را حق خود از سفره انقلاب میداننددرهم بپیچیم.
🔹رستم قاسمی به ادعاهای جهانگیری پاسخ داده و گفته است: دولت امسال معادل کمتر از 10 کشتی نفت فروخته! 🔹 وزیر نفت دولت دهم به «فارس» گفت: در روزهای گذشته برخی از دولتمردان ادعا کرده‌اند که کسانی که مدعی دور زدن تحریم بودن نتوانستند نفت بفروشند و به کشور کمک کنند. بنده به این آقایان توصیه می‌کنم که قبل از بررسی آمارها در این حوزه اظهار نظر نکنند. کافی است آنها به برخی از این وزارتخانه‌ها، مخصوصا وزارت نفت مراجعه کنند تا ببینند فروش نفت در تحریم توسط همین مدعیان دور زدن تحریم در حال انجام است. 🔹وی گفته است: حرف زدن و ادعا کردن که کار ساده‌ای است اما شاید بهتر باشد این دولتمردان کمی هم آمار و ارقام بگیرند که اتفاقا در همین دوران نیز نفت کشور توسط همین مدعیان دور زدن تحریم دارد صادر می‌شود. 🔹جهانگیری گفته که ما نفت فروختیم بدون اینکه از دل آن یک بابک زنجانی ایجاد شود.
🔴تصویری که مشاهده می‌کنید یک آزمایش علمی پیش‌رفته است، مربوط به حدود ۵۰-۶۰ سال قبل توسط دولت متمدن و پیش‌رفته فرانسه. همان دوره‌ای که گوش‌مان پر شده بود از ادعاهای پوچ روشن‌فکرمان که پاریس را قطب فکری و نماد آزادی‌خواهی می‌دانستند! فرانسوی‌ها بین ۱۹۶۴ تا ۱۹۶۶، ۴۲ هزار الجزایری را بدین‌گونه آزمایش کردند تا بفهمند، این لباس‌ها مقابل تابش هسته‌ای، چگونه واکنش نشان می‌دهد ای نفرین بر این پیش‌رفت‌تان!