🔴حسن روح الامین هنرمند و نقاش مطرح کشور با انتشار تصویر انگشتری که از رهبر انقلاب هدیه گرفته، نوشت:
هدیهای که رنگ مهربانی گرفت”
پانزده روز پیش بود که برای ارائه تابلوی جدیدم در حسینیه امام خمینی(ره) خدمت حضرت آقا رسیدم.
یادگار این زیارت دلچسب هم انگشتری بود با نگین مشکی که به رسم محبت از این مرد بزرگ به من مرحمت شد.
هدیهای که هربار نگاهش میکنم انگار جریان عشق است که چون خون گرم درون رگهایم میدود.
دیروز نزدیک ظهر بود که گوشی موبایلم زنگ خورد. از آن سوی خط مردی با صدای مهربان گفت: «آقای روحالامین، از دفتر حضرت آقا تماس میگیرم. ایشان به بنده فرمودند: هنرمندها روحیهی لطیفی دارند ؛ انگشتری که دو هفته پیش به ایشان دادم نگینش تیره بود؛ شاید دوست داشته باشند انگشتری با نگین سرخ یا رنگ دیگری داشته باشند که سرزندهتر باشد. با آقای روحالامین تماس بگیرید و بپرسید اگر دوست ندارند آن رنگ سیاه را، عوضش کنید...»
اینهمه محبت، فهم هنر و توجه سرشار حضرت آقا، مرا بهتزده کرد.
در چنین روزهای حساسی برای مسلمانان و یک روز قبل از سخنرانی مهم ایشان به عنوان رهبر شیعیان جهان که چشم تمام رسانههای دنیا به این مواضع دوخته شده، و در عین مشغلههای مدیریت و رهبری کشور و فرماندهی کلقوا که بر دوش ایشان است، یک انسان چقدر میتواند دقیق، لطیف و متوجه جزئیات باشد که فرزند کوچک و بیمقداری مثل من را به اسم و یاد در خاطر نگه دارد؟
این مرد با ایمان اگر نابغه نیست پس چیست؟
هدیهای که از سوی شما میآید گوهر است؛ سفید و سیاه ندارد که آقاجان!
تصدقتان گردم حضرت عشق که هر چه از دوست رسد نیکوست
⭕️ خارج کجاست؟
🔹 وزیر گردشگری: با قانون جدید حجاب و عفاف امکان ندارد بتوانیم گردشگر خارجی جذب کنیم.
🔹 طی سالهای اخیر بیش از ۹۰ درصد از گردشگران خارجی با هدف زیارت اماکن مقدسه(مشهدالرضا،قم و..)یا استفاده از خدمات درمانی و از عراق،عمان،امارات،بحرین،قطر،عربستان،لبنان،پاکستان، آذربایجان(باکو) میهمان ج.ا شده اند.(بر اساس آمارهای وزارت میراث فرهنگی،تعداد گردشگران فوق در سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ میلیون نفر بوده است.)
🔹بدیهی است گردشگران(زائران) فوق نه تنها بی حجاب نیستند بلکه از بی حجابی متنفر و روی گردانند و بسیاری از آنها از بی حجابی کنونی رایج در ایران ناراحت و بهت زده اند!
🔹چرا جناب وزیر گردشگران عراقی و لبنانی و ...را خارجی محسوب نمیکند و مانند پیرمردهای عصر قاجار فقط فرنگی ها را خارجی می داند! آیا دلاری که گردشگر مسلمان وارد ایران می کنند ارزشی کمتر از دلار گردشگر فرنگی دارد؟
🔹شاید هم جناب وزیر پس از سفر به "پاتایا،آنتالیا،وارنا و باتومی" به این نتیجه رسیده که راه جذب گردشگر، برهنگی زنان و دختران مملکت است !
جهت اطلاع ایشان عرض می شود ملت ایران با تایلندی ها و...به صورت اساسی فرق می کنند و از این نانها و درآمدها نخورده و نخواهند خورد! و اصولا کسی برای برهنگی یا تماشای زنان و دختران برهنه،به جمهوری اسلامی نخواهد آمد!
🔹اگر کسی این جماعت را نشناسد خیال می کند بخاطر دغدغه اقتصاد مملکت و معیشت مردم، با قانون حجاب مخالفند اما واقعیت و آمارنشان می دهد که جناب وزیر هم مثل جناحش،با حجاب مشکل دارد و موافق عادی شدن عریانی زنان در مملکت امام زمان(عج) است!
✍دکتر کوشکی
تکنیکهای مهندسی اجتماعی (شانزدهم)
سرقت انحرافی(diversion theft)
حملهی سرقت انحرافی هم به صورت سنتی و هم به صورت اینترنتی صورت میگیرد. در مدل سنتی، خرابکار با ترفند مهندسی اجتماعی، راننده پیک را متقاعد میکند محموله را به مکان دیگری برده و به شخص دیگری که گیرندهی اصلی نیست، تحویل دهد.
سرقت انحرافی در اینترنت به این صورت است که تبهکار با جعل کردن ایمیل سازمانی، باز هم با بهرهگیری از ترفندهای مهندسی اجتماعی از یکی از کارمندان شرکت هدف میخواهد دادههای حساس و مهم را به ایمیل فرد اشتباهی بفرستد.
#مهندسی_اجتماعی
#سرقت_انحرافی
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🕵♂جاسوسان مشهور
🔎 این قسمت: سایه نامرئی
#جاسوسان_مشهور
🔻روشهایی برای شناسایی اطلاعات نادرست در رسانههای اجتماعی
اولین قدم برای مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست در رسانههای اجتماعی، شناسایی اخبار جعلی است. بهتر است قبل از اشتراک گذاری با دیگران، محتوا را دوباره بررسی کنید. در اینجا نکاتی برای تشخیص اخبار جعلی و شناسایی اطلاعات نادرست آورده شده است:
1. منبع اطلاعات را بررسی کنید
اگر خبر از منبع ناشناس است، کمی تحقیق کنید. شهرت منبع و تخصص آنها در این مورد را در نظر بگیرید.
2 . سایر منابع معتبر را بررسی کنید
سایر سایتها و رسانههای خبری معتبر را جستجو کنید تا ببینید آیا این خبر را گزارش میکنند یا خیر.
3. خبر را فراتر از تیتر بخوانید
به این فکر کنید که آیا خبر مورد نظر غیرواقعی به نظر میرسد یا خیر. یک خبر معتبر دارای حقایق زیادی مثل نقل قول از کارشناسان یا آمار رسمی است. همچنین میتواند شاهدان عینی داشته باشد. اگر حقایق دقیق یا ثابتی فراتر از عنوان وجود ندارد، اطلاعات را زیر سوال ببرید.
4. تفکر انتقادی داشته باشید
اجازه ندهید که باورهای شخصی قضاوت شما را تحت تأثیر قرار دهد. سوگیریها میتوانند بر واکنش افراد نسبت به اخبار تأثیر بگذارند. پلتفرمهای رسانههای اجتماعی داستانهایی را پیشنهاد میکنند که با علایق، نظرات و عادات مرور افراد مطابقت دارند. به اخبار با دید انتقادی و منطقی نگاه کنید.
5. صحت تصاویر را بررسی کنید
نرم افزارهای ویرایش مدرن ایجاد تصاویر جعلی را آسان کرده. پیشرفت در هوش مصنوعی تصاویر واضحتری ایجاد کرده است و شبیه سازی صدا بسیار دقیق است. تصاویر و صداها را به دقت بررسی کنید.
#اطلاعات_نادرست
#سواد_رسانه
اگر به شأن تو حتی اهانتی نشود
همین که دور و برت شیعه نیست،باید مُرد 😞
#یا_زینب سلام الله علیها