eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 🚨 خبر فوری: در پی سریال کشف حجاب پیرزن‌ها، اکبر عبدی هم کشف کرد.
ما راضی نیستم برا از بیت‌المال هزینه بشه بیت‌المال:
به عنوان پادشاه آینده متعهد می‌شوم کشف حجاب کنم. ‌
رونوشت به مامانا و خانماشون!
🔻🔺 دروغ سازی ضد انقلاب علیه تجمع بزرگ تهرانی ها 👈 در حالی که قرار است ساعت 16 امروز تجمع بزرگی بر علیه هتک حرمت های اخیر اغتشاش گران توسط تهرانی در میدان انقلاب برگزار شود 🔻 ضد انقلاب با منتشر کردن یک خبر جعلی منتسب به تسنیم نیوز ادعا کردند این فراخوان تعطیل شده تا به این صورت جلوی این تجمع بزرگ مردمی را بگیرند 🔹 خبر تعطیلی تجمع میدان انقلاب جعلی است و این تجمع بزرگ امروز ساعت 16 در میدان انقلاب برقرار است 🛎 دیگران را نسبت به این دروغ سازی ضد انقلاب آگاه کنید
⭕️ رئیس جمهور: مردم تبریز به معارضان جمهوری اسلامی اجازه نمی‌دهند امنیت خدشه دار شود 🔸رئیسی، در گفت‌و‌گوی تلفنی با خانواده شهید تبریزی مدافع ، زنده‌یاد حسین اجاقی: 🔹حضور حماسی مردم شهر تبریز در مراسم تشییع پیکر این شهید بزرگوار، نشانه قدرشناسی این مردم نسبت به مدافعان امنیت و انزجار آنان از آشوب‌طلبان و اخلال‌گران نظام و امنیت عمومی است. 🔹خطه قهرمان‌پرور آذربایجان، گرانیگاه مبارزه برای استقلال و آزادی ایران در تاریخ معاصر است. تبریز همیشه یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دفاع از استقلال و آزادی ایران بوده است. 🔹مردم تبریز اجازه نخواهند داد امنیتی که به بهای خون صدها هزار بدست آمده، از سوی گروه‌های سازماندهی‌شده و معارضان جمهوری اسلامی ایران، خدشه‌دار شود. 🔹دولت با جدیت در کنار دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه، در راستای مجازات عاملان به شهادت رساندن شهید اجاقی تلاش خواهد کرد. 🔺شهید حسین اجاقی از بسیجیان شهر تبریز بود که در جریان مقابله با اغتشاشات اخیر در این شهر، از سوی آشوبگران مورد اصابت چاقو قرار گرفت و به درجه رفیع نایل آمد.
⭕️ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران 🔸کریمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران: 🔹با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی و انتظامی، چند عضو داعش و گروهک کومله در اغتشاشات اخیر مازندران دستگیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا