eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ بازیکنان تیم ملی رو تحت فشار رسانه ای قرار میدن، چرا؟چونکه فقط وطن فروشی نمی کنند! بپذیریم که بازی این بچه ها تو این شرایط کمتر از جهاد نیست دمتون گرم " سعید بامرام "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️مادر مهدی طارمی: دوست دارم مهدی گل‌هایش را به شهدای شاهچراغ تقدیم کند/ امیدوارم پسرم به آمریکا و انگلیس گل بزند
‌نامگذاری ‌یک مدرسه در ایذه به‎نام شهید کیان پیرفلک 🔹مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان: مقرر شده ‌مدرسه «فرهنگیان ۲» در ایذه که محل تحصیل شهید «کیان پیرفلک» بوده ‌به نام این شهید نامگذاری ‌شود.
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطع گسترده برق در «حیفا»، «کارمل» و مناطق اطراف آن را در خاموشی فروبرد 🔹در ادامه سلسله رخدادهای قطع برق در سرزمین‌های اشغالی منابع خبری از قطع کامل برق در شهرهای حیفا، کارمل و مناطق اطراف آن خبر می‌دهند. 🔹شرکت برق رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای مدعی شده است که قطع گسترده برق در شهرهای حیفا، تیرات کارمل و شهرک مجدیم در نتیجه نقص در سامانه‌های صنعتی و انتقال ولتاژ بالای برق رخ داده است. 🔹این شرکت از ارائه توضیحات بیشتر در مورد دلایل وقوع این حادثه خودداری کرده است. 🔹قطع گسترده برق در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی و ناتوانی در تامین نیازهای ساکنین این سرزمین ها در شرایطی است که رژیم صهیونیستی مدعی است در تلاش است تا با همکاری شرکای غربی اقدام به صادرات برق به کشورهای اروپایی نماید.
حضور «قالیباف» در منزل شهید مدافع امنیت «عجمیان»
از رسانه های معاند و چیزی جز این انتظار می ره؟
🔳حضور باشکوه و پرشور مردم و مرزبانان در مراسم تشیع شهدای دانشجو و مرزبانی 🔻حضور سردار شجاع فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی در مراسم تشییع باشکوه شهدای بسیجی و شهید مرزبانی 🔰سازمان اطلاعات فراجا @S_Etelaat_faraja
📸اولین تصویر از پیکر مطهر شهید امنیت مهدی اثنی عشری بعد از شهادت در معراج شهدای تهران
قرار ما تل آویو دیوارنویسی تهران جنت اباد جنوبی 💪✌️