eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 تسلیت داود میرباقری به ملّت‌های آزادە فلسطین و آزردە ایران 🔹داود میرباقری، کارگردان سینما و خالق مجموعه‌های ماندگار امام علی و مختارنامه، در واکنش به حادثه ترور شهید مقاومت اسماعیل هنیه، این واقعه تلخ را تسلیت گفت و پیامی به شرح زیر صادر کرد: إنّا مِنَ المُجرِمینَ منتَقِمون 🔹بی اعتناییِ گناهکار به تذکّر، بدتر از گناه است و در مورد مجرمان، شدّت عمل لازم است. 🔹شهادت جناب آقای اسماعیل هنیه، مجاهد جبهە مقاومت، موجب تأثر و تأسف گردید. اینجانب، ضمن عرض تسلیت به ملّت‌های آزادە فلسطین و آزردە ایرانِ میهمان نوازمان، از خداوند متعال، علو درجات برای آن شهید بزرگوار و برای جنایتکارانِ میهمان‌کُشِ صهیونیست که بدون توجّه به عواقب سیاسی و قانونی این جنایت خصمانه و ضدّ انسانی، دست به اقدامی از سر استیصال زده‌اند، شدّت عمل در وخیم‌تر شدن روزگارشان را از خداوند منتقم مسألت می‌نمایم.
حماس جمعه را روز خشم اعلام کرد 🔹جنبش حماس در بیانیه‌ای امروز جمعه را روز «خشم گسترده» در محکومیت ترور و نسل‌کشی مردم غزه اعلام کرد.
گام دوم انقلاب
یکی از معترضین ونزوئلایی وسط اعتراضات میمیره و بعد از اینکه خبرگزاری ها عکس هاشون رو گرفتن، به اذن پ
❌ آمریکا رقیب مادورو را پیروز انتخابات معرفی کرد 🔹آنتونی بلینگن وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که «ادموند گونزالس» پیروز انتخابات اخیر در ونزوئلا بوده است. 🔹این در حالی است که بنابر اعلام شورای ملی انتخابات ونزوئلا «نیکولاس مادورو» با شمارش ۸۰ درصد برگه‌های رأی، ۵۱.۲ درصد آراء را به دست آورده و برنده رقابت‌های ریاست جمهوری ونزوئلا است.
▪️سیاست همین قدر مزخرف است، ترکیه و اسرائیل می توانند "رسما" همدیگر را هیتلر و صدام بنامند اما عملا با یکدیگر تجارت مواد غذایی و سوختی داشته باشند. ترکیه ی اردوغان بر خلاف نظر خیلی ها اصلا بوقلمون صفت نیست، بلکه جهتش مشخص است منتهی ریاکار و ظاهر ساز بوده و این غلط انداز است.
⭕️ چهار کشور عربی که ترور اسماعیل را محکوم نکردند؟! 🔅 وبگاه فلسطینی قدس الاخباریه در یک اینفوگرافی ضمن اشاره به موج گسترده محکومیت ترور اسماعیل هنیه از سوی کشورهای عربی و اسلامی، به این مساله پرداخت که چهار دولت عربی امارات متحده عربی، بحرین، مراکش و موریتانی این رخداد تروریستی را محکوم نکرده و موضعی در قبال آن اتخاذ نکرده اند.
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۶۰ موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی شلیک شد 👤 رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند: 🔸 گنبد آهنین ارتش رژیم اشغالگر تنها توانست ۱۵ فروند از موشک‌ها را رهگیری و ساقط کند. 🔸 منابع عبری نیز اعلام کردند: این حملات موشکی پس آن صورت گرفت که سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت تشییع پیکر فواد شکر اعلام کرد؛ حزب‌الله انتقام خون شهیدان و غیر نظامیان لبنانی را خواهد گرفت.
🐩 حمله سگ‌های بلاصاحب به کارشناس بهداشت بهبهان 👤 دانشکده علوم پزشکی بهبهان: 🔸 یکی از بانوان همکار مراقب سلامت که برای نمونه‌گیری از محل‌های مستعد زیست پشه آئدس به یکی از مناطق شهرستان بهبهان رفته بود، مورد حمله چند قلاده سگ ولگرد قرار گرفت. 🔸 کارشناس بهداشت از ناحیه پا دچار آسیب و مصدومیت شده است. 🔸 با وجود پیگیری‌های مکرر دانشکده علوم پزشکی بهبهان تاکنون اقدام مناسبی برای جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب در سطح شهرستان انجام نشده است.
🔴انجمن کلیمیان (یهودیان) ایران با انتشار نامه ای خواستار انتقام ایران از اسرائیل شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 قطع دسترسی به اینستاگرام در ترکیه 🔹پس از سانسور اخبار مرتبط با ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در اینستاگرام، ترکیه از صبح روز جمعه دسترسی به این پلتفرم را مسدود کرد.