eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️ از پیری جمعیت باید ترسید 🔻 رهبر انقلاب: در مقوله‌ی مسائل اجتماعی و غیره ... مسئله‌ی و مسئله‌ی بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کرده‌ام و تأکید کرده‌ام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. 👈 اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبال‌گیری جدّی دستگاه‌های اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئله‌ی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید.۹۹/۴/۲۲ 🌷 بازخوانی روزانه‌ی توصیه‌ها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | و جمعیت
▪️ واکنش وزیر فرهنگ به توهین یک فیلم به امام رضا(ع) و حواشی سیاسی جشنواره کن
یک طرح زیبا در مورد حمایت از بارگاه رضوی
كربلايی حسين طاهری az-dare-in-khoone-boode.mp3
زمان: حجم: 6.51M
زمینه حسین_طاهری «از در این خونه بوده این همه بها گرفتم» من تموم زندگیمو از امام رضا گرفتم وقتی گرفتار میشم به قرآن میرم دوباره پا بوس سلطان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انتقال غیراستاندارد نفت ربوده شده ایران در 🔹در حالی چند هفته از راهزنی دریایی یونان در توقیف نفتکش حامل نفت ایران می‌گذرد که خبر می‌رسد محموله این نفتکش به‌صورت غیراستاندارد در حال انتقال به یک نفتکش دیگر است. 🔹انجمن حفاظت محیط زیست کاریستوس با صدور بیاینه‌ای تاکید کرده بود حتی اگر یک هزارم محموله در فرآیند انتقال به دریا نشت کند خسارت زیست محیطی غیرقابل محاسبه‌ای وارد خواهد شد، از این رو نفتکش مذکور باید به فوریت بندر کاریستوس را ترک کند.
⭕ سخنگوی وزارت خارجه: هتک حرمت به مسجد الاقصی را شدیداً محکوم می‌کنیم 🔸️سعید خطیب زاده: 🔹️هتک حرمت به مسجد الاقصی توسط صهیونیست های نژادپرست و حمله اشغالگران به مردم و مدافعان قبله اول مسلمانان را به شدت محکوم می کنیم. 🔹️بیت المقدس یکپارچه پایتخت همیشگی فلسطین، من البحر الی النهر است. 🔹️ نسبت به ماجراجویی‌های جدید و اقدامات تحریک آمیز صهیونیست‌ها هشدار می دهیم. 🔹️وظیفه همه آزادگان جهان بویژه مردم و کشورهای اسلامی است تا نسبت به دفاع همه‌جانبه از بیت المقدس و مقابله با رژیم آپارتاید صهیونیستی، به صورت متحد عمل کنند. 🔹️ از مراجع و سازمان های بین المللی می خواهیم تا به وظیفه قانونی خود عمل کرده و مانع تجاوزات و حملات اشغالگران صهیونیست به مردم بی دفاع شوند.
▪️واکنش پویا بیاتی خواننده پاپ کشورمان به توهین جشنواره کن به ساحت ملکوتی امام رئوف... درود به شرفش
شفیعی: این سینما با هزار بار آب توبه هم پاك نمی‌شود! «محمدرضا شفیعی» تهیه‌کننده سینما در واکنش به فیلم «عنکبوت مقدس»: چقدر دلگير است نمك خوردن و نمكدان شكستن، آن هم با ولی‌نعمتی كه جز رأفت و مهربانی، كسی از او نديده! 🔹چقدر سخت است كه عنكبوت صفتان بخواهند به مهربان‌ترين مهربانان دهن‌كجی كنند. 🔹چه بد عهدی دارد اين دنيای كمتر از آب دهان بزی! 🔹با هزار بار آب توبه هم پاك نمی‌شود سينمايی كه بخواهد به شما كم‌ادبی كند. وا عجبا كه ما زنده‌ايم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا