eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
11.8هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
استیکرهای بیانات امام امت اسلامی، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی‌، با موضوع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کیس‌ها و سیستم‌هایی که دیروز پلیس آلبانی از سگ‌های پیر رجوی جمع‌آوری کرد و نتیجه‌اش این شد که فحاشی و لجن‌پراکنی‌ها توی فضای مجازی به طرز چشمگیری کاهش پیدا کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥/ آتش زدن اسناد خرابکاری و فعالیت‌های تروریستی سازمان منافقین توسط عناصر فرقه منحوس رجوی «کمپ آلبانی»
ادمین اصلی 4 اکانت منافق لو رفت :)))) ✍ رضا عبدی پور
🔴بازداشت متهم اصلی تولید مشروبات الکی مسموم 🔹رئیس کل دادگستری استان البرز:سه نفر از خرده فروشان مرتبط که نقش توزیع مشروبات الکلی دست‌ساز را داشتند در کمتر از 24 ساعت شناسایی و بازداشت شدند. 🔹آن‌ها اعلام کردند که الکل‌های مذکور را به اسم اتانول از دو فروشنده تجهیزات پزشکی تهیه کرده و پس از ترکیب به فروش رسانده‌اند. با توجه به اعترافات بازداشت شدگان، بلافاصله دو فروشنده و همچنین فردی که نقش واسطه را داشته شناسایی و بازداشت شدند که تحقیقات تکمیلی به کارخانه‌ محصولات آرایشی و بهداشتی در شهرک صنعتی اشتهارد منتهی شد. 🔹ماموران پلیس آگاهی استان در نخستین ساعات بامداد با حضور در محل کارخانه، بیش از 6400 لیتر الکل آماده توزیع را قبل از عرضه کشف و ضبط کردند. صاحب کارخانه مذکور با ادعای تهیه محصولات آرایشی اقدام به اخذ الکل سهمیه‌ای می‌کرده است. این شخص با سوء استفاده از خلا‌های قانونی و نبود نظارت کافی، مبادرت به فروش غیرقانونی و خارج از شبکه الکل‌های واگذار شده می‌کرده است.
🔺دادگستری: مسجد مکی‌ ادعای مسمومیت عبدالحمید را ثابت کند 🔹رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان: در ‌ارتباط‌ با ادعای مطرح شده که شخصی قصد مسمومیت طلاب مسجد مکی و شخص عبدالحمید را ‌داشته است، ‌گزارشی در این باره تهیه شده ‌و پیگیری‌ها در حال انجام است. 🔹مسجد مکی باید ‌ثابت کند که این شخص که قصد داشته‌ طلاب و مولوی عبدالحمید را مسموم کند و اگر ثابت نشود باید در برابر قانون پاسخگو باشند.
🔴جزئیات ورود بیش از ۳ تن طلا به کشور 🔹رئیس کل گمرک ایران:بیش از ۳.۲ تن طلا به‌صورت رسمی از گمرکات در چند ماه اخیر وارد کشور شده است. 🔹این واردات درپی مصوبه دولت برای تسهیل واردات طلا و معافیت آن از هرگونه مالیات و عوارض بوده است.
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی رهبر انقلاب در دو تیر سال۶۰: چمران می توانست خیلی راحت یک عنوان و تیتری برای خودش درست کند یک جایی در فضای سیاسی دست و پا کند و مانند بسیاری از عناصر سیاست باز از سیر کلی انقلاب غافل بماند اما چمران نقطه اصلی این انقلاب را شناخت 📆 به مناسبت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت جدید خواهر علی کریمی: «علی دنبال ویزای آمریکا بود» 🔹اگر «زن زندگی آزادی» برایت مهم بود خواهر خودت را نجات می‌دادی. 🔹مصاحبه فوق با رضایت لیلا کریمی ضبط شده و برای انتشار تصویر او، مجوزهای قضایی لازم اخذ شده است.
🔴«محسن سلگی»، استاد دانشگاه و از عناصر فعال و جهادگر عرصه تبیین چند شب پیش در درگیری با مزاحمین نوامیس، در اندیشه کرج، از ناحیه بازو و سر دچار جراحاتی شد. 🔹 سلگی با مشاهده مزاحمت دو پسر جوان -که حالت عادی نداشتند- برای دو خانم جوان و میانسال، اقدام به تذکر محترمانه و امر به معروف می‌کند. اما با برخورد سخت آن دو جوان که حامل سلاح سرد چاقو بودند، مواجه می‌شود. 🔹 مدعیان زن زندگی آزادی چرا یه بار مدافع واقعی حقوق زنان نمیشن؟چرا هیچ وقت اسمی از این مدعیان تو چنین اخباری نمیاد؟ چرا یبار یه نفر که براندازه توسط اوباش مزاحم نوامیس چیزیش نمیشه؟
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری دردآور از مبارزه با نمادهای شیعی در جمهوری آذربایجان 🔹پلیس رژیم علی‌اف حتی عدد 313 و تصاویر نمادین شمشیر ذوالفقار امام علی (ع) را از شیشه ماشین شیعیان آذربایجان کنده و آنها را جریمه می‌کند! ➕این در حالیست که نصب پرچم همجنسگرایی توسط رژیم باکو آزاد است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا