استیکرهای #بیانات امام امت اسلامی، رهبر معظم انقلاب حضرت آیتاللهالعظمی، استاد #سید_علی_خامنه_ای در دیدار با فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران.
۱۴۰۳/۹/۷
#نیروی_دریایی
#ناو_گروه۸۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مغز متفکر برنامه هسته ای ایران
🔷سالگرد شهادت #محسن_فخری_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ طرح یک شبهه و پاسخ به آن، توسط حضرت آقا
❓به چه دلخوشی که توی ایران درس میخونی؟ ول کن برو! دلار اینجوری! تورم اونجوری!
❓به چه امید اینجا کار میکنی؟
🔺️جواب آقا را ببینید
🔸️ جهت آگاهی مردم و جوونها، حتما منتشر کنید
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ چه کسی به قولش عمل کرد؟
🔹️ سید حسن نصرالله یا نتانیابو
🔻تکنیک های عملیات روانی
ارائه #اطلاعات_گزینش_شده (جمعآوری کارتهای یکدست)
این تکنیک بهره گرفتن از #جزئیات و تکههای پراکندهای از یک موضوع یا رخدادی است که از میان #انبوهی_از_اطلاعات درست ونادرست گزینش میشود؛ به گونهای که با یکدیگر #هماهنگی داشته باشند و مخاطب را ناگزیر به نتیجهگیری باب میل خویش نمایند. این جزئیات ممکن است حقایق مربوط به یک موضوع و یا واقعهای باشد، یا ممکن است انتخابی از سخنان و مدارک کذب باشد. در واقع عاملان رسانهای با استفاده از این تکنیک درصدد هستند صرفاً پاسخهای مثبت و یا منفی را (برحسب هدف خود) گزینش نموده و برجسته نماید.
در این مواقع افکارعمومی، عمل خود را نتیجه تصمیم گیری خود میداند و چون همگان عقل خود را برتر میدانند ، لذا بر افکار و ایدههای خود تاکید زیادی دارند. البته در مواقعی که شهروندان سواد و معلومات کمتری دارند و یا با اصل ایده مورد نظر موافقند، نتیجه گیریها باید به طور مستقیم به آنها عرضه شود و از نتیجه گیری توسط مخاطب خودداری شود.
در عملیات روانی رادیویی در امریکا از این تکنیک به کرات استفاده میشود. آنان هرگاه بخواهند علیه یک مسئول یا یک سازمان خارجی تبلیغ کنند، #بخشی از گفتهها و یا عملکرد او را جمع آوری و همراه با #بیانات_کذب و یا حذف و تحریف آن گفتهها پخش می کنند.
#عملیات_روانی