eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
11.6هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
😏ظاهرا بشار اسد کارخانه پرورشِ مارِ در آستین داشته...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سوال بسیار مهم و کلیدی دکتر حسین راغفر: چرا دستگاه‌های امنیتی ما نسبت به اقدامات براندازانه اقتصادی بی‌تفاوتند؟
🖼 رنگ عوض کردن مکرر جولانی در گذر زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️چرا بشار اسد سقوط کرد؟؟؟
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️همه این آشوب‌ها به خاطر امنیت اسرائیل است ♦️دکتر ابراهیم متقی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران: برنارد لوئیس استراتژیست انگلیسی - آمریکایی عقیده داشت برای تامین امنیت اسرائیل، تمام کشورهای منطقه باید درگیر آشوب و تجزیه باشند و این راهبرد همچنان در حال اجراست؛ اگر بحران مدیریت نشود، این شرایط در انتظار عراق هم خواهد بود.
مراقب چشم هاتون باشید، رسانه هر چیزی رو بهتون غالب نکنه تصویری از موزه جنگ در ویتنام که به عنوان زندان مخوف اسد در حال انتشاره
🔻تکنیک‌های مهندسی اجتماعی ( دوازدهم ) فیشینگ کارت اعتباری یا  Credit-Card Phishing این حمله بیشتر در کشورهایی رخ می‌دهد که تکنولوژی کارت بانکی آن‌ها قدیمی است و به راحتی می‌توان از طریق دستگاه‌هایی مانند اسکیمر کارت‌های بانکی را کپی کرد. تکنولوژی کارت در ایران هم قدیمی است. اما امروزه با وجود پسوردهای یک‌بار مصرف این حمله منسوخ شده است. اگر بخواهیم یک مثال بزنیم به این صورت است که کارت شما را دریافت می‌کنند و به جای کشیدن کارت در دستگاه پوز اصلی، درون دستگاه اسکیمر قرار می‌دهند و تمامی اطلاعات بانکی شما در دستگاه ذخیره می‌شود.
38.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید: 🕵‍♂جاسوسان مشهور 🔎 این قسمت: گای-برجنس
🔻رسانه‌های اجتماعی و دروغ‌پراکنی 🔹چگونه می‌توانیم خود را از آسیب اطلاعات نادرست در امان نگه داریم؟ اطلاعات نادرست در مواردی می‌توانند ما را به توهم آگاهی سوق دهند؛ بنابراین باید عادت‌هایی برای اعمال کنترل آگاهانه‌تر بر دریافت اخبار خود ایجاد کنید. در ادامه به معرفی دو راهکار برای در امان ماندن از آسیب‌های اطلاعات نادرست می‌پردازیم: الف) اخبار خود را گزینش کنید. شما هم احتمالاً مانند بسیاری دیگر، اخبار را از طریق شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنید؛ اما نکته‌ی قابل ‌توجه آن است که این‌ها شرکت‌های فناوری بوده و جایگاه رسانه‌های خبری را ندارند. هدف این شرکت‌های فناوری، افزایش زمان بازدید مخاطب و افزایش درآمد تبلیغاتی‌شان است؛ بنابراین با استفاده از الگوریتم‌هایی، تاریخچۀ جست‌وجوی شما را بررسی می‌کنند و درنهایت محتواها و خبرهایی را به شما نشان می‌دهند که مورد تأییدتان بوده و شما حداکثر تعامل را با آن برقرار می‌کنید. به بیان دیگر، این رسانه‌های اجتماعی به‌جای نشان‌دادن مهم‌ترین خبرهای روز، محتواهای موردعلاقۀ شما را نشان می‌دهند. در بعضی موارد حتی از این الگوریتم‌ها برای اطلاعات مغرضانۀ سیاسی و دروغ‌های آشکار برای تغییر موضع سیاسی شما سوءاستفاده می‌شود. هم‌چنین این‌گونه منابع خبری معمولاً تمام اقشار جامعه را در نظر گرفته و برای حفظ منافع عمومی، محتوا تولید می‌کنند. ب)دو دو تا چهارتای ساده انجام دهید. نویسندگان اطلاعات نادرست، معمولاً با فرض آنکه افراد برای بررسی واقعیت وقت نمی‌گذارند، از آمارها برای باورپذیربودن محتواهای خود استفاده می‌کنند. استفاده از یک دودوتا چهارتای ساده یا حدس‌های تقریبی می‌تواند در تشخیص آمارهای جعلی به شما کمک کند.