👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍برای اینکه آشوبها خاموش نشود قرار بوده اوباش تحت امر موساد چند نفر از سلبریتیهای معترض را در داخل و خصوصاً خارج از کشور حذف نمایند.
با این هدف که کارزار تبلیغاتی بین المللی و دیپلماتیک (از جمله اخراج سفیران) علیه ایران راه بیاندازند.
@gam_dovvom
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا درباره سردار قاآنی
▪️ قاآنی ماموریت های بزرگتری نسبت به قبل برای نیروی قدس تعریف کرده است. ایران رقیب اصلی منافع آمریکا در منطقه است.
@gam_dovvom
🔴ده راهبرد مهم غرب در تقابل با انقلاب اسلامی
🖊حجت الاسلام احمدحسین شریفی
1.سکتاريزاسيون (فرقهگرايي و قومیتگرایی و تحریک مذاهب و قومیتهای موجود در ایران برای جداییطلبی)
2.بالکانيزاسيون (تجزيهگرایی و تبدیل ایران به چندین کشور ضعیف و وابسته)
3.نورماليزاسيون (وادار کردن جمهوری اسلامی به تبعیت از نرمهای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی غرب)
4.ليبراليزاسيون (در عرصه فرهنگ و اخلاق و اقتصاد)
5.واتيکانيزاسيون (محدودسازی نفوذ اجتماعی و سیاسی عالمان دین)
6.سکولاريزاسيون (محدودسازی دین در مسائل درونی و معنوی)
7.اينديويدوآليزاسيون (فردگرایی و تبعیت از امیال و خواستههای شخصی و فردی در حوزه تربيت و اخلاق و ارزشها)
8.اومانيزاسيون (اومانیسم در عرصه باورها و زدودن تفکر توحیدی)
9.پرنوکراتيزاسيون (و عادیسازی روسپیگری و فاحشهگی در میان دختران و زنان)
10.اليناسيزاسيون (هویتزدایی ملی و اجتماعی به ویژه منقطع کردن نسل جوان و نوجوان از هویت ملی و دینی خودش)
#جنگ_نرم
#لبیک_یا_خامنه_ای
@gam_dovvom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شعار دانشجویان کشمیری در حمایت از آیتالله خامنهای
🔹 دانشجویان در بودگام کشمیر هند، امروز در تجمعی پرتعداد، در حمایت از آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، شعار «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» سر دادند.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#ایران
@gam_dovvom
49.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌به منظور بسط و تحکیم گفتمان "حکمرانی مردمی"، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری اقدام به برگزاری همایشی با عنوانِ «حلقه های میانی، پیشران حکمرانی مردمی» نموده است.
🔰این همایشِ دو روزه در تاریخ 13 و 14 مهرماه با حضور چهارصدنفر از نخبگان استانهای مختلف کشور (برادران و خواهران)، در محل مجتمع فرهنگی حضرت فاطمه زهرا (س) شهر تهران برگزار گردید
🔹افراد حاضر ترکیبی از دانشگاهیان و حوزویان بوده که در میان آنان تعدادی متخصص و فوق تخصص پزشکی، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه، جمع قابل توجهی از روحانیتِ معظمِ مبلغ و تعدادی از عزیزانِ اهل تسنن حضور داشتند. شایان ذکر است که حاضرین، نخبگانی دغدغه مند از تمام استان های کشور بوده که ویژگی مشترک همه این افراد «توانمندی در حل مسائل اجتماعی» است.
🔸در این همایش حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان، جناب آقای دکتر یوسف نوری وزیر محترم آموزش و پرورش، جناب آقای دکتر ابوطالب شفقت معاون محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور، آقای دکتر حسین عرب اسدی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، سردار حسین نجات جانشین محترم قرارگاه ثارالله (ع) تهران، جناب آقای دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس محترم مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، جناب آقای ناصر قره باغی، جناب آقای مهندس مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سردار حسن زاده فرمانده محترم سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ و جناب آقای دکتر حسین ظفری مسئول کمیته حلقه های میانی مرکز بررسی های ریاست جمهوری، به ایراد سخنرانی پرداختند.
@gam_dovvom
🎞 دسترسی سریع به متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
📥 دسترسی👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=51177
@gam_dovvom
14010727_42804_64k.mp3
25.1M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی.
📆۲۷ مهرماه ۱۴۰۱
🏷 #دیدار_نخبگان
@gam_dovvom
📷ضرب و شتم وحشیانه زنان توسط پلیس نایس فرانسه، فقط به خاطر اینکه به بحران انرژی و افزایش هزینههای زندگی اعتراض داشتند!
خانم مصی پولینژاد، چشماتو خوب باز کن ببین چطور در کشورهای مورد علاقه ات به بانوان بی احترامی میشه؟
@gam_dovvom
📌 انتقاد اوکراینی ها از کیفیت بد پهپادهای ترکیه ای دردسرساز شد!
🔰 پس از آنکه "پاشینسکی" پهپاد «بیرقدار» را یک پروژه روانی دانست و از کیفیت نامطلوب آنها انتقاد کرد، " هالوک بایراکتور " مدیر عامل این پروژه، در توییتی به مقامات اوکراین نوشت: «پس خودت برو بجنگ»
🔺پیش از اظهارات پاشینسکی، ولادیمیر زلنسکی رییسجمهور اوکراین هم از کیفیت بد پهپادهای ترکیهای انتقاد کرده بود.
@gam_dovvom
برنامۀ جهانآرا .mp3
41.07M
🔈 #کلیپ_صوتی
🎙 آیتالله میرباقری
🔍 تحلیل ابعاد مختلف اغتشاشات اخیر (در برنامۀ جهانآرا)
🔰 برخی اصحاب علوم انسانی در تحلیل #اغتشاشات_اخیر دچار #شتابزدگی شدند و بر اساس مطالعات عینی قضاوت نکردند؛ ایدئولوژیک قضاوت کردند.
🔹 آنهایی که اسلامِ حداقلی را پیاده کردهاند عامل مشکلات امروزی هستند. بسیاری از افرادی که در سه دهه اخیر جزو #تصمیمسازان بودهاند، حالا نشستهاند و ایراد میگیرند و حاضر نیستند مسئولیت تصمیمسازیهایشان را بر عهده بگیرند!
🔸 فقری که در نظام سرمایهداری رخ داده، ضلع فرهنگیاش همین نوع #پوشش_غربی است. آنها نیروی انسانی اکثریت را مصرف میکنند تا به سود اقلیت برسند؛ جاذبههای زنانه را هم مثل توان فکری و فیزیکی افراد، به نفع سرمایهداری مصرف میکنند.
🔹 #حجاب، اصل در ایمان و کفر و انقلابی و غیرانقلابی بودن نیست ولی جزو واجبات و فروعات زندگی ایمانی و اسلامی است و به عبارتی از لبههای درگیری تمدنی است، البته غرب آن را به لبه درگیری آورده است.
🔹 اصلاح بیحجابی باید اصلاح ریشههای آن باشد؛ یعنی مقابله با شبکه سکولاریسم جهانی و ساختارهای ترویج بیحجابی.
🔻 طواغیت، شعارهای خوب را از انبیا میگیرند و بد معنا میکنند! پیامبر اکرم(ص) و سایر انبیای الهی آمدند تا غل و زنجیر را از دست و پای زنان و مردان باز کنند. آزادی و زندگی زنان، در اسلام وعده داده شده است چه اینکه شعار پیامبران، حیات زن و مرد و آزادی آنها بوده است؛ ولی مستکبرین، آزادی را به گونهای معنا میکنند که به توسعه غربی منجر شود!
@gam_dovvom
🔴 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟
🔰مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش
🔹حوادث اخیر کشور شباهت ها و تفاوت هایی با سایر حوادث قبل دارد. یکی از تفاوت های این حوادث به گواه آمارهای رسمی و غیررسمی، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد. می توان بصورت مفصل شرح داد. در این مطلب به یک بعد آن اشاره می شود.
🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد.
1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود که هیچ دولتی تا این لحظه(مهرماه 1401) جهت رفع مشکلات این قشر کاری اساسی نکردند و در دولت رئیسی هم فقط شعار داده شد و یک طرح ضعیف به نام رتبه بندی تصویب شده که قطعاً با مطالبات فرهنگیان بسیار فاصله دارد.
2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم، این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد.
3️⃣ در این مقطع، معاونت پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد.
🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده.
4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد.
5️⃣ اکثر اردوهای علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید.
6️⃣ رشد مدارس غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد.
🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست!
🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد!
7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند.
🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...!
🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که کماکان هم ادامه دارد. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.
✍داود مدرسی یان
@gam_dovvom