eitaa logo
مسجد اباالفضل العباس علیه السلام
181 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
129 فایل
✅هیئت المتوسلین باهل البیت عليهم السلام ✅ مسجد اباالفضل(ع) الاهواز _حی علوی_ شارع بهداشت مابین فرهانی و کیان ✅پایگاه مقاومت بسیج حمزه سیدالشهداء جهت ارتباط با خادم کانال provincesoldier
مشاهده در ایتا
دانلود
جنگ روانی آمریکا علیه بازار ایران 🔹در پی تشدید نوسانات بازار ارز، طلا و سکه در روزهای گذشته، شاهد موجی از شایعات ساختگی در فضای مجازی هستیم که محور اصلیِ آن القای درگیری نظامیِ ایران و آمریکاست. 🆔اما ۲ شایعۀ کلیدی امروز چه بود؟ 🔹۱. حمله به ناو زاگرس: ادعای جعلی هدف‌گیری ناوشکن زاگرس در دریای سرخ توسط رسانه‌های خارجی و برخی کانال‌های داخلی مطرح شد! نیروی دریایی ارتش با تکذیب رسمی این شایعه اعلام کرد: «هیچ حادثه‌ای برای ناو زاگرس رخ نداده است.» 🔹۲. رهگیری پهپاد آمریکایی: خبرسازی دیگری دربارۀ تهدید پهپاد جاسوسی آمریکا توسط اف‌۱۴ ایران انجام شد که نیروی هوایی ارتش در پاسخ اعلام کرد: «این موضوع گشت‌زنی معمول بوده و هیچ تعرضی به حریم هوایی ایران صورت نگرفته.»  🖼 هدف دشمن از این شایعات چیست؟ 📺 القای ترس از «جنگ» و «ناامنی اقتصادی» در آستانۀ سال نو 🖼 هدایت سرمایه‌های مردمی به بازارهای شکننده  ⚠️ همچنین باید گفت که: - برخی رسانه‌های داخلی ناخواسته پازل جنگ روانی آمریکا را تکمیل می‌کنند!   - شایعاتی چون «انفجار در غرب تهران» یا «بیانیه هوافضای سپاه» کاملاً ساختگی است. 
✳️ تحلیل کوتاه اقدامات و اظهارات جدید امریکا علیه ایران: 1-مقام‌های امریکایی علاوه بر آغاز جنگ در یمن و غزه، تهدید مستقیم ایران را در پیش گرفته‌اند. 2-هدف اولیه این تهدیدها اعتباربخشی به راهبردی است که ترامپ در نامه خود در پیش گرفته است. 3-هدف دوم تحریک مردم و جامعه ایران، ترساندن آنها و وادار کردن مردم به رفتارهای شرطی و هیجانی است. 4-تصور ترامپ این است که در صورت معتبر شدن تهدیدها ایران نهایتا تسلیم می‌شود و نیازی به اقدام نخواهد بود. 5-برخلاف القائات دشمن، کشور به هیچ وجه در وضعیت جنگی قرار ندارد.
🔴 این شخص ..... ایشون دو ماه مسئولیت اداره دولت را بعهده داشت . کشور نه رئیس‌جمهور داشت و نه وزیر خارجه ،درگیر جنگ تمام عیار هم بود. ادعای کارشناسی هم نداشت. اما قیمت دلار هزار تومان جابجا نشد. دل مردم بخاطر گرانی و تورم نلرزید، بازی سیاسی و نمی‌گذارند کار کنم و نداریم و نمی‌توانیم هم راه نینداخت، خانه ها و کارخانه ها هم یک ساعت قطعی برق نداشتند. خبری از تحریم ها اثر دارد و بریم مذاکره نبود . لشکر هوچی‌گر سایبری هم راه نینداخت مشکلات مملکت را گردن دیگرانی بیندازد که اصلا مسئولیتی ندارند.... فرق داره اداره امور مملکت دست چه کسی باشد.
37.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ در تله آتش یمن 🔻این جنگ شروعش آسونه، ولی خروج ازش تبدیل به کابوس ترامپ میشه چون یمن، گورستان جاه‌طلبی‌های متجاوزاس!
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰 ۳۶۶ / تجربه اوکراین 🍃🌹🍃 🔹از سرنوشت سرهنگ قذافی و بلایی که بر سر مردم لیبی آمد، شاید زیاد شنیده باشید، اما از داستان سومین قدرت هسته‌ای دنیا کمتر حرف زده‌ایم قدرتی که امروز وقتی از آن حرف می‌زنیم برایمان باور کردنی نیست که زمانی جزو قدرت‌های برتر نظامی دنیا بود؛ آری از می‌گوییم...
💢ابزارهای جنگ شناختی                    ▫️در جنگ شناختی ، هدف تغییر دیدگاهِ افراد درباره‌ی محیط و اتفافات  اطرافشان است که این تغییر نگرش ، به تغییر رفتار و عمل اشخاص ختم میگردد! در این جنگ تنها ابزار ، تبلیغات و تسلط رسانه‌ای بر اذهان و ایجاد دروغ و شایعه و روایاتِ فاسد از وقایع نیست!!! 1️⃣: گاهی یک مسئول بلند پایه می‌تواند خواسته یا ناخواسته به ابزار جنگ شناختی دشمن تبدیل شود و یک گزاره‌ یا جمله‌ی خاص [همان چیزی که دشمن در صدد حک کردن آن در ذهن آحاد جامعه است] را در ذهن مردم بکارد! مثل این جمله‌ی روحانی؛ آمریکایی‌ها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحت‌تر است! و یا این جمله ظریف؛ آمریکا با یک بمب می تواند سیستم دفاعی ما را از بین ببرد! 2️⃣: نظرسنجی‌های جهت دار و حتی دست کاری شده با ایجاد یک تصویر خاص از یک مسئله، از دیگر ابزار های این جنگ هستند! 3️⃣: سلبریتی ها از مهمترین ابزارهای جنگ شناختی‌اند که با تطمیع یا تهدید و یا تسلط سرویس های اطلاعاتی بر یک سلبریتی، می‌توان او را به بلندگوی دشمن تبدیل کرد و از دهان او حرف‌های دشمن را شنید! 4️⃣: کمپین‌ها و پویش‌ها هم یکی دیگر از ابزارهای این جنگ همه جانبه هستند و در دراز مدت می‌توانند باعث شکاف اجتماعی و یا زمینه‌ساز اغتشاشات شوند! 5️⃣پناهنده شدن یا مهاجرت شخصیت های معروف به کشور های دیگر هم از جمله ابزار این جنگ است! ▪️جنگ شناختی یکی از پیچیده ترین روش های جنگی‌ست و امروزه کشور ما ایران، هدف بزرگترین جنگ شناختی تاریخ است!
بسم الله الرحمن الرحیم 🏴تَهَدَّمَتْ وَ اللَّهِ أَرْكَانُ الْهُدَى🏴 یدعوکم مسجد اباالفضل العباس علیه السلام الی احیاء لیلة القدر وقرائة جوشن الکبیر ⚫️وذالک بحضور 🔻الخطیب: شیخ مصطفی فریسات 🔻الخطیب:شیخ یوسف الطرفی 🔻الرادود :ملا علی الساعدی ⏰الزمان :یوم الجمعه المصادف ۱۴۰۴/۱/۱ الساعة ۱۰ مساء 🕌المکان حی علوی شارع بهداشت مابین فرحانی وکیان مسجد اباالفضل العباس علیه السلام 🏴مقر التعبه حمزه سیدالشهداء حوزه ۱۰ حی علوی