▪️#معتمدآریا هم بعد از این همه اقدام علنی علیه نظام و لجن پراکنی خیلی نایس و راحت داره کلاس بازیگری برگزار میکنه و به ریش قانون و نظام میخنده😡
دولت ، چجوری مجوز فعالیت به ایشون داده و چجوری مجوز پخش از پلتفرم تماشاخونه رو صادر کرده؟! اصلا کسی حواسش هست به اقدامات چند ماه اخیر این خانوم؟!شایدم حواسشون هست و عامدانه و اگاهانه بخشی از ساختار دولت و حاکمبت همراه با این جماعت برعنداز هست.
اقداماتی مثل دیدار معنادار با ماه منیر مولایی برانداز و چندین بار کشف حجاب و بی اعتنایی به قانون کشور و همچنین ویدئوی معروف من مادر نیکام!!!
#فتنهی_سلبریتیها
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️سخنرانی شهید #بهشتی درمورد #حجاب و عفاف
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️دفاع حسام الدین آشنا، مشاور نام آشنای حسن روحانی در دفاع از جیسون رضاییان جاسوس که در قالب #خبرنگار جاسوسی برای آمریکا جاسوسی میکرد
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
#روز_صد_و_بیست_و_هشتم
✨ بسم رب الشهدا والصدیقین ✨
ختم #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز تقدیم به روح پاک و مطهر شهید ، حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس .
🌹 #سهم_امروز نهج البلاغه :
🔻 خطبه ی ۱۷۲ تا ۱۶۹ 🔻
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روزی_10_دقیقه_وقف_نهج_البلاغه
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
📜 #خطبه169 .
🔹 ( این سخنرانی را در سال ٣۶ هجری قمری ، هنگام حرکت اصحاب به سوی بصره ایراد فرمود . )
1️⃣ ضرورت اطاعت از رهبری
🔻 همانا خداوند پيامبری راهنما را با کتابی گويا و دستوری استوار برانگيخت . هلاک نشود جز کسی که تبه کار است و بدانيد که بدعت ها به رنگ حق در آمده و هلاک کننده اند ، مگر خداوند ما را از آن ها حفظ فرمايد و همانا حکومت الهی حافظ امور شماست ، بنابر اين زمام امور خود را بی آن که نفاق ورزيد يا کراهتی داشته باشيد ، به دست امام خود سپاريد .
به خدا سوگند ! اگر در پيروی از حکومت و امام ، اخلاص نداشته باشيد ، خدا دولت اسلام را از شما خواهد گرفت که هرگز به شما باز نخواهد گردانيد و در دست ديگران قرار خواهد داد .
2️⃣ افشا توطئه ناكثين
🔻 همانا ناکثين عهدشکن ، به جهت نا رضايتی از حکومت من به يکديگر پيوستند و من تا آن جا که برای وحدت اجتماعی شما احساس خطر نکنم ، صبر خواهم کرد ، زيرا آنان اگر برای اجرای مقاصدشان فرصت پيدا کنند ، نظام جامعه اسلامی متزلزل می شود . آن ها از روی حسادت بر کسی که خداوند حکومت را به او بخشيده است ، به طلب دنيا برخاسته اند . می خواهند کار را به گذشته باز گردانند . حقّی که شما به گردن ما داريد ، عمل کردن به کتاب خدا (قرآن) و سنّت پيامبر (صلی الله علیه و آله) و قيام به حق و بر پا داشتن سنّت اوست .
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روزی_10_دقیقه_وقف_نهج_البلاغه
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
📜 #خطبه170 .
🔹 ( در آستانه جنگ بصره ، گروهی از اعراب ،《کلیب جرمی》شخصی را جهت آگاهی از حقيقت و دانستن علل مبارزه امام (علیه السلام ) با ناكثين به نمايندگی نزد حضرت علی (علیه السلام ) فرستادند ، امام به گونه ای با آن شخص صحبت فرمود كه حقيقت را دريافت ، آن گاه به او فرمود : بيعت كن ! كليب جرمی گفت : من نماينده گروهی هستم و قبل از مراجعه به آنان به هيچ كاری اقدام نمی كنم امام علیه السلام فرمود : )
🔹 روش هدايت كردن
🔻 اگر آن ها تو را می فرستادند که محلِّ ريزش باران را بيابی ، سپس به سوی آنان باز می گشتی و از گياه و سبزه و آب خبر می دادی ، اگر مخالفت می کردند و به سرزمين های خشک و بی آب روی می آوردند، تو چه می کردی ؟ گفت : آن ها را رها می کردم و به سوی آب و گياه می رفتم ، امام فرمود : پس دستت را برای بيعت کردن بگشای . مرد گفت : سوگند به خدا به هنگام روشن شدن حق ، توانايی مخالفت نداشتم و با امام (علیه السلام) بيعت کردم .
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
📜 #خطبه171 .
🔹 دعای امام (علیه السلام) در آغاز نبرد صفين در نبرد با قاسطین در هفتم صفر در سال ٣٧ هجری قمری .
1️⃣ نيايش در آستانه جنگ
🔻 ای خدای آسمانِ برافراشته و فضایِ نگاه داشته ! که آن را زمينه پيدايش شب و روز و جريان گردش ماه و خورشيد و مسير آمد و شد ستارگان سيّار قرار داده ای و جايگاه گروهی از فرشتگانت ساخته ای که از عبادت تو خسته نمی گردند ؛ ای پروردگار اين زمين ! که آن را جايگاه سکونت انسان ها و مکان رفت و آمد حشرات و چارپايان و پديده های ديدنی و ناديدنی غير قابل شمارش قرار داده ای و ای پروردگار کوه های بلند و پابرجا ! که آن را برای زمين چونان ميخ های محکم و برای مخلوقات تکيه گاهی مطمئن ساخته ای . اگر بر دشمن پيروزمان ساختی ، ما را از تجاوز بر کنار دار و بر راه حق استوار فرما و چنانچه آن ها را بر ما پيروز گرداندی شهادت نصيب ما فرموده و از شرک و فساد و فتنه ها ، ما را نگه دار .
2️⃣ روش بسيج نيروها در جنگ
🔻 کجايند آزاد مردانی که به حمايت مردم خويش برخيزند ؟ کجايند غيور مردانی که به هنگام نزول بلا و مشکلات مبارزه می کنند ؟ هان مردم !! ننگ و عار پشت سر شما و بهشت در پيش روی شماست .
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🌹 سهم امروز نهج البلاغه خطبه ۱۷۲ تا ۱۶۹
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه172 .
🔹 ( مطالب اين خطبه ، بخشی از نوشته های افشاگرانه ای است كه در سال ۴۰ هجری قمری برای روشن شدن واقعيّت های تاريخ اسلام به دستور امام (ع) نوشته شد . )
1️⃣ گفتگو در روز شورا
🔻 ستايش خداوندی را سزاست که نه آسمانی مانع آگاهی او از آسمان ديگر و نه زمينی مانع او از زمين ديگر می شود .
شخصی در روز شورا به من گفت : « ای فرزند ابوطالب ! نسبت به خلافت حريص می باشی . » در پاسخ او گفتم : به خدا سوگند ! شما با اينکه از پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) دور تريد ، حريص تر می باشيد ، امّا من شايسته تر و نزديک تر به پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) هستم . همانا من تنها حقِّ خود را مطالبه می کنم که شما بين من و آن حائل شديد و دستِ رد بر سينه ام زديد . پس چون در جمع حاضران با برهان قاطع او را مغلوب کردم ، درمانده و سرگردان شد و نمی دانست در پاسخم چه بگويد . "
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرجام لشکرکشی نیروهای ویژه آمریکایی به خلیج فارس و منطقه
🔹 آمریکا سالیان متمادی نیروهای ویژه خود را برای مقابله با آنچه تهدیدات ایران مینامد به منطقه و خلیج فارس سرازیر کرده اما جز ذلت و سرافکندگی چیزی عایدش نشده است.
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🔴 آنچنان اختلافات داخلی در اسرائیل اوج گرفته و شرایط به هم ریخته شده که به سایه ی خودشان هم شک دارند.
♦️جاسوس پرورانی که در طول این سالهای اشغال گری به انواع حربه ها و آموزش ها متوسل شده اند تا بتوانند در میان دولتها و ملتها نفوذ کرده و بر اوضاع دنیا مسلط شوند.
🔴 حالا در دوره انحطاط و اضمحلال، هم در اضطراب تهدیدهای خارجیِ محور مقاومت هستند هم دیگر مستمسکی برای پیوندها و ائتلافات درونی ندارند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ۷۰۰ هزار نفر درخواست محاکمه روحانی را داشتند.
⭕️ قوه قضائیه هیچ اقدامی انجام نداده است ⭕️
⚠️ نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس:
در خصوص مداخلات روحانی در بورس و مداخلات ارزی به قوه قضائیه پرونده ارسال کردهایم.
قوه قضائیه موظف است به مسائلی که ما به این دستگاه ارسال میکنیم خارج از نوبت رسیدگی نماید.
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
💠عشق و حالش برای ما
شما هم برید سالگرد مهسا امینی وسط خیابون ما از اینجا هواتون داریم!
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff