🔴روایت خانم نماینده از افتخارآفرینی جدیدشان! +جزئیات
جزئیات در👇
http://www.jahannews.com/news/703206
@hafezenevelayat
🔴 تور ترکیه ارزان تر از پرواز اربعین!
🔹هزینه بلیت رفت و آمد به تفلیس و آنکارا با سه شب اقامت همین روزها تا یک میلیون و850هزار تومان و 2میلیون و 190هزار تومان هم پیدا می شود و دقیقا همین روزها در اوج سفرهای زائران اربعین، بلیت رفت و برگشت مشهد - نجف 2 میلیون و 800 هزار تومان است. تازه این قیمت مصوب آقایان است.
🔹نرخ پرواز تهران-استانبول-تهران با مدت زمان پرواز هر طرف، حدود سه ساعت و 15 دقیقه، دو میلیون و 200 هزار تومان است، در حالی که مدت زمان پرواز تهران-نجف حدود یک ساعت است.
🔹نرخ پرواز تهران-دبی-تهران که در مجموع مدت آن حدود 20 دقیقه بیشتر از پرواز تهران-نجف-تهران است، حدود یک میلیون و 600 هزار تومان است.
🔹معمولا نرخ پروازها بر اساس مدت زمان پرواز محاسبه می شود که با توجه به مصادیقی که ذکر شد، نرخ های تعیین شده بسیار بیشتر است.
🔹در بیشتر نقاط دنیا در زمان های اوج سفر همچون کریسمس، نرخ بلیت هواپیما به جز برخی مقاصد لاکچری، کاهش پیدا می کند، اما در ایران برعکس است!/ خراسان
@hafezenevelayat
مماشات با سلبریتیهای مروج بیاخلاقی تا کی!؟
بهاره رهنما که قبلا در یکی از تئاترهایش از نماد همجنسبازان استفاده کرده بود این روزها به دعوت یک انجمن فمنیستی و مدافع همجنسبازی در خارج از کشور به کانادا رفته است!
چه کسی به این جماعت مصونیت داده است تا هر غلطی که میخواهند در فضای فرهنگی کشور انجام دهند؟
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- خفت و خاری یعنی چی؟
- یعنی ولیعهد مفلوکی که در خاک و آسمان کشور خودش، پرواز یک ساعته جده تا ریاض رو، با اسکورت پنج هواپیمای جنگنده سفر کنه!
#یمن_قهرمان
✍️ اوشیدا
@hafezenevelayat
🏐جام جهانی والیبال| برزیل به سختی از سد جوانان ایران گذشت
🇮🇷Iran ۲۷ |۲۱|۲۵|۲۲|۱
🇧🇷Brazil ۲۵ |۲۵|۲۷|۲۵|۳
@hafezenevelayat
ما قیام می کنیم_13.mp3
12.36M
#ما_قیام_میکنیم ۱۳
آیینی که اهلِ تلاش
برای مطالبهی حق انسانیِ بشر نیست؛
آیینی عافیت طلبانه و غیرانسانی است!
محال است محورِ یک دین #انسانیت بشر، باشد؛
امــا #قیام برای آن، از ارکان این دین نباشد.
@hafezenevelayat
🔴تبلیغات عجیب سایت #جماران!
⏪سایت #جماران وابسته موسسه تنظیم و حفظ نشر آثار امام خمینی که از بودجه عمومی بیت المال استفاده می کند، در تبلیغات عجیب خود دغدغه برای "خوراک سگ و گربه" دارد و به فکر "خوشگلی ناموس ملت" است!
در این تبلیغات هم برای "مدرک بین المللی موسیقی" بچه های ایران فعالیت می کند و هم در یافتن "کالای خواب آلمانی" مشاوره می دهد!
البته که یکی از مهمترین کارهایش هم "مرجع تقلید سازی" برای ملت است!
@hafezenevelayat
یه کار ارزشمند از بازیکنان فولاد خوزستان که امیدواریم فراگیر بشه..
(نماز خوندن بازیکنان فولاد بین دو نیمه بازی با شاهین تو بوشهر)
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- خفت و خاری یعنی چی؟
- یعنی ولیعهد مفلوکی که در خاک و آسمان کشور خودش، پرواز یک ساعته جده تا ریاض رو، با اسکورت پنج هواپیمای جنگنده سفر کنه!
#یمن_قهرمان
@hafezenevelayat
👤 استاد علی اکبر #رائفی_پور :
🔸در میان فرزندان علی بن ابیطالب (ع)، شجاع ترینشان امام حسن بود. یل جمل امام حسن مجتبی است.
🔹وقتی حضرت علی (ع) فرمود که شتر را باید زمین بزنید چون رسانه و آنتن و بلندگو، آن شتر است، محمد حنفی پسر امام علی (ع) رفت و نتوانست کاری بکند. امام حسن به میدان رفت و پاهای شتر را زد و عامل اصلی تحریک مردم که آن شتر بود را زمین زد که انتقامش را هم گرفتند.
🔸سخت ترین مظلومیت این است که همسرش او را در خانه کشت و وقتی هم که می خواستند پیکر مطهر را کنار پیامبر دفن کنند، عده ای اجازه ندادند. همان کسانی که جنگ جمل را راه انداختند و بعد دستور تیرباران هم دادند. تابوتهای عربی رو ندارد و چیزی شبیه برانکارد است. پس عبارت صحیح این است که پیکر مطهر، تیر باران شد.
📚 حقیقت پنهان( 7 صفر ) - مشهد - 16 آبان 95
@hafezenevelayat