10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فناوری و بی حیایی
▪️چند سالی است که این مرکز ( و مراکزی از این دست) با پول بیت المال و به نام ترویج فناوری ،دانش بنیان ، شتاب دهنده ( استارت آپ) و... پاتوق امنی برای رفتارهای خلاف شرع و قانون برخی دختران و پسران جوانی شده که باید در این گونه مراکز ،مشغول فعالیت علمی و فنی باشند!
▪️پیوند این مراکز با قانون ستیزی و دین گریزی از جمله برنامه های دولت روحانی بود که با موفقیت اجرا شد ( مثلا عادی شدن روزه خواری علنی، بی حجابی و اختلاط وحشتناک میان دختران و پسران در مرکز فوق و برخی دیگر از این مراکز) اما دولت رئیسی هم در ۲ سال گذشته نشان داده که هیچ قصد و برنامه ای برای بهبود وضعیت نابهنجار چنین مراکزی ندارد و صرفا ادامه دهنده مسیر دولت روحانی است!
▪️مسیر و سیاست دولت روحانی در این مراکز شامل بی اعتنایی کامل به ارزشهای دینی و انقلابی و توجه صرف به درآمدزایی و تبدیل ایده های فنی و مدیریتی به پول بوده و معاونان علمی و فناوری رئیس جمهور طی ۱۰ سال اخیر افرادی محترم اما بی توجه و غافل نسبت به فرهنگ اسلامی و انقلابی بوده اند.
❇️ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ( به عنوان متولی اصلی این مراکز ) باید برای ساماندهی وضعیت اخلاقی و فرهنگی مراکز تحت پوشش و نظارت خود ، مدیریتی قوی در حوزه فرهنگی ایجاد کرده و ضمن الزام رعایت احکام و شعائر دینی در این مجموعه ها ، جوانان فعال در آنها را با ماهیت و ارزشهای اسلامی و انقلابی آشنا کند .( طبیعی است مدیریت فرهنگی این مراکز کاری نیست که از عهده هر جوان جویای نام و البته شیرین عسلِ نزدیک به اطرافیان رئیس جمهور بربیاید!)
⭕️ گناه یا گناهکار؟
🔹 مجالس حسینی از بهترین فرصتها برای توبه و پاکی از گناه است و به همین دلیل باید گناهکاران را به جلسات روضه و ذکر مناقب و مصائب اهل بیت دعوت کرد :
▪️درب مجالس حسینی به روی اهالی دروغ و غیبت ، دزدان ، شرابخواران ، بی حجابان و در یک کلمه گناهکاران باز است ...
❇️ اما این مجالس جای دروغ و غیبت و شرابخواری و دزدی و بی حجابی نیست!
نه شرابخوار حق دارد با بطری شراب وارد این مجالس شود و نه بی حجاب اجازه دارد بدون رعایت پوشش و حریم شرعی پا به این مجالس بگذارد!
❇️ هیاتها و روضه ها جای گناهکاران است اما مکان گناه نیست! آنها که این روزها برای ورود زنان و دختران بی حجاب به مجالس حسینی گریبان می درند نمی فهمند و یا نمی خواهند بفهمند که این مجالس، جای ترک حرام است و نه مکان ارتکاب آن !
▪️وقتی زنان معتقد مسیحی و یهودی برای ورود به کلیسا و کنیسه از روسری و..استفاده می کنند چرا باید یک بی حجاب اجازه پیدا کند وارد مجلس عزای سیدالشهدا (ع) شود؟ آیا حرمت و قداست این مجالس از کنیسه و کلیسایِ، یهود و نصاری کمتر است؟
❇️ به نظر مدافعان ورود زنان بی حجاب به هیاتها و تکایا،امام زمان ( عج) به عنوان صاحب اصلی این مجالس ، موافق ارتکاب حرام و مخالفت با شریعت ( بی حجابی ) در این مجالس اند؟
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتهای مسیر مهلا
🔹تصاویر متعلق به مسجد «ابن رشد» در آلمان است . موسس مسجد ( سیران آتیس) گفته : ما می خواهیم هر مسلمانی بدون تبعیض و بر اساس باور و درک خود از اسلام بتواند در این مسجد رفت و آمد و عبادت کند . در این مسجد زنان بی حجاب ، همجنسگرایان و سکولارها در کنار مسلمانان سنتی حاضر می شوند و نماز جماعت می خوانند!
🔹در چند سال اخیر تعدادی از این نوع مساجد با شعار معنویت برای همه در اروپا و آمریکای شمالی تاسیس شده که از آنها با عنوان مساجد مدرن و آزاد یاد می شود . ویژگی این مساجد احترام به عقاید افراد ،قضاوت نکردن آنها و رعایت حقوق بشر است !
▪️تفکری که برنامه اینترنتی جنجالی این روزها آن را نمایندگی می کند و از خانم «چادر گل گلی» تا مداح «عاشق لاک سیاه» و خواننده «علاقمند به معین» در آن به نظریه پردازی درباره دین مشغولند، دقیقا به ساخت چنین مساجدی ختم می شود ، مساجدی بدتر از مسجد ضرار ! ( هر چند که ممکن است برخی از مهمانان این برنامه متوجه نتایج فرمایشاتشان نباشند و....)
▪️این که چرا در ج.ا.ا چنین برنامه هایی( که مصادیق امروزین «کتب ضلال» اند) اجازه تولید و پخش پیدا می کند را باید از مسئولان ساترا و شورای عالی انقلاب فرهنگی پرسید و مسئولیت انحراف فکری و اعتقادی تماشاچیان احتمالی این برنامه بر عهده این دو نهاد است!
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
⭕️ بهترین برخورد با تحصن
▪️مأموران برای دومین بار متحصنین علیه بی حجابی را بازداشت کردند...
▪️اگر مسئولان امنیتی و قضایی با همین جدیتی که با متحصنین برخورد کردند با سلبریتی های فاسد ضدانقلاب و زنان بی عفت و بی حجابی که جامعه اسلامی ما را آلوده کرده اند برخورد می کردند ، تحصن خود به خود جمع می شد!
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فرهنگ بی مرز عاشورا
❇️ هر چند مردم لبنان و بویژه شیعیان این کشور در سال جاری با وضعیت بسیار سخت اقتصادی روبرو هستند، اما این روزها گسترش بی نظیر موکبها در نقاط مختلف این کشور شگفتی ساز شده است. ( برخی منابع تعداد موکبها را تا ۸۵۰ باب ،گزارش کرده اند).
❇️ به تعبیر سید حسن نصرالله "شیعیان انقلابی این موکبها را با زدن از سفره های خود فراهم کردند" تا مردم لبنان اعم از شیعه و سنی و مسیحی و ... مهمان "کرامت حسینی" شده و با فرهنگ عاشورایی آشنا شوند.
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
کوچه های زیبای یزد😌
#ایران_زیبا
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سال پیش، رژیم اشغالگر اسرائیل ستاد عملیات مشترکی علیه ایران تشکیل داد و به نحو کمسابقهای از راست تا چپ اپوزسیون برونمرزی و درونمرزی، ذیل این ستاد و پلتفرمهای آن بسیج شدند. هدف رژیم صهیونیستی ایجاد کانونهای بیثباتی و بافتن رشتههای بیپایان ناامنی در ایران بود.
🗣ΠαρνασσόςZ
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت انتصاب تاسوعا به ابالفضل العباس(ع)
آیتالله فاطمینیا
⚫️کانال گام دوم انقلاب ✌🏴
⚫️https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff