همان راه امام را موبهمو دنبال کردهایم
من به شما عرض میکنم برادران عزیز، خواهران عزیز و ملّت بزرگ ایران! ما بعد از امام، همان راه امام را موبهمو دنبال کردهایم و انشاءالله خواهیم کرد: دچار انفعال و ضعف نمیشویم و به حول و قوّهی الهی در برابر زیادهخواهی و زورگویی بیگانگان و دشمنان میایستیم؛ هیجانزده و احساساتی تصمیم نمیگیریم، به جای متن به حاشیههایی که برایمان میسازند اعتنا نمیکنیم و وارد حواشی نمیشویم، سرگرم نمیشویم؛ اولویّتهایمان را به توفیق الهی و به هدایت الهی تشخیص میدهیم ؛ و به امید خدا به مردممان و به تواناییهای آنها و به جوانان عزیزمان اعتماد میکنیم؛ و به دشمن مطلقاً اعتماد و اطمینان نمیکنیم؛ مردم عزیزمان را از دودستگی و دوقطبی برحذر میداریم؛ و به نصرت الهی هم اطمینان داریم. شک نداریم که ملّت ایران، با این انگیزه، و با این احساسی که امروز دارد حرکت میکند، با این ایمان، با این امید، قطعاً به توفیق الهی و به حول و قوّهی الهی پیروز خواهد شد .
@gamedovomenghelab
۱۳۹۷/۰۳/۱۴ سالگرد رحلت امام روح الله (ره)
#جهاد_تبیین
#عقلانیت
#خامنه_ای_خمینی_دیگرست
-56156414_-1702741786.pdf
5.38M
📊 نمودار جامع محورهای اصلی بیانات رهبر انقلاب در سی و دو مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی
🔻حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی طی سالهای مختلف در سخنرانیهای سالانهی سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) ابعاد مختلفِ شخصیت، اندیشه و خط امام(ره) را تبیین نمودهاند.
🔺 برای تولید این محصول، متن کاملِ تمامی سخنرانیهای حضرت آیتاللهخامنهای در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) از سال ۱۳۶۹ تا ۱۴۰۰ با حجم کمی افزون بر ۱۵۰ هزار کلمه مطالعه و محورها و نکات اصلی آن به صورت روشمند و براساسِ ساختار ظاهری کلام استخراج و به صورت نمودار درختی جامع تدوین شد.
@gamedovomenghelab
👈 شما مخاطبین گرامی با مطالعهی این محصول با محورها و نکات اصلی بیانات حضرت آیتالله خامنهای طی سی و دو سال اخیر دربارهی:
۱. شخصیت امام خمینی(ره)
۲. تحریف امام(ره)
۳. مکتب امام خمینی(ره)
۴.نکاتی راجع به جهان اسلام
۵. وصیتنامهی امام خمینی(ره)
آشنا میشوید.
#شخصیت_امام
#مکتب_امام
#نرم_افزار_شتاب_دهنده_گام_دوم
-56156414_-1702741786.pdf
5.38M
📝#اینفوگرافیک |
🍃🌹🍃
🌺 محور فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شخصیت حضرت امام خمینی(ره) از ۱۳۶۹ تا ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ کلیپ زیبا از حمایت و ولایتپذیری مرحوم حاج احمد آقا خمینی از مقام معظم رهبری ...
#بیعت_با_امام_خامنه_ای
دیندارتر شده ایم؟
✍ حاج آقای علی مهدیان
🔻تصویر زشت کسانی که کشف حجاب میکنند، روزه خواری میکنند، در فضای مجازی حرمت شکنی میکنند، به روحانیت توهین میکنند و امثال اینها باعث شده احساس کنیم دینداری مردم رو به افول است. اگر ساز و کار ربا در اقتصاد و رشد بی عدالتی و فقر و فساد و تبعیض در حکمرانی را هم اضافه کنید، ابعاد این رنج، جدی تر هم میشود. پس چرا رهبری با تکیه بر جمعیت و شور و حال چند تشییع جنازه و اعتکاف و سلام فرمانده و امثالهم نتیجه میگیرد دیندارتر شدن مردم را؟
🔻چطور آنها دلیل نمیشود و این دلیل میشود؟ شاید تشییع جنازه ها و اعتکاف ها و سرود خواندن ها همه یک دورهمی است بین بخش محدودی از مردم. این چه منطقی است و چه شاخصه ای است که باعث میشود یک شخصیت اسلام شناس و یک رهبر آشنا به امت چنین نتیجه ای بگیرد؟
🔻راز این تشخیص او را باید اولا در فهم او از دین جستجو کرد. فهم او از دین همان است که به عنوان معرفی مکتب امام ره به آن اشاره کرد. قیام لله برای اقامه عدل و حق و معنویت.
قیام لله شاخص همه رشدها است، در آیه کریمه قل انما اعظکم بواحده یعنی فقط و فقط یک موعظه، این یعنی اگر همه سلوک و حرکت و تعالی و پیشرفت را در یک شاخص بخواهیم معرفی کنیم باید همین یکی را بگوییم. قیام لله. امام خمینی ره حقیقت انقلاب را با همین مفهوم معرفی میکند. روح جمهوری اسلامی اگر هویت امام است، هویت امام همین انقلاب است همین قیام لله.
🔻همه ظواهر دین را امام ظاهر همین قیام لله میداند (نگاه کنید آداب الصلوه را) همه اخلاق را هم به همین حقیقت باز میگرداند(نگاه کنید شرح حدیث جنود عقل و جهل را). قیام لله، همه توحید را تبدیل به الگوی پیشرفت میکند، قیام لله ظاهرش حکومت الله است و نفی طاغوت. حکومت الله عامل اصلی تحقق عدالت است و میل به آرمانها. این همان انقلاب است همان آرمانجویی و بیداری مردم است. که حفظ آن از اصل انجام آن دشوارتر است.
🔻حالا باز گردیم به سوالمان، آیا مردم دیندارتر شده اند؟ نگاه کنیم ببینیم شعارهای انقلاب اسلامی بین مردم از بین رفته یا پر رنگ تر شده؟ مخالف و موافق مسوولین و ساختارها با همین شعارها گفتگو میکنند یا غیر آنها. امروز مردم بابت این آرمانها وسط میدانند و آنها را سر دست میگیرند یا بی خیال شده اند. حضورهای عمومی مردم نشان دهنده زنده بودن و حفظ این قیام لله است یا بی خیالی نسبت به آن که به تعبیر شهید بهشتی مرگ انقلاب خواهد بود. اگر حفظ انقلاب ثابت شود یعنی یک قدم جلوتر رفتن نسبت به اصل انقلاب. همانطور که در نظر اهل معنی و حکمت،«مقام» بالاتر از «حال» است.
🔻مقاومت مقابل فشارهای بی سابقه دشمن توسط مردم که آنها را متحیر کرده با همین دارایی انجام شده. شکست مفتضحانه فشار حداکثریشان به تعبیر خودشان، حضورهای حماسی در انتخاباتها در اوج فشارها و ناملایمات با همین پشتوانه رخ داده، نصرت و یاری مردم به هم، انقلاب علمی و جهش سیزده برابری تولید علم نسبت به متوسط دنیا ، حضورهای حماسی در انتخاباتها و حضورهای ملیونی مردمی در وقایع معنوی جمعی همه و همه نشان دهنده وجود چنین روح و معنایی در مردم است.
🔻این نشان میدهد، آن روح قیام لله، حفظ شده و زنده است یعنی خمینی زنده است و تا وقتی او زنده است در جان این امت، امت پیش میرود و رشد میکند. تشییع سردار شهید و مثالهایی از این قبیل صرفا نشانه های بروز و جلوه دهنده این واقعیت است. بروز و ظهور این واقعیت برای مبارزه امروز البته نیاز است. باید ایمان را به عمل صالح کشید و هویت واقعی این مردم را به صورتهای مختلف بروز داد. تا هم با فشار دشمن بر مردم مبارزه شود و هم مرتجعین و جهال و مرددین ادب شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مناجات #رهبر_انقلاب قبل از جلسه مهم مجلس خبرگان با خداوند!
💠 نقاشی شنی پرتره آیت الله سید علی خامنهای به مناسبت انتخاب ایشان به رهبری انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان
@gamedovomenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان منتشرنشده رهبر انقلاب درباره دیدار محرمانه با امام خمینی(ره)
🔹جایی که امام برای اولینبار در حضور سران قوا به ایشان میگویند:« شما رهبر بشوید».
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
مردم دیندارتر شده اند؟
جرات کنید و بگویید
✍ حاج آقای علی مهدیان
۲
⚡️بعضی ها درصد شرکت نکردگان در انتخاباتها را میشمارند و میگویند اینها که رای نداده اند یعنی جمهوری اسلامی را قبول ندارند. بعد خیال میکنند اگر امروز رفراندوم برگزار کنیم خیلی ها به جمهوری اسلامی رای آری نمیدهند.
⚡️یاد آن لطیفه میافتم که گرگی وارد شهر شد چند نفر به سمتش حمله کردند، دید از پسشان بر نمیاید فریاد زد کمک کمک. اینها گفتند جناب گرگ اینجا اگر کمک بخواهی مردم به کمک ما میآیند نه تو.
⚡️ حالا اولا اگر کسی فکر میکند مردم از جمهوری اسلامی دست بر میدارند یعنی اجازه میدهند دینشان را کنار بگذارند تا رفاه پیدا کنند(رد اسلامیت) یا بیگانه ظالمی برایشان تصمیم بگیرد به جای خودشان(رد مردمسالاری)، این شخص مردم را نشناخته. مقابل جمهوری اسلامی کیست؟ چیست؟ چه نظامی است؟ جرات کنید بگویید. تا مردم انتخاب کنند.
⚡️ثانیا برخی فکر میکنند مردم اسلام را از دهان روشنفکران میگیرند نه روحانیت و از بین نظرات متفاوت این و آن از اسلام تقریری غیر از تقریر امام خمینی را انتخاب میکنند باز هم مردم را نشناخته اند. اگر امام نه، بفرمایید چه کسی؟ اسلام را از که میگیرند، جرات کنید بگویید. تا مردم انتخاب کنند. تمام کسانی که در این جامعه رای بالا آورده اند هر کس که بوده در طول این چهل و چند سال خودش را ذیل امام تعریف کرده چه بنی صدر چه خاتمی چه احمدی نژاد چه هاشمی چه میرحسین چه هر کس. ممکن است بگویی دروغ گفته اند، میپرسم چرا خود را ولو به دروغ ذیل او تعریف کرده اند؟ جرات کنید بگویید.
⚡️حضور مردم در رفراندوم اگر حدود صد در صد حضور پای صندوق بوده و همین حدود هم رایشان «آری» بوده، حضور در انتخاباتهای مجلس و ریاست جمهوری در همان سالهای اولیه چند درصد حضور مردمی بوده؟ همان سال پنجاه و هشت حضور در انتخابات ریاست جمهوری زیر هفتاد درصد بوده. و انتخابات مجلس حدود پنجاه درصد بوده. در طول این سالها نیز متوسط حضور این دو انتخاباتها همین حدود بوده. اینکه حضور در انتخاباتهای مجلس و ریاست جمهوری فعلی را ملاک قرار میدهید نگاه کنید در اوج فشارهای اقتصادی و بیماریها و اعتراض به عملکردها و خصوصا هجوم رسانه ای همه جانبه بهاریها و عدالتخواه های خوارجی و اصلاح طلبها تا گنده های اسراییل و آمریکا برای رای ندادن مردم، کلا انتخابات های ما حدود ده،بیست درصد از مشارکتشان کم شده. یعنی جماعت مخالفی که با رای ندادن چیزی را میخواستند ثابت کنند ده بیست درصد بوده اند حداکثر چون این مقدار حضور کمتر شده و البته دلیل عدم حضور خیلی هایشان هم این نبوده لزوما. این الان موفقیت است یا شکست؟ همه ماجرا را جرات کنید بگویید. تا ببینیم آنچه رخ داده حماسه ایران و شکست مفتضحانه این و آن بوده است یا ضعف نظام اسلامی و مردم ایران.
⚡️رای سال پنجاه و هشت تعدادی داشت و کیفیتی. کیفیت یک رای را که نمیشمرند، تعدادش را میشمارند. بعد از چهل و چند سال فراز و نشیب و دیدن انواع سختی ها و مشکلات،کسی که هنوز رای میدهد و پایه است معنایش چیست؟ رای و پایگی امروز بعد از دیدن انواع نقصهای مسوولین دهه نود بوده بعد تحمل چهل و چند سال فشار بوده، خیلی ها تجربه اختناق شاه را نداشتند، خیلی ها امام را هم ندیده اند، خوب کیفیت این رای ها را چطور حساب میکنید؟ کیفیت یک رای برای کشف وضعیت یک امت لازم نیست؟ نه، این ایران حتی همان ایران پنجاه و هشت هم نیست. این ایران خیلی جلوتر است. جرات کنید بگویید.
⚡️روزی که محمدرضا سرنگون شد همه دنیا میخواستند بماند و مردم خواستند نباشد. امروز که نظام اسلامی هست، همه دنیا میخواهند نباشد، پس چه چیزی باعث شده باشد و بماند؟ راستی اگر مردم میخواهند نظام نباشد علت موشکباران شهرها و مردم در دهه شصت چه بود؟ چرا مردم؟ علت تهاجم فرهنگی به مردم در دهه هفتاد چه بود؟ چرا مردم؟ علت تهاجم اقتصادی به مردم در دهه هشتاد و نود چه بود؟ چرا مردم؟ فشار به مردم میآورند که چه تصمیمی را عوض کنند؟ مگر مردم چگونه اند که نباید باشند؟ جرات کنید بگویید.
⚡️ شاخص دین چیست؟ محور شریعت چیست؟ اگر دین را با شاخص ولایت الله و نفی طاغوت معرفی کنیم. اگر به تعبیر امام اولین خاصیت قیام لله و انقلاب، نفی طاغوت و اثبات ولایت است. حفظ نظام مردمسالاری دینی مقابل هجوم همه دشمنان توسط یک ملت، جلوه دهنده همین حقیقت نیست؟ حقیقتا مردم امروز دیندارتر شده اند، حتی نسبت به دهه شصت. جرات کنید و بگویید.
واحد جهاد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیهالسلام برگزار میکند:
📌 بیست و پنجمین دوره آموزشی والعصر
🗓 تاریخ برگزاری: ۲۰ تیر الی ۲ مرداد
🔸️ سرفصلهای دوره:
🔹 تاریخ تمدن
🔹 علوم انسانی
🔹 تاریخ علم
🔹 وضعیت دانشگاه ایرانی
✅️ دوره به صورت حضوری برگزار میگردد.
🗓 مهلت ثبتنام: تا ۲۰ خرداد
@gamedovomenghelab
🌐 ثبتنام از طریق لینک زیر:
https://formafzar.com/form/valasr25
#غربشناسی
#تاریخ_تمدن
#جهاد_تبیین
📌 تحلیل بر بیانات ۱۴ خرداد؛ زنده نگه داشتن کلامی و عملی امام خمینی (ره)
🔹️ اولین و ابتداییترین مؤلفهای که در منطق بیانات رهبر معظم انقلاب در بیانات ۱۴ خرداد مشهود است، زنده نگهداشتن یاد امام است؛ این زنده نگهداشتن نه صرفاً در کلام، بلکه در سیره و رفتار و حتی ایجاد نماد نیز خود را نشان میدهد.
✍🏻 به قلم سید مصطفی موسوی، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی رحمة الله علیه
🌐 جهت مطالعه متن کامل این یادداشت اینجا کلیک نمایید.
🔖جمله کامل حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف ) خطاب به فرزندان شهدا که رهبر معظم انقلاب (حفظه الله تعالی) در چهارده خردادماه به آن اشاره فرمودند:
کارنامه نورانی شهادت و جانبازی عزیزان شما گواه صادقی بر کسب بالاترین امتیازات و مدارج تحصیل معنوی آنان است که با مُهر رضایت خدا امضا شده است؛
و اما کارنامه شما در گرو تلاش و مجاهدت شماست.
👌زندگی در دنیای امروز زندگی در مدرسه اراده است؛
و سعادت و شقاوت هر انسانی به اراده همان انسان رقم میخورد.
اگر بخواهید عزیز و سربلند باشید، باید از سرمایههای عمر و استعدادهای جوانی استفاده کنید.
با اراده و عزم راسخ خود به طرف علم و عمل و کسب دانش و بینش حرکت نمایید، که زندگی زیر چتر علم و آگاهی آنقدر شیرین و انس با کتاب و قلم و اندوختهها آنقدر خاطره آفرین و پایدار است که همه تلخیها و ناکامیهای دیگر را از یاد میبرد.
بشریت با همه پیشرفتهایش در علوم و فنون هنوز در گهواره طفولیت دانش است، و تا رسیدن به بلوغ کامل راه طولانی در پیش است.
@gamedovomenghelab
🏷صحیفه امام خمینی » جلد 21 » صفحات 137
#جنگ_اراده_ها
#مجاهدت
#قیام_جوانان_انقلابی
🔰 #تحلیل_و_تبیین | مکتب امام، نرمافزارِ تحوّلآفرینی در گام دوم انقلاب
♻️ تبیین یک گزارهی کلیدی در بیانات اخیر حضرت آیتالله خامنهای
🔻رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی رحمةالله علیه تأکید کردند: «نسل جوان و هوشمند ما که قرار است #مسئولیّت_ملّی و #انقلابی گام دوّم این انقلاب را بر عهده بگیرد و آیندهی این کشور را اداره بکند، احتیاج دارد به یک نرمافزار واقعی... این نرمافزار که میتواند شتابدهنده باشد، کمککننده باشد و حتّی در مواقعی تحوّلآفرین باشد، عبارت است از #درسهای_امام.» ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
🔺 رسانهی KHAMENEI.IR این بخش از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در این مطلب براساس سایر بیانات ایشان مورد بحث و بررسی قرار میدهد. مروری بر چشمانداز حرکت تحولی جوانان در #گام_دوم_انقلاب و تبیین شاخصهای اصلیِ مکتب امام خمینی رحمةالله علیه از جمله موضوعات مطرح شده در این یادداشت است.
🔍 بخوانید👇
https://khl.ink/f/50408
#گام_دوم_انقلاب
*حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی): #بسیاری از ابعاد #شخصیّت امام بزرگوار ما همچنان #ناشناخته است.*
🔶 نشست عصر روح الله؛ بررسی ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه)
👤 با حضور: استاد اصغر طاهرزاده، متفکر حوزه علوم اسلامی، نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی
📅 تاریخ برگزاری: پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
🕓 زمان: ساعت ۱۶ الی ۱۸
🌐 نشانی: https://vc.isu.ac.ir/ch/basij5
#عصر_روح_الله
#تحلیل_نخبگان
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | چگونه با مسائل مواجه شویم؟
🔺️ رهبرانقلاب در مراسم سالگرد امام خمینی(ره):
👈 مواجههی ما با مسائلمان و با #دشمنانمان باید:
۱. شجاعانه باشد؛
مرعوبانه نباشد
۲. امیدوارانه باشد؛
مأیوسانه نباشد
۳. عاقلانه و خردمندانه باشد؛
هیجانی و احساساتیِ سطحی نباشد
۴. مبتکرانه باشد؛
از روی انفعال نباشد.
✊ اگر به این #کیفیّت حرکت کردیم، اگر این جور حرکت کردیم، بدانید ملّت ایران در مواجههی با همهی قدرتهای بزرگ #توفیق خواهد یافت و خواهد توانست پیش برود. ۹۸/۳/۱۴
#تبیین_مواجه_با_دشمن
#عقلانیت #شجاعت #ابتکار
#گام_دوم_انقلاب
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
➕ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
☄ با گام دومی ها بیندیش☝️
✅ موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار می کند :
✨ دوره مجازی تابستانه #کلام_انقلابی (مقدماتی)
💢 با تدریس : استاد فلاح شیروانی (حفظه الله)
💠 مزایای شرکت در دوره :
1. اعطای گواهی از طرف موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
2. جذب برگزیدگان به عنوان استادیار
3. امکان شرکت در دوره تکمیلی
🔻 ویژه طلاب برادر
🔺 به صورت تدریس تصویری و آفلاین و آزمون و مباحثه هفتگی آنلاین
🔻شروع دوره : ابتدای تیرماه
🔺 مهلت ثبت نام : تا 25 خرداد
❗️ توضیح: فایل های ارائه به صورت تصویری استودیویی ضبط شده و میانگین ۳۰ دقیقه است؛ فراگیران هفته ای 5 فایل مشاهده نموده، در آزمون هر جلسه شرکت کرده و یک جلسه پرسش و پاسخ و رفع اشکال با استادیاران که از شاگردان استاد هستند برگزار میشود.
🌐 لینک معرفی دوره :
https://andishekalami.ir/d-majazi/about/
🌐 لینک ثبت نام :
https://survey.porsline.ir/s/riKcomh
کلام را نباید بخش معارفی دین و دانشی دانست که صرفاً به دفاع از اعتقادات دینی میپردازد. کلام علم پشتیبانی از زندگی دینی است؛ برای زیست دینی باید طعام و خوراک اعتقادی متناسب آن آماده شود که هر آن در سوخت و ساز حیات به کار می آید. متکلم به یک پدیده اجتماعی به نام «اندیشه دینی مردم» (عقاید امّت) نگاه می کند و میداند که این ذهن جمعی هویت جمعی آن ها را شکل میدهد، پس اقدام به ذهنپروری می کند. در واقع کار کلام پخت و پز عقاید دینی است، لذا متکلم معمار اجتماعی در ساحت معرفت است.
اگر علم کلام پشتیبان زندگی انقلابی قرار گرفت به آن «کلام انقلابی» می گوییم. کلام انقلابی نوعی کلام جدید است که مسألۀ مهمش تغذیۀ زیست بلند ارج انقلابی است. در این دوره با محوریت آثار معماران انقلاب اسلامی که برای پشتیبانی اعتقادی از انقلاب اسلامی پدید آمدهاند، به ارائه کلام انقلابی خواهیم پرداخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی منتقدان مسلمانتر از پیامبر(ع)، به امام رضا(ع) برای پذیرش ولایتعهدی ایراد میگیرند!
«شهید مطهری»
#عقلانیت
#نرمش_قهرمانانه
#جهاد_تبیین
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
➕ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
☄ با گام دومی ها بیندیش☝️
✊ جهاد تبیین میکرد؛ وقتی جهاد تبیین مُد نبود!
#جهاد_تبیین
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#روش_مبارزه_اسلامی
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
➕ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
☄ با گام دومی ها بیندیش☝️
دوره عدالت اجتماعی در آبان 1400 توسط گروه مطالعات عدالت اجتماعی برگزار شد.
فایل های صوتی دوره؛
دکتر واعظی با عنوان پیچیدگی های نظری عدالت اجتماعی؛ https://b2n.ir/s26970
دکتر شجریان با عنوان چیستی عدالت جنسیتی؛ https://b2n.ir/e18792
دکتر علی اکبریان با عنوان قاعده عدالت در فقه شیعه؛ https://b2n.ir/m75610
دکتر سرآبادنی با عنوان شاخص های ترکیبی عدالت؛ https://b2n.ir/w34367
دکتر تراب زاده باعنوان گونه شناسی مسائل عدالت آموزشی؛ https://b2n.ir/f00572
دکتر اولیایی با عنوان پرسش های بنیادین عدالت فرهنگی؛ https://b2n.ir/a12329
دکتر سیدباقری با عنوان رابطه حق و عدالت؛ https://b2n.ir/u28155
حجت الاسلام قنبریان باعنوان عناصر پویش و پژوهش عدالت در ایران معاصر؛ https://b2n.ir/y84553
دکتر پیغامی با عنوان عدالت در اندیشه امام موسی صدر؛ https://b2n.ir/g05379
دکتر فیروزی با عنوان حق بر توسعه و عدالت؛ https://b2n.ir/t16018
دکتر یزدانی مقدم با عنوان عدالت و دولت از منظر علامه طباطبایی؛ https://b2n.ir/t65708
1_1485270973.pdf
9.64M
🔻دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در راستای رویکرد مسأله محوری، عدالت اجتماعی را به عنوان یک مسأله مهم انتخاب کرد.باعث افتخارست اگر این فایل که یک گزارش اجمالی از فعالیت های دفتر تبلیغات در باب مسأله عدالت اجتماعی است را ملاحظه فرمایید.
#عدالت
#گام_دوم_انقلاب
📙علم زور؛ ارتباط پژوهی و جنگ روانی۱۹۴۵ تا ۱۹۶۰
✍️کریستوفر سپمپسون
ترجمه محسن بدره و مهدی یوسفی
با مقدمه پروفسور حمید مولانا و یادداشت اختصاصی نویسنده بر ترجمه فارسی
نشر آرما
📚#معرفی_کتاب
🌀 علم ارتباطات و اطلاعات در غرب از جهتی علم زور و فشار است. علمی که با کنترل مغز ها و ذهن ها، با کنترل سازمان ها و نظام های سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی سر و کار دارد. تاریخ اطلاعات و ارتباطات انسانی تاریخ موجودیت و زندگی بشر است و از همه لوازم و زیر ساخت های زندگی بشری پیشین تر است.
🌀کتاب «علم زور»، داستان شکل گیری این علم زور را به شکل مستند روایت می کند. این کتاب نقش سی آی ای و وزارت دفاع و دیگر آژانس های امنیتی و اطلاعاتی و تبلیغی ایالات متحده در تکامل و شکل گیری حوزه ارتباطات بررسی می کند و ارتباط وسیع این حوزه با جنگ روانی و پروپاگاندیستی را می کاود که علم ارتباطات از آنها برگرفته شده است. در این زمینه سوابق کسانی که به عنوان شخصیت های علمی مشهور ارتباطات مطرح بوده اند و بعضاً جریان اصلی و غالب دانش ارتباطات، آنان را پدران و پیشگامان این رشته به حساب می آورد، بررسی شده است. همچنین به تأثیر طرح های امنیتی و اطلاعاتی و افکار عمومی اجرا شده توسط این افراد در شکل گیری مفاهیم و روش های ارتباطات توجه می شود.
#کتاب_گام_دومی
#جهاد_تبیین
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
➕ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
☄ با گام دومی ها بیندیش☝️