13921008_7933_128k.mp3
4.61M
👓 انسان ۲۵۰ ساله | ویژگیهای مبارزه امام حسن علیهالسلام
📌 به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام حسن علیهالسلام
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای گریه کردن شانهی بیگانه تسکین نیست...
هماکنون دیدار شاعران با رهبر انقلاب؛ برشی از شعر خوانی حسین خزائی از کرمانشاه
🏷 #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 فیلمی نوجوانانه با چاشنی فوتبال و تولید ملی به اکران آنلاین رسید!
⚽️ #سوییپر؛ قصه چند نوجوان کرمانی است که تیمشان بهخاطر تعطیل شدن سالن ورزشی در پی شیوع کرونا از هم میپاشد و در همین ایام درگیر چالشی از نوع تولید ملی میشوند...
🏅برنده لوح تقدیر و جایزه پنجاهودومین جشنواره بینالمللی فیلم رشد
🏅کاندیدای بهترین فیلم سیوچهارمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان
🏅کاندیدای بهترین فیلم دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
🎥 تماشای آنلاین این اثر جذاب با اینترنت نیمبها:
🌐 b2n.ir/supr
📩 شعر یک رسانه اثرگذار است/خوشبختانه قلمرو شعر در کشور توسعه پیدا کرده است/ از این فرصت باید استفاده کرد
✏️ رهبر انقلاب، امشب در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: دلمان برای این جلسه تنگ شده بود و برای شما دوستان عزیز و شعرای عزیز. الحمدللّه خدای متعال تفضل کرد و توانستیم یک بار دیگر این جمع را در اینجا ببینیم و از محصول فکر و دل و جان آنها که خیلی هم ارزشمند است، به معنای واقعی کلمه بهره ببریم و لذت ببریم... خوشبختانه قلمرو شعر در کشور توسعه پیدا کرده، هم به معنای افزایش شاعر، هم به معنای افزایش مستمع. این فرصتی است. از این فرصت باید استفاده کرد. شعر یک رسانه است، یک رسانهی اثرگذار است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩شعر فارسی در طول زمان حامل حکمت و معرفت بوده است/ امروز مغولهای جدید و کراواتبسته در حال تاخت و تاز به دنیا هستند/ سگ هاری مثل صدام را با کارخانههای شیمیایی تجهیز کردند؛ تاخت و تاز اینهاست
✏️رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: جزو خصوصیّات شعر فارسی، تولید سرمایههای معرفتی و معنوی است. ما قلّههای شعر فارسی را که نگاه میکنیم یا حکیمند، مثل حکیم فردوسی؛ واقعاً شاهنامه کتاب حکمت است، یا نظامی، یا حکیمند یا مولانای معرفت و عرفان و معنویّتند یا حافظ قرآنند، یا مثل سعدی کتابشان پر از حقایق و معارف حکمی و معنوی است.
✏️شعر فارسی، در طول زمان حاملِ حکمت بوده، حاملِ معرفت بوده، سرمایههای معنوی ما را حفظ کرده و بر آنها افزوده... این سرمایهسازی و پاسداری سرمایه توسط شعر در سختترین شرایط هم اتّفاق افتاده، مثلاً در تاخت و تاز مغول.
✏️امروز به نظر من آن تاخت و تازی که زمان مغولها اتّفاق افتاد دارد تکرار میشود. البتّه این مغولهای جدید، مغولهای کراواتبسته و پاپیونزده و ادکلنزده و کتشلوارپوشیده، نوع تاخت و تاز اینها با آن مغولها تفاوت دارد، اما تاخت و تاز است. تاخت و تازشان چه جوری است؟ اگر کسی تاریخ سیصد چهارصد سالهی استعمار را بخواند میفهمد که استعمارگران چه کار کردند با دنیا.
✏️زمان خود ما، یک سگِ هاری مثل صدّام را اینها تجهیز کردند، کارخانههای شیمیایی آلمان در خدمت صدام قرار گرفتند. این کاری است که اینها کردند در ایران. این تاخت و تاز اینهاست. ۱۴۰۲/۱/۱۶
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 غربیها از زن ایرانی کینه دارند/ قطعاً اگر حضور زنها نبود انقلاب پیروز نمیشد/ تعبیر حقوق بشر و حقوق زن به غربیها نمیآید / دشمن میخواهد تدین و حیای زن را تضعیف کند
🔻 رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: یک مجموعهی تهاجم و تاخت و تاز متنوع، از نظامی گرفته تا اقتصادی تا سخت تا نرم همهجور الان علیه ایران وجود دارد. امروز هدف دشمن این است که نقاط قوّت فکری و معارفی ما از ما بگیرد؛ ما استقلال میخواهیم، این را تضعیف کند در روحیهی ما، ما میخواهیم استقامت کنیم در مقابل استبداد غربی، روحیهی ما را تضعیف کند، ما را مردّد کند. تفکرات اسلامی و معارف اسلامی را در ما تضعیف کند، عمل اسلامی را تضعیف کند، وحدت ملی را تضعیف کند. تدیّن زن را، حیای زن را تضعیف کند.
غربیها نسبت به زن ایرانی ترحّم ندارند که بگویند: حقوق زن رعایت بشود، بلکه کینه دارند از زن ایرانی. قطعاً اگر چنانچه حضور زنها نبود، انقلاب پیروز نمیشد. غربیها خودشان را طرفدار حقوق زن، طرفدار حقوق انسان، طرفدار آزادی معرّفی میکنند. اصلاً تعبیر حقوق بشر به غربیها نمیآید. واقعاً به غربیها حقوق زن نمیآید. همین حالا زنها در کشورهای غربی مهمترین مشکلات را دارند. ۱۴۰۲/۱/۱۶
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 غربیها دشمن بشر هستند/ آرمان علیوردی و روحالله عجمیان را با شکنجه میکشند آنها متعرض نمیشوند تحریک هم میکنند/ شاعر، نقاش، داستاننویس، سینماگر و... بدانند امروز در مقابل تاخت و تاز دشمن قرار داریم
🔻 رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: غربیها اصلا طرفدار حقوق بشر نیستند؛ دشمن بشرند! حقوق بشرشان را در داعش دیدیم، داعشی که زندهزنده آدمها را آتش میزد یا توی آب غرق میکرد جلوی چشم همه؛ در حمایتشان از منافقین دیدیم؛ در حمایتشان از صدّام دیدیم؛ در غزه داریم میبینیم؛ در فلسطین داریم میبینیم. اینها حقوق بشر است. در ترورها داریم میبینیم؛ در کشتار جوانها اینجا توی خیابانهای تهران میبینیم؛ پاکترین جوانهای ما را، مثل آرمان علیوردی و روحاللّه عجمیان با شکنجه میکشند، آنها مطلقاً متعرّض نمیشوند. تحریک هم میکنند. اصلاً یاد هم میدهند.
🔹 امروز همه باید دشمن را بشناسند. همه باید شیوههای دشمن را بشناسند و مقابله کنند. شاعر، نقّاش، داستاننویس، سینماگر و ... باید بدانند امروز ما در مقابل این غارت دشمن و تاخت و تاز دشمن قرار داریم؛ هم خودشان باید توجّه کنند، صحنه را درست درک کنند، هم به دیگران بایستی بنمایانند؛ منفعل نباید بشوند.
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir
وقتی همهی بحرانهای کشور به "مردمینبودن" ختم میشود.
بخش اول
✍مریممنصوری
امسال حضرت آقا(سایهشان مستدام) روز اول فروردین ۱۴۰۲، بعد از چندسال تعطیلی، مجددا در حریم رضوی با مردم دیدار داشتند.
ایشان در بخشی از سخنانشان، مجددا و کماکان بر "مردمی بودن" امور از جمله اقتصاد تاکید ورزیدند.
بهنظر میرسد که فراتر از بحرانهای نهادی، مانند بحران در اقتصاد، سیاست یا فرهنگ، مسالهی اصلی، نوع مواجههی دولتها و حاکمیت با مردم است که مسالهای ظاهرا سهل اما دقیق و نیازمند تامل جدی است.
رهیافت "خدمت" رهیافتی است که به زعم نگارنده، علیرغم محسناتی که بلحاظ ایدئولوژیک به خصوص در اوایل انقلاب اسلامی داشت، نه تنها دوَل را زعیم و بلکه "عقل برتر" مردم میانگاشت، بلکه رفتهرفته، موجب گردید تا نه تنها دست مردم از بسیاری از امور کوتاه گردد، بلکه عملا، توقع مردم نیز صرفا به "اخذ هرچه بیشتر خدمات" میل یابد و این، آغازی بر پایان "عاملیت جدی مردم"_امری که بخشی از هستهی سخت انقلاب اسلامی تعریف شده_بود.
در تمامی این سالها، دولتهای مختلف، عمدتا خود را در جایگاه نخبههایی معرفی میکردند که یا باید بگویند و مردم "تَکرار" کنند، یا کلفتوار، هرچه مردم خواستند تامینکنند و همه چیز را خود برعهده گیرند که به نظر میرسد در دومی هم یک نخبهگرایی غیرهدفمند، نازل و قابض وجود دارد که همچون خادم عالم خود را به کار مشغول میدارد تا رفع حاجت عامه شود.
به موازات این رویکردهای عقیم، اما، امامین انقلاب، مکررا بر "مردم، مردمیبودن و مردمیسازی" امور تاکید ورزیدهاند. رهبر انقلاب بارها، رمز پیروزی را ورود آحاد مردان و زنان برای حل مسائل کشور برشمردهاند. ورودی که عاملیت جدی مردم را میطلبد، اما این عاملیت، با قیوداتی در مسیر رشد و کمال، قرار دارد.
به نظر میرسد، نهادهای میانی نیز بر طبل این نخبهسالاریها کوبیدهاند و مناسبات نامتناسب با ایدههای اصلی امامین انقلاب، روز به روز بیشتر مشاهده میشود.
دولتها باید بپذیرند که بدون مردم، ناتوانند! که اگر پذیرفته بودند، شاهد "گفتگوی بیشتر سیاستمدار با مردم" بودیم؛ شاهد "قائل بودن به حدی از عقلانیت جمعی برای عاملیت مردم " بودیم، شاهد رفتارهای "غیرمتکفلانهتر" بودیم.
مردم ایران، بهبرکت نفس حضرت روحالله و خونهای مظلومانهای که دراین مسیر ریخته شد، به "نوع اخیری" مبدل شدند که با ایشان، رفتاری از جنس رفتار دولتهای مدرن یا اربابان فئودالی انصاف نیست.
ابهام در نحوهی مناسبات میان مردم و حاکمیت، هزینههای گزافی را بر دوش مردم و حاکمیت تحمیل کرده،که به نظر میرسد حل این مهم، در ساحت تفکر فلسفی امکانپذیر است، وگرنه با این تفرُّق در مسیر، محکوم به شکست روزافزونیم.
🔆 اولین رویداد ملی خلاقیت و نوآوری های قرآنی #عصر_قرآن
#مرکز_نوآوری_یهدین
🔰 فرصت ارسال ایده ها: ۲۰ فروردین لغایت ۳۰ اردیبهشت
🎯 ۱۵۰ میلیون تومان حمایت از ایده های برتر برای تولید محصول، توسعه بازار و خدمات مشاوره ای
◼️ ثبت نام در تارنمای رسمی مرکز به آدرس:
🌍 Yahdin.ir
✳️ *تا «حرکت» میکنی، شایعهسازی علیه تو اجتنابناپذیر است.*
✍ پسرم! گاهی میبینم از تهمتهای ناروا و شایعه پراکنیهای دروغین اظهار ناراحتی و نگرانی میکنی. باید بگویم تا زنده هستی و حرکت میکنی و *تو را منشأ تأثیری بدانند* انتقاد و تهمت و شایعه سازی علیه تو، اجتنابناپذیر است؛ عقدهها زیاد و توقعات روزافزون و حسادتها فراوان است. آنکس که فعالیت دارد، گرچه صددرصد برای خدا باشد از گزند بدخواهان نمیتواند به دور باشد.
📚 #صحیفه_امام، جلد۱۸، صفحه ۵۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حق عظیمی که امام حسن مجتبی علیه السلام بر بقای اسلام دارد ...
🔺گوشهای از زندگی سیاسی-مبارزاتی امام مجتبی علیه السلام در کلام رهبر انقلاب اسلامی
📚 برگرفته از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#ماه_رمضان
#ماه_بندگی
🌐 راهبرد روشن رهبر انقلاب درباره کشف حجابها!
#بخش_اول
1⃣ در دیدار با بانوان (۱۴۰۱/۱۰/۱۴) صراحتاً فرمودند: "کسانی را که حجاب کامل ندارند، نباید به بی دینی و ضد انقلابی متهم کرد".
برخی از ما پیروان ولایت از وصف (ضعیف الحجاب)، مفهوم گرفتیم و بی حجابها و کشف حجاب کرده ها را به "بی دین" و "ضد انقلاب" متهم کردیم!
البته ایشان قبلا همین لبیک گویان به کمپین های علینژاد را هم بیش از فریب خورده لقب نداده بود.(۹۶/۱۲/۱۷)
اینبار(۱۴۰۲/۱/۱۵) تصریح کرد: "خیلی از کسانی که کشف حجاب کردند اهل دین اند..."!
تا از دست برخی از ماها و اتهام زنی هایمان نجاتشان دهد!
❓می پرسی: حالا دعوا سر تعابیر و اتهامات است یا کشف راهبرد رهبری؟!
منتظر باش!
2⃣ دو سه دهه قبل ایشان راه حل اساسی بی حجابی و بدحجابی را تذکر لسانی همگانی [نه گروه های نیابتی] می دانست: "بگویید و رد شوید"!
آنوقت هم بسیاری از ما پیروان ولایت می گفتیم: اثر ندارد!
اندیشکده ها و مراکز تخصصی هم دنبال بسته سیاستی و اجرایی برای تحقق تذکر لسانی همگانی نیافتادند. به شکل نیابتی و حداقلی انجام و البته محکوم به شکست شد!
تا به اینجا کشید که کمپین های طراحی شده اپوزیسیون و سوژه سازی های گشت ارشاد از اساس تذکر لسانی را "ناممکن" (نه فقط ناموثر) کرد!
❓ فکر نمی کنید ادبیات اخیر رهبر انقلاب راهبردی را دنبال می کند؟!
ادامه دهید!
3⃣ آمار پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات (دفتر طرح های ملی) در بازه زمانی ۲۹تا ۳مرداد۱۴۰۱ نشان می داد: ۲۳٪از پاسخگویان، اصلا حجاب را "واجب شرعی" نمی دانند!!!
با انحاء تهاجمات رسانه ای و شبکه ای؛ شک، شبهه و جهل بسیط (به این میزان) نسبت به حکم عجیب نیست. با این وضع، در فضای گسل های اجتماعی موجود و ناممکن شدن گفتگو، تبیین و تذکر لسانی؛ صرفاً تکیه بر ورود قهری یا قضایی و اجرای تعزیرات قانونی، طبعا راه حل اساسی به نظر نمی رسد.
❗️اما گفتن این حرفها، از سوی برخی گروه ها و شبکه های اجتماعی، اتهام اسلام صورتی(!) می خورد! فقط "دادستان ورود کن!" نشان مذهب و انقلابیگری و غیرت قلمداد می شد!
تا اینکه رهبر انقلاب هم در دیدار اخیر (۱۴۰۲/۱/۱۵) از "این ندانستن" به نوع دیگری سخن گفت و باز کمیت را بالا برد: "خیلی از کسانی که کشف حجاب می کنند اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند می کنند چه کسانی هستند قطعاً نمی کنند. من می دانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دین اند، اهل تضرع اند، اهل ماه رمضان اند، اهل گریه و دعا هستند. توجه ندارند که چه کسانی پشت این سیاست رفع حجاب و مبارزه با حجاب است. جاسوسهای دشمن، دستگاه های جاسوسی دشمن دنبال این قضیه است. اگر بدانند حتما نمی کنند"!
⬅️ یعنی آنهایی که به ابعاد "حرام سیاسی" بودن کشف حجاب نا آگاهند هم "خیلی" هستند!
❓اگر "خیلی" از کسانی که کشف حجاب کرده در خیابان اند، "نمی دانند"؛ راهش "تبیین است یا باتوم"؟!
ایشان در ماجرای اغتشاشات فرمود: "وسوسه روی جوانان را تبیین بر طرف می کند نه باتوم"!(۱۴۰۱/۱۰/۱۹)
اما راه حل بسیاری از ما باتوم یا مابه ازاء دوربین-جریمه بود!
4⃣ اما تبیین، فضا و ارتباط می خواهد.
فضای موجود، گسست و جدایی بین بی حجاب و محجبه و علماء و... است. دشمن هم به شکل جدی به آن دامن می زند و دوستان نا آگاه هم مثل همیشه سوژه ها را برای گسست بیشتر فراهم می کنند.
⬅️ رهبر انقلاب با ادبیات خاص اخیر، اول دنبال بسترسازی برای این ارتباط و گفتگو و زمینه سازی برای جهاد تبیین است.
اول شل حجابها را از زبان تندِ ما و برچسب های بی دین و ضد انقلاب گرفتند.
وقتی فقط جای برچسب ها را عوض کردیم و به کشف حجابی ها، بی دین و ضد انقلاب گفتیم و حتی به خطبه های جمعه هم کشاندیم؛ سراغ اینها هم آمد و با ادبیاتی غلیظ تر و کلماتی بیشتر از بار قبل (که درباره شل حجابها بود) آنها را از زبان تند ما گرفت. آنها را اهل دین و تضرع و گریه و دعا و رمضان خطاب کرد.
❗️ رهبر دارد چتر وحدت ملی می گسترد و شکاف و گسل اجتماعی را پر می کند تا تأثیر و تأثر ملت برهم فراهم شود. واضح نیست؟!
ادامه در بخش دوم
گام دوم انقلاب
🌐 راهبرد روشن رهبر انقلاب درباره کشف حجابها! #بخش_اول 1⃣ در دیدار با بانوان (۱۴۰۱/۱۰/۱۴) صراحتاً فر
🌐 راهبرد روشن رهبر انقلاب درباره کشف حجابها!
#بخش_دوم
✔️ به طور روشن:
*⃣ این چتر پدری، برادری-خواهری که زمینه و بستره برای "فن آوری اجتماعیِ" گفتگو، تبیین، تذکر و تصحیح است، را به هیچ طریق پاره نکنیم. دوباره در آن رخنه جدید نیافکنیم.
• خطباء، ائمه جمعه، منبری ها و گروه های مرجع چند هفته _بدون اینکه ارزش حجاب را کم یا بی حجابی را مجاز نشان دهند_ با همین ادبیات و درون همین راهبرد سخن بگویند.
اول به بستره گفتگو و ارتباط بپردازند از یکپارچگی و #ولاء_طرفینی (۱) بگویند و گسل اجتماعی را هم آورند.
*⃣ به جای تجمعات مطالبه گری برای اِعمال تعزیرات قانونی یا اجرای جریمه علیه بی حجابها و...، به بسته ها و خلاقیت های فن آوری اجتماعی تأثیر و تأثر همگانی و متقابل فکر کنند. برخی ابتکارات خوب را بیفزاییم و نقش آفرینی مدنی خود را گسترش دهیم.
• اگر نمی خواهیم حاکمیت در ارزشها برکنار باشد و فعلا مطالبه گری از مسئولین را انقلابیگری می دانیم؛ مطالبه برخورد با مهره درشت های بی حجابی یعنی قاچاقچیان حجاب و پوشاک، سازمان بخشی ها و دست های پنهانی که رهبری اشاره کردند را بخواهیم.
در برنامه جهان آراء عرض کردم بی حجاب کف خیابان، برانداز هم که باشد، بدتر از سرباز میدان ژاله دوره پهلوی نیست؛ با افسر بعثی شلمچه فرق دارد؛ یکبار دیگر (مثل دوره انقلاب) باید او را به ملت برگردانیم.
*⃣ اولویت مسائل اقتصادی در مطالبه از دولتها را جابجا نکنیم.
رهبر انقلاب در همین سخنرانی تصریح کردند: "برای عملی شدن شعار امسال باید دستگاه ها و بخش های کشور اولویت آن را بپذیرند. همه همتها و اراده ها در طول سال باید متوجه این #نقطه_کانونی باشد./ شعارهای اقتصادی به معنای بی اعتنایی به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیست یک اقتصاد نابسامان بر فرهنگ جامعه هم اثر گذار است"(۱۴۰۲/۱/۱۵)
• ایشان از امام و مولایش امیرالمومنین(ع) آموخته که در خطبه۸۷ فرمود: "معذور دارید کسی را که هیچ حجتی علیه او ندارید و او منم!...بر حدود حلال و حرام واقف تان کردم، لباس عافیت از عدالت برتنتان کردم، معروف را با قول و فعلم فرش زیر پایتان کردم، کرائم اخلاقی خود را به شما نشان دادم..."
⬅️ یعنی بدون مطلع کردن همه به حرامها، به عافیت رساندن زندگی ها با عدالت اجتماعی، فرش کردن معروف در جامعه، نشان دادن کرامت های اخلاقی حاکم؛ حاکمیت در قبال شهروندانش معذور نمی شود؛ عذر خطاها و تخلف ها تمام نمی شود!
.......................
۱. رهبر انقلاب در دیدار بانوان(۱۴۰۱/۱۰/۱۴) یکبار دیگر سخنرانی خود برای علمای استان خراسان شمالی(۹۱/۷/۱۹) را به رخ کشید که به نظرم مثالی گویا از ولاء طرفینی و نهی از منکر متقابل بی حجاب-متشرع است.
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۲/۱/۱۷
✅رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه تعریفی از مفهوم حکمرانی گفت: حکمرانی مشارکتی گام جدید مردم سالاری دینی برای پیشرفت ایده جمهوری اسلامی است.
✅لینک متن کامل مصاحبه دگتر رفیعی آتانی پیرامون حکمرانی مشارکتی.
https://b2n.ir/g72609
✅ تفاوت تبلیغ دیروز و تبلیغ امروز
🔸 اين #تبليغ، با نوع تبليغى كه ما در گذشته قبل از #اقامه_حكومت_حق و حكومت الهى مىكرديم، متفاوت است. آن روز كافى بود ما همين موضوعى را كه مىخواهيم تبليغ كنيم، درست بلد باشيم؛ آنگاه يك مبلّغ خوب مىشديم.
🔸 امروز اگر جهان، يا لااقل جامعه خود را درست نشناسيم، هرچه هم كه آن موضوع را خوب بلد باشيم، نمىتوانيم يك #مبلّغ_خوب باشيم. بايد بفهميم اين حرفى كه ما مىزنيم، به كجا ارتباط پيدا مىكند؛ چه جناحى را در سطح جهان نه در سطح كشور تقويت مىكند، چه جناحى را تضعيف مىكند. مثل يك جبهه نبرد.
🔸 يكوقت يك نفر انسان، با دشمنى مواجه مىشود و مىخواهد از خودش دفاع كند. اين، يك طور دفاع است. يك وقت هم انسان در مجموع يك جبهه چند كيلومترى در سنگرى قرار گرفته است و مىخواهد دفاع كند. اين دفاع، طور ديگر است. يكوقت بايد به مصلحت جلو رفت، يكوقت هم بايد به مصلحت عقب آمد. يكوقت انسان خيال مىكند كه در حال حمله به دشمن است؛ اما ناگهان مىبيند كه به خودى تيراندازى مىكند!
🗓 بيانات در ديدار نمايندگان نهاد نمايندگى ولى فقيه در دانشگاهها؛ ۱۳۷۶/۰۷/۱۶
🌀 خانه طلاب جوان
شناخت حقيقت شب قدر -استاد عابديني -فروردین1394 -گلچینی ازجلسات282 الی 284 درس المیزان .mp3
38.8M
🔸شناخت حقیقت شب قدر
🔹گزیده جلسات ٢٨٢ تا ٢٨۴ شرح #تفسیر_المیزان
(برگزارشده در ۲۴ و۲۹ و۳۰ فروردین ۱۳۹۴)
🔸
🔸 استاد عابدینی، با ارائه بیاناتی ناب از کتب امام خمینی(ره)، علامه طباطایی(ره)، میرزاجوادآقا ملکی تبریزی(ره)، و علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)، به شرح آیات و روایات پیرامون شب قدر و نحوه ارتباط انسان با آن پرداختند.
🔻از جمله موضوعاتی که ایشان در این بحث مطرح نمودند، عبارتند از:
📌نسبت انسان با حقیقت زمان در ماه مبارک رمضان و دوران ظهور امام مهدی (علیه السلام)
📌کندشدن و توقّف زمان متناسب با مراتب یقین در انسان
📌ارتباط ما در شب قدر با مراتب قرآن و نفس مقدّس پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله)
📌بیان حقیقتِ لیلة القدر در متنِ وجود پیامبر و اولیاء محمدیّین (علیهم السلام)
✅مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این علی (ع) همه چیز ماست
این کلیپ سخنرانی امام خمینی(ره) درباره شخصیت والای امیرالمومنین (ع) را چندین بار ببینید.
📩 مرحله جدید زندگی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در حقیقت از #شب_قدر، انسان مؤمن روزهدار، سال نوی را آغاز میکند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود. در راهی به حرکت در میآید، با ذخیرهی تقوا این راه را طی میکند.
🌙 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مگر در شب قدر چه اتفاقی میافتد که عبادت چنین ارزش وصفناپذیری پیدا میکند؟
🔺پاسخ استاد شهید مرتضی مطهری را بشنوید
🔰اطاعت جمعی مردم از خداوند، لازمه تحقق جامعه اسلامی
💠امام خامنهای (مدظله العالی):
🔸اساس نظام اسلامی بر اطاعت از خداوند است؛ این آن مایز اصلی است؛ «اطیعوا اللَّه و اطیعوا الرّسول»،(۱) «ان کنتم تحبّون اللَّه فاتّبعونی یحببکم اللَّه».(۲) بنابراین اساس نظام اسلامی، اطاعت از خدای متعال است.
🔸اطاعت از خدای متعال، چند مرتبه دارد، چند مرحله دارد: یک اطاعت، اطاعت موردی است. در مواردی خدای متعال میفرماید که این عمل را انجام دهید - ولو این مسئله، مسئلهی شخصی است - مثلاً نماز بخوانید، یا فرض کنید که صوم و زکات و بقیهی امور. این یک جور اطاعت است که انسان امر الهی را اطاعت میکند، نهی الهی را اطاعت میکند.
🔸از این مهمتر، اطاعت خطی است. یعنی روش و راه و نقشهای که خدای متعال برای زندگی معین میکند؛ این را یک مجموعهای از مردم اطاعت کنند تا این نقشه تحقق پیدا کند. این نقشه با اَعمال فردی حاصل نمیشود؛ این یک حالت دیگری است، یک مسئلهی دیگری است، مسئلهی بالاتری است؛
🔸یک کار جمعی نیاز دارد تا اینکه نقشهی الهی، هندسهی الهی در وضع جامعهی اسلامی تحقق پیدا کند. فرض بفرمائید که در مکه مسلمانها اعمال خودشان را انجام میدادند؛ اما جامعهی اسلامی در مکه با جامعهی اسلامی در مدینه که حکومت اسلامی در آن تشکیل شد، متفاوت است.
🔸یک کار جدید، یک حرکتِ فراتر از حرکات فردی به وجود آمد و لازم است؛ که اگر این تحقق پیدا کرد، آن وقت « لأکلوا من فوقهم و من تحت ارجلهم»؛(۳) زندگی، زندگی خوبی خواهد شد؛ زندگی سعادتمندانهای خواهد شد؛ آثار و برکات و نتائج مطلوبی که بر اطاعت امر الهی مترتب است، بر زندگی مترتب خواهد شد.
۱) نساء: ۵۹
۲) آل عمران: ۳۱
۳) مائده: ۶۶
✍️بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۸۸/۱۲/۶