فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشف حجاب جوانان دهه هشتادی
🔹 برای مصی جون 😂
#پایان_مماشات
-------------------------
@antarnational
زمزمه کلام وحی؛
🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀
وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِي فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ إِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مِكِينٌ أَمِينٌ (54)
و پادشاه گفت: يوسف را نزد من آوريد تا وى را (مشاور) مخصوص خود قرار دهم. پس چون با او گفتگو نمود، به او گفت: همانا تو امروز نزد ما داراى منزلتى بزرگ و فردى امين هستى.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@gamedovoom
نکته آیه ی شریفه؛
🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼
در «لسان العرب» آمده: هرگاه انسان كسى را محرم اسرار خود قرار دهد و در امور خويش او را مداخله دهد، گفته مى شود: «استخلصه».
يوسف عليه السلام وقتى از زندان آزاد مى شود بر در زندان جملاتى چند مى نويسد كه سيماى زندان در آن جملات ترسيم شده است: «هذا قبور الاحياء، بيت الاحزان، تجربة الاصدقاء و شماتة الاعداء» يعنى؛ زندان گورستان زندگان، خانه غمها، محل آزمودن دوستان وشماتت دشمنان است.(82)
پادشاه وقتى پى به صداقت و امانت يوسف مى برد و در او خيانتى نمى يابد، او را براى خود برمى گزيند. اگر خداوند از بنده خيانت نبيند چه خواهد كرد!؟ حتماً او را براى خود بر خواهد گزيد كه قرآن درباره ى پيامبران چنين تعبيرى دارد: «و أنا اخترتك فاستمع لما يوحى »(83)، «واصطنعتك لنفسى»(84)
پادشاه با «لدينا» اعلام كرد كه يوسف در حكومت ما جايگاه دارد نه تنها در دل من، پس همه مسئولين بايد از او اطاعت كنند.
قدرت داشتن و امين بودن در كنار هم ارزشمند است، زيرا اگر امين باشد ولى امكانات نداشته باشد، قدرت انجام كارى را ندارد واگر مكين باشد امّا امين نباشد، حيف و ميل بيت المال مى كند.
چنانكه حضرت على عليه السلام خطاب به مالك اشتر استاندار خود مى فرمايد: بعد از شناسايى و گزينش كارمندان، به آن حقوق مكفى بده. «اَسبغ عليهم الارزاق»(85)82) تفسير مجمع البيان.
-----
83) طه، 13.
84) طه، 41.
85) نهج البلاغه، كتاب 53.
🌹☘🌹☘🌹☘🌹
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
پیام آیه ی شریفه؛
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
1⃣- خداوند اگر بخواهد، اسير ديروز را امير امروز قرار مى دهد.«قال الملك ائتونى به استخلصه لنفسى»
2⃣- در برابر خدمات افراد بايد عكس العمل نشان داد و از آنان تقدير كرد. (در برابر تعبير خواب دستور داد كه او را آزاد كنند) «ائتونى به استخلصه لنفسى»*
3⃣- افراد مشرك وكافر هم از كمالات معنوى لذّت مى برند. فطرت كمال دوستى، در هر انسانى وجود دارد. «استخلصه لنفسى»
4⃣- براى تصدّى اعطاى پست هاى مهم و كليدى علاوه بر تدبير و كاردانى، محبوبيّت و مقبوليّت نيز بسيار مهم است. (يوسف در اثر عفّت، تدبير، تعبير خواب و بزرگوارى، محبوبيّت خاصّى پيدا كرد، لذا عزيز مصر گفت او براى خودم باشد) «استخلصه لنفسى»*
5⃣- پاكى، امانت، صداقت و عفاف، پادشاهان را نيز به تواضع وا مى دارد. «استخلصه لنفسى»*
6⃣- تا مرد سخن نگفته باشد، عيب وهنرش نهفته باشد. «فلمّا كلّمه قال»
7⃣- در گزينش ها، مصاحبه حضورى نيز مفيد است. «فلمّا كلّمه»
8⃣- براى اعطاى مسئوليّت هاى بسيار مهم، گاه لازم است شخص اوّل مملكت، خود مصاحبه حضورى كند. «فلمّا كلّمه»*
9⃣- پست هاى بزرگ و كليدى را به افراد شايسته و امتحان داده واگذار كنيد. «فلمّا كلّمه قال انّك اليوم...»*
🔟- انسان صادق و امين حتّى در جمع كافران نيز مقبول و مورد احترام است. («لدينا» شامل همه ى كارگزاران مى شود) «انّك اليوم لدينا مكين امين»*
1⃣1⃣- زنان مصر جمال يوسف ديدند، دل از كف دادند و دست بريدند؛ پادشاه امانت و پاكى او را ديد مُلك مصر را در اختيارش نهاد. اگر همه كمالات يوسف بر آنان آشكار مى شد چه مى كردند؟*
2⃣1⃣- وقتى به امانت و توان و صداقت كسى اطمينان پيدا كرديد، در واگذارى مسئوليّت به او درنگ نكنيد. «انّك اليوم لدينا مكين امين»*
3⃣1⃣- مشاور خاص مسئولين كشورى، بايد اهل تقوا، تدبير، قدرت برنامه ريزى و امانت باشد. «استخلصه لنفسى... مكين امين» (يوسف جامع همه اينها بود.)
4⃣1⃣- قدرت يوسف عليه السلام بدون قيد وشرط بوده است. («مكينٌ» بدون هيچ شرط و محدوديّتى)*
5⃣1⃣- مكين و امين بودن، هر دو با هم لازم است. «مكين امين»
🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
🔰رسانه از دیدگاه امام خمینی ( ره):
این قلم که در دست شماست در محضر خداست.
🔹در نوشته هایتان به خدا توجه داشته باشید، بدانید که این قلم که در دست شماست در محضر خداست و اگر هر کلمه ای نوشته شود، بعد سؤال می شود که چرا این کلمه نوشته شده است.
اگر به جای این کلمه بشود یک کلمه خوبتر نوشت، از شما سؤال می کنند چرا این کلمه زشت را نوشته اید.
۱۵/۱۰/۵۹ بیانات در جمع اعضای هیأت تحریریه مجله سروش، صحیفه نور، ج ۱۳، ص ۲۵۱.
@gamedovoom
هدایت شده از m-m
🛑نظر حضرت امام(ره) درباره الزام حجاب زنان در جامعه
♦️بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، الزام به حجاب بانوان در اداره ها و سطح کشور را از اولویت های برنامه های فرهنگی نظام قرار دادند و ذره ای در این امر نرمش از خود نشان ندادند، چرا که بی حجابی و بی بندوباری را به واقع ترفند استعمار برای تخدیر و به نابودی کشیدن نسل کشورها می دانستند.
♦️بنابر این از همان روزهای اوّل انقلاب به مسئولان دولت وقت، برای جلوگیری از بی حجابی نهیب زدند: «الآن وزارتخانه ها- این را می گویم كه به دولت برسد، آنطورى كه براى من نقل می كنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانه هاى اسلامى نباید زن هاى (بى حجاب) بیایند، زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند اما كار بكنند، لكن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند.» (صحیفه نور، ج 6، ص329)
♦️حضرت امام(ره) راحل اگر چه چادر را حجاب کاملی می دانستند ولی پوشش های مشابه چادر که موجب مفسده نمی شود را نیز کافی می دانستند و قائل بودند که اگر قرار باشد پوشش بانوان همراه با مفسده و خلاف اخلاق باشد باید از آن در جامعه جلوگیری شود همانطور که در پاریس در پاسخ خبرنگاران و بانوان محجبه ای که درباره میزان حجاب در ایران از ایشان سؤال کردند؛ فرمودند: «آرى در اسلام زن باید حجاب داشته باشد، ولى لازم نیست كه چادر باشد. بلكه زن مىتواند هر لباسى را كه حجابش را به وجود آورد اختیار كند. ما نمی توانیم و اسلام نمی خواهد كه زن به عنوان یك شى ء و یك عروسك در دست ما باشد. اسلام می خواهد شخصیت زن را حفظ كند و از او انسانى جدى و كارآمد بسازد. ما هرگز اجازه نمی دهیم تا زنان فقط شیئى براى مردان و آلت هوسرانى باشند» (صحیفه نور ج ۵ ص۲۹۴)
♦️به فرموده مقام معظم رهبری ، حضرت امام (ره) تنها بانی بازگرداندن حجاب پس از کشف حجاب به ایران بودند چنانچه ایشان فرمودند: «امام (ره) آن مرد شجاع و بی نظیری بود که مسئله حجاب را به این مملکت برگرداند. هیچ کس دیگری غیر از امام نمیتوانست این کار را بکند اینهم یکی از اختصاصات امام. اگر غیر از امام هر کس دیگر بود از همین آقایان، بزرگان، عرض میکنم که مقدسین علماء، چه وچه و چه، هیچکس جرأت نمیکرد که بگوید مردم باحجاب بیایند بیرون، امام همان ماه های اوّل پیروزی انقلاب گفتند باید مردم با حجاب بیایند.» (سخنرانی در جمع فرماندهان سپاه ـ ۷۶/۱۲/۱۴ )
🔴 فقط این سلام نظامی ایمان محمدی در خاک باکو بعد از شکست حریف باکو
دمت گرم پهلوان👌
#پایان_مماشات
✍ حاصل اعتماد به جوانان و به داشته های خود تکیه کردن
#ایران_قهرمان
#ایران_قوی
✅ یکی از مهم ترین توصیههای بیانیه ی #گام_دوم انقلاب #امید_به_آینده است
زمزمه کلام وحی؛
🍀🥀🍀🍀🥀🍀🥀
قَالَ اجْعَلْنِي عَلَي خَزَآئِنِ الأَرْضِ إِنِّي حَفِيظٌ عَلِيمٌ (55)
(يوسف) گفت: مرا بر خزانه هاى اين سرزمين (مصر) بگمار، زيرا كه من نگهبانى دانا هستم.
🍀🥀🍀🥀🍀🥀🍀🥀
@gamedovoom
نکته های آیه ی شریفه؛
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سؤال: چرا يوسف پيشنهاد اعطاى مسئوليّت براى خود را مطرح كرد؟ يا به تعبير ديگر؛ چرا يوسف طلب رياست كرد؟
پاسخ: او از خواب پادشاه مصر، احساس خطر و ضرر براى مردم كرد و خود را براى جلوگيرى از پيش آمدهاى ناگوار اقتصادى، لايق مى دانست، پس براى جلوگيرى از ضرر، آمادگى خود را براى قبول چنين مسئوليّتى اعلام كرد.
سؤال: چرا يوسف از خود تعريف و تمجيد كرد، مگر نه اين است كه قرآن مى فرمايد: «فلا تزكّوا انفسكم»(86) خود را نستاييد؟
پاسخ: ستايش يوسف، ذكر قابليّت هاو توانايى هاى خود، براى انجام مسئوليّت بود، كه مى توانست جلو آثار سوء قحطى و خشكسالى را بگيرد، نه به خاطر تفاخر و سوء استفاده.
سؤال: چرا يوسف با حكومت كافر همكارى كرد؟ مگر قرآن از آن نهى نكرده است. «و لا تركنوا الى الّذين ظلموا...»(87)
پاسخ: يوسف، براى حمايت از ظالم اين مسئوليّت را نپذيرفت، بلكه به منظور نجات مردم از فشار دوران قحط سالى، به اين كار اقدام نمود. يوسف هرگز حتّى يك كلمه تملّق هم نگفت. رجال سياسى، معمولاً به هنگام خطر مردم را رها كرده و فرار مى كنند، ولى يوسف بايد مردم را حفظ كند. بگذريم از اينكه اگر نمى توان رژيم ظالمى را سرنگون كرد و تغيير داد، بايد به مقدارى كه امكان دارد از انحراف و ظلم جلوگيرى كرد و بخشى از امور را بدست گرفت و فعاليّت نمود.(88)
در تفسيرنمونه آمده است: مراعات «قانون اهم و مهم» از نظر عقل و شرع يك اصل است. شركت در نظام حكومتى شرك، جائز نيست ولى نجات يك ملّتى از قحطى مهم تر است. به همين دليل، يوسف عليه السلام مسئوليّت سياسى نپذيرفت، تا مبادا كمك به ظالم شود، مسئوليّت نظامى نپذيرفت، تا مبادا خون به ناحقّى ريخته شود. فقط مسئوليّت اقتصادى آن هم براى نجات مردم را برعهده گرفت.(89) امام رضاعليه السلام فرمود: هنگامى كه ضرورت ايجاب كرد كه يوسف سرپرستى خزائن مصر را بپذيرد، خود پيشنهاد داد.(90)
على بن يقطين نيز به سفارش امام كاظم عليه السلام در دستگاه بنى عباس وزير بود. وجود اينگونه مردان خدا مى تواند پناهگاه مظلومان باشد. امام صادق عليه السلام فرمود: «كفّارة عمل السلطان، قضاء حوائج الاخوان» كفاره ى كار حكومتى، بر آوردن نيازمندى برادران دينى است.(91)
از امام رضاعليه السلام پرسيدند: شما چرا ولايتعهدى مأمون را پذيرفته ايد؟ در جواب فرمود: يوسف كه پيامبر بود در دستگاه مشرك رفت، من كه وصىّ پيامبرم، در دستگاه شخصى كه اظهار مسلمانى مى كند رفته ام بگذريم كه پذيرفتن من اجبارى است، در حالى كه يوسف عليه السلام با اختيار وبه خاطر اهميّت موضوع، آن مسئوليّت را پذيرفت.(92)
هنگامى كه يوسف مقام ومنزلت پيدا كرد، تقاضاى ديدار والدين نكرد، بلكه تقاضاى مسئوليّت خزانه دارى نمود، زيرا ديدار جنبه ى عاطفى داشت و نجات مردم از قحطى، رسالت اجتماعى او بود.
امام صادق عليه السلام خطاب به گروهى كه اظهار زهد كرده و مردم را دعوت مى كردند كه همانند آنان زندگى را بر خود سخت بگيرند... فرمود: شما در باره ى يوسفِ پيامبر، چگونه فكر مى كنيد كه به پادشاه مصر گفت: «اجعلنى على خزائن الارض» و كار يوسف به آنجا رسيد كه همه ى كشور و اطراف آن تا يمن را در اختيار گرفت... در عين حال نيافتيم كسى را كه اين كار را بر او عيب گرفته باشد.(93)
در روايتى از امام رضاعليه السلام آمده است: يوسف عليه السلام در هفت سال اوّل، گندم ها را جمع آورى و ذخيره مى كرد و در هفت سال دوم كه قحطى شروع شد، آنها را به تدريج و با دقّت در اختيار مردم، براى مصارف روزمره زندگى شان قرار مى داد و با دقت و امانتدارى، كشور مصر را از بدبختى نجات داد. يوسف در هفت سال دوره ى قحطى، هرگز با شكم سير زندگى نكرد، تا مبادا گرسنگان را فراموش كند.(94)
در تفسير مجمع البيان و الميزان از نوع عملكرد يوسف عليه السلام اينگونه ياد مى شود: وقتى قحط سالى شروع شد؛ حضرت يوسف در سال اوّل، گندم را با طلا و نقره، در سال دوم، گندم را در مقابل جواهر و زيورآلات، در سال سوم، گندم را با چهارپايان، در سال چهارم، گندم را در مقابل برده ها، در سال پنجم، گندم را با خانه ها، در سال ششم، گندم را با مزارع و در سال هفتم، گندم را با برده گرفتن خود مردم معامله نمود.
ادامه در پست بعد
👇👇👇👇
ادامه ی نکته آیه ی شریفه؛
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
وقتى سال هفتم به پايان رسيد، به پادشاه مصر گفت: همه ى مردم و سرمايه هايشان در اختيار من است، ولى خدا را شاهد مى گيرم و تو نيز گواه باش، كه همه ى مردم را آزاد و همه ى اموال آنان را برمى گردانم و كاخ و تخت و خاتم (مهر وانگشتر) ترا نيز پس مى دهم. حكومت براى من وسيله ى نجات مردم بود، نه چيز ديگر، تو با آنان به عدالت رفتار كن.
پادشاه با شنيدن اين سخنان، چنان خود را در برابر عظمت معنوى يوسف كوچك و حقير يافت كه يكباره زبان به ذكر گشود و گفت: «أشهد أن لااله الااللَّه و أنّك رسوله» من هم ايمان آوردم، ولى تو بايد حاكم باشى. «انّك اليوم لدينا مكين أمين»
در انتخاب و گزينش افراد، به معيارهاى قرآنى توجّه كنيم. علاوه بر «حفيظ و عليم» بودن، معيارهاى ديگرى در قرآن ذكر شده است، از آن جمله:
. ايمان. «افمن كان مؤمناً كمن كان فاسقاً لايستوون»(95)
. سابقه. «والسابقون السابقون . اولئك المقربون»(96)
. هجرت. «والذين آمنوا و لم يهاجروا ما لكم من ولايتهم من شى ء»(97)
. توان جسمى و علمى. «و زاده بسطة فى العلم و الجسم»(98)
. اصالت خانوادگى. «ماكان ابوك امرء سوء»(99)
. جهاد و مبارزه. «فضل اللَّه المجاهدين على القاعدين اجراً عظيما»(100)
-----
86) نجم، 32.
87) هود، 113.
88) تفسير فى ظلال القرآن.
89) تفسير تبيان.
90) تفسير نورالثقلين.
91) وسائل الشيعه، ج 12، ص 139.
92) وسائل الشيعه، ج 12، ص 146.
93) تفسير نورالثقلين.
94) تفسير مجمع البيان.
95) سجده، 18.
96) واقعه،-11.
97) انفال، 72.
98) بقره، 247.
99) مريم، 28.
100) نساء، 95.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
@gamedovoom
پیام آیه ی شریفه؛
🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷
1⃣- هر جا لازم باشد، بايد داوطلب مسئوليّت هاى حسّاس شد. «قال اجعلنى...»
2⃣- نبوّت، از حكومت و سياست جدا نيست، همچنان كه ديانت، از سياست جدا نيست. «اجعلنى على خزائن الارض»
3⃣- در به كارگيرى افراد لايق، علاقه شخصى او در نظر گرفته شود. «اجعلنى على خزائن الارض...»*
4⃣- ابتدا احراز شايستگى، سپس درخواست مسئوليّت. «استخلصه... اجعلنى...»*
5⃣- وقتى در كارى مهارت داريد، اعتماد به نفس داشته باشيد و خود را عرضه كنيد. «اجعلنى على خزائن الارض»*
6⃣- در هر موقعيّتى كه فرد قرار دارد بايد به نظرات افراد پايين تر و مشاوران امين توجّه داشته باشد. (عزيز مصر به پيشنهاد يوسف كه گفت: «اجعلنى على خزائن الارض»، توجّه كرد و آن را پذيرفت.)*
7⃣- تابعيّت منطقه اى، اصل نيست. يوسف مصرى نبود، ولى در حكومت مصر وارد شده و مسئوليّت گرفت. (ملّى گرايى، ممنوع) «اجعلنى على خزائن الارض»
8⃣- به هنگام ضرورت، بيان لياقت و شايستگى خود، منافاتى با توكلّ و زهد و اخلاص ندارد. «انّى حفيظ عليم»
9⃣- از مجموعه دو وصفى كه پادشاه از يوسف عليه السلام بيان كرد؛ «مكين ، امين» و دو صفتى كه يوسف براى خود بيان نمود؛ «حفيظ ، عليم» اوصاف كارگزاران شايسته به دست مى آيد: قدرت، امانت، پاسدارى و تخصص.
🔟- در برنامه ريزى ونظارت بر مصرف، بايد سهم نسل آينده حفظ و مراعات شود. «حفيظ عليم»
💐💐💐💐💐💐💐
@gamedovoom
🎯 گوگل آنجایی نبود که فکر میکردم
— با بهایی سنگین دریافتم که شرکتهای بزرگ خانوادۀ ما نیستند
📍اِمی نیتفلد رؤیای کارکردن در گوگل را داشت و زمانی که به این رؤیا دست یافت همان چیزی را دید که انتظارش را میکشید: مدیری باهوش و یاریگر، همکارانی کاربلد و خوشمشرب، و محیط کاری که فکر همۀ نیازهای کارمندانش را کرده بود؛ حس میکرد گوگل خانوادۀ واقعی اوست. همهچیز خوب بود تا وقتی از آزارگری یکی از همکارانش به گوگل شکایت کرد. نیتفلد از این میگوید که چطور وقتی گوگل از وجود او احساس خطر کرد، آن رؤیای شیرین به کابوسی ترسناک بدل شد.
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10341/
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
در روزگاری که #فوتبالیست_ساحلی بیوطن سرود ملی کشورش را نمی خواند و به پرچم کشورش خیانت میکند که حاصل خون هزاران شهید است
تو #هندبالیست خوش غیرت باش
🙏🙏🙏🙏🙏
ادای نظامی هندبالیست ها به پرچم و ملت ایران
🌹🌹🌹🌹
✅ امیدواریم مردم و سربازان آتش به اختیار عرصه مجازی این آتش بیاران در #جنگ_رسانه_ای را هرچه سریعتر و قاطع پالایش کنند
بسوی گام دوم
در روزگاری که #فوتبالیست_ساحلی بیوطن سرود ملی کشورش را نمی خواند و به پرچم کشورش خیانت میکند که ح
به احترام اسلام جانباز انقلاب شد و اکنون با این تن رنجور با تمام زحمت به احترام #سرود_ملی و #پرچم_ایران قیام میکند
قهرمان های این ملت همیشه شمایید نه آن بی وطن #فوتبالیست_ساحلی
@gamedovoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پاسخ استاد ازغدی به افاضات مولوی #عبدالکثیف
@gamedovoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 گفته میشود یکی از اصلیترین زاغههای مهمات عناصر مزدور وابسته به رژیم سعودی در شهر اشغالی مأرب هدف حملات موشکی ارتش یمن قرار گرفته و منهدم شده است.
بگو بسم الله القاسم الجبارین
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
زمزمه کلام وحی؛
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
وَكَذَلِكَ مَكَّنِّا لِيُوسُفَ فِي الأَرْضِ يَتَبَوَّأُ مِنْهَا حَيْثُ يَشَاءُ نُصِيبُ بِرَحْمَتِنَا مَن نَّشَاء وَلاَ نُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (56)
وَلَأَجْرُ الآخِرَةِ خَيْرٌ لِّلَّذِينَ آمَنُواْ وَكَانُواْ يَتَّقُونَ (57)
و ما اينگونه به يوسف در آن سرزمين مكنت و قدرت داديم كه در آن هر جا كه خواهد قرار گيرد (و تصرف كند) ما رحمت خود را بر هر كس كه بخواهيم مى رسانيم و پاداش نيكوكاران را ضايع نمى گردانيم.
و قطعاً براى كسانى كه ايمان آورده و همواره تقوى پيشه كرده اند پاداش آخرت بهتر است.
☘🥀☘🥀☘🥀
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
نکته آیه ی شریفه؛
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
در اين دو آيه حضرت يوسف به عنوان «محسن»، «مؤمن» و «متّقى» ستايش شده است.
در سراسر اين سوره، اراده خداوند را مى توان با اراده و خواست مردم مقايسه كرد؛ برادرانِ يوسف اراده كردند با انداختن او در چاه و برده ساختن يوسف، او را خوار سازند، امّا عزيز مصر درباره او گفت: «اكرمى مثواه» او را گرامى بداريد. همسر عزيز قصد نمود دامن او را آلوده سازد، امّا خداوند او را پاك نگهداشت. بعضى خواستند با زندانى ساختن يوسف مقاومت او را در هم شكنند و تحقيرش كنند؛ «ليسجنن و ليكونا من الصّاغرين» امّا در مقابل خداوند اراده كرد او را عزيز بدارد و حكومت مصر را به او بخشد؛ «مكّنا ليوسف...»
امام صادق عليه السلام فرمودند: يوسف انسان حرّ و آزاده اى بود كه حسادت برادران، اسارت در چاه، شهوت زنان، زندان، تهمت، رياست و قدرت در او اثر نگذاشت.(101)
پاداش هاى اخروى بهتر از پاداش هاى دنيوى است، زيرا پاداش هاى اخروى:
الف: محدوديّت ندارند. «لهم ما يشاوؤن»(102)
ب: از بين رفتنى نيستند. «خالدين فيها»(103)
ج: در يك مكان محدود نيستند. «نتبوّأ من الجنّة حيث نشاء»(104)
د: به محاسبه ما در نمى آيند. «اجرهم بغير حساب»(105)
ه: عوارض و آفات وامراض ندارند. «لا يصدّعون عنها»(106)
-----
101) تفسير نورالثقلين.
102) زمر، 34.
103) فرقان، 76.
104) زمر، 74.
105) زمر، 10.
106) واقعه، 19.
🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
عزیزان جبهه #جهاد_تبیین و هم سنگران در سنگر #آتش_به_اختیار
خداقوت
⭕️ به نظرم جان سخن را این سردارِ جان فرموده اند دیگه به این موضوع نپردازیم بهتره
پس
اشتباه جوان را ببخشیم
تلاش کنیم در عین لیاقت بصیرت هم بیاموزد
وامت
یقه ی #وزیر_ورزش را از طریق مجلس بگیریم😡
♨️البته اگر
آقای #قالیباف از این صفت آفتابگردانی دست بردارد😡😡
و نماینده های باغیرت مان!!!!
👈 بیدار باشند
👈حاضر باشند
و
👈ممتنع نباشند
کوچکترین سرباز جبهه آتش به اختیار انقلاب
ذبیح اله قاسمی
@gamedovoom
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
پیام آیه ی شریفه؛
🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
1⃣- سنّت خداوند، عزّت بخشى به افراد پاكدامن وباتقوا است. «كذلك»
2⃣- گرچه در ظاهر پادشاه مصر به يوسف گفت: «انّك اليوم لدينا مكين» ولى در واقع خداوند به يوسف مكنت داد. «مكنّا»
3⃣- حقّ تصرّف، از شئون حكومت است. «مكّنا ليوسف فى الارض يتبوّء...»*
4⃣- حكومت ها در شرايط بحرانى كشور مى توانند آزادى مردم را در تصرّف اموال و املاك خويش محدود ساخته آنان را به سمت مصالح همگانى سوق دهند. «يتبوء منها حيث يشاء»
5⃣- حوزه اختيارات يوسف گسترده بود. «حيث يشاء»
6⃣- قدرت اگر در دست اهلش باشد رحمت است وگرنه زيانبخش خواهد بود. «نصيب برحمتنا»
7⃣- در جهان بينى الهى، هيچ كارى بدون پاداش نمى ماند. «لانضيع»
8⃣- تضييع حقوق مردم، يا از سر جهل است يا بخل و يا ناتوانى و يا... كه هيچكدام درباره خداوند وجود ندارد. «لانضيع»
9⃣- رسيدن به حكومت و قدرت در دنيا، منافاتى با نيكوكارى و ايمان و تقوا ندارد. «مكّنا ليوسف... اجر المحسنين»*
🔟- مشيّت الهى، نظام دار و قانون مند است. «نصيب برحمتنا... ولا نضيع اجر المحسنين»
1⃣1⃣- با آنكه همه چيز در گرو مشيّت الهى است، امّا خداوند حكيم است و بدون دليل به كسى قدرت نمى دهد. «و لا نضيع اجر المحسنين»
2⃣1⃣- نيكوكاران، علاوه بر بهره مند شدن از پاداش در حيات دنيا از پاداش هاى برتر اخروى نيز برخوردار خواهند شد. «لانضيع اجر المحسنين و لأجر الآخرة خير»
3⃣1⃣- اگر نيكوكار در اين دنيا به پاداش و مقامى نرسيد، نگران نباشد كه در جاى ديگر جبران مى شود.«لا نضيع... و لأجر الآخرة خير»*
4⃣1⃣- پادشاهى و حكومت نيز در برابر اجر آخرت ناچيز است. «لأجر الآخرة خير...»*
5⃣1⃣- امكانات مادى و حكومت ظاهرى براى مردان خدا لذّت آور نيست، آنچه براى آنان مطلوب و دوست داشتنى است آخرت است. «و لأجر الآخرة خير»
6⃣1⃣- اگر شما به سراغ تقوا برويد ما نيز رحمت خود را به شما نازل مى كنيم. «نصيب برحمتنا... للّذين... و كانوا يتّقون»
7⃣1⃣- ايمان، همراه با تقوا چاره ساز است وگرنه سرنوشت مؤمن گناهكار، مبهم است. «آمنوا و كانوا يتّقون»
8⃣1⃣- تقوايى كه يك خصلت پايدار شده باشد، ارزشمند است. «كانوا يتّقون»
9⃣1⃣- ايمان و ملازمت بر تقوا، شرط بهره مندى از پاداش هاى اخروى است. «لاجر الآخرة خير للّذين آمنوا و كانوا يتّقون»
0⃣2⃣- تقوا، مرحله و مرتبه ى والاترى در ايمان است. «آمنوا و كانوا يتّقون»*
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@gamedovoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌تودهنی مهران رجبی به شخصی که از اسرائیل با او تماس گرفته بود
♦️براندازها شماره مهران رجبی رو منتشر کردند، هفت هزار تماس داشته از جاهای مختلف
♦️یکی از حامیان اسرائیل زنگ زده، ایشون هم گوشی رو برداشته گفته «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود (امام خمینی)» بعدم قطع کرده
#مرگ_بر_اسراییل
@gamedovoom
هدایت شده از سلوک شیدای حسین(ع)
🔴 پدر و مادر شهید عجمیان حقیقتا شگفتی هستند.
پدر شهید حتی پیراهن مشکی تن نکرده و در مراسم تشییع پیکر پسرش گفت گریه نکنید پسرم عزتمند شد جمعیتی که برا پسرم اومده رو ببینید...
«چقدر به این عزیزان مدیونیم»