هدایت شده از سلوک شیدای حسین(ع)
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠انتظار فرج چه تاثیری در زندگی دنیای ما داره؟
کلیپ امامزمانی
#اللهم_ارزقنا_کربلا
هدایت شده از مسجدامام حسن(ع).ش.کشوری
🔰#اعلام_مراسم
♦️جشن میلاد سرداران کربلا
🔹سخنران:
حجت الاسلام غلامی
🔹بامدیحه سرایی
کربلایی ذبیح الله قاسمی
کربلایی حمید داوری
📆 پنج شنبه ۴ اسفند ماه از نماز مغرب وعشاء
📍شهرک شهید احمد کشوری،خیابان گلستان۴،حسینیه المهدی علیه السلام
🚩هیأت حسین جان(علیه السلام)
📱 کانال ایتا
➡️🆔https://eitaa.com/hoseinjan182
.
روی این فایل بزنین و وقتی اجرا شد ، تاییدش کنین
پس زمینه ایتا، تصویر شهیدحاج قاسم میشه
🆔 @mersad_irani1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقدام تحسین برانگیز یک معلم برای شروع صبحگاهی کلاس 😍👏
اگر فیلم معلم قائمشهری را در سطح گسترده پخش کردید فیلم این معلم عزیز و انقلابی را باید صدبرابر اون منتشر کنید.
22.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨خطری که از قم در حال شکل گیری هست
‼️فتنه اکبر در پیش است
عمار باشیم تا کربلا تکرار نشود.
‼️لااقل رسانه باشیم و در روشنگری دست کم یک نفر شریک باشیم .ان شاءالله عاقبتمون بخیر باشه
قابل توجه دوستان منتقد به رئیس جمهور محبوب و انقلابی 👆
حتما ببینید 👌
📡 تحلیل دلیل واکسن زدن رهبری:
✅ رهبر در جایگاه رهبری نظام، به هیچ عنوان نمیتونست واکسن نزنه!
✅ عمارهای انقلاب هم هیچ کاری نمیتونستند انجام بدهند برای روشنگری!
چرا؟
✅ دلیل اینکه رهبری واکسن زدند:
۱: رهبری از روزی که کرونا وارد کشور شد(که قبلا وارد شده بود) اومدند روشنگری کردند که این کار، کار دشمنه، کار آمریکاست، نظامیان آماده باشین،از آمریکا و انگلیس و فرانسه و جای نامطمئن واکسن وارد نکنید و ...
کسی تقریبا به این حرفها گوش نکرد(نه عمده مردم و نه مسئولین مربوطه)، مردم فقط گوش به رسانه ... و مسئولین مربوطه، گوش به WHO
۱: قبل از واکسن زدن حضرت آقا، سلطنت طلبها از خارج از کشور به دادگاه بین المللی شکایت کردند، که این رهبر ایران واکسن نمیزنه و جان ۸۰ میلیون ایرانی رو به خطر انداخته
۲: از داخل رسانه های سلبریتی شروع به فهش و توهین به رهبری که، این آقا اجازه ورود واکسن نمیده و مردم ما در حال کشته شدن هستند(عناوینی مثل قاتل، شهید واکسن و ... رو در فضای مجازی، سلبریتی ها شارژ کردند)
۳: رسانه های خودمون از داخل کرونا هراسی و هر روز کشته های واکسن رو در جهان و ایران شارژ کردند و به این رعب و وحشت در جامعه دامن زدند.
۴: از داخل بیت، مرندی و اعوان و انصارش شروع به اجبار به آقا که واکسن بزنید، آقا اول گفتند بنده که رعایت میکنم و ...، باز اومدن گفتند واکسن ...، آقا، واکسن نزنید جان میلیونها ایرانی در خطره و ...، آقا گفتند منتظرم واکسن ایرانی تولید بشه، باز اومدن گفتند آقا واکسن داخلی برکت تولید شده(به دروغ سینوفارمو بی شرمانه به آقا، جای برکت معرفی کردند)، آقا گفتند که نوبت ما نشده و ...، بعد از اینکه نوبت آقا رسید، آقا واکسن را تزریق کردند و گفتند اسناد این واکسنو منتشر کنید که مردم اعتماد کنند به تولید داخل و به جونهای خودمون ...(این اسناد منتشر نشد و برکت هم پاسخگو نشد نسبت به این مسئله، البته بعدا مشخص شد که برکت وارد کننده سینوفارمه ...)
و شد آنچه که نباید میشد.
حالا با این تفاسیر(اصلا حساب کنیم که آقا میتونستند در برابر این هجمه ها مقاومت کنند و بگن این کارو انجام نمیدم)، با این هجمه و فشار رسانه ای، اگر یه نفر در اثر کرونا وفات میکرد، مرگ این یک نفرو پیرهن عثمانش میکردند رسانه های داخلی و خارجی(چون با هم هماهنگ و یکدست هستند) و هجمه به نظام و رهبری بالا میگرفت، حالا حساب کنید این وسط عمارها هم می امدند روشنگری میکروند با تمام توان ... تنها نتیجه ای که داشت، جامعه دو شقه میشد، و مردم قبل از اینکه با واکسن بمیرند، تو کوچه و خیابون با هم درگیر میشدند و کار به جاهای باریک و فروپاشی از درون می انجامید.
لذا رهبری در جایگاه رهبری تصمیمی رو گرفت که باید میگرفت، عمارها هم چاره ای جز سکوت نداشتند.
این فتنه باید اتفاق میفتاد(اختیار شیاطین انسی و جنی در ید قدرت خداست و بدون اراده الهی نمیتونند کاری از پیش ببرند) تا بشریت و جامعه غربال بشن.
جوامع بشری باید برگردن به سمت خدا و استغفار از گناهانشون، و به این نتیجه برسند که از ته دل فریاد بزنند منجیشونو ...
✅ و حالا وظیفه ما در این فتنه های آخر الزمانی چیست؟
این رو باید بدونیم.
🌐 عضویت در کانال مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی(اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
بسوی گام دوم
پایان دادن به شبهه ی اینکه چرا شورای نگهبان شخصی مثل روحانی را تایید صلاحیت کرد !!!!!
تکمیلا اینکه
دلارها و سکه ها و پولها خرج کردند برای جذب رای ها خصوصا رای های خاکستری
به صف کردن سلبریتی ها!!!
هدایت شده از ذبیح اله قاسمی
زمزمه کلام وحی؛
🥀🥀🥀🥀🥀🥀
وَالَّذِينَ صَبَرُواْ ابْتِغَاء وَجْهِ رَبِّهِمْ وَأَقَامُواْ الصَّلاَةَ وَأَنفَقُواْ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرّاً وَعَلاَنِيَةً وَيَدْرَؤُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ أُوْلَئِكَ لَهُمْ عُقْبَي الدَّارِ (22)
و(خردمندان) كسانى هستند كه براى جلب توجّه پروردگارشان صبر پيشه كرده ونماز بپا داشتند واز آنچه روزيشان كرديم پنهانى وآشكارا انفاق كردند وبدى را با نيكى پاك مى كنند. آنانند كه سراى آخرت مخصوص آنهاست.
🌸☘🌸☘🌸☘
@gamedovoom
نکته آیه ی شریفه؛
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
«صبر»، فقط به معناى تحمّل مشكلات نيست، بلكه شامل پايدارى در عبادت، مقابله با معصيت، بردبارى در مصيبت، تسليم در اطاعت و عدم غرور و مستى در نعمت نيز مى شود.
«وجه ربّهم» به معناى جلب توجّه، عنايت و رضايت پروردگار است.
اقامه نماز يكى از مصاديق پيمان هاى الهى «عهداللَّه» است كه در آيات سابق آمد، چنانكه در روايت نيز آمده است؛ «الصّلاة عهد اللَّه».
صبر و صلاة پيوند با خالق، انفاق و حسنه، ارتباط با مردم است.
انفاق داراى درجاتى است؛
گام اوّل: بخشش از فضل و داده هاى الهى. «انفقوا مما رزقناكم»(101)
گام دوم: بخشش از دسترنج و كسب حلال. «انفقوا من طيبات ما كسبتم»(102)
گام سوم: بخشش از آنچه دوست دارند. «لن تنالوا البّر حتّى تنفقوا مما تحبّون»(103)
گام چهارم: ايثار. «و يؤثرون على انفسهم و لو كان بهم خصاصه»(104)
به فرموده ى الميزان، «عقبى الدار» به معناى عاقبت به خيرى در دنياست، ولى مى توان گفت كه شامل هر دو سرا «دنيا و آخرت» مى شود.
معناى اينكه بدى را با خوبى برطرف كنيم، اين است كه اگر از مومنان كسى كار ناشايستى در رابطه با ما انجام داد اغماض كنيم، نه اينكه با افراد ظالم و مفسد چنين رفتارى داشته باشيم، زيرا در مورد آنها بايد مقابله به مثل نمود. به هر صورت اگر چه اسلام دين اخلاق و عاطفه و بخشش است، ولى در جاى خود «لاتأخذكم بهما رأفة»(105) نيز دارد.
اسلام مكتب جامع و اولواالالباب افراد كاملى هستند. وجود جملاتى همچون: «يوفون»، «يصلون»، «يخشون»، «يخافون»، «صبروا»، «اقاموا»، «انفقوا» و «يدرؤن» نشانه آن است كه انسان هاى كامل هم متعهد به پيمان هاى خود هستند، هم تمام ارتباطات خود را حفظ مى كنند، هم تقواى والايى دارند و هم بجاى انزوا، در همه ى ميدان ها حاضر و فعّال اند.
-----
101) بقره، 254.
102) بقره، 267.
103) آل عمران، 92.
104) حشر، 9.
105) نور، 2.
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
@gamedovoom
پیام آیه ی شریفه؛
🌹🪴🌹🪴🌹🪴🌹
1⃣- صبر و استقامتى ارزش دارد كه براى خداوند و در راه او باشد. (نه هر تعصب و لجاجت ويكدندگى) «صبروا ابتغاء وجه ربّهم»
2⃣- نماز بايد اقامه شود، نه آنكه فقط خوانده شود. يعنى بايد آداب، شرايط، حدود و دستورات آن مراعات شود. «اقاموا الصّلاة»
3⃣- رابطه با خدا بدون كمك به ديگران مقبوليّتى ندارد، گرچه كمك هم تنها كمك مالى نيست. «اقاموا الصّلاة و انفقوا»
4⃣- به انفاق خود مغرور نشويد، آنچه مى دهيد از اوست. «انفقوا ممّا رزقناهم»
5⃣- وقتى نيّت كار «ابتغاء وجه ربّ» يعنى رضايت پروردگار شد، ديگر پنهان و آشكار عمل مهم نيست. «سراً و علانيةً»
6⃣- حكمت اقتضا مى كند كه بعضى از كمك ها علنى وبعضى ديگر مخفى باشد. «سرّاً وعلانيةً»
7⃣- گناه را با توبه، منكر را با معروف، ظلم را با عفو، ناسزا را با سلام، عذاب را با صدقه، جفا را با صله، استبداد را با مشورت و ولايت طاغوت و شيطان را با ولايت حقّ جبران نماييم. «يدرون بالحسنة السّيّئة»
8⃣- خوش عاقبتى در دنيا و آخرت از آنِ صاحبان خرد است. «اولوا الالباب... اولئك لهم عقبى الدار»
🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
@gamedovoom