فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 اخبار ۶۰ ثانیه
📆 دوشنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۱
چرا بانیان تروریست از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصبانی هستند؟
در طول سال های گذشته و پس از این که خاورمیانه آماج حملات تروریستی متعدد قرار گرفت شاید یکی از مهم ترین سوالات موجود در ذهن اغلب تحلیلگران این بود که «چه مانعی خواهد توانست تا در مقابل این هجوم عجیب و غریب مقابله کند؟ » ارتش جهانی از تروریست ها که می رفتند همه منطقه را آلوده به جنایت کنند.
صحنه های فجیع کشت و کشتار در عراق و سوریه و همچنین حملات مداوم تروریستی در سایر کشورها که حتی دامنه آن نیز به اروپا کشیده شد بخشی از این مصیبت تمام عیار بودند. در این میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درک وضعیت موجود به مقابله تمام عیار با تروریست ها از جمله گروه های تروریستی جبهه النصره و داعش دست زد. مسیری که با جهاد از سوریه شروع شد و به سایر کشورهای منطقه نیز رسید. در این میان تیم جهاد مقدس زمینه همبستگی و پیوند مسلمانان منطقه در مقابله با تروریست های تکفیری را برتنگیخت و از همین رو بود که گروه هایی مانند «حشدا الشعبی» در عراق و یا انصارلله در یمن برای مقابله با تروریست ها و همبستگی سر برآوردند.
از همین روست که موجودیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهدید بزرگی برای بانیان گروه های تروریستی است. شهادت حاج قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد و با شلیک موشک های پهپادهای آمریکایی در عراق بخشی از این رویداد مهم است. آمریکایی ها در این مسیر تا به آنجا جلو رفتند که حتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سیاه گروه های تروریستی قرار دادند. اتفاقی که به هیچ عنوان از محبوبیت و اقتدار سپاه مظلوم کم نکرد بلکه حتی سبب عشق بیشتر مردم به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. نکته ای که وضوح از حضور گسترده مردم در تشیع پیکر شهید سلیمانی روشن شد. از این رو تحرکات اخیر در اروپا و به بهانه قراردادن سپاه در لیست تروریست ها را می توان در همین جهت دید. مقابله سپاه با تروریست ها بانیان آن ها را این چنین عصبانی کرده است.
البته روشن است که چنین تحرکاتی کوچکترین تاثیری بر عملکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ندارد و در کنار این مردم عزیز ایران اسلامی و تمام آزادگان و شیعیان جهان به دنبال حمایت از این نهاد انقلابی و تاثیرگذار خواهند بود.
سعید پورملائی هریس
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
چرا تعلیم و تربیت را به بازی گرفتهاید؟
مدارس و دانشگاههای تهران باز هم تعطیل شد؛ این بار با مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوا. و البته این یک داستان تکراری است؛ گزارهای که در ابتدا شوخی تلقی میشد حالا جداً رنگ واقعیت گرفته و حالا مدتهاست که تعطیل بودن مدرسهها خبر محسوب نمیشود، بلکه به یک رویه ثابت تبدیل شده و از قضا اگر مدارس باز باشند باید خبری شود! همانطور که به طنز نوشته شده بود: هر وقت مدارس باز بود خبرتان میکنیم!
کمیتههای مختلف با هم تقسیم کار کردهاند، یک هفته کمیته اضطرار آلودگی هوا تعطیل میکند، هفته بعد نوبت به کمیته بحران گاز است؛ گاز که از بحران درآمد دوباره کمیته آلودگی هوا تشکیل جلسه میدهد؛ ولی دستور کار خیلی پیچیده نیست؛ مدارس را تعطیل و مسئله را منحل میکنیم.
آموزش و پرورش و آموزش عالی از آن دسته مسائل بنیادی در هر کشور و حکومتی است که اخلال در آن یا بیانضباطی در آن نتایج بسیار اسفناکی دارد. اگر هوا آلوده است که هست، و اگر مسئله مشکل گاز در برههای وجود دارد که دارد، باید برای آن تدابیر بهتری اندیشیده شود.
این که فکر کنیم آموزش و پرورش و دانشگاهها امورات فانتزی و تزئینی هستند و حالا اگر دانشآموز به مدرسه نرفت و آموزش حضوری هم شکل نگرفت اتفاق خاصی نیفتاده، یک محاسبه بسیار غلط و خسارتبار است.
تهران و برخی کلانشهرها سالهاست که با آلودگی هوا دست به گریباناند؛ باید تاملی کرد و ایدههایی اندیشید و راهکارهایی یافت که هم آلودگی به قدر کفایت کاهش پیدا کند وهم به آموزش و پرورش چنین خسارتهایی تحمیل نشود. وگرنه تعطیل کردن که هنری نمیخواهد.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپلماسی و میدان بالهای پرنده تیز پرواز ایران است
«امیرعبداللهیان» در نشست تاریخ روابط بینالملل:
🔹دیپلماسی و میدان بالهای پرنده تیز پرواز قدرت و اقتدار ایران و ایرانی است. مذاکرات دیپلماتیک با اتکا به اصول سه گانه عزت، حکمت و مصلحت نظام در دستورکار قرار گرفت.
🔹نگاه به همسایگان و نگاه ویژه به آسیا اولویت رویکرد تعاملی ایران است. ایران از توانمندیهای گسترده و متمایزی برخوردار است و نادیده انگاشتن این توانمندیها از سوی هر قدرتی میتواند هزینههای تجاوزگری و دخالت در امور منطقه را به شدت افزایش دهد.
🔹ما در جنگ اوکراین در کنار هیچ یک از طرفین جنگ نیستیم. به بورل به صراحت گفتم بیش از ۱۲ میلیارد سلاح با پول و سرمایه کشورهای غربی وارد اوکراین شده و ایران را متهم میکنید رفتاری غیرواقع بینانه و غیرمنصفانه است.
🔹غرب و آمریکا همچنان از مسیر دیپلماتیک پیامهای خودشان را برای رسیدن به گامهای پایانی توافق ارسال میکنند. مرحلهای از توافق را در چارچوب رفع تحریمها مورد توجه قرار دادیم. تبادل پیامهای ما جریان دارد.
⭕️کلیه فروشی همایونی
🔹۱۰هزار نفر کلیه خود را به علت فقر فروختند.
🔸عه ، پس بنیان گذار این حرکت شاه بوده توی ایران!
🔹آخه اون موقع میگن بهشت بوده که!
کلیه فروشی اونم تو بهشت زمان شاه ، عآری از مهر
#فقر_وتنگدستی
#ارمغان_سلطنت_پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا اسرائیله
سرکوب وحشیانه ی یهودیان ارتدکس
دست هیچ کس
کوکتل مولوتف نیست
چاقو نیست
قمه نیست
ولی میزنن
آیا تحریم سپاه، تبعات اقتصادی دارد؟
اتحادیه اروپا وقتی در پارلمان موردی را تصویب میکند لازم الاجرا نیست. اساسا لیست سیاه تروریست تحریم نیست و متعاقبات سیاسی و امنیتی دارد.
اینکه گفته شود اگر سپاه در لیست تروریست قرار بگیرد متعاقبات مالی دارد، خیر. از سال ۲۰۱۸ و زمان خروج آمریکا از برجام، اروپا اصلا تعامل مالی حتی با نهادهای غیرتحریمی ایران انجام نمیدهند.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
چالش و تهدید های جدید کشورهای خاورمیانه در
حوزه سایبری وهکری چیست؟
منطقه خاورمیانه تحت تأثیر متغیر رقابت تجاری و فناوری ایالات متحده و چین قرار گرفته است
منطقه خاورمیانه تحت تأثیر متغیر رقابت تجاری و فناوری ایالات متحده و چین قرار گرفته است از یک سو بسیاری از کشورهای خاورمیانه از جمله ترکیه اسرائیل و بازیگران حوزه خلیج فارس روابط نزدیک امنیتی و دفاعی با آمریکا و متحدانش دارند؛ از سوی دیگر، سرمایه گذاری های چین در زیر ساختها مشارکت ها در بخش انرژی و تحقیقات در زمینه های مرتبط با فناوری ۵G و هوش مصنوعی برای این کشورها بسیار جذاب است؛ بدین لحاظ آنها به دنبال ایجاد تعادل بین همکاری اقتصادی چین و الزامات امنیتی ایالات متحده هستند.
یکی از منابع ساختاری نا امنی سایبری در منطقه خاورمیانه در توسعه رسانه های اجتماعی نهفته است. تقریباً همه پلتفرم های بزرگ رسانه های اجتماعی از ایالات متحده سرچشمه گرفته و مقر آنها در آمریکا است. بدین معنی که قوانین تعدیل محتوا و استانداردهای جامع و وسیع تری از سوی ایالات متحده یا بازارهای کلیدی مانند اروپا و نه منطقه خاورمیانه ایجاد و اعمال میشوند.
کشورهایی مانند عربستان سعودی برای دور زدن این محدودیتها از روشهای غیرمتعارف استفاده کرده اند مانند استخدام افراد داخلی در دفاتر توییتر در کالیفرنیا برای ارائه اطلاعات در مورد حسابهای خاص به طور گسترده تر اکثر بازیگران منطقه ای بر معماری های نظارتی در سطح ملی، با حمایت از قوانین گسترده جرائم سایبری برای نظارت بر رسانه های اجتماعی منطبق بر هنجارهای فرهنگی و همچنین محدود کردن بحث سیاسی آزاد، تکیه کرده اند.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
💢پاسخ رهبر انقلاب به عدهای که با دیدن یک مشکل در کشور، سریع با دشمن همنوا میشوند و اصل نظام و انقلاب را زیر سوال میبرند...
🎙 رهبر معظم انقلاب:
📍" این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
📍این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
📍مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
📍این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
📍امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیداللهبنعباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
📍این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
📍البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
📍امروز هرکس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمتالله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
📍...دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
📍یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند."
بیانات در جمع علما و روحانیون تبریز ۱۳۷۲/۵/۵
جنگ شناختی وادراکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆بهروز وثوق معروفترین سلبریتی زمان شاه میگه بخاطر بازی تو فیلم گوزنها از طرف ساواک تهدید به مرگ شدم، میگه چنان از این تهدید ترسیدم که تا مدتها حتی از نور چراغ ماشینهای پشت سری که تو آینه می افتاد هم وحشت داشتم!
♦️ مقایسه کنید با الان که هر سلبریتی ننه قمری برای حکومت جفتک میندازه و کسی هم کاری باهاش نداره.
📝 عماد مطیع قوامی
🔴 مسئلهی حجاب در جامعه
⏪رهبرمعظمانقلاب: "حجاب یک ضرورت شرعی است. شریعت است. یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد این را همه باید بدانند.
اینکه حالا خدشه و شبهه کنند که آیا حجاب هست؟ لازم است؟ هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود.
منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدانقلابی"
۱۴۰۱/۱۰/۱۴
✍بنابراین اگرچه مسئولان و مردم باید از یکسو ضعیفالحجاب یا بدحجابها را در دایره اسلام و نظاماسلامی حفظ کنند و همچون دختر خود بدانند، اما از سوی دیگر باید قاطعانه دربرابر یک #حرام_اجتماعی همچون #کشف_حجاب بایستند و ذرهای اجازه خدشه بر وجوب حجاب راندهند.
1.26M
🇮🇷
📝 برخی از اهداف پارلمان اتحادیه اروپا از تروریستی اعلام کردن #سپاه پاسداران
❄️🌹❄️
1⃣. انتقام از کمک نظامی ایران به روسیه
2⃣ انتقام از اعدام علیرضا اکبری و ارسال پالس حمایت به جواسیس داخلی
3⃣ تزریق امید به اغتشاشگران چون بعد از تثبیت نسبی اوضاع کشور ناامیدی شدید در بین اغتشاشگران
4⃣. التهاب فضای اقتصادی و افزایش قیمت ارز
5⃣ اهرم فشار در مذاکرات هستهای
6⃣ تحریف واقعیت ومقصر نمایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم که با افزایش قیمت دلار و طلا و سرایت آن به سایر اقلام ضروری مردم علت این افزایش قیمت وفشار مضاعف اقتصادی را تحریم سپاه عنوان نمایند.
7⃣ایجاد دوگانه معیشت واقدامات سپاه
8⃣ متوقف کردن روند رو به رشد حضور در بسیج
9⃣- متوقف کردن درآمد زایی وارز آوری مجموعه های عظیم اقتصادی مانند قرارگاه خاتم
0⃣1⃣ متوقف کردن روند کمک رسانی و گسترش خدمات عمومی به مردم در شرایط گوناگون که خود موجب افزایش محبوبیت سپاه
1⃣1⃣ انتقام گرفتن از اقدام به موقع وزمان شناسی مناسب توسط سپاه درهدف قراردادن پایگاههای کومله و دمکرات وجندالشیطان
نتیجه:
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
شماره ارتباطی ما در فجازی
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/t_momenan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 اخبار ۶۰ ثانیه
📆 چهارشنبه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۱
اقدامات اقتصادی سپاه در خدمت مردم یا در تقابل با مردم؟.mp3
20.16M
✅اقدامات اقتصادی سپاه درخدمت مردم است یا در تقابل با مردم؟
اصلاحیه:
۲۰۰۰ میلیارد صحیح است
شماره ارتباطی ما در فجازی
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/t_momenan
#کـلامشهـــید💌
↶به تو حسادت میکنند تو مکن،
↶تو را تکذیب میکنند آرام باش،
↶تو را می ستایند فریب مخور،
↶تو را نکوهش میکنند شکوه مکن،
↶مردم از تو بد میگویند اندوهگین مشو
↶همه مردم تو را نیک میخوانند مسرور مباش، آنگاه از ما خواهی بود
#حدیثی بود که همیشه در قلب من وجود داشت از #امام_پنجم…
#شهید_بابک_نوری
🌹🍃🌹🍃
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
خبرهای جعلی را چگونه بشناسیم؟
سیل اخبار جعلی، نادرست، سرشار از اغراق در شبکههای اجتماعی بیداد میکند. شمار کاربرانی که در دام این اخبار جعلی میافتند، اصلا کم نیست. شمار آنها هم که بر مبنای این اخبار، تصمیم میگیرند و شروع به تاختن به آدمهای واقعی میکنند، هیچ کم نیست.
اینجا بعضی راهکارهای شناسایی این اخبار و شناسههای جعلی است که مدرسهها و نهادهای آموزش روزنامهنگاری توصیه میکنند.
همیشه اول منبع خبر را چک کنید.
اگر سایت یا کاربر ناگهان سروکلهاش پیدا شده، به او اعتماد نکنید. اگر سایتی «درباره ما» ندارد یا اسامی نویسندگاناش همه نام مستعار است، منبع قابل اطمینانی نیست. کاربری که اصلا معلوم نیست چه کسی است، هرگز منبع خبری معتبری نیست.
در دام تیترهای جنجالی و غلط انداز نیفتید.
بسیاری مواقع تیتر دارد مدعی چیزی میشود که با واقعیت آنچه رخ داده، تفاوت دارد. رسانهها و کاربران جنجالی که از کلیک تغذیه میکنند، عادت دارند تیترهای جنجالی بزنند که سرشار از اغراق یا قلب واقعیت یا کوه از کاه ساختن است. همیشه متن خبر را بخوانید و بعد قضاوت کنید.
به خبری که فقط یک سایت خبری/ یک خبرنگار/ یک کاربر نوشته و مدعی شده، هیچوقت اعتماد نکنید.
قاعده قدیمی روزنامهنگاری همیشه معتبر است: هر خبر باید دستکم ۲ منبع معتبر داشته باشد. و یادتان باشد کاربری با نام مستعار، هرگز منبع خبری نیست.
به نحوهی نگارش دقت کنید.
اگر خبری غلط املایی دارد، غلط نگارشی فاحش دارد، در متن خبر یا در تیتر از علامت تعجب استفاده کرده، در متن چندین علامت سوال ردیف کرده و … خبر و منبع معتبری نیست. از این دست نوشتهها بگذرید و آنها را تبلیغ و بازنشر نکنید.
به نقلقولها توجه کنید.
یک ویژگی ژورنالیسم معتبر، نقل قول از منابع و افراد معتبر و شناختهشده است. اگر کسی یا سایتی خبری را به نقل از «منابع محرمانه» نشر دادند و کس دیگری چنین خبری را کار نکرده، به آنها شک کنید و این دست اخبار را بازنشر نکنید. اگر کاربری و سایتی مدعی است خودش به «شواهدی» دست یافته که هیچکس دیگری دربارهی آن چیزی نمیداند، همیشه ابتدا شک کنید.
به منبعی که میخواهد با تحریک احساسات شما، توجه جلب کند، اعتماد نکنید.
تحقیقات نشان میدهد انسانها مطلقا آنقدرها منطقی نیستند و به راحتی میشود آنها را احساساتی و از این مساله سوءاستفاده کرد. جهان اخبار جعلی، بیش از هرچیز رو این ویژگی مخاطب مانور میدهند. واقعیت این است که خبرنویسی حرفهای هیچ سنخیتی با احساسینویسی ندارد. خبر حرفهای خشک، سرد و مطلقا درباره واقعیت است و بس.
مهمترین نکته اما این است که حواستان به سوگیریهای خودتان باشد.
همه ما انسانها سوگیری داریم. هرچقدر بیشتر این سوگیریها را دربارهی خودمان بشناسیم و بدانیم، بهتر میتوانیم حواسجمع باشیم. عقاید و باورهای ما، معادل «واقعیت» نیستند. واقعیت گاه کاملا در تضاد با باور و عقیده ماست. نگذاریم سوگیری باعث شود هر چیزی را باور کنیم.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
علیرغم اینکه تلاش می شود، کار می شود اما چرا این اقدامات باعث حل مسائل ومشکلات نمی شود؟
به نظر میرسد بحرانهای اخیر که در کشور ایجاد شده موجب پیچیده شدن بحرانهای قبلی شده است ونکته مهم این است که برخورد نامناسب با برخی ناهنجاریهای اجتماعی( که ریشه های آن بحث جداگانه ای میطلبد)موجب پیچیدهتر و بحرانیتر شدن آن موضوع خواهد شد.
در بعد اجتماعی یکی از مشکلات موجود در کشور سادهانگاری مسائل ایجادشده در جامعه است و بخاطر همین ساده انگاری به ابعاد مختلف و پنهان مسئله پرداخته نمی شود
نتیجه این می شود که اقدامات ما باعث حل مسئله نمی شود چون بدون شناخت ابعاد کلی مسائل و مشکلات بوجود آمده نمیتوان برای رفع آنها در جامعه اقدام مؤثر انجام داد. ومی توان اعتراف کرد که بیشتر اقدامات ما سرپوش گذاشتن بر مشکلات است تا حل ریشه ای . مثال های زیادی وجود دارد نمونه آن را می شود درتمام انگاشتن اعتراضات واغتشاشات البته حداقل در عملکرد و تصمیمات مسئولان یافت .
متاسفانه بوضوح ناتوانیهای مسئولان در مدیریت افکار عمومی جامعه دیده می شود هرچندحکمرانی کشور ما به طور کلی حکمرانی واقعگراست
ولی ما در عرصه اجتماع می بینیم
حکمرانی برای محقق کردن یک وظیفه و رسالت هزینههای بسیاری را متحمل میشود، بدون اینکه ادراک و چگونگی روایت جامعه را از این اقدامات ارزیابی کند.
نمونه های زیادی مانند اقدام به برگرداندن خانواده آقای دایی می شود شمرد جایی که وقتی از دائی میپرسند نظر شما در این رابطه چیست میگوید الحمدلله که خانواده من سالم هستند همین که با موشک آنها را نزدند خدا را شکر!!!!
واقعاً روایت جامعه از برگرداندن خانواده آقای دایی و رفتن به راحتی برادر آقای جبلی به خارج از کشور وپای ثابت رسانه های دشمن شدن چیست؟
آیا مانند ما روایت میکنند؟؟
شما فعالیت رسانههای معاند خارجی فارسیزبان علیه جمهوری اسلامی را رصدکنید که چه میزان هزینه برای ادراک سازی انجام می دهند
درحالی که مسئولان کشور ما هنوز به این موضوع نرسیده اند که به اندازه تلاشی که برای تحقق یک واقعیت به لحاظ ساختاری صورت میگیرد، این الزام از لحاظ جامعه شناسی وجود دارد که حداقل به همان میزان تلاش باید صورت پذیرد که مردم ادراک مناسبی از این موضوع داشته باشند، درغیراینصورت تلاشهای صورت گرفته ابتر خواهد ماند.
باید بپذیریم که تا مسئولان تصمیم گیربه این واقعیت توجه نکنند که سازه ذهنی یا ذهنیت جمعی افراد جامعه نسبت به یک موضوع بسیار اهمیت دارد و تعیینکننده جهتگیریهای افراد آن جامعه است بجایی نمیرسیم
چون اگر رفاهی در جامعه ایجاد میشود باید احساس آن رفاه نیز ایجاد شود و اگر این موضوع توسط افراد جامعه درک نشود، مثمر ثمر ومفید فایده نخواهد بود، به عبارت دیگر رفاه ذهنی باید به موازات رفاه عینی ایجاد شود.(حلقه مفقوده عملکردهای مثبت دولت آقای رئیسی)
واقعیت مغفول مانده که نمود عینی آن را در جامعه مشاهده می کنیم این است که در مدیریت افکار عمومی در حال شکست خوردن هستیم چون مردم احساس میکنند که به لایههای زیرین جامعه بیتوجهی میشود بنابراین در اجرای برنامه حاکمیت همراهی مطلوب نمیکنند. یا به تعبیری دیگر در کشور تبعیض وجود دارد ولی مردم تبعیض را به شدت احساس میکنند یا تورم وجود دارد ولی احساس مردم چندین برابر نرخ اعلامی چهل یاپنجاه یا شصت درصدی تورم است
بنظر می رسد باید یکی از ارکان اصلی جهاد تبیین را توجه و شناسایی افکار، اندیشهها و تقاضاهای سطوح مختلف جامعه بدانیم و در مرحله بعد مسئولان باید این توانمندی را داشته باشند که با درک درست از این مطالبات بتوانند با ارائه راهحلهای مناسب فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی و سیاسی و....در راستای برآورده کردن و پاسخگویی به مطالبات مردم اقدام کنند تا این زنجیره کامل نباشد کار ابتر می ماند.
ابراهیمی
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
نبرد در میدان فرودسی؛ فرزین با دلار چه خواهد کرد؟
قیمت دلار روز گذشته در سایه سیاست جدید بانک مرکزی با ریزش مواجه بود و کف کانال ۴۲ هزار تومانی رسید. برخی دیدگاهها ناظر بر آن بود که بانک مرکزی توانسته است ترمز قیمت اسکناس آمریکایی را بکشد.
امروز هم دلالان بازار از یک سو و کانالهای تلگرامی از سوی دیگر تلاش میکردند تا قبل از شروع معاملات بازار، قیمت دلار را افزایشی کنند؛ این روند حتی به قیمت دلار در بازار فردایی هم کشیده شده بود و اسکناس آمریکایی در این بازار هم صعودی بود.
با این حال اما با شروع معاملات نقدی در کف بازار، قیمت دلار کاهشی شد و به کانال روز گذشته بازگشت. روند قیمتها در بازار حاکی از ادامه نبرد بانک مرکزی با دلالان است.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
چرا بانک مرکزی دلار توافقی را حذف کرد؟
فرزین: از تمام صرافیها بدون نوبت ارز بخرید
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به پرسش یکی از کاربران فضای مجازی درباره چرایی حذف دلار توافقی و مشکلات پیش آمده برای خریداران دلار توافقی طی روز گذشته، اعلام کرد:
بانک مرکزی با حذف دلار توافقی به دنبال برچیدن رانت به وجود آمده بوده است.
او خطاب به متقاضیان خرید ارز تأکید کرد: از این به بعد از تمامی صرافیها بدون انجام ثبتنام، ارز خود را دریافت کنید؛ به نرخ تابلو بدون صف..
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
22.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | عاقبت دزدی که نماز میخواند!
⁉️ چطور از #فتنه ها در امان بمانیم؟!
♨️ نماز قطعا یک روزی دست انسان را خواهد گرفت..
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | مثالی زیبا و تأمل برانگیز از یک جوان روستایی
💢 ریشه یابی علت وجود شبهه در ذهن مخاطب
♦️ آموزش #جهاد_تبیین و باز کردن گرههای ذهنی
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir