✅نقش استثنایی زن
✒ زن با نقاط قوّت زنانهی خود - که خدای متعال در وجود او به ودیعه گذاشته و مخصوص زن است - همراه با ایمان عمیق، همراه با استقرار ناشی از اتکاء به خداوند، و همراه با #عفت و #پاکدامنی - که فضای پیرامون او را نورانیت میبخشد - میتواند در جامعه یک نقش استثنایىِ اینگونه ایفا کند؛ هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست.
رهبر انقلاب؛ ۸۴/۰۳/۲۵
👆🏻📸
❌ مگر کسانی که با تجمل عروس و داماد میشوند خوشبختترند؟ چه کسی میتواند چنین چیزی را ادعا کند؟ این کارها جز اینکه یک عده جوان را، یک عده دختر را حسرت به دل کند و زندگی را بر اینها تلخ نماید چیز دیگری نیست... اگر نتوانستند آنجور آنها هم عروسی بگیرند تا ابد حسرت به دل بمانند یا اصلاً نتوانند عروسی بگیرند. تا آمدند دخترش را بگیرند، چون دستش خالی است، این دختر در خانه بماند. این پسر دانشجو یا کارگر یا کاسب ضعیف، همینطور غیر متأهل بماند.
رهبر انقلاب؛۱۳۷۳/۹/۲۳
بچهداری از آن کارهای سخت است. شما هر کاری را در نظر بگیرید که خیلی دشوار باشد، در مقابل بچهداری در واقع آسان است. مردها یک روز هم نمیتوانند این کار را انجام دهند. زنها با دقت، با حوصله و با ظرافت این کار بزرگ را انجام میدهند. خدای متعال، در غریزه آنها این توان را قرار داده است.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۷۴/۸/۲۲
یکی از دغدغهها و نگرانیهای بنده این است که خانمها در محیطهای دادگاهی و قضائی، توانایی دفاع از خودشان را نداشته باشند؛ نه پول داشته باشند که بتوانند وکیل درستوحسابی بگیرند، نه خودشان بتوانند از خودشان دفاع کنند و مظلوم واقع بشوند؛ این از جملهی چیزهایی است که مهم است و باید دنبال بشود.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
یادی از خدیجه میردامادی، #مادر گرامی رهبر انقلاب
🌹مادرم یک خانم بسیار فهمیده، باسواد، کتابخوان، دارای ذوق شعری و هنری، حافظ شناس - البته حافظ شناس که میگویم، نه به معنای علمی و اینها، به معنای مأنوس بودن با دیوان حافظ - و با قرآن کاملاً آشنا بود و صدای خوشی هم داشت.
🌹🌹 ما وقتی بچه بودیم، همه مینشستیم و مادرم قرآن میخواند؛ خیلی هم قرآن را شیرین و قشنگ میخواند. ما بچهها دورش جمع میشدیم و برایمان به مناسبت، آیههایی را که در مورد زندگی پیامبران است، میگفت. من خودم اوّلین بار، زندگی حضرت موسی، زندگی حضرت ابراهیم و بعضی پیامبران دیگر را از مادرم - به این مناسبت - شنیدم. قرآن که میخواند، به آیاتی که نام پیامبران در آن است میرسید، بنا میکرد به شرح دادن.
🌹🌹 بعضی از شعرهای حافظ که هنوز - بعد از سنین نزدیکِ شصت سالگی - یادم است، از شعرهایی است که آن وقت از مادرم شنیدم. از جمله، این دو بیت یادم است:
سحر چون خسرو خاور عَلَم در کوهساران زد
به دست مرحمت یارم در امّیدواران زد
دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند
🌹غرض؛ خانمی بود خیلی مهربان، خیلی فهمیده و فرزندانش را هم - البته مثل همه #مادران - دوست میداشت و رعایت آنها را میکرد. ۱۳۷۶/۱۱/۱۴
🌹ویژگی ها وفضائل شخصیتی بانوخدیجه کبری سلام الله علیها درکلام امام خامنه ای:
1⃣ عبور کردن از عقایدى که انسان با آن زندگى کرده، آسان نیست:
🌹اولین کسى که ایمان آورد امیرالمؤمنین و #حضرت_خدیجه بودند. یک امتیاز بزرگ است، یک ارزش بسیار بالایى است.
🌹 عبور کردن و صرفنظر کردن از عقایدى که انسان سالهاى متمادى با آنها زندگى کرده آسان نیست، براى ما پیش نیامده یک چنین چیزى تا بفهمیم چقدر مشکل و مهم است.
🌹 ایشان با آن فطرت پاک، صدق قضیّه را، حقّانیّت قضیّه را بلافاصله فهمید؛ تا #پیغمبر را دید، با آن حال که از حِرا برگشته بود فهمید که یک حادثهى مهم اتّفاق افتاده و قلب مبارکش مجذوب شد و ایمان آورد. بعد پاى این ایمان ایستاد. ۹۵/۲/۲
🎉🎊🎉🎊🎉🎊
2⃣حضرت خدیجه اول مؤمن به اسلام که تمام ثروت خود را در راه ترویج اسلام داد:
🌹خدیجهی کبری علیها الصلاة والسلام در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را به عنوان یک بانوی کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، #اول_مؤمن_به_اسلام او بود، بعد هم همهی ثروت خود را در راه #دعوت_اسلام و #ترویج_اسلام خرج کرد، و تأثیر این کار را کسانی میدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهای مالی را به مبارزین تجربه کردند. که اگر کمکهای #خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفهی عمدهای به وجود میآمد.
۶۵/۳/۲
3⃣حضرت خدیجه مادر دوازده امام:
🌹(حضرت خدیجه)ایشان در واقع مادر دوازده امام است؛چون ایشان مادر امیرالمؤمنین هم هست.ایشان امیرالمؤمنین را در آغوش خودش در دامن خودش در زندگی خودش پرورش داده تا چندسالگی ۹۵/۲/۲۰
4⃣شرف همسرى پیغمبر در مورد جناب خدیجه (س) ارزش مضاعف دارد
🌹«جناب #خدیجه (سلاماللهعلیها) حقیقتاً مظلوم است؛ بهخاطر اینکه شَرف همسرى پیغمبر در مورد ایشان داراى یک ارزش مضاعف است؛ دیگران مشرّف به شَرف همسرى #پیغمبر شدند لکن این رنجهایى را که پیغمبر در عمدهى دوران رسالت به آنها مبتلا بودند ندیدند. ده سال در مدینه بود، خب عزّت بود، احترام بود، و زندگىِ راحت بود نسبت به آن دوره؛ جناب خدیجه (سلاماللهعلیها) دوران رنج پیغمبر را، دوران سختىهاى پیغمبر را تحمّل کردند و دیدند.» ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
❇️ عبور کردن از عقایدى که انسان با آن زندگى کرده، آسان نیست
🌹امام خامنه ای :اولین کسى که ایمان آورد امیرالمؤمنین و #حضرت_خدیجه بودند. یک امتیاز بزرگ است، یک ارزش بسیار بالایى است.
🌹 عبور کردن و صرفنظر کردن از عقایدى که انسان سالهاى متمادى با آنها زندگى کرده آسان نیست، براى ما پیش نیامده یک چنین چیزى تا بفهمیم چقدر مشکل و مهم است.
🌹 ایشان با آن فطرت پاک، صدق قضیّه را، حقّانیّت قضیّه را بلافاصله فهمید؛ تا #پیغمبر را دید، با آن حال که از حِرا برگشته بود فهمید که یک حادثهى مهم اتّفاق افتاده و قلب مبارکش مجذوب شد و ایمان آورد. بعد پاى این ایمان ایستاد. ۹۵/۲/۲۰
💐 حضرت محمد #درستکردار بود. در دوران جاهلیت تجارت میکرد؛ به شام و یمن میرفت؛ در کاروانهای تجارتی سهیم میشد و شرکایی داشت. یکی از شرکای دوران جاهلیتِ او بعدها میگفت که
👈 اوبهترین شریکان بود؛ نه لجاجت میکرد، نه جدال میکرد، نه بار خود را بر دوش شریک میگذاشت، نه با مشتری بدرفتاری میکرد، نه به او زیادی میفروخت، نه به او دروغ میگفت؛ درستکردار بود. همین #درستکرداری حضرت بود که جناب #خدیجه را شیفته او کرد. خود خدیجه هم بانوی اوّل مکه و از لحاظ حسب و نسب و ثروت، شخصیت برجستهای بود.
۷۹/۰۲/۲۳
#امام_خامنه_ای
#حضرت #خدیجه
#معیارهای_درست_انتخاب_همسر
#الگوی_زن_مسلمان
@hagigatevasel
به مناسبت فرارسیدن سالروز #ولادت_حضرت_زینب_کبری سلاماللهعلیها با انتشار گزارش بیاناتی«الگوی سوم زن»، به بررسی ویژگیهای «زنِ مسلمان» در اندیشهی امام خامنهای و مأموریت مهمِ امروزِ او میپردازیم
📝 الگوی سوم زن
... نگاه #انقلاب_اسلامی به زن برگرفته از مبانی اسلامی است. در نگاه اسلامی هم زن و هم مرد فارغ از #جنسیت شان میتوانند در مسیر رشد و کمال حرکت کنند:
«نگاه اسلام به جنسیت، یک نگاه درجهی دو است؛ نگاه اول و درجهی یک، حیث انسانیت است؛ که در آن، جنسیت اصلاً نقشی ندارد... در زمینهی مسائل اصلی انسان - که مربوط به انسان است - زن و مرد هیچ فرقی ندارند. خب، شما ببینید در تقرب الیالله، یک زنی مثل #حضرت_زهرا، مثل #حضرت_زینب، مثل #حضرت_مریم هستند؛ رتبهشان، رتبههای فوق تصور امثال ماهاست... جنسیت یک امر ثانوی است، یک امر عارضی است؛ در کارکردهای زندگی معنا پیدا میکند، در سیر اصلی بشر هیچ تأثیری ندارد.»
از سوی دیگر تفاوتهای دو جنس در نقشها و قالبها نیز مورد توجه است:
«من متأسّفم که گاهی خود خانمها، خود #بانوان، روی این مسئله حسّاسیّت نشان میدهند که ما با مردها چه فرقی داریم؟ خب بله، در خیلی از مسائل هیچ تفاوتی نیست. نگاه اسلام نسبت به زن و مرد، نگاه انسان است؛ در مسئلهی انسانیّت، سِیر مقامات معنوی، استعدادهای فراوان فکری و علمی هیچ تفاوتی نیست...
🔮 متن کامل #گزارش در لینک زیر↙️
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=33912
📩 بیانات مهم رهبرانقلاب دربارهی «وظایف زن در اداره زندگی»
⚠️ برخی افراد با به رُخ کشیدن حرفهای ناقص و پوچ غرب درباره نگاه اسلام به زن خدشه وارد میکنند.
⚠️ این فریفتگان غافل، خانهداریِ زن را تحقیر میکنند، در حالیکه خانهداری یعنی تربیتِ انسان، و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر.
✅ مرد و زن از جهاتی همچون «عروج به مقامات معنوی»، «قدرت رهبری» و «توانایی هدایت بشر»، تفاوتی با هم ندارند اما از جنبهای همچون «وظایف در اداره زندگی» با هم متفاوتند و نمونه همه این موارد، حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها است. ۹۵/۱۲/۲۹
❇️ نظر رهبر انقلاب دربارهی سوءظنهایی که بین زن و شوهر ایجاد میشود
👨 من همیشه به مردهای جوان توصیه میکنم، که شما در #معاشرت با نامحرم، و حتی #محارم، کاری نکنید و حرفی نزنید که زنانِ خود را وادار به #حسادت کنید.
👩 به دختران جوان هم سفارش میکنم که در برخورد با مردهای بیگانه، کاری نکنید و حرفی نزنید که حسّ #حسادت و #غیرت شوهرانشان را تحریک نمایند.
✴️ این حسادتها بدبینی میآورد و پایههای #محبت را سُست میکند و از ریشه میسوزاند. ۱۳۷۹/۹/۱۰
💔 بالاخره اگر سوءظن پیدا شد، چه #سوءظن، مستند درستی داشته باشد، چه نداشته باشد، اثر خودش را میبخشد؛ مثل گلولهای است که از این لوله بیرون میآید؛ اگر توی سینهی کسی خورد، میکُشد؛ چه این شخص عامد باشد، چه اشتباهاً دستش رفته باشد روی ماشه.
🍂 چه منشأ درستی داشته باشد، چه ناشی از وسواس و مثلاً تصورات و توهماتِ بیجا باشد. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🌸 رهبرانقلاب: اگر زن ها با #قرآن مأنوس شوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
📗 چون زنِ آشنای با قرآن میتواند در #تربیت_فرزند تأثیرات زیادی داشته باشد.
💠 در بعضی از خانوادهها، حقوق کودکان رعایت نمیشود. اینها را باید به آنها تذکّر داد و از آنها خواست. حقوق کودکان را تضییع کردن، فقط به این هم نیست که انسان به آنها محبّت نکند؛ نه. سوء تربیتها، بیاهتمامیها، نرسیدنها، کمبود عواطف و از این قبیل چیزها هم ظلم به آنهاست.
رهبر انقلاب؛ ۷۹/۹/۲۵
✅ دشمنی ناآگاهانهای که برخی پدران و مادران در حق فرزندان خود میکنند
🔸به هر نسبت كه مواجهه با شدايد، مربى و مكمّل و صيقل دهنده و جلابخش و «كيميا اثر» است، پرهيز كردن اثر مخالف دارد. لهذا دانشمندان گفتهاند بزرگترين دشمنیهايى كه درباره اطفال و كودكان مىشود همانهاست كه پدران و مادران نادان به عنوان محبت و از روى كمال علاقه انجام مىدهند؛ يعنى نوازشهاى بىحساب، مانع شدن از برخورد با سختى و نازپرورده كردن آنها.
🔹اينهاست كه طفل را بيچاره و ناتوان بار مىآورد، او را در صحنه زندگى خلع سلاح مىكند، كارى مىكند كه كوچکترين ناملايمى او را از پا درآورد و كمترين تغيير وضعى سبب نابودى وى گردد.
🔸او را مثل كسى بار مىآورند كه هرگز در همه عمر به داخل آب نرفته و شناورى نكرده و نياموخته است، و يکمرتبه مواجه شود با دريا و بخواهد در آن شناورى كند. كسى كه شناورى هيچ نمىداند، اولين بارى كه به آب بيفتد غرق مىشود. شناورى هم چيزى نيست كه با غير عمل، با درس و كتاب و گوشه اتاق بتوان ياد گرفت؛ هنر است، فن عملى است، بايد رفت ميان آب و در همان جا ضمن عمل و تلاش و زير آب رفتن و بالا آمدن تدريجا آن را آموخت.
📝 استاد مطهری، بیست گفتار، ص۱۵۰
🌹من مادران شهدائی را زیارت کردم که بجد و با صدق واقعی میگفتند اگر ما ده تا فرزند هم داشتیم، حاضر بودیم در راه خدا بدهیم؛ دروغ نمیگفتند. من مادران و پدرانی را ملاقات کردم که احساس عزت و افتخار میکردند، به خاطر اینکه فرزندانشان در راه خدا #شهید شدند. البته حق هم با آنهاست، عزت و افتخار است؛ همان طوری که عمهی ما زینب کبری (سلام الله علیها) فرمود: «ما رأیت الّا جمیلا»؛ جز زیبائی ندیدم. من خانوادههای بسیاری را دیدم که همین احساس زینب کبری در آنها هم بود؛ آنها هم میگفتند: «ما رأینا الّا جمیلا». اینهاست که به یک ملت #اقتدار میدهد؛ اینهاست که اعتماد به نفس را در یک ملت به وجود میآورد؛ اینهاست که تهدیدهای قدرتهای مادی دنیا، عربدههای مستانهی دولتهای متجاوز و مستکبر دنیا دل آنها را نمیلرزاند.
رهبر انقلاب؛ ۸۹/۷/۲۸
#خانواده_شهدا
⚫️▫️▪️▫️▪️
✔️ اگر محیط خانوادهها به برکت زن، محیط سالمی شود، جامعه بهطور کامل اصلاح خواهد شد.
📝 #حضرت_زینب سلاماللهعلیها برای زنان ما یک الگوست. نه اینکه فقط زنان باید از حضرت زینب یادبگیرند؛ چون شخصیتی مثل #زینب_کبری سلامالله علیها، با این عظمت و برجستگی، مال یک جنس و قشر خاص نیست. او الگوست تا همهی برجستگان دنیا از وی درس بگیرند. لکن علّت اینکه آن بزرگوار را به عنوان اسوهی زن مطرح میکنند، این است که همهی انسانها احتیاج دارند به اینکه در رفتارهای معمولی خود، یک شاخص و یک #الگو در مقابل چشمشان باشد. زینب کبری هم زن بوده است. #زن_مسلمان، به یک الگو و یک نمونهی برجسته احتّیاج دارد. زن مسلمان اگر بخواهد موازین #اخلاقی، موازین #عاطفی و انسانی، موضوع جنسیّت زن بودن - که محور #خانواده است - و موضوع #آرمانگرایی را با هم ملاحظه کند و همهی اینها را با دیدگاه اسلامی مورد توجّه قرار دهد، احتّیاج به یک الگو و نمونهی مجسّم و شاخص دارد که به او نگاه کند و در مجموعِ رفتارها، خود را با او تطبیق دهد و به او نزدیک کند.
اگر زن در #جامعه و در محیط زنانه اصلاح شود، جامعه بهطور کلّی اصلاح خواهد شد. اگر محیط خانوادهها به برکت زن، محیط سالمی شود، جامعه بهطور کامل اصلاح خواهد شد. نقش زنان در اصلاح جامعه، نقش بسیار برجستهای است. این، آن چیزی است که دشمنانِ سعادتِ انسانها هم به آن توجّه دارند و روی آن کار میکنند.
رهبر انقلاب؛ ۷۴/۰۷/۱۲
🔳◽️🔳◽️🔳
📍زنان باید مادر و همسر خوبی باشند و هم در فعالیت اجتماعی شرکت کنند.
📍فاطمهی زهرا و زینب کبری (سلاماللَّهعلیهما) مظهر جمع بین شؤون مختلف بودند.
📝 اسلام به معنای واقعی زن را تکریم کرده است. اگر روی نقش #مادر و حرمت مادر در درون #خانواده تکیه میکند، یا روی نقش زن و تأثیر زن و حقوق زن و وظایف و محدودیتهای زن در داخل خانواده تکیه میکند، بههیچوجه به معنای این نیست که زن را از شرکت در مسائل اجتماعی و دخالت در مبارزات و فعالیتهای عمومی مردم منع کند. عدهیی بد و یا کج فهمیدند؛ یک عدهی مغرض هم از این کجفهمی استفاده کردند؛ کأنّه یا باید زن، مادر خوب و همسر خوبی باشد یا باید در تلاشها و فعالیتهای اجتماعی شرکت کند؛ قضیه اینطوری نیست؛ هم باید مادرِ خوب و همسر خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند. #فاطمهی_زهرا (سلاماللَّهعلیها) مظهر چنین جمعی است؛ جمع بین شؤون مختلف. #زینب_کبری نمونهی دیگر است.
رهبر انقلاب؛ ۸۴/۰۵/۰۵
🔘▪️▫️▪️🔘
✔️ الگویی برای فهم درست و هوشیاری درموقعیتها
📝 #فاطمهی_زهرا و #زینب_کبری (سلاماللهعلیهما) زنان #الگو و نمونهی اسلامند. زن امروز دنیا الگو میخواهد. اگر الگوی او زینب و فاطمهی زهرا باشند، کارش عبارت است از #فهم_درست، #هوشیاری در درک #موقعیت ها و #انتخاب بهترین کارها؛ و لو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسانها گذاشته است، همراه باشد. #زن_مسلمان که الگویش فاطمهی زهرا یا زینب کبری (علیهماالسّلام) باشد، این است.
اگر زن به فکر #تجملات و خوشگذرانیها و هوسهای زودگذر و تسلیم شدن به احساسات بیبنیاد و بیریشه باشد، نمیتواند آن راه را برود؛ باید این وابستگیها را که مثل تار عنکبوت بر پای یک انسان رهروست، از خود دور کند، تا بتواند آن راه را برود؛ کمااینکه زن ایرانی در دوران انقلاب و در دوران جنگ همین کار را کرد، و انتظار این است که در همهی دوران انقلاب همین کار را بکند.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
"اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خويش بینیاز خواهد كرد"
✨سوره نور- آیه ۳۲✨
📝 من به پدرها و مادرها تذکّر میدهم، خواهش میکنم و تقاضا میکنم که یک خرده امکانات #ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند؛ هیچ سختگیری لازم نیست. بله، یک مشکلات طبیعی وجود دارد - مسئلهی #مسکن، مسئلهی #شغل و از این مسائل - لکن «اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه»؛ خب، این قرآن است. ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند.
رهبر انقلاب؛ ۹۴/۰۴/۲۰
#ازدواج_آسان
☄✨☄✨☄
📍زن با تدبیر و ظرافت، میتواند مرد را در دست خودش بچرخاند.
📝 زنها قویتر از مردهایند. زنها میتوانند با تدبیر و با #ظرافت، مرد را در دست خودشان بچرخانند؛ انسان، هم در تجربه این را مشاهده میکند، هم با قیاسهای فکری و عقلی این را میتواند اثبات بکند. این واقعیّتی است. بله، زنهایی هستند که بی تدبیری میکنند، لذا این کار را نمیتوانند انجام بدهند؛ امّا زنی که اهل تدبیر باشد، مرد را میکند رام خودش. این مثل این است که یک نفری بتواند یک شیر درنده را افسار بزند، سوارش بشود؛ این معنایش این نیست که او از لحاظ جسمی از این شیر قویتر است، معنایش این است که توانسته این اقتدار معنوی را به کار ببرد؛ زنها این توانایی را دارند، منتها با ظرافت؛ یعنی ظرافتی که میگوییم، تنها ظرافت در ترکیب جسمانی و ساختمان جسمانی نیست، بلکه ظرافت در فکر و اندیشه و تدبیر و دستگاه تصمیمگیری است که خدای متعال در زن قرار داده است.
رهبر انقلاب؛ ۹۲/۰۲/۲۱
✨ تشکیل خانواده یک وظیفه است
💜💙 در اسلام، تشکیل #خانواده یک فریضه است. عملی است که مرد و زن باید آن را به عنوان یک کار الهی و یک وظیفه انجام بدهند. اگر چه شرعاً در در زمرهی واجبات ذکر نشده، اما به قدری تحریص و ترغیب شده است که انسان میفهمد خدای متعال بر این امر اصرار دارد، آن هم نه به عنوان یک کارگزاری، بلکه به عنوان یک حادثهی ماندگار و دارای تأثیر در زندگی و جامعه. لذا این همه بر پیوند میان زن و شوهر تحریص کرده و جدایی را مذمت نموده است.
رهبر انقلاب؛ ۷۷/۱۲/۱۱
#ازدواج
👆🏻📸
🔮 اختلاط با نامحرم به ضرر زنهاست.
📌 آن آقایی که با زنان #نامحرم سروکار دارد، دو جا برای او امکان اشباع غرایزش در سطوح مختلف وجود دارد، این دیگر به زن خودش آن جور پای بند نیست. مثل مردی که هیچ زنی نگاه نمیکندنیست.
📌 اینکه میگویند زن باید خودش را در محیطهای اجتماعی با نامحرم مخلوط نکند، برای این است که این زن، دلبستگیاش به مرد خودش باشد و الّا اگر زن کارش به جایی رسید که مرد خودش برایش عادی شد، مثل وضعیتی که الآن در جوامع غربی میبینید که اصلاً این مرد برای زن اهمیّتی ندارد، میگوید حالا شد، شد، نشد هم نشد. میگوید #طلاق میگیریم، تمام میکنیم تو برو دنبال کارت، من هم میروم دنبال کارم. این بد است. بعضی از خانمها امروز تلاش میکنند که وضع زنان را این جوری کنند. این به ضرر زنهاست به نفع زنها نیست؛ چون این، بنیان #خانواده را متلاشی میکند.
رهبر انقلاب؛ ۷۷/۱/۱۹
📝 امروز مسئلهی شهدای دفاع از حریم اهلبیت مطرح است؛ این مسئله سه جنبه دارد: یک جنبه، جنبهی صبر خودِ این #شهید و انگیزه و ایمان او است؛ یک جنبه، جنبهی صبر خانوادهها و تحمّل آنها است؛ [چون] این زن جوان میتوانست کاری کند که شوهرش نرود؛ این پدر و مادر میتوانستند مانع رفتن جوانشان بشوند؛ اینها صبر کردند؛ هم برای رفتن او، هم هنگام برگشتن جنازهی مطهّر او، و [هم] بعد از او. و جنبهی سوّم خودِ حادثه است که تاریخنگار انقلاب اسلامی است؛ انقلاب این است، نظام اسلامی این است. این انگیزهها، این ایمانها، این قدرتهای روحی، این عزم و ارادهها است که جمهوری اسلامی را به وجود آورده.
رهبر انقلاب؛ ۹۵/۴/۵
#خانواده_شهدا