1_48580234.pdf
2.52M
📣 همزمان با آغاز مراسم عزاداری حضرت فاطمه(س) در حسینیهی امام خمینی(ره)، اولین شماره از ویژهنامهی #خط_حزبالله منتشر شد. در ویژهنامهی امروز میخوانید:
🔰 ۵ نکته از زندگی حضرت زهرا(س) به روایت رهبر انقلاب
💢 با این دو عامل، ضربههای دشمن بیاثر خواهد شد
❇️ این را همهی مردان و زنان میخواهند
✴️ واکنش رهبر انقلاب، وقتی از رادیو صدای انقلاب را شنید
♨️گردبادهای به غیرت آمده!
🔸با قرآن در لشگر امیرالمؤمنین دودستگی انداختند
🔹و...
🔅گفتنی است، این ویژهنامه تا پایان مراسم عزاداری حسینیه، هر شب منتشر خواهد شد.
هدایت شده از علیرضا پناهیان
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حال خوش معنوی را از بچهها یاد بگیریم!
➕ توصیۀ شنیدنی آیت الله بهجت برای رسیدن به حال خوب
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از ریحانه
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
2️⃣ قسمت دوم: قیام گوهرشاد
🎞 "زن ایرانی" نام مجموعه ویدئوهای یک دقیقهای است که در ابتدا به بررسی نقش زنان ایران در تاریخ معاصر ایران میپردازد و سپس به جایگاه اجتماعی زنان در پیش و پس از انقلاب خواهد پرداخت.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
790017_-211035.pdf
6.06M
📕 کتابچه سبک زندگی فاطمی - نسخه ویژه چاپ🖨
🌼 مجموعه بیانات رهبر انقلاب درباره سبک زندگی حضرت زهرا سلامالله علیها
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💢 سؤال خبرنگار زن قبل انقلاب از امام خمینی در پاریس و جواب جالب ایشان
🔻 خانم نوشابه امیری خبرنگار کیهان که برای گفتوگو با امام خمینی به پاریس رفته بود، سؤال کرد: چون مرا به عنوان یک زن پذیرفتهاید این نشان دهنده این است که نهضت ما یک نهضت مترقی است، اگر چه دیگران سعی کردند نشان دهند که عقب مانده است. فکر میکنید به نظر شما آیا زنان ما باید حتما حجاب داشته باشند مثلاً چیزی روی سر داشته باشند یا نه؟
🔵 امام خمینی پاسخ فرمودند. « اینکه من شما را پذیرفتهام، من شما را نپذیرفتهام. شما آمدهاید اینجا و من نمیدانستم که شما میخواهید بیایید اینجا و این هم دلیل بر این نیست که اسلام مترقی است و مترقی هم به این معنی نیست که زنها یا مردهای ما خیال کردهاند، مترقی به کمالات انسانی و نفسانی است و با اثر بودن افراد در ملت و مملکت است نه اینکه سینما بروند و اینها ترقیاتی است که برای شما درست کردهاند و شما را به عقب رانده و باید بعدا جبران کنیم.
🔹 شماها آزادید در کارهای صحیح؛ دانشگاه بروید و هر کاری را که صحیح است بکنید و همه ملت در این زمینهها آزادند، اما اگر بخواهند کاری خلاف عفت بکنند و یا مضر به حال ملت و خلاف ملیت بکنند جلوگیری میشود و این دلیل بر مترقی بودن است.»
پ.ن:
📌 ای کاش همه بزرگان، بزرگترها، صاحب منصبان، فعالان فرهنگی و سیاسی و حتی عموم مردم جامعه خود باخته نباشند و هویت اصیل خود را حفظ کنند. صریح و قوی باشند خجالت نکشند!
💢 نه اینکه تا یک خبرنگار، یک فرنگی یا یک فرد لا اُبالی را ببینند، دست و پایشان را گم کنند، از مواضع خود کوتاه بیایند، تا مبادا به او انگ متحجر و عقب افتاده بزنند.
📌 این مسأله نشأت گرفته از یک نگاه و منظومه فکری است که خود را در مواضع مختلف، از یک برخورد ساده تا تفسیر دین! نشان میدهد.
هدایت شده از ریحانه
🌺 برای زنان ایران
3️⃣ بخش سوم: «عقب افتادگی زنان ما، به خاطر بیسوادی است!»
🌟 آیتالله خامنهای حتی در بازجوییهای متعددی که از ایشان میشده، به دفاع از حقوق زنان ایرانی پرداخته. برای نمونه، هنگامی که محمدرضا پهلوی به پیشنهاد آمریکاییها طرح «انقلاب سفید» را در ۶ بند مطرح کرد، اکثریت شخصیتهای دینی آن زمان از جمله سیدعلی خامنهای با این طرح مخالفت کردند.
📆 به خاطر همین مخالفت، در ساعت یازده صبح ششم مهر ماه ۱۳۴۹ ایشان تحت بازجویی قرار گرفت. در بخشی از بازجویی، ایشان تصویری کلی از وضعیت جامعه زنان را در دوران پهلوی بازگو میکنند که بخشی از آن را در «ریحانه» میخوانید 👇
🌺 برای زنان ایران
3️⃣ بخش سوم: «عقب افتادگی زنان ما، به خاطر بیسوادی است!»
⁉️ بازجو: آیا اصول انقلاب را مفید میدانید و یا خیر؟ در صورتی که موضوعی از انقلاب مزبور مورد تایید شما است ذکر و آنچه به نظر شما مفید نیست و تایید نمینمایید به صراحه ذکر نمایید.
✅ آیتالله خامنهای: «در دو اصل موردنظر یعنی اصل تساوی حقوق زن و مرد و اصل اصلاحات ارضی، ارائه دادن یک طرح کلی و جامع کار بزرگی است و من نه از عهده آن فعلا برمیآیم و نه چنین ادعایی کردهام. همین اندازه نظراتی هست از جمله اینکه:
1️⃣ با توجه به نقش تربیت فرزند به وسیله مادر و از طرفی مظلومیتی که عموماً زنها در اجتماع ما دارند خوب است به این صورت طرح میشد که اولاً مقرراتی شدید وضع میشد که مردان متجاوز نسبت به همسر خود را شدیداً مجازات میکرد و برای زن شخصیت و کرامتی درخور خود او ایجاد مینمود.
2️⃣ ثانیاً چون عامل عقب افتادن زنان در اجتماع ما صدی هشتاد بیسوادی آنان است، مدارس دخترانه را به وضعی به وجود میآوردند که هر کس با میل و رغبت خود را به مدرسه بفرستد و در نتیجه زنان بتوانند در عین حفظ جهات مذهبی در سطح برابری با مردان از لحاظ معلومات قرار گیرند.
3️⃣ ثالثاً زنان را به خانهداری و تربیت فرزند تشویق فراوان مینمود تا دختران جوان احساس نکنند که مادر شدن با شخصیت آنان منافی است و خانهداری دون شأن یک زن تحصیلکرده است.
◀️ البته دخالت در فعالیتهای اجتماعی همچنان برای زنان آزاد گذارده میشد ولی به طور حتم در آن صورت کمتر زنی خواهد بود که برخلاف فطرت زنانه خود دست از پذیرایی شوهر و تربیت فرزند بکشد و به ماهیانه ناچیزی در ازای صرف وقت در موسسهای قانع گردد. باری نظراتی از این قبیل که هنوز هم دیره نشده و در صورت تمایل به سمع مقامات ممکن است برسد.» ۴۹/۷/۶
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
6⃣ #چهل_سالگی_انقلاب
🌼بار سنگین انقلاب بر دوش زنان
🔹رهبر انقلاب: زن در جامعه ی انقلابی ما یک تحرک عظیمی را پیدا کرده از آنچه که درباره ی او گفته میشد، اندیشیده میشد، عمل میشد، عملا خارج شد. امروز در اجتماع ما زنها یک بار سنگینی از انقلاب را بر دوش دارند. ۶١/۶/۴
زن،خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
🌷 مجموع طرح ویژه: «با رمز یازهرا حماسه آفریدیم»
2️⃣ سربازان خط مقدم انقلاب، زنها بودند
🌟 رهبر انقلاب: انقلاب ما، همهی تصورات باطل دربارهی زن مسلمان ایرانی را تخطئه کرد و دیدیم که خانمها، سربازان خط مقدم انقلاب بودند.
🌟 اگر زنها با انقلاب سازگار نبودند و این انقلاب را نمیپذیرفتند و به آن باور نداشتند، مطمئنا این انقلاب واقع نمیشد.
🌟 اگر آنها نبودند، نیمی از گروه انقلابیون مستقیما در میدان نبودند. ۶٨/١٠/٢۶
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🚨ستم بزرگ بر زن
🔹چه ستمهایی که در حق زن روا داشته شده و اسمش ستم است، و چه ستمهایی که اسمش هم ستم نیست، اما در حقیقت ستم است؛
مثل همین سوق دادن به #تجمل و #مصرف_گرایی و آرایشهای بیهوده و مخارج سنگین و تبدیل شدن به یک وسیلهی مصرف. این، ستم بزرگی بر زن است. شاید بشود گفت که هیچ ظلمی بالاتر از این نیست؛
زیرا که او را بکلی از آرمانها و اهداف تکاملی خودش غافل و منصرف میکند و به چیزهای خیلی کوچک و حقیر سرگرم مینماید.
این، کاری بوده که در رژیم ظالم پادشاهی انجام شده، و حالا باید جلوی آن گرفته میشد.
البته در اوایل انقلاب، خیلی هم خوب بود؛ لیکن بعدها باز غفلتهایی شده است، که باید نسبت به آن، حسابی برنامهریزی کرد.
۶۹/۱۰/۱۶
#امام_خامنه_ای