📘#هیولای_هاوکلاین
📝 ریچارد براتیگان
این رمان نخستین بار در سال ۱۹۷۴ منتشر شد. این رمان پنجمین رمان از این نویسنده می باشد .کودک جادویی ، دختری پانزده ساله و سرخپوست است که برای انجام مأموریتی مهم، به دنبال افرادی توانا می گردد. او کامرون و گریر را پیدا می کند، دو آدمکش حرفه ای که اکنون و پس از مأموریتی به سرانجام نرسیده در هاوایی، مشغول استراحت هستند. گذشته ی پر از خشونت این دو شخصیت، اصلا مایه ی نگرانی کودک جادویی نیست. او از آن ها می خواهد که هیولایی را برای او بکشند؛ هیولایی که به گفته ی او، در غارهای یخی در زیر زیرزمین خانه ی زردرنگ خانم هاوکلاین زندگی می کند؛ هیولایی که کودک جادویی می گوید قبلا آن را کشته است.
https://eitaa.com/ganjeparsi
هیولای هاوکلاین.mp3
48.61M
📘هیولای هاوکلاین
📝 ریچارد براتیگان
https://eitaa.com/ganjeparsi
📘#مهدی_باکری
📝سعید سرمدی
با شنیدن نام شهید «مهدی باکری» تنها چیزی که بر قلبها وارد میشود، عالم پرجاذبهی ملکوت است. هرچند تبیین قدر و منزلت انسانهایی که محبوب خدایند، در قالب مکتوبات بسیار دشوار است، اما شهد نهفته در کلام شهید هر دلی را به تسخیر درمیآورد.
«مهدی باکری» کنار من نشسته بود و تیراندازی میکرد. دوباره بهش اصرار کردم به عقب برگردد.
گفت: «مگه تو عقل خودت رو از دست دادی؟ از اینجا کجا برگردم؟»
در بین ذکرهایش نالهی ضعیفی کرد و به زمین افتاد. با عجله او را برگرداندم و در بغل گرفتم. دیدم پیشانیاش خونی است. هرچه او را صدا زدم و بوسیدم، پاسخی نشنیدم. فقط نگاهم میکرد. او را داخل قایق گذاشتم. یکی از افراد دشمن کنار دجله آمد و با آر پی جی شلیک کرد. آتش بهسرعت تمام قایق را دربرگفت. من به داخل آب پرتاپ شدم. قایق بهسمت شرق دجله رفت و در نقطهای دوردست کنار خشکی توقف کرد. شبهنگام به آن سمت رفتیم، اما متأسفانه هیچ اثری از شهید باکری و دیگران نبود.
شهید مهدی باکری، بهگواهی فرماندهان دفاع مقدس و همرزمانش، مدیریت، فرماندهی، جهاد و عرفان ناب اسلامی را درهم آمیخته بود و با روحی ملکوتی صحنهگردان مجاهدتهای خطوط اول نبرد بود. نظامیگری را دوست داشت؛ چون ظرفی بود برای «مجاهد فی سبیلالله» شدن. بار فرماندهی را به دوش میکشید، چون محملی بود برای ناصر خداشدن و این نصرت و ثبات تا آخرین لحظهی زندگیاش جاری بود.
در توصیف ابعاد نظامی شهید مهدی باکری برجستگی در طراحی تاکتیک و پیشرو بودن در خطوط اول نبرد و در ابعاد اخلاقی، فروتنی او زبانزد است. او از محدود فرماندهانی است که بهسبب روحیهی فروتنی بارها به صورت ناشناخته در عادیترین کارهای لشگر شرکت میکرد؛ بدون اینکه کسی متوجه شود.
مجموعهی مقالهها، سخنرانیها و گفتوگوهای دوستان و همرزمان شهید مهدی باکری در این کتاب گنجانده شده است.
https://eitaa.com/ganjeparsi
فصل اول.mp3
31.1M
📘مهدی باکری
📝سعید سرمدی
قسمت اول
https://eitaa.com/ganjeparsi
فصل دوم.mp3
16.28M
📘مهدی باکری
📝سعید سرمدی
قسمت دوم
https://eitaa.com/ganjeparsi
برشی از یک کتاب
زندگی مانند بازی شطرنج است :
ما نقشه ای میریزیم اما اجرای آن مشروط به حرکت هایی است که رقیب به دلخواه میکند.
این رقیب در زندگی، سرنوشت است!
📚در باب حکمت زندگی:
📝آرتور شوپنهاور
صبح پائیزیتان بخیر
─┅ঊ🍃🌹🍃ঊ┅─
کتابخانه صوتی
─┅ঊ🍃🌹🍃ঊ┅─
#حال_خوب
#آرامش
کتاب صوتی
#یک_عاشقانه_آرام
📝 نادر ابراهیمی
روایتی شنیدنی از زندگی زوجی عاشق است که گفتوگوهای جذابی در بین آنها رخ میدهد. این کتاب شما را به فکر وا میدارد و متوجه این موضوع میکند که نباید به عشق به چشم یک خاطره و عادت نگاه کنید.
کتاب یک عاشقانه آرام سرشار از جملات تاثیرگذار و ناب در باب عشق و عاشقانه زندگی کردن است. داستان روایتی از زندگی گیله مردی معلم مسلک و عاشق پیشه که در سفری به منطقه آذربایجان دل به دختری زیبا میبندد که هر دو از جنبه سابقه فعالیت سیاسی با یکدیگر اتفاق نظر دارند.
«یک عاشقانه آرام» در واقع روند و مراحل و برنامهریزیهای زندگی مبتنی بر عشق دو شخصیت انقلابی و پرشور و حرارت را نشان میدهد که یکی اهل گیلان و دیگری از دیار آذربایجان است. نادر ابراهیمی در این کتاب نیز همچون دیگر آثارش در سینما، تلویزیون، شعر و ادبیات، تلفیقی از نگاه فلسفی و ذوق ادبی را با استفاده از تجربیات مختلفی که در عرصههای مختلف داشته، کنار هم گذاشته است. او با نشان دادن رابطهای متفاوت میان یک زوج، به دنبال بیان این موضوع بوده است که بزرگترین دشمن عشق، رخوت و عادت است و برای حفظ یک رابطه عاشقانه باید با این دو مبارزه کرد. زندگی عاشقانه، زندگیای است که در آن هیچ چیز به فردا واگذاشته نمیشود تا امروز خالی بماند و رنگ کهنگی بگیرد.
شاهکار ابراهیمی در این اثر، بیان این واقعیت است که برای شیرین کردن زندگی نیاز به معجره کردن نیست، فقط کافی است که زندگی را دوست داشته باشیم و آن را با چیزهایی بسیار ساده اما دوست داشتنی پر کنیم.
هنر ابراهیمی در این کتاب، خلق جملاتی برای بیان نابترین احساسات عاشقانهاش است. هر چند که میتوان موافق تمام آنها نبود، اما بدون شک ابراز آن برای مخاطبش به شدت احترام برانگیز خواهد بود. ابراهیمی در کتاب یک عاشقانه آرام، مخاطب خود را بارها و بارها با چهرههای متفاوت از عشق روبرو میکند، چهرههایی که سعی دارد به مخاطبش بفهماند عشق، نوعی گفتن است در عالیترین وجه آن، و به قول نویسنده، قیام پایدار انسانهای مقتدر در برابر ابتذال
https://eitaa.com/ganjeparsi