🇮🇷@ganndo
#نکات_گاندو (30)
✅ تعاریف و اصلاحات جاسوسی
1⃣ جاسوسی چیست؟
جمع آوري اطلاعات پنهاني با استفاده از ترفند و فريب با هدف شناسایی دشمن را جاسوسي گويند.
2⃣ سرویس یا سازمان اطلاعاتی
یک سازمان دولتی است که وظیفه گردآوری و آنالیز اطلاعات برای مقاصد نظامی، امنیت ملی، سیاست خارجی و اجرای قانون یک کشور را بر عهده دارد، سرویسهای جاسوسی موساد، سیا، ام ای سیکس و... از این قبیل است.
2⃣ افسر هادی یا افسر راهنما
مدیران مسئول عملیات جاسوسی روزمره در کشور دشمن محسوب می شوند. وظیفه اصلی آنها جذب ، آموزش و کنترل عوامل مخفی است که بخش اعظم جاسوسی عملی را انجام می دهند. (در مجموعه گاندو۲ فردی به نام ویلکینسون افسرهادیِ موسی پور و عبدالرسول اشرفی بود)
3⃣ افسر عملیات یا رهبر عمليات
شخصي است اطلاعاتي كه عضو سازمان اطلاعاتي بوده و مسئوليت هدايت و رهبري عامل يا عاملين جاسوسي را عهدهدار ميباشد.
(به عنوان نمونه میتوان از شارلوت عضو رسمی سازمان جاسوسی انگلیس نام برد)
4⃣ عامل
فرديست كه از منبع يا منابع اطلاعات را جمعآوري نموده و به استخدام يك سرويس اطلاعاتي درآمده ليكن عضو رسمي آن سرويس نميباشد. بسته به نوع كارايي عاملها، پسوندهايي مانند نفوذي، فريب، نشان، مشاور و ... به عامل اضافه ميشود. (ابراهیم شریف در پوشش یک پزشک، عامل سرویس جاسوسی انگلیس در ایران بود )
5⃣ منبع
غالبا از افراد بومی یا مقیم یک منطقه هستند، عضو سازمان اطلاعاتی نبوده و وظیفه آنها جمع آوری اطلاعات و انتقال به عامل یا افسر هادی میباشد.( در سریال گاندو، کریمی و کاشفی دو منبع ابراهیم شریف بودند که توسط سرویس حذف شدند)
6⃣ شبکه جاسوسی
به مجموع افسر يا افسران عمليات و عامل يا عواملي كه درگير عمليات جاسوسي مشخص ميباشند اطلاق میگردد.(مجموعه گاندو۱ از شبکه جاسوسی که توسط چندین سفارتخانه در ایران شکل گرفته بود، پرده برداشت )
7⃣ سرشبکه
فردیست که اطلاعات را از منابع و عوامل مختلف جمع آوری کرده و به سرویس ارائه میدهد (مثل ابراهیم شریف در گاندو)
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
41.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چه کسانی پشت سریال ضد نفوذ گاندو قرار دارند؟
این روزها سریال ضد نفوذ گاندو که دولت روحانی به شدت از آن نفرت داشته در حال پخش شدن است. قرار است قسمت های جنجالی این سریال همزمان با تحویل قدرت از روحانی به رئیسی پخش شود. روحانی میگوید این سریال را مخالفین من ساخته اند. اما شاید برای شما هم مهم باشد بدانید که چه کسانی پشت این سریال قرار دارند ...
#آقای_تحلیلگر
#گاندو #نفوذ
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
gando.5.7.mp3
11.54M
#فایل_صوتی
🎙چه کسانی پشت سریال ضد نفوذ گاندو قرار دارند؟
#آقای_تحلیلگر
#گاندو #نفوذ
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"طرح صیانت از حقوق کاربران" بارها به گفته تدوینگران و رئیس مجلس اصلا به معنای فیلتر شدن اینستاگرام و پلتفرم های پرکاربرد نیست، بلکه فیلتر کردن رو به مراتب سخت تر کرده و با سخنانی که از ایت الله رئیسی به یاد داریم قطعا فیلتری درکار نیست.
#طرح_صیانت
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
پندار اکبری، بازیگر «گاندو» می گوید:
فصل دوم سریال به مراتب سخت تر از فصل اول بود؛ با چالش های جدیدی روبرو بودیم، سکانس های عملیاتی از روز اول تصویربرداری آغاز شد و تا روزهای پایانی ادامه داشت. به جرأت می توانم بگویم جذاب تر از فصل اول بود.
به گزارش ایسنا، اکبری درباره تجربه ایفای نقش در سریال «گاندو» و تفاوت فصل اول و دوم این سریال، در ادامه مطلب بالا همچنین عنوان کرد: البته فصل اول ویژگی های خاص خودش را داشت و سبب شد بینندگان این سریال را دنبال کنند و از آن استقبال کنند تا علتی بشود برای ساخت فصل دوم و همین باعث حساسیت گروه سازندگان «گاندو» شد تا کاری به مراتب بهتر از فصل اول ارایه کنند. قصه التهاب بیشتری داشت و در اجرا نیز همین اتفاق ها برایش پیش آمد. خدا را شکر در ۱۳ قسمت اول هم از قصه و فضای اکشن سریال استقبال شد و تماشاگران بیشتری را با خودش همراه کرد.
🔸 «گاندو» حاشیه نساخت یقه حاشیه سازان را گرفت
او در پاسخ به این پرسش که چرا سریال «گاندو» انقدر حاشیه ساز شده است؟ عنوان کرد: حرف ها و پرونده هایی که در مجموعه «گاندو» از آن پرده برداری شد، برای خیلی ها خوشایند نبود؛ کسانی که در این چند سال پشت حواشی و فضای ملتهب جامعه چهره خودشان را پنهان کرده بودند حالا با پخش «گاندو» تصویرشان و اعمالشان نمایان شده بود.
او ادامه داد: شاید از کسی اسم برده نشده باشد و به شخص کسی اشاره نشده باشد اما خود مردم قضاوت کردند و با آگاهی کامل متوجه شدند که چه کسانی به آنها پشت کردند و در خدمت به آنها کوتاهی کردند. «گاندو» قدم اول را برداشت و امروز داریم می بینیم به یک الگو و منبع کپی برداری در سریال سازی تبدیل شده است.
🔹سریال های امنیتی نیاز به حمایت دارند
بازیگر سریال «گاندو» درباره جایگاه سریالهای امنیتی در ایران توضیح داد: ساخت سریالهای این چنینی نیاز به حمایت دارد. از ارگانهای سیاسی و دولتی گرفته تا حمایت خود صداوسیما. خیلی از گروه ها برای ساخت سریال پلیسی بعضا در گرفتن یک ماشین پلیس عاجزند چه برسد به اینکه بخواهند در بحث دریافت امکانات ویژه برای ساخت سریال امنیتی تلاش کنند.
علاوه بر این، ساخت اینگونه سریال ها نیاز به آگاهی و شناخت ویژه کارگردان نسبت به این فضا دارد؛ به گونه ای باید اکشن در خون نویسنده و کارگردان باشد. جدا از حضور مشاوران که اشراف کامل به این فضا دارند، نیاز هست خالقان اثر هم این فضا را درک کرده باشند. در این سال ها خیلی کم پیش آمده سریالهای امنیتی ساخته بشود اما نیاز است که باشد؛ هر کشوری با ساخت سریالهای امنیتی خودش، اقتدار کشورش را به رخ می کشد و ما در این چند سال به راحتی از کنارش گذشتیم.
او تاکید کرد: جا دارد که ساخت این گونه سریالها ادامه دار باشد و با نظارت کیفی، سریالها در سطح بالایی ساخته بشوند، چون متاسفانه خیلی وقت ها سریال ساخته شده و به خاطر ناآگاهی و نبود امکانات، کیفیت اثر خیلی پایین بوده است.
🔸نقش مثبت و منفی فرقی ندارد
اکبری سپس در پاسخ به این پرسش که نقش یک مامور امنیتی جذاب تر است یا یک جاسوس؟ عنوان کرد: هر دو نقش ویژگی و چالش خودش را دارد و بازی کردن در هر دو می تواند جذاب باشد. اما از نظر من پرداخت به نقش از همه چیز مهمتر است؛ اینکه کاراکترها کُنش داشته باشند، بیوگرافی خودشان را داشته باشند و در واقع قصه ای روان به وجود بیاورند. همین اتفاق است که نقش را در ذهن مخاطب ماندگار می کند، فرقی نمی کند مثبت یا منفی مهم این است که در مدت حضور در آن نقش، چه کاری انجام دادی و حضورت در آن نقش تاثیرگذاری خودش را داشته باشد.
بازیگر گاندو به صحبت هایش اضافه کرد: چالش ها نقش را جذاب می کند؛ حالا می خواهد یک سکانس حضور بازیگر باشد یا لحظه به لحظه یک سریال، وقتی نقش آن اتفاقی را که باید نداشته باشد در کل، سریال دیده نمیشود و فقط یک حضور فیزیکی است، اما ممکن است در همان یک سکانس چنان تاثیرگذار باشد که هیچ وقت فراموش نشود، چرا؟ چون به آن پرداخت شده، فکر شده و درست اجرا شده است.