گاندو
🇮🇷@ganndo نکته ای که در این سکانس وجود داشت و کمتر مورد توجه قرار گرفت اینست که تروریست های وابسته
🇮🇷@ganndo
پیرامون پرسشی که دیشب مطرح شد، دوستان زیادی تحلیلهای خودشون رو برای ما فرستادند که غالب عزیزان نظرشون بر این بود که اطلاعات کاروان نیروهای امنیتی توسط کریم و خواهرزاده کاک صلاح به تروریستها داده شد،
اما نکته ای که وجود داره این هست که این دو نفر یا دیگر منابع شارلوت در مهاباد، نه تنها از حضور آقامحمد و تیم نیروهای امنیتی اعزامی از تهران اطلاعی نداشتند بلکه حتی از دستگیری شارلوت هم بی خبر بودند!
آقامحمد به محض رسیدن به مهاباد و پیاده شدن از هلی کوپتر همراه هاشم یک راست به ساختمان سازمان اطلاعاتی مربوطه رفتند، بنابراین جز نیروهای خود آقامحمد و نیروهای واحد اطلاعاتی در مهاباد و شارلوت کسی از حضور او باخبر نبود، پس از پایان بازجویی شارلوت، اقامحمد و همراهانش با لباس بومی و خیلی عادی در مراسم عروسی شرکت کردند که در اون مراسم جز کاک صلاح که فرد امین و مورد اعتماد آقامحمد بود، کس دیگری از هویت مهمانان اطلاعی نداشت،
بنابراین محتمل ترین گزینه، وجود نفوذی در خود سازمان اطلاعاتی است که اصطلاحا حفره یا باگ نامیده میشود و مشابه آن در فصل یک گاندو در مورد جاسوس ادوارد دنزل اتفاق افتاد، فردی به نام شهرام طالبی که برای دنزل غذا میبرد به عنوان نفوذی در خود سازمان بین دنزل و مهندس کاظمی قرار داشت و اطلاعات را رد و بدل میکرد که این حفره توسط دکتر شهیدی کشف و خنثی شد.
#تحلیل
#گاندو
#نفوذ
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
Tahlilgar.6.16.mp3
15.54M
خیلی مهم / بایکوت بازیگران گاندو توسط یک گروه خاص در سینمای ایران
یک جریان سیاسی خاص میکوشد تا عوامل گاندو را در سینمای ایران بایکوت کند. در سینمایی که ادعای روشنفکری دارد ، حاشیه های عحیب و غریبی برای کسانی که در گاندو بازی کرده اند ایجاد شده است ...
#آقای_تحلیگر
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی اختصاصی سایت روزپلاس با وحید رهبانی بازیگر نقش آقامحمد در سریال گاندو
ویدیوی کامل این گفتگو
در کانال گپ منتشر شد👇
https://gap.im/ganndo
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
گاندو
🇮🇷@ganndo
✅ چرا مردم دوست ندارند «آقا محمد» گاندو شهید بشود؟
مابهازاهای اجتماعی سریال گاندو
یکی از کلیپ های بسیار پربازدید و میلیونی چند روز گذشته ایران، سکانسی از یک فیلم غیر از سریال تلویزیونی گاندو بود که مردم فکر می کردند، درباره شهادت «آقا محمد» گاندو است. این کلیپ میلیون ها بار در روزهای قبل توسط مردم ایران دیده شده و با وجودی که رسما اعلام شده که این کلیپ مربوط به سریال گاندو نیست ولی باز هم مردم این کلیپ را می بینند و با آن ارتباط عاطفی برقرار می کنند. اما یک نکته پنهان در بازدیدهای میلیونی و بازخورد مخاطبین از سریال گاندو این است که اکثریت قریب به اتفاق مردم دوست ندارند «آقا محمد» شهید شود! چرایی و واکاوی این حس فراگیر می تواند یافته های قابل توجهی از روانشناسی اجتماعی فعلی مردم ایران را به تصویر بکشد:
1️⃣ «آقا محمد» برای مردم به یک واقعیت باورپذیر تبدیل شده است. این موضوع هم فقط به این مساله برنمی گردد که به لحاظ موفقیت فنی و قوت داستان و یا بازیگری موفق وحید رهبانی این باورپذیری این قدر فرآگیر است. در واقع این باور پذیری به دو ذهنیت اساسی در جامعه ایران برمیگردد؛ اول اینکه مردم ایران باور دارند «آقا محمد»های واقعی در کشور وجود دارند و گرچه ممکن است که بسیاری از مردم تجربه معاشرت نزدیک با عناصری همچون «آقا محمد» را در زندگی خود نداشته باشند ولی به صورت جدی این احساس حضور را باور دارند. دوم نیز اینکه مردم ایران به همان میزان وجود «آقا محمد» عناصر متضادی همانند «غلامرضا رحمانی»، «محمد علی موسی پور»، «شارلوت» و... را نیز باور دارند که در سالهای گذشته و به خصوص در دولت آقای روحانی وجود داشته و اتفاق افتاده است.
2️⃣ واقعیت دیگر این است که «آقا محمد» کاراکتری است که بخشی از هویت جمعی مردم ایران است. حس وطن پرستی، بیگانه ستیزی و غرور در برابر بیگانگان و به خصوص تلاش برای غلبه عزتمند در برابر کشورهایی همچون انگلیس که سابقه لگدمال کردن عزت ایرانیان را دارند، تبدیل به بخشی از هویت اجتماعی و تاریخی مردم شده و «آقا محمد» در واقع جزئی از همین واقعیت هویتی است و به همین دلیل مردم نمی توانند به صورت ذاتی به «آقا محمد» باور و علاقه نداشته باشند. معنای دیگر این جملات گفته شده این است که جامعه ایرانی اگر واقعیت صحنه را به خوبی درک کند و اسیر شبهه افکنی عملیات روانی دشمن و نفوذی های داخل جامعه نشود، در حمایت فراگیر از عناصری که در داخل در برابر دشمنی غربی ها میایستند، تردیدی به خود راه نخواهد داد.
3️⃣ واقعیت اجتماعی مهم دیگر این است که مردم دوست دارند مسیر عزتمندی و شکست و خوار کردن کشورهایی همچون انگلیس و آمریکا و دنباله روهای آنها در کشور ادامه داشته باشد و نمی خواهند عناصری همچون «آقا محمد» که این اتفاق مهم را رقم می زنند را از دست بدهند و این راه دچار خدشه شود.
4️⃣ جامعه ایرانی در میان قهرمانان خود بیش از همه نوع قهرمان، قهرمانان متدین و انقلابی را بیشتر می پسندد و با آن می تواند رابطه برقرار کند. همچنانکه این حس در ابعاد بسیار بزرگتر و وسیع تر درباره سردار شهید سلیمانی نیز وجود داشت و درباره هیچ قهرمان ملی دیگری این حجم از احساس و محبت و علاقه و مقبولیت اتفاق نیفتاده است.
5️⃣ علاقه فراگیر به عناصری با ویژگی های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کاراکتری همانند «آقا محمد» گاندو علامت بسیاری مهمی از واقعیت و سلامت قابل توجه باطن اجتماع ایرانی و بالا بودن نمودار علاقه و احترام ذاتی جامعه ایرانی به انقلابی بودن، متدین بودن، عزت خواهی، اقتدار در برابر دشمن، باور به قدرت های درونی و البته در کنار آن، تنفر از فساد سیاسی و اقتصادی، انفعال در برابر دشمن، خیانت به وطن و .. است.
✍ مهدی جهان تیغی
#گاندو
#تحلیل
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سباستین «گاندو» چگونه شکل گرفت؟
سام نوری بازیگر سریال «گاندو» درباره نقش خود در این مجموعه و تجربه همکاری با جواد افشار سخن گفت.
سباستین خودش نقش منفی نیست، اما به دلیل دلبستگی که به شارلوت دارد تن به یک سری کارها میدهد که حتی از چارچوب زندگی معمولی اش خارج است.
مخاطب امروز ما هم باهوش است و تمام جزئیات را با دقت میبیند و تحلیل میکند. نمره قبولی «گاندو» هم بر این اساس بالا بود و مخاطب تا نود درصد برایش باورپذیر بوده که چنین اتفاقاتی در کشور رخ داده است
متن کامل گفتگو:👇
https://www.ghatreh.com/news/nn60587045/
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
📲
دوستان لطفا در نظر سنجی زیر شرکت کنید🙏
کدام فصل گاندو را بیشتر پسندیدید؟👇
https://eitaabot.ir/poll/oh4l/
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo