🔴کاربران خارجی «ایکس»: ما به رهبرانی همچون رهبر ایران نیاز داریم
🔹نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی با استقبال کاربران انگلیسیزبان شبکه اجتماعی «ایکس» مواجه شد تا جایی که برخی آرزو کردند کاش رهبرانی همانند رهبر جمهوری اسلامی ایران داشتند.
🔹واکنش اولیه به این نامه، ابراز خرسندی و استقبال بود به ویژه آن بخش که ایشان خطاب به دانشجویان آمریکایی نوشتند «شما الان در قسمت درست تاریخ قرار گرفتهاید.» کاربری با درج تصویرهای مرتبط با خشونت پلیس با جنبش حامی فلسطین، همین بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب را برجسته کرد.
🌻🌻🌻
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی از لحظه اهدای نشان فتح توسط رهبر معظم انقلاب به سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
🌻🌻🌻
دولت زمینه ساز(شعار لاریجانی)
تمام جان مارو میلرزونه این شعار
خدامیدونه این زمینه ساز نسخههای ۱۰۰سال آینده هست دویست سال آینده هست ؟ لبیرالیسم چه طرحی برای تصاحب یکباره ایران ریخته است ؟ که زمینههایش را میخواهد فراهم کند؟
مگر ما جز زمینه سازی ظهور، گفتمان دیگری برای زمینه سازی در سپهر سیاسی کشورمان داریم ؟؟
لطفا لطفا لطفا تفکر
🌻🌻🌻
يَا مَنْ هُو قَريبٌ غَيرُ بَعِيد(جوشنکبیر)
تو آن نزدیکِ دور ناپذیری
امنترینی برای سکونت...
🌻🌻🌻
🔴 کنایه قابل تامل منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور با هشتگ #ارتفاع_پست به ادبیات توهین آمیز لاریجانی درباره شهدای خدمت.
🔴 آقای لاریجانی! ملت، خاطره خوبی از ارتفاع گرفتن باشما را ندارد!
🔹جناب لاریجانی ملت تجربه عبور از موانع توسط شما با ارتفاع ۲۰ دقیقهای در تصویب برجام را فراموش نکرده اند، ارتفاعی که تا سالها ملت و کشور را درگیر کلی موانع ریز و درشت کرد .
🔹روشهای منسوخ شاید منظورتان همان شام پذیرایی ساده رئیس جمهور شهید از شما و متحد راهبردییتان یعنی حسن روحانی بود، که آن غذای ساده رئیس جمهور شهید به مذاقتان خوش نیامد و آن را به باد تمسخر گرفتید.
🔹 دکتر ؛ عبور از موانع ابتدا نیاز به زیر پا گذاشتن موانع نفسانی دارد؛ که این توئیت شما نشان داد بدجور درگیرش هستید.
تعریف ما از ارتفاع با سکانداری شما یعنی دوباره فاصله گرفتن مسئولان از مردم و نگاه از بالا له مردم کردن است.
#انتخابات
✍ #علی_صالحی_زاده