🔴 دو مساوی است با صفر !!
وقتی می گویند حتما باید دوز سوم #واکسن کرونا را بزنید تا مبتلا نشوید یعنی الان کسی که دو دوز واکسن زده با کسی که اصلا واکسن نزده هیچ فرقی نمی کند!!
الّا همان دو عدد سوزنی که خورده و شاید ده ها مرض و عوارض پنهان و آشکاری که دچارش شده است !!
اگر هم در جواب بگویند دوز سوم و در آینده ای نزدیک دوز چهارم ، تکمیلی دوزهای قبل است باز این سوال مطرح می شود که پس چرا از اول برای قانع کردن مردم و برخی مسئولین فقط می گفتند دو دوز و حرفی از دوزهای سوم و چهارم و پنجم و ششم و ... نبود؟!!
#استعمار_بهداشتی
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
منزلت خديجه(س .mp3
15.83M
🟢 منزلت و خدمات حضرت خدیجه سلامالله علیها
◾️ دهم رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) تسلیت باد!
✍ یادداشت
اخیرا محققینی سن حضرت خدیجه سلام الله علیها را هم سال با پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم دانسته اند که باید روشن شود کدام نقل معتبرتر است!
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠#امام_رضا عليه السلام فرمودند:
حسنات در #ماه_رمضان، پذيرفته اند و گناهان در آن، آمرزيده. هر كس در ماه رمضان، يك آيه از كتاب خداوند عزّوجلّ قرائت کند، مثل كسى است كه در غير آن، ختم #قرآن كرده باشد و هر كس در اين ماه، به صورت برادر مؤمنش بخندد، خدا را در قيامت، ديدار نخواهد كرد، مگر آن كه در چهره او خواهد خنديد و به بهشت، مژدهاش خواهد داد . و هر كس در آن، مؤمنى را يارى كند، خداوند، او را بر گذشتن از صراط، در آن روز كه قدمها بر آن مىلغزد، يارى خواهد كرد، و هر كس در آن، خشم خود را نگه دارد، خداوند نيز روز قيامت، خشمش را از او نگه خواهد داشت، و هر كس در آن، ستمديدهاى را يارى كند، خداوند، او را در دنيا در برابر كسى كه با وى دشمنى مىنمايد، يارى مىكند و روز قيامت نيز هنگام حساب و ميزان، يارىاش مىنمايد. ماه رمضان، ماه بركت است؛ ماه رحمت، ماه آمرزش، ماه توبه و بازگشت به سوى خدا. هر كه در ماه رمضان آمرزيده نشود، پس در چه ماهى آمرزيده گردد؟!
📚 بحار الأنوار، ج۹۳، ص۳۴۱
💠دیدم همه جا بر در و دیوار حریمت
جایی ننوشته است گنهکار نیاید
🎞#نماهنگ زیبای فیروزه نیشابور
✅ مشارکت در ترویج فرهنگ قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام با #وقف و پشتیبانی از بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم؛
✅ هر کمک کوچک شما در کنار ما اتفاقی بزرگ را رقم می زند:
💳لینک مشارکت و پرداخت آنلاین:
b2n.ir/e60463
💳شماره کارت بنیاد:
6037-9975-9936-2333
📱شماره گیری کد
*780*2437#
🌐 khayeran.quran.ac.ir
@khayeran_quran
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
#بنیاد_خیریه_دانشگاه_قرآن
♦️یارانه ۱۵۰ هزار تومانی ماه رمضان
▪️با دستور رئیسجمهور ۱۵۰ هزار تومان یارانه کمکمعیشت ماه رمضان بهازای هر یک از اعضای خانواده بهحساب بیش از ۱۱ میلیون سرپرست خانوار در ساعت ۲۴ روز جمعه واریز میشود.
▪️این مبلغ بهحساب سرپرستانی که غالباً از دهکهای اول تا چهارم بهعلاوه افراد تحت پوشش و مستمریبگیران سازمانهای حمایتی هستند و به هر دلیلی از سهام عدالت جا افتادهاند، واریز خواهد شد.
🇵🇸🇮🇷 قرارگاه ولایت 🇮🇷🇵🇸
البته الان مثل قدیم نیست که بحث بشه فلان راوی عین کلمات امام معصوم را نقل کرده یا مضمونش را و ... ا
نکته دیگر اینکه تعبیر تحریف در این مورد ظاهراً دقیق نیست!
چرا که اگر عالما و عامدا باشد، صدق تحریف بر آن می کند!
و لذا تعبیر دقیق اش این است که بگوییم، در تعبیر دقت نشده است!
البته اگر اثبات بشه عالمانه و عامدانه چنین تعبیری صورت گرفته، باید به شدت با عاملان آن برخورد شود!
♨️ قابل توجه دانش آموزان گرامی
تیتر خبرگزاری دولت (ایرنا) :
عوارض تزریق واکسن کرونا در نوجوانان، بیشتر از خود این بیماری است .
منبع :
https://www.irna.ir/news/84466865
🔴 *سلام برادرعزیز!خواهر محترم!*
*ایرانی! افغان!عراقی!*
*شیعه! سنّی!*مـسلمان!بنده خدا!*
*به احترام حضرت محمّد صلّی الله علیه وآله*
*کلیپهای تفرقه انگیز علیه ایرانی ها،افغان ها و عراقی هارا انتشارندهید*
*این کلیپها کار صهیونیسم و وهابیسم جنایتکار ضد دین است*
*اگر مسلمان و موحد هستی این پیام را تا می توانی انتشار بده 🌹🌺
🚨جنگ قومیتی در دستور کار است!
همه اینها را در راستای ایجاد جنگ و بحران و قحطی مصنوعی برای پوشش کشتار واکسنها و امواج ببینید‼️
✍همون طور که عده ای در ایران فیلم هایی از مهاجران افغانی رو پخش می کنند، عده ای در افغانستان هم فیلم هایی در مورد آزار و اذیت افغانها در افغانستان پخش می کنند.
هدف هر دو گروه ایجاد اختلاف در بین مردم هر دو کشور است.
چه کسی در تفرقه اندازی تخصص دارد؟!!!
حاشیه و متن👇👇👇
به نظر میرسه دشمنا در صددند جهان اسلام را با حاشیه ها سرگرم کنند!
از این رو حضرت آقا دیروز در جمع مسئولان، به متن قضایا که فلسطین و یمن هست اشاره کردند و با این کار تلویحا بقیه قضایا را حاشیه خواندند!
یکی سنی که با یهود درگیره و دیگری شیعه که با آل یهود درگیره!
دشمن هر دو یکیه!