قریشیزاده مطرح کرد:
سهم گسترده صنعت گردشگری
در توسعه اقتصادی قم
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: به پشتوانه تجربه طولانی مدت در حوزه گردشگری، میتوانم بگویم این صنعت میتواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان داشته باشد.
سید محسن قریشیزاده با بیان اینکه استان قم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که چه راهکارهایی برای جذب زائر و گردشگر بیشتر در قم وجود دارد اظهار کرد: در گام نخست باید به این نکته توجه داشته باشیم که قم علاوه بر جاذبههای مذهبی، دارای جاذبههای گردشگری تاریخی، طبیعی و فرهنگی نیز هست. معرفی این جاذبهها از طریق رسانهها، فضای مجازی و تورهای گردشگری میتواند در جذب زائر و گردشگر موثر باشد.
او با بیان اینکه نمونههای مختلفی از این جاذبهها را میتوان برشمرد افزود: مسجد جمکران، بیت امام خمینی(ره)، بازار سنتی قم، کاروانسرای سنگی، حمام حاج عسگرخان، کوه خضر، دریاچه نمک حوض سلطان، غارهای طارم، موزه آستان قدس رضوی، موزه مردمشناسی قم، خانه زند و ... بخشی از این جاذبهها هستند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید اقدامات مختلفی برای معرفی این جاذبهها انجام شود گفت: نخستین گام، ایجاد وبسایت و پورتالهای گردشگری است، وبسایتهای مختلفی برای معرفی جاذبههای گردشگری قم به زبانهای فارسی و انگلیسی ایجاد شده است ولی باید همگی آنها در قالبی جامع و یکدست در اختیار گردشگران قرار بگیرند، همچنین بروشورها و کتابچههای راهنمای گردشگری قم به زبانهای مختلف در دسترس زائر و گردشگر قرار بگیرد و علاوه ب راین، تورهای متنوعی برای بازدید از جاذبههای گردشگری قم برگزار شود.
او در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای افزایش کیفیت این خدمات میتوان انجام داد خاطرنشان کرد: اطلاعات وبسایتها و پورتالهای گردشگری باید به طور مداوم به روز رسانی شود، گردشگری باید به زبانهای مختلف به زائر و گردشگر ارائه شود و راهنمایان گردشگری باید آموزشهای لازم را برای ارائه خدمات با کیفیت به زائر و گردشگر ببینند که با توجه به تجربه و تخصصی که در این حوزه به دست آوردهام، برای همه آنها برنامههای ویژهای دارم.
خبرنگاران همچنین از قریشی این سوال را پرسیدند که چه اقداماتی برای ایجاد زیرساختهای مناسب گردشگری در قم میتوان انجام داد؟ و او در پاسخ گفت: هتلهای قم باید از نظر تعداد و کیفیت خدمات ارتقا یابند، رستورانها و مراکز خرید متنوعی باید برای زائر و گردشگر در قم ایجاد شود و پارکها، شهربازیها و سایر اماکن تفریحی قم باید توسعه و تجهیز شوند که در این زمینه باید با هم افزایی همه دستگاهها و همچنین بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی، اقدامات هماهنگ و جامعی تدوین و اجرایی شود.
قریشیزاده به ضرورت برگزاری رویدادهای فرهنگی در قم اشاره و ابراز کرد: برای این مهم میتوان جشنوارههای مختلفی برای گرامیداشت مناسبتهای مذهبی در قم میتوان برگزار کرد همچنین برگزاری نمایشگاههای مختلف برای معرفی فرهنگ و هنر قم و نیز برگزاری کنفرانسها و همایشهای علمی، نقش موثری در معرفی قم به گردشگران داخلی و خارجی خواهد داشت.
🆔 @pelakiran
قریشیزاده:
تصویب بسته هدایتی و حمایتی مهارتآموزی در مجلس راهکار حل مشکل اشتغال است
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است مجلس آینده بستهی کامل هدایتی و حمایتی را برای جوانان از مهارتآموزی تا ایجاد اشتغال تصویب کند.
سید محسن قریشیزاده اظهار کرد: به عنوان نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قم باید بگویم مشکلات ازدواج و اشتغال جوانان در این استان مسئلهای نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت.
او افزود: مسائلی که با آنها رو به رو هستیم واقعیتهای غیر قابل انکار هستند، اینکه سن ازدواج در قم به طور قابل توجهی افزایش یافته است، هزینههای مربوط به جهیزیه، مسکن و مراسم عروسی بسیار بالاست، از جوانان در قم شغل مناسب با درآمد کافی پیدا نمیکنند و البته بسیاری از آنها مهارتهای لازم برای شغلهای موجود در قم را ندارند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کمبود فرصتهای شغلی برای همه تخصصها، دستمزد پایین و شرایط نامناسب کار در بعضی مشاغل، سبب شده جوانان قمی نتوانند بر اساس علاقه و استعداد و همچنین تحصیلات خود، کار مناسبی داشته باشند که این مسئله خود یکی از عوامل افزایش سن ازدواج است.
او در پاسخ به این سوال چه راهکارهایی برای رفع این مشکلات ارائه میدهید عنوان کرد: گام نخست اینکه است که دولت باید تسهیلات ازدواج، مانند وام ازدواج و مسکن، را به جوانان ارائه دهد، بنابراین در صورتی که رأی و نظر مردم قم، حضور اینجانب در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده آنها باشد، اولویت اول، تلاش برای افزایش تسهیلات ازدواج متناسب با تورم و نیازهای تشکیل یک خانواده خواهد بود.
قریشیزاده با تاکید بر ترویج ازدواج ساده و فرهنگسازی در این زمینه گفت: همچنین دولت باید با حمایت از کارآفرینان و ایجاد مشاغل جدید، فرصتهای شغلی مناسب برای جوانان ایجاد کند که نمایندگان مجلس میتوانند با قانونگذاری صحیح و رفع موانع قانونی در این زمینه، دست دولت را برای اقدامات گستردهتر باز کنند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارائه آموزشهای مهارتهای زندگی هم امر مهمی در حوزه فرهنگسازی برای کاهش سن ازدواج است گفت: نمایندگان مردم در خانه ملت میتوانند با ایجاد هماهنگی و هم افزایی بین دستگاههای ذیربط، زمینه ارائه آموزشهای لازم برای مهارتهای زندگی، مانند مهارتهای ارتباطی و حل مسئله، به جوانان را فراهم کنند.
او حمایت از کارآفرینان را نیازمند عزم ملی و حاکمیتی دانست و تصریح کرد: دولت باید با ارائه تسهیلات و حمایتهای مالی از کارآفرینان، زمینه ایجاد مشاغل جدید را فراهم کند اما برای تحقق این مهم، باید ریلگذاری درستی صورت بگیرد که اینجا نقش قوه مقننه بسیار پر رنگ است.
قریشیزاده به ضرورت ارتقای کیفیت آموزش عالی و فنی و حرفهای در راستای مهارتافزایی نسل جوان هم اشاره و ابراز کرد: توسعه مراکز و رشتههای فنی و حرفهای راهکار مناسبی برای افزایش مهارت نوجوانان و جوانان است البته در ادامه باید تسهیلات لازم برای ایجاد شغل هم در اختیار آنها قرار داد که در این زمینه باید شاهد تصویب یک بسته کامل هدایتی و حمایتی از آغاز مهارتآموزی تا ایجاد اشتغال در مجلس آینده باشیم.
🆔 @pelakiran
قریشی زاده نامزد انتخابات مجلس عنوان کرد: مونوریل قم؛ معضلی چندوجهی با راهحلهای نوآورانه
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مونوریل قم، پروژهای بلندپروازانه که پس از سالها بلاتکلیفی، به نمادی از چالشهای مدیریت شهری بدل شده ولی راهکارهایی خلاقانه برای حل این چالش وجود دارد.
سید محسن قریشیزاده نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در یادداشتی به مشکلات و چالشهای پیش روی مونوریل قم و راهکارهای خلاقانه برای حل آنها پرداخته است.
او در این یادداشت با اشاره به اینکه مونوریل قم، پروژهای بلندپروازانه که پس از سالها بلاتکلیفی، به نمادی از چالشهای مدیریت شهری تبدیل شده است نوشته است: مشکلات این پروژه در چند بخش قابل ارزیابی است که از آن جمله میتوان به موارد زیل اشاره کرد:
چالشهای اقتصادی:
هزینههای هنگفت: تکمیل مونوریل قم به منابع مالی قابلتوجهی نیاز دارد که با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی، تأمین آن از طریق منابع دولتی دشوار است.
عدم توجیه اقتصادی: با توجه به تراکم جمعیت و تعداد مسافران در مسیر فعلی، مونوریل قم ممکن است از نظر اقتصادی توجیهپذیر نباشد.
چالشهای فنی:
فناوری نسبتا قدیمی: فناوری مونوریل قم به روز نیست و ممکن است در آینده با مشکلاتی در زمینه تامین قطعات و تجهیزات مواجه شود.
مسائل زیستمحیطی: مونوریل قم به دلیل ایجاد آلودگی صوتی و بصری، میتواند پیامدهای منفی برای محیط زیست داشته باشد.
چالشهای اجتماعی:
مخالفتهای مردمی: برخی از شهروندان قمی به دلیل نگرانیهایی مانند آلودگی صوتی و بصری، با مونوریل مخالف هستند.
تخریب بافت تاریخی: مسیر مونوریل از برخی مناطق تاریخی شهر عبور میکند و ممکن است به این بافت آسیب برساند.
چالشهای مدیریتی:
فقدان مدیریت واحد: عدم وجود یک متولی واحد برای مونوریل قم، باعث کندی روند تصمیمگیری و اجرا شده است.
ضعف نظارت و کارشناسی: در طول مراحل مختلف پروژه مونوریل، ضعف نظارت و کارشناسی وجود داشته که منجر به بروز مشکلاتی شده است.
قریشیزاده در این نوشتار به راهحلهای نوآورانه برای هر کدام از چهار دسته چالشهای موجود هم پرداخته است؛ او در ادامه خاطرنشان میکند: برای حل چالشهای اقتصادی باید به دو نکته اساسی توجه داشت:
جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی: با ارائه مشوقها و امتیازات به سرمایهگذاران، میتوان از ظرفیتهای بخش خصوصی برای تکمیل و بهرهبرداری از مونوریل استفاده کرد.
تغییر کاربری و توسعه اقتصادی: میتوان با تغییر کاربری برخی ایستگاهها و تبدیل آنها به مراکز تجاری، تفریحی یا اداری، به رونق اقتصادی پروژه و جبران هزینهها کمک کرد.
این نامزد انتخابات مجلس از شهر قم به راهکارهای خلاقانه برای حل مشکلات فنی مونوریل قم هم اشاره کرده و نوشته است برای این موضوع هم دو راه حل وجود دارد:
بهرهگیری از فناوریهای نوین: با بهروزرسانی فناوری مونوریل و استفاده از سیستمهای جدید، میتوان راندمان و پایداری آن را افزایش داد.
کاهش اثرات زیستمحیطی: با استفاده از مصالح و تجهیزات کمصدا و طراحی مناسب ایستگاهها، میتوان اثرات منفی مونوریل بر محیط زیست را به حداقل رساند.
قریشیزاده همچنین به راهحلهای نوآورانه برای گذر از چالشهای اجتماعی پروژه مذکور پرداخته و روی دو موضوع انگشت گذاشته است:
جلب مشارکت عمومی: با برگزاری جلسات و گفتوگو با مردم، میتوان نگرانیهای آنها را در مورد مونوریل شنید و برای رفع آنها چارهاندیشی کرد.
حفظ و احیای بافت تاریخی: با همکاری متخصصان میراث فرهنگی، میتوان از آسیب به بافت تاریخی شهر در مسیر مونوریل جلوگیری کرد و حتی از آن به عنوان فرصتی برای جذب گردشگران استفاده کرد.
در پایان این یادداشت، راهحلهای نوآورانه قریشیزاده برای حل چالشهای مدیریتی پروژه مونوریل قم هم خواندنی است؛ آنجا که او مینویسد:
ایجاد مدیریت واحد: با ایجاد یک مدیریت واحد و متشکل از متخصصان مجرب، میتوان انسجام و هماهنگی را در روند تکمیل و بهرهبرداری از مونوریل افزایش داد.
تقویت نظارت و کارشناسی: با بهکارگیری متخصصان مجرب و نظارت دقیق بر مراحل مختلف پروژه، میتوان از بروز مشکلات و اتلاف منابع جلوگیری کرد.
🆔 @pelakiran
قریشیزاده مطرح کرد:
سهم گسترده صنعت گردشگری
در توسعه اقتصادی قم
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: به پشتوانه تجربه طولانی مدت در حوزه گردشگری، میتوانم بگویم این صنعت میتواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان داشته باشد.
سید محسن قریشیزاده با بیان اینکه استان قم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که چه راهکارهایی برای جذب زائر و گردشگر بیشتر در قم وجود دارد اظهار کرد: در گام نخست باید به این نکته توجه داشته باشیم که قم علاوه بر جاذبههای مذهبی، دارای جاذبههای گردشگری تاریخی، طبیعی و فرهنگی نیز هست. معرفی این جاذبهها از طریق رسانهها، فضای مجازی و تورهای گردشگری میتواند در جذب زائر و گردشگر موثر باشد.
او با بیان اینکه نمونههای مختلفی از این جاذبهها را میتوان برشمرد افزود: مسجد جمکران، بیت امام خمینی(ره)، بازار سنتی قم، کاروانسرای سنگی، حمام حاج عسگرخان، کوه خضر، دریاچه نمک حوض سلطان، غارهای طارم، موزه آستان قدس رضوی، موزه مردمشناسی قم، خانه زند و ... بخشی از این جاذبهها هستند.
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید اقدامات مختلفی برای معرفی این جاذبهها انجام شود گفت: نخستین گام، ایجاد وبسایت و پورتالهای گردشگری است، وبسایتهای مختلفی برای معرفی جاذبههای گردشگری قم به زبانهای فارسی و انگلیسی ایجاد شده است ولی باید همگی آنها در قالبی جامع و یکدست در اختیار گردشگران قرار بگیرند، همچنین بروشورها و کتابچههای راهنمای گردشگری قم به زبانهای مختلف در دسترس زائر و گردشگر قرار بگیرد و علاوه ب راین، تورهای متنوعی برای بازدید از جاذبههای گردشگری قم برگزار شود.
او در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای افزایش کیفیت این خدمات میتوان انجام داد خاطرنشان کرد: اطلاعات وبسایتها و پورتالهای گردشگری باید به طور مداوم به روز رسانی شود، گردشگری باید به زبانهای مختلف به زائر و گردشگر ارائه شود و راهنمایان گردشگری باید آموزشهای لازم را برای ارائه خدمات با کیفیت به زائر و گردشگر ببینند که با توجه به تجربه و تخصصی که در این حوزه به دست آوردهام، برای همه آنها برنامههای ویژهای دارم.
خبرنگاران همچنین از قریشی این سوال را پرسیدند که چه اقداماتی برای ایجاد زیرساختهای مناسب گردشگری در قم میتوان انجام داد؟ و او در پاسخ گفت: هتلهای قم باید از نظر تعداد و کیفیت خدمات ارتقا یابند، رستورانها و مراکز خرید متنوعی باید برای زائر و گردشگر در قم ایجاد شود و پارکها، شهربازیها و سایر اماکن تفریحی قم باید توسعه و تجهیز شوند که در این زمینه باید با هم افزایی همه دستگاهها و همچنین بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی، اقدامات هماهنگ و جامعی تدوین و اجرایی شود.
قریشیزاده به ضرورت برگزاری رویدادهای فرهنگی در قم اشاره و ابراز کرد: برای این مهم میتوان جشنوارههای مختلفی برای گرامیداشت مناسبتهای مذهبی در قم میتوان برگزار کرد همچنین برگزاری نمایشگاههای مختلف برای معرفی فرهنگ و هنر قم و نیز برگزاری کنفرانسها و همایشهای علمی، نقش موثری در معرفی قم به گردشگران داخلی و خارجی خواهد داشت.
🆔 @pelakiran
سهم گسترده صنعت گردشگری در توسعه اقتصادی قم
https://hamiyatnews.ir/p7-1599-0/%D8%B3%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D9%85/