آنکس که تو را شناخت جان را چه کند
فرزند و عیال و خانمــــان را چه کند
دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی
دیوانه تـــو هر دو جهان را چه کند...
#یامهدی
✡️ آنتونی فائوچی و بیل گیتس بطور کامل حاکم بر سلامت جهان شدند
😱اولین کار جو بایدن در نخستین روز کاری، انتصاب «آنتونی فاوچی» بعنوان رئیس هیات آمریکا در WHO میشود!
👌فائوچی قریب به پنجاه سال است در حکومت آمریکا در یک سمت است.
#سازمان_کشتار_جهانی
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
#سازمان_ماسونی_بهداشت_جهانی
🌷مهدی شناسی ۱۲۰🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹مُزِيلِ الْهَم🌹(زايل كننده ی غصه)
◀️اين عبارت در ظاهر شبيه به مفرِّج الكرب است اما در كنه و حقيقت آن تفاوتي ميان اين دو نام نهفته است.
◀️ازاله در زبان عرب به معناي برطرف كنندهي كامل نجاست است.وجود مقدس حضرت غصهي به جا مانده از آلودگيهاي نفس را به طور كامل از ذهن ما برطرف ميكند و طهارتي خاص را جايگزين آن آلودگيها ميكند. چنانچه اثري از آلودگي بر جا نميماند.
◀️ايشان لذت وصال را جايگزين دورهي فراق ميكنند. قطعاً شما با خود خواهيد گفت تفاوتي ميان اين دو فراز وجود ندارد. يا به عبارت ادبي اين دو مترادف يكديگرند اما ادعيه و زيارات از لسان معصوم است و ممكن نيست آن بزرگواران عبارتي را به كار برند كه به اصطلاح علم اصول تحصيل حاصل باشد. زيرا اين علم ميگويد تحصيل حاصل محال است اين بزرگواران در به كارگيري الفاظ بليغ و فصيح هستند و از هر عبارت معنايي متفاوت با قبل و بعد آن را اراده ميكنند.
◀️اين توضيحات از آن رو بود كه بگويیم مفرج الكرب با مزيل الهم تفاوت اساسي و عميقي دارد. در مفرج گفتيم اين كلمه باب تفعيل است و حضرت به تدريج به اين امر دست ميزنند توضيحات اين مطلب در قسمت قبل گذشت.
◀️اما در اين عبارت بايد گفت مزيل باب اِفعال است و از معاني باب اِفعال انجام امري به صورت يك دفعه ميباشد و تدريج در آن جايي ندارد.
◀️يعني شخص به لطف امام زمان عج الله فرجه تدريجاً از همّ و غصهها رها شده و به يكباره اثر به جا مانده از آن توسط دستان مبارك حضرت از بين ميرود و هيچ اثري برجا نميماند.
◀️به طور مثال اگر ما براي گرفتن حاجتي در محضر ربوبي پافشاري ميكنيم اما حضرت حق برطرف كردن را به صلاح ما نميداند وجود مقدس امام زمان با نام مفرج الكرب خويش ظرف وجوديمان را براي پذيرش اين غصه آماده ميكند و با نام مُزِيلِ الْهَم پردهها را از چشمان ما كنار ميزند تا به يكباره از عاقبت صبر بر اين مصيبت آگاه شويم و خود را تسليم رضاي حق نماييم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_120
#اسامی_امام
#مزیل_الهم
معاد جلسه ۳.mp3
25.94M
انسان روح است نه جسم
بحث هایی متفاوت تر از آنچه تاکنون درباره قبر ، برزخ ، قیامت ، صحیفه اعمال ، حساب و کتاب ، فشار قبر و ...شنیده اید
قسمت سوم
حقیقت مرگ چیست؟
حرکت جوهری روح چیست؟
روح انسان هر لحظه و هر آن در حال انتقال است
حتما شنیده شود
🔴 ویژگیهای مشترک امام مهدی(علیهالسلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) -(بخش اول)
🔺️ امام مهدی (علیه السلام) میفرماید: «ِفی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ لِی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» برای من در (زندگی و رفتار) دختر رسول خدا صلّی الله علیه و آله الگو و سرمشقی نیکو است .(۱)
🔸 با نگاهی به ویژگیهای این دو معصوم بزرگوار، جمله حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمود مییابد.
🔺️۱-مظلومیت: اولین ویژگی مشترک آن بزرگواران، مظلومیت است.
🔹 در زیارات حضرت زهرا (سلام الله علیها) می خوانیم: «السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَظلُومَة المقهوره»(۲) سلام بر تو ای مظلومه مورد ستم واقع شده.
🔹 در کتاب: امالی ابن الشیخ مینگارد: موقعی که وفات پیغمبر عظیم الشأن اسلام صلی اللّه علیه و آله و سلم نزدیک گردید آن حضرت بقدری گریست که ریش مبارکش تر شد.
🔹 گفته شد: یا رسول اللّه! چرا گریه میکنی؟ فرمود: برای ذریه و فرزندانم و آن ستمهائی که از ستمکاران امتم بعد از من به ایشان میرسد میگریم. گویا میبینم دخترم فاطمۀ زهراء بعد از من مظلوم واقع شده، هر چه صدا میزند: یا ابتاه! احدی از امت من بفریاد او نمیرسد.
🔹 وقتی فاطمۀ اطهر این مطلب را شنید گریان شد. پیغمبر اکرم به وی فرمود: ای دختر عزیزم! گریان مباش! فاطمه گفت: پدر جان! من برای ظلمهائی که بعد از تو خواهم دید گریه نمیکنم، بلکه بعلت مفارقت تو اشک میریزم.
🔹 پیغمبر اعظم فرمود: ای دختر محمّد! مژده باد تو را! زیرا تو اولین کسی هستی که در میان اهل بیتم بمن ملحق خواهی شد.(۳)
🔹 امیرالمؤمنین علی علیه السلام در ترسیم مظلومیت همسرش فرمود: «إنَّ فَاطِمَةَ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ( صلی الله علیه وآله) لَمْ تَزَلْ مَظْلُومَةً مِنْ حَقِّهَا مَمْنُوعَة» (۴)
فاطمه دختر پیامبر(صلی الله علیه وآله) همواره ستم دیده و از حق خود محروم بود.
🔹 امیرالمؤمنین (علیه السلام) در ترسیم مظلومیت و غربت فرزندش مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز میفرماید: «صَاحِبُ هَذَا الْأَمْرِ الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ»(۵) صاحب این امر ، همان رانده شده، دور شده، یگانه و تنها است.
🔹 از حضرت ابوالحسن موسی بن جعفر علیهالسلام راجع به صاحب این امر پرسیدم. فرمود: او همان راندهشدۀ یکتای غریب پنهان از خاندانش میباشد که خونخواه پدرش خواهد بود.(۶)
🔹 مرحوم میرجهانی میگفت: در عالم رؤیا، مادر مظلومم حضرت فاطمه صدیقه(سلام الله علیها) را دیدم و ایشان سه بیت شعر فارسی خواند. وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم و آن بیت این گونه است:
🔹 «دلی شکستهتر از من در آن زمانه نبود/ در این زمان دل فرزند من شکسته تر است»(۷)
📚منابع:
۱- کلمات قصار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ص۲۰
۲-زیارت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) مفاتیح الجنان
۳- ترجمۀ جلد دهم بحار الانوار: در زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها ، ترجمۀ نجفی ص۱۷۴
۴-شیخ طوسی، امالی، ص ۱۵۶
۵- کمال الدین و تمام النعمه ج ۱ ص۵۶۳ ح ۱۳
۶-مکیال المکارم ج ۱ ص۱۸۰به نقل ازکمال الدین ج۲ ص۳۶۱
۷- عنایات حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علما و طلاب، ص ۱۷۶
Moghadam-13940431[02].mp3
7M
مناجات با امام زمان(عج)!
🎙جوادمقدم
🔊ای گنج پنهان هستی....