eitaa logo
🌺کانال قطعه ای ازبهشت
629 دنبال‌کننده
13هزار عکس
11.6هزار ویدیو
1.4هزار فایل
🌸✨رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم میفرمایند. دوچیزموجب برطرف شدن فقرمی شود✨ 1⃣👈بسیاریاد کردن خدا 2⃣👈فرستادن صلوات برمن #قطعه_ایی_از_بهشت •┈┈••✾•🍃🌹🍃🌹•✾••┈┈• @gateiazbehesht •┈┈••✾•🍃🌹🍃🌹•✾••┈┈•
مشاهده در ایتا
دانلود
مرحوم کاشانی می فرماید : 💍برای گشایش بخت سریع دختران دو رکعت نماز بخواند و بعد از سلام رو به قبله 100 مرتبه بگوید:«یا لَطیفُ» مجرب است. (معراج الذاکرین،183)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸 🌸نور دلِ ✨مؤمنین بُوَد در صلوات 🌸اندوخته ی ✨یقین بُوَد در صلوات 🌸تأکید کنند ✨اولیا بر این ذکر 🌸 زیرا که ✨اصول دین بُوَد در صلوات 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
Falsafeh_din_1.mp3
2.73M
🎤 دکتر حامد ساجدی 1️⃣ فلسفه دین ⭕️ چرا نیاز به دین داریم؟ 🔻 آیا عقل و تجربه، کافی نیست؟ 🔸 جلسه اول ادامه دارد...
‌🌷مهدی شناسی ۱۳۰🌷 🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷 🌹صَلاة🌹 ◀️قسمت اول 🌻در كتاب تفسير العنايات الرضويه‌ي مرحوم حاج محمد تقي اصفهاني معروف به آقا نجفي، تعبير زيبايي از وجود يوسف زهرا آمده است. ايشان معتقدند كه: "حقيقت صلاة ولايت حضرت است‌." 🌻 يعني وقتي بنده در محضر ولي عصر(عج الله فرجه) قرار مي‌گيرد و به امام زمان نزديك مي‌شود گويا انسان در نماز است. «خوشا آنان كه دائم در نمازند...» و يا به عبارتي ديگر خوشا آنان كه روز و شبشان را در محضر امام زمانشان سپري مي‌كنند. 🌻ايشان دلايل متعددي را براي گفته‌ي خويش ذكر مي‌كند و مي‌فرمايد: عبارت "الصلاة معراج المومن" به اين معناست كه ارتباط با امام هر زماني وسيله‌ي عروج مؤمن است. يعني مؤمن در خدمت امام زمانش از عالم ماده و ماديات جدا مي‌شود، عروج مي‌كند و بالا مي‌رود. 🌻ارتباط با وجود مقدس ولي عصر(عج الله فرجه) معراج است. به اين معناست كه افكار فرد افكار مادي نيست گويا خاك نشينان عالم ماده، افلاكي مي‌شوند گرچه ظاهراً در عالم ماده به سر مي‌برند،اما چنان از اين خاكدان عروج مي‌كنند كه تنها جسم خاكيشان برجاي مي‌ماند.اين ارتقاء وسعتي به آنان مي‌بخشد كه سطح فكر و نگاهشان به ارزشهاي زندگي تغيير مي‌كند.از اين رو گفته‌اند، همانطور كه صلوة، معراج مؤمن است؛ مقام ولايت نيز معراج المؤمن است. 🌻وجود مقدس حضرت با تصرف ولايي خويش فكر افراد را از اين عالم پرواز مي‌دهند و اين امر همان ثمره‌ي نماز و وصل به محبوب است. 🌻در ادامه اين بزرگوار دومين نظر خود را با توجه به قرآن مطرح مي‌كند و مي‌گويد: قرآن در سوره‌ي مباركه طه آيه ۱۴ مي‌گويد: أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكرِي نماز را بپادار براي اينكه نماز ياد من است. 🌻نماز ذكر خداي سبحان است يعني هر نماز براي مصلي مجلس اُنس و يادآوري نعمت‌ها و محبتهاي معشوق است.از اين رو هرچه فرد بيشتر در مجلس اُنس با معشوق حاضر شود جلوه‌هاي جديدي از محبوب بر او آشكار مي‌شود. آقاي نجفي مي‌گويد: وجود مقدس حضرات معصومين جلوه‌ي خاص اين آيه هستند‌. ذكر آنها ذكر محبوب است و اگر انسان متوجه ولي خدا شود ذاكر حق مي‌گردد.
عشق الهی 92.mp3
8.83M
▫️🎤فایل صوتی ❇️ موضوع: (91) از مسير ▫️توبه، آماده كننده قلب براي دريافت عشق الهي است. ▫️توبه مكرر، قلب را از بيماري و مرگ حفظ مي كند و حيات و سلامت به آن مي بخشد. ▫️در اينجا منظور از قلب، عضو صنوبري جسمي داخل سينه نيست بلكه منظور، روح لطيف الهي است كه خدا به ما عطا كرده است و قابليت حيات و مرگ دارد. مجموعه سخنان دکتر ساجدی درباره "عشق الهی " که در سال 1393 ارائه و در ماه مبارک رمضان همان سال از رادیو معارف پخش شده است.
3⃣2⃣ قسمت بیست و سوم، بخش اول 💠استقامت یا نهمین رمز جلب دوستان💠 اگر بنا باشد ‌دوستان با دیدن یک مورد اشتباه از یک دیگر جدا شوند هیچ دوستی با دوستی دیگر باقی نمی ماند. بنابراین دوستان باید نسبت به یکدیگر باوفا باشند و از اشتباهات یکدیگر صرف نظر کنند و در مقام دوستی با استقامت باشند زیرا استقامت و پایداری فضیلتی است که باید در هر فردی به طور کامل وجود داشته باشد تا به موفقیت و خوشبختی و محبوبیت نائل گردد. معنای استقامت در یک جمله ی کوتاه این است که اگر کسی توانست نسبت به هر عملی که میخواهد انجام دهد در قلب خود میل مستدام ایجاد کند، توانسته در هر کاری استقامت داشته باشد. حضرت علی (علیه السلام) فرمود: شرف و افتخار مربوط به همت عالی است نه به نسبی که پست است. افرادی که دارای ثبات و استقامت نیستند مورد اطمینان احدی واقع نمی گردند، شما اگر استقامت نداشته باشید کسی به شما اطمینان نخواهد داشت و دوست نزدیک شما اسرار خود را در اختیارتان نمی گذارد چون ممکنست امروز در کمال امانتداری و رفاقت باشید ولی فردا بکلی از این حالت دست بکشید. امروز فرد با تقوی و پرهیزگاری هستید ولی فردا ابداً از آن خبری نیست. شما اگر حالات رجال سیاسی، دانشمندان بزرگ، مخترعین و اولیاء خدا و...درست دقت کنید میبینید که بزرگترین رمز موفقیت آنان همین استقامت بوده است و از آن طرف هر عقب افتادگی و بدبختی و شکستی جز در اثر ترس، سستی و ضعف نبوده است. لذا اسلام تا می توانسته مسلمانان را به استقامت و وفاداری ترغیب نموده و آنان را با نوید ثواب و‌گاهی با اشاره به رموز استقامت به این عمل پرارزش وادار کرده است. قرآن مجید در این باره می فرماید: استقامت کن آنچنانکه به تو امر شده است و هم جمعی که از کفر به اسلام مشرف گردیده اند نیز باید استقامت داشته باشند. و این عمل یعنی وادار کردن مسلمانان به استقامت به قدری بر پیامبر (صلی الله علیه و آله) دشوار بود که امام صادق (علیه السلام) فرمود: بر پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله) آیه ای پر مشقت تر ازاین آیه نازل نگردید. و نیز پیشوای اسلام (صلی الله علیه و آله) فرمود: سوره ی هود مرا پیر و فرتوت نمود البته در جواب برخی از نادانان که مقام ایشان را نمی دانند و می گویند چون استقامت در مقابل اوامر الهی پر زحمت است آن حضرت ناراحت گردیده و اینطور فرموده اند، باید گفت در سوره ی شوری هم پروردگار متعال به ایشان فرموده و‌چنانکه مأموریت داری استقامت کن و پیرو هوای نفس مردم نباش ولی ایشان از آن آیه شکایت نفرموده است. مسلمانان با این همه تأکیدات، سستی و ضعف از خود نشان میدادند که در بعضی از جنگها اکثر آنها فرار می کردند و اطراف پیامبر (صلی الله علیه واله) را خالی می گذاشتند. ◀️ ادامه دارد..... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا