⭕️بایدن و آغاز مجدد جنگ شناختی - اطلاعاتی ضد انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
🔶دموکرات ها همیشه برای استفاده از روش های نرم، پیچیده و اطلاعاتی بر ضد حریفشان معروف بوده اند.
🔶نمونه این فتنه های نرم استفاده هوشمندانه دموکرات ها از برخی فارسی زبانان مزدور در حوزه های نرم و اطلاعاتی امنیتی نظیر اعضای شبکه های امنیتی نایاک و پایا(تریتا پارسی، هومن مجد، سحر نوروز زاده، لیلی صرافان، جیسون رضائیان و...)، فتنه88 و... بوده است.
🔶نمونه دیگر سند دست های دراز مشت های باز بود که توسط نایاک پیشنهاد شد و متاسفانه اکثر بندهای آن در کشور توسط جریان نفوذ و تحریف اجرا شده است و بخشی از شرایط امروز کشور متاثر از اجرای این سند است.
🔺در چنین شرایطی و با روی کار آمدن بایدن جریان مومن انقلابی باید در مباحث بصیرت افزایی در حوزه های شناختی و نرم فعال شده و دستگاه های امنیتی بر روی عناصر نفوذی داخلی و خارجی با حساسیت بیشتری عمل کنند.
⭕️همچنین با توجه به تبحر جریان دموکرات بر روی انقلاب های رنگی و ایجاد فتنه با بستر فضای مجازی هرچه سریعتر باید تکلیف موضوعات مرتبط با حکمرانی سایبری-رسانه ای انقلاب اسلامی روشن شود.
⭕️قطعا جنگ با دشمن نقابدار که پنجه چدنی اش را در زیر دستکش مخملی پنهان کرده سخت تر از دشمن عیان خواهد بود.
✳️ محبوبیت «من حیث لا یحتسب» است
🔻 وجههی انسان در بین مردم مانند روزی او است. همانطور که روزی مؤمن صادق و متوکل را خداوند «من حیث لا یحتسب» و از جایی که گمانش را نمیبرد میرساند، محبوبیت او بین مردم هم جزء روزی او است و خداوند من حیث لایحتسب آن را فراهم میکند، نه با تمهید مقدمه و دستوپاکردنها؛ یعنی جایگرفتن مؤمن در دلها و دور شدن غیرمؤمن از دلها، دارای اسبابی معنوی است و علل باطنی دارد.
🔸 دلبستن به مردم، سبب کندهشدن دل مردم از انسان میشود و دلبستن به خدا موجب دلبستگی مردم به انسان میگردد. راه درست غیر از آن چیزی است که بهظاهر بهنظر میآید.
👤 آیت الله حائری شیرازی
📚 برگرفته از کتاب تحجرگرایی
💥 فیلم ضبط شده جلسه دوم کنفرانس برخط
«مولفه های ادراکی-شناختی در جنگ های هیبریدی فضای مجازی»
- مورخ سه شنبه 13 آبان 99
👤 ارائه سید علیرضا آل داوود
(پژوهشگر و دبیر نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی کشور)
مشاهده در آپارات: https://aparat.com/v/V27Js
#جنگ_شناختی
#جنگ_هیبریدی
نسرا (نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی)
@shaffaf_esfahan👌
⭕️ناباروری، سرطان و کاهش رشد کودکان از اثرات «وایفای»/ قوانین محدودکننده کشورهای غربی برای استفاده از وایفای
🛑سید علیرضا آلداود در گفتوگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»:
🛑از جمله مواردی که دانشمندان به آن دست یافتند این است که امواج وایفای از جنس امواج الکترومغناطیسی هستند که این امواج با میزان مختلفی بر روی بدن تأثیر میگذارند؛ این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز بهخصوص برای کودکان میگذارد؛ سردرد، خستگی، مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، ضعف و اختلال در عملکرد مغز و موارد دیگر از جمله تأثیراتی است که امواج الکترومغناطیسی بر روی بدن میگذارد.
🛑سازمان سلامت جهانی مدتی پیش، آزمایشی بر روی گیاهان انجام داد که آثار مخرب امواج وایفای بر روی آنها را نشان داد؛ در این آزمایش سازمان سلامت جهانی دو گیاه یکسان را در دو اتاق متفاوت قرار داد که یکی از اتاقها دارای امواج وایفای و دیگری خالی از هرگونه امواج بود؛ بعد از دو هفته، گیاهی که در اتاق خالی از امواج وایفای بود، رشد کرده بود اما گیاهی که در اتاق همراه با این امواج بود، رشدی نداشت.
🛑آلداود با اشاره به امواجی که تلفنهای همراه تولید میکند، گفت: در کشورهای غربی یک میزانسنجشی بهنام SAR وجود دارد که میزان سنجش دریافت تشعشعات تلفن همراه توسط بدن را نشان میدهد، البته لازم به ذکر است که سازمانهای انرژی اتمی کشورهای غربی متولی این سنجش هستند که متأسفانه ما این سنجش را در کشور نداریم.
🛑بسیار مشهود است که در سختترین شرایط تحریم کشورمان توسط آمریکا و کشورهای غربی، اینترنت نسل چهارم و وایفای برای ایران تحریم نشد و حتی مورد آزمایش هم قرار نمیگیرند؛ پس صددرصد دلیلی دارد که کشورهای غربی با وجود تحریمهای سخت در حوزههای مختلف، جدیدترین تکنولوژیها را در اختیار ما قرار میدهند.
🌐 https://tn.ai/1126941
‼️اگر سلامتی خودتان، خانواده تان و جامعه برایتان مهم است در نشر حداکثری این مطلب کمک کنید‼️
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی از مردان عصر ظهور
شهید جلال افشار
تولد: اصفهان – 1335
شهادت: عملیات رمضان – شلمچه – 1361
مزار: گلستان شهدای اصفهان
بعد از شهادت، عکسش را بردیم محضر آیت الله بهاءالدینی.
جلال را خوب می شناخت. اصلا موقع اذان که می شد، می گفت «اون که اذان رو با معنی می گه بیاد بگه.»
حالا خبر شاگرد عارف مسلکش را آورده بودند برایش.
صورت جلال افشار را توی قاب نگاه می کرد و اشک می ریخت.
به مان گفت «امام زمان ازمن یک سرباز خواستن، منم آقای افشار رو معرفی کردم. حالا این اشک ها، اشک شوقه.»
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
اینکه بایدن ِ دموکرات، شوالیه متبحر جنگ شناختی هیبریدی صهیونیست هاست شکی نیست، خطر بزرگ #جریان_تحریف بی عزت، وطن فروش و کدخدا پرست داخلی است که آب از لب و لوچه اش راه افتاده و میخواهد ایران را به خسارت محض و کاغذپاره #برجام برگرداند!
#سید_علیرضا_آل_داود
بی شک شبکه های اجتماعی و ارتباطی در شرایط کنونی تبدیل به ابزار های جنگ شناختی ادراکی هیبریدی در سطح دنیا شده اند و قربانیان این جنگ مخاطبان منفعل و تاثیرپذیرند.
با مجهز کردن خود به سلاح دانش و #سواد_رسانه_ای به مخاطب فعال و تاثرناپذیر تبدیل شوید.
#سید_علیرضا_آل_داود
#حدیث_روز
💠 شاد کردن دل دیگران
💥امیرالمؤمنین علی علیه السلام
✅فوَالَّذی وَسعَ سَمْعُهُ الْأَصْوَاتَ، مَا مِنْ أَحَدٍ أَوْدَعَ قَلْباً سُرُوراً إِلَّا وَ خَلَقَ اللَّهُ لَهُ مِنْ ذَلِکَ السُّرُورِ لُطْفاً، فَإِذَا نَزَلَتْ بهِ نَائِبَةٌ جَرَی إِلَیْهَا کَالْمَاءِ فِی انْحِدَارِهِ حَتَّی یَطْرُدَهَا عَنْهُ...
❇️سوگند به خدایی که تمام صداها را می شنود، هر کس دلی را شاد کند، خداوند از آن شادی لطفی برای او قرار دهد که به هنگام مصیبت چون آب زلالی بر او باریدن گرفته و تلخی مصیبت او را بر طرف کند.
📚منبع: نهج البلاغه/ حکمت257