22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مهمترین فنون تبلیغ
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
🔶 هشدار رئیس قوهقضائیه به آتشبیاران معرکه اغتشاشات
🔹اژهای: کسانیکه با حمایت نظام مشهور شدند و بهجای اینکه در روز سختی در کنار مردم باشند با دشمن همصدا شدند و دشمن به وسیله زبان و صفحات مجازی آنها اغتشاش ایجاد کرد و جوانان را تحریک کرد که به خیابانها بیایند، باید تاوان دهند.
🔹مسببین این اعمال، پشتیبانان آنها و کسانیکه با جعل و نشر مطالب کذب، مردم را تحریک کردند، همه آنها بدانند که خسارتهای مادی و معنوی به بار آمده برای مردم و کشور را باید پس دهند و پرداخت کنند.
جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی
✍سید علیرضا آلداود
⭕️جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید.
⭕️ جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم.
⭕️برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف میشود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهرهبرداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزشها و فرهنگ افراد، گروهها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل میشود».
⭕️ بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند.
⭕️ با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویسهای فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطهای مجری این جنگ شدهاند.
⭕️ در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب #استعمار_پلتفرمی در سال ۲۰۲۲ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمیبینیم.
⭕️ تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگریهای اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکاییهاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت دادههای اروپاییها توسط پلتفرمهای آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و...
⭕️ نکته آخر اینجاست که پلتفرمهای پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرمها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟
ادامه دارد...
⭕️یک پژوهشگر فضای مجازی:
💠برخی با پروپاگاندای رسانه ای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را مساوی قطع اینترنت معرفی می کردند/ شبکه ملی اطلاعات یعنی افزایش امنیت اطلاعات
⭕️سیدعلیرضا آل داود در گفتگو با مرصادنیوز ، اظهار داشت: یکی از راهکارهای مهم اجرای بیانیه گام دوم انقلاب در کشور و ایجاد تمدن نوین اسلامی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در قسمتی از بیانیه گام دوم انقلاب خواستار شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن توسط جوانان شده اند که این امر با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کنار ارتقای دانش رسانه ای و فضای مجازی مردم محقق خواهد شد.
⭕️این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه باید نگاه منفعلانه نداشته باشیم و به متخصصان داخلی اعتماد کنیم، بیان کرد: این ظرفیت در کشور وجود دارد که با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و سرویس های بومی که توسط نخبگان در کشور طراحی می شود امکان ارائه خدمات بین المللی نیز محقق خواهد شد.
⭕️وی گفت: چرا باید فضای مجازی در کشور تحت سلطه دشمن با سرویس ها و خدمات خارجی بخصوص شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی که بستر زیست منافقین، ضد انقلاب، جریان نفوذ و جریان انحرافی باشد و هر بار از این فضا کشور دچار خسارت و آسیب هایی نظیر فتنه ۸۸، فتنه ۹۶، فتنه ۲۵ آبان ۹۸ ، حوادث و جریانات اخیر به بهانه فوت مهسا امینی و ... شود.
⭕️آل داود با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سالهاست از دولتهای مختلف مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را داشته اند، خاطرنشان کرد: شبکه ملی اطلاعات یک بستر امن و پیشرفته است که متکی به جدیدترین فناوری های نوین و بومی است و برای تحقق فضای مجازی اسلامی و ایرانی در کشور دنبال می شود.
🌐http://www.mersadnews.ir/news/426952
امشب ساعت ۷
برنامه زنده فرامتن
شبکه افق
با حضور سید علیرضا ال داود
بررسی نقش ربات های فیک سایبری در نا آرامی اخیر
بصورت آنلاین هم میتوانید مشاهده کنید
👇
https://telewebion.com/live/ofogh
50.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠سید علیرضا آلداود در برنامه فرامتن زنده شبکه افق:
⭕️فتنهگران به صورت گسترده از ربات برای بالابردن آمار توییت های مرتبط با مهسا امینی استفاده کردند.
⭕️استفاده رباتی برای این هشتگ با هدف ترساندن مسئولان و مردم در داخل کشور و آمار سازی برای فریب دادن غربیها و نهادهای بینالمللی است.
⭕️در جنگ شناختی در بازه بلند مدت دشمن با ابزار های فضای مجازی رها شده به دنبال تغییر ذائقه و رفتار نوجوانان است که در این فتنه دیدیم.
تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام رضا (ع) میفرماید:
المُسلِمُ الَّذی یَسلَمُ المُسلِمونَ مِن لِسانِهِ و یَدِهُ ولَیسَ مِنّا مَن لَم یَأمَن جارُهُ بَوائِقَهُ
مسلمان کسى است که مردم از دست و زبان او آسوده باشند و از ما نیست آن که همسایه اش از شرّ او در امان نباشد.
(عیون أخبار الرّضا علیه السلام، ج ۱، ص ۲۴ )-
شهادت مظلومانه امام رضا علیه السلام تسلیت باد
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
نسخه کم حجم تر برنامه شب گذشته
سُئِلَ الرِّضا(عليه السلام) عَنِ السِّفْلَةِ فَقالَ(عليه السلام):مَنْ كانَ لَهُ شَىْءٌ يُلْهيهِ عَنِ اللّهِ ».
از امام رضا(عليه السلام) سؤال شد: سفله كيست؟ فرمود: آن كه چيزى دارد كه از [ياد] خدا بازش دارد.
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واقعیتهایی درباره هشتگ مهسا امینی
🔸 آلداوود، پژوهشگر فضای مجازی و رسانه: ۴۵۰ هزار مخاطب ۷۰ میلیون توئیت در روزهایی منتشر کردند که اینترنت در ایران محدود بود و این نشان دهنده هدایت از خارج است.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13