فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اضافه دریافت بابت تلگرام از جیب مردم!
🔹 نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: وزارت ارتباطات اینترنت مصرفی مردم در تلگرام را بر اساس ترافیک بینالمللی و نه داخلی محاسبه کرده و پول اضافه از مردم گرفته است که باید بازگرداند.
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سید علیرضا آل داود در شبکه خبر:
✅ نقش توییتر در فتنه88 چه بود؟
✅ استراتژی توییتری اوبامای دموکرات چه بود؟
✅ چرا نخست وزیر سابق انگلیس خانم ترزا می به دنبال ایجاد یک اینترنت جدید در این کشور بود؟
✅ رفتار دوگانه آمریکایی ها در فتنه88 در ایران و انتخابات 2020 خودشان اهمیت بسیار بالای حکمرانی رسانه ای سایبری در عصر جنگ های شبکه ای را به همگان نشان داد...
✅کانال هوش سفید، جدیدترین تحلیل های حوزه های حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی، جنگ شناختی ادراکی ترکیبی و سواد و تربیت رسانه ای🙏
https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🟠سید علیرضا آل داود در گفتگو با تسنیم:
🛑فعالسازی نسل پنجم اینترنت بدون فراهم کردن زیرساختهای لازم برای کشور زیانبار است
⭕️ کاهش سرعت اینترنت همراه در کشور طبیعی است؛ در حال حاضر در دوران کرونا و پساکرونا و موج دوم و سوم این بیماری به سر میبریم، در چنین شرایطی بسیاری از ادارات با 50 درصد ظرفیت درحال فعالیت هستند، مردم در قرنطینه خانگی روزگار میگذرانند، بسیاری از افراد کار را به صورت مجازی انجام میدهند، دانشگاهها مدارس و مراکز آموزشی بر بستر شبکه و فضای مجازی آموزش هایشان را پیگیری میکنند. وقتی مصرف اینترنت بر روی پهنای باند افزایش یابد قطعا اینترنت کند میشود به ویژه در کشور ما که شبکه ملی اطلاعات آنگونه که انتظار میرود تمکیل نشده، پروژه اش به بهره برداری نرسیده و آماری که از پیشرفت آن وجود دارد امیدوار کننده نیست. این موارد میتواند دلایل کندی سرعت اینترنت به خصوص اینترنت همراه باشد. اگر شبکه ملی اطلاعات بیش از 60 یا 70 درصد پیشرفت کرده بود میتوانستیم شاهد سرعت بیشتر در اینترنتی که به دست مردم میرسد باشیم.
⭕مدلی که برای استفاده از اینترنت در کشور وجود دارد در کشورهای پیشرفته دنیا سالها پیش منسوخ شده است. بسیاری از کشورها زیرساخت مستقل شبکه دارند به این معنا که سرورهای سرویسها و خدماتی که ارائه میشوند در داخل کشور مستقر بوده و نیازی به اینکه کاربر درخواستش را از خارج از مرزهای جغرافیایی خود تامین کند وجود ندارد بلکه در همان بستر جغرافیایی و با فاصله بسیار کوتاه کاربر به آن چه که در بستر شبکه نیاز داد میرسد. در کشور ما سرورها و VPNهای مورد نیاز شبکههای اجتماعی، خارج از کشور است؛ طبیعی است که وقتی استفاده از پهنای باند معمول در کشور که بیش از 3 ترابیت بر ثانیه است افزایش مییابد و برای مثال یکی از شبکه های اجتماعی آمریکایی که بر بستر تصویر و فیلم خدمات رسانی میکند پهنای باندش تا 1.5 ترابیت بر ثانیه افزایش مییابد، دسترسی به این شبکه اجتماعی با مشکل مواجه شده، هزینه زیادی را تحمیل کرده و سرعت شبکه بسیار کند میشود. وقتی سرورهای چنین خدماتی خارج از کشور باشد کار را برای مخاطب بسیار سخت میکند و مخاطب با کاهش محسوس شبکه مواجه میشود.
⭕با شرایط فعلی فضای مجازی در کشور مانند ساختمانی بدون درب و پنجره است؛ مدیریتش بر عهده کس دیگری است و به من و شما گفته میشود دمای این ساختمان را 10 درجه سانتی گراد نگه دارید. اصلا چنین چیزی ممکن نیست. رهبر انقلاب نیز در دیدار با جمعی از فرهنگیان از این فضا به عنوان فضای بی ضابطه و بی قانون یاد کردند؛ به طور طبیعی نمیتوان امنیت را برای چنین فضایی تامین کرد.
ادامه 👇
🌐 https://tn.ai/2315472
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه خبر/مستند واقعیت مجاز ۲/پشت پرده های سری فضای مجازی
با حضور سید علیرضا آل داود
تهیه کننده و کارگردان
داود مرادی
@aledavood
💢 سید علیرضا آل داوود در نشست برخط با فعالان فضای مجازی در کرمانشاه:
💥مهمترین توصیه مقام معظم رهبری طی ۲۱ سال اخیر توجه به زیر ساخت های شبکه ملی اطلاعات و موضوعات حکمرانی رسانه های سایبری در سطح دنیا و کسب تجارب کشورهای مختلف در این زمینه بوده است
💫شبکه ملی اطلاعات یکی از مهمترین موضوعاتی است که ما باید به آن بپردازیم؛ در کشورهای مختلف این شبکه اجرا شده و مهمترین کشوری که این شبکه ملی اطلاعات را برای خودشان جا انداختهاند آمریکاییها بودند
💥شبکه ملی اطلاعات به عنوان یک شبکه ارتباطی شناخته نمی شود بلکه به عنوان یک شبکه برای حفظ حکمرانی رسانهای و سایبری ذیل فرهنگ، اجتماع، سیاست و مباحث هویتی است
💫باید حواسمان به این موضوع باشد که به جریان تحریف که نان آن در اینترنت رها و یله است اجازه ندهیم هرکاری که دلشان بخواهد ضد ما انجام دهند و در این فضا بر علیه رهبر و نظام ما سخن بگویند و هر مطلبی که دلشان خواست منتشر کنند و ما هم فقط تماشاگر باشیم!
💥بحث حضور هوشمند در حوزه شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها را ذیل دستور مقام معظم رهبری قبول داریم و باید به این سمت حرکت کنیم و تا زمانی که این پیام رسان های خارجی در داخل کشور فعالیت میکنند مومنین با دانش روز جهت مقابله در حوزه جنگ رسانهای در این فضا حضور پیدا کنند
💫تا زمانی که شبکه ملی اطلاعات در کشور نداشته باشیم هر روز ذائقه مردم تحت تاثیر عملیات روانی دشمن عوض می شود لذا باید ارتقاء سواد رسانه ای را خانه به خانه انجام دهیم
💢نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان کرمانشاه
@nasra_kermanshah
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
پیش بینی 5 سال قبل سید علیرضا آل داود در خصوص پیام رسان سیگنال و فراگیری آن در ایران👌😊
https://www.nasim.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-137/2008784-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA
چرا جنگ افزار شناختی-سایبری سیگنال برای تروریست ها و جنایتکاران بستر امن و جذابی است
✍سید علیرضا آل داود
چند روزی است به بهانه هشدار پیام رسان آمریکایی واتس اپ متعلق به فیس بوک در خصوص اشتراک داده هایش با مالکش، در داخل کشور جریانی خاص به تبلیغات پیام رسانی آمریکایی دیگر به نام سیگنال به طور گسترده می پردازد.
اشتراک داده های واتس اپ و اینستاگرام با مالکشان یعنی فیس بوک موضوع جدیدی نیست و در راستای یکپارچه سازی و همزمانی داده خدمات در این شبکه اجتماعی قابل تحلیل است(در مدل اقتصادی فیس بوک یکپارچه سازی خدمات، اشتراک پایگاه های داده و کاربران برای بهره مندی از تمام خدمات هر 3 سکو به صورت آسان و یکسان و با یکبار ورود قابل توجیه است) و این در حالی است که پیش از این نیز به صورت پنهان این سرقت داده ها صورت میگرفته است.
اما تبلیغ پیام رسان سیگنال که پیمانکار فراری سابق و مشکوک آژانس امنیتی ملی آمریکا یعنی ادوارد اسنودن از آن به عنوان امن ترین پیام رسان یاد میکند میتواند بستری امن و جذاب برای زیست تروریست ها و عملیات های تروریستی باشد که وقایع تلخ تلگرام در استفاده تروریست های داعش در حملات تروریستی در تهران و اهواز را میتواند برای ما خدای نکرده زنده کند.
کمی هوشیار تر باید در خصوص پیام رسانی که سطح دسترسی ها و جمع آوری اطلاعاتش کمتر از تلگرام و واتس اپ نیست باید عمل کنیم مخصوصا وقتی پای رمزگذاری پیشرفته اطلاعات و آژانس امنیت ملی آمریکا در میان باشد.
نکته مهم آنجاست که سیگنال میتواند بستری برای تولد آمدنیوزهای دیگر در آستانه انتخابات 1400 باشد.
🔴باشگاه خبرنگاران:«عماد ادوارد شرقی»، معاون بینالملل سرآوا که مسئولیت تعامل با شرکا و سرمایهگذاران خارجی این شرکت را بر عهده داشت،در حین فرار و خروج غیر قانونی از مرزهای غربی کشور دستگیر شد.
🔘پیش از این عماد ادوارد شرقی به اتهام جاسوسی و جمع آوری اطلاعات نظامی به ۱۰ سال حبس محکوم و با قرار وثیقه آزاد شده بود که قبل از برگزاری دادگاه تجدید نظر قصد فرار داشت.
🔘سرآوا از سال ۹۰ فعالیت خود را در کشور آغاز کرد. دیجیکالا ، کافه بازار ، علی بابا و الو پیک از برندهای اصلی این هلدینگ سرمایهگذاری هستند.
🔘بعد از فرار سعید رحمانی مدیرعامل سابق سرآوا، ادوارد شرقی از افراد کلیدی این هلدینگ به حساب می آمد.
🛑خبر مرتبط🛑
👇👇
هشدار 3 سال پیش سید علیرضا آل داود در خصوص نفوذ استارتاپ های چند تابعیتی به کشور:
🔴فعالیت برخی استارتاپهای چند تابعیتی در ایران خطرناکتر از مسئولان دوتابعیتی
🔸پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به اینکه قانون تجارت الکترونیک کشور از سال ۸۲ بروز نشده است، گفت: حضور و فعالیت برخی استارتاپهای چند تابعیتی در ایران میتواند خطرناکتر از مسئولان دوتابعیتی برای کشور باشد.
🔸طبق شواهد، برخی از این استارتاپها با ادعای جذب سرمایهگذار خارجی مورد حمایتهای برخی دستگاههای دولتی قرار گرفتهاند اما بررسیهای نشان میدهد شرکتهای کاغذی سوئدی، هلندی و آلمانی به کشور وارده شدهاند و در واقع سرمایهای به کشور وارد نشده و اهداف خاصی در این نوع سرمایهگذاریها محتمل است.
🔸وی فعالیتهای برخی شرکتهای خارجی با مدیریت برخی از یهودیان سرشناس مانند آقای بکر را برای آینده کشور خطرناک توصیف کرد و گفت: آقای بکر سرمایهگذار یکی از اپراتورهای فعال در کشور است و نکته جالب اینجاست که این شرکت طی چند سال اخیر با ورود مستقیم برای حمایت و خرید سهام برخی از استارتاپها در حال ایجاد یک فضای انحصاری در کشور است.
ادامه👇🖕
🌐 https://tn.ai/1650299