هوش سفید
تلاش اروپا برای ارتقای حریم خصوصی
مجموعه قوانین جی دی پی آر ( GDPR ) در آوریل ۲۰۱۶ تصویب شد و اتحادیه اروپا دو سال به شرکت های فناوری مهلت داد تا قوانین خود را براساس آن تطبیق دهند. جی دی پی آر مجموعه قوانینی است که توسط اتحادیه اروپا وضع شده و سرواژه عبارت The General Data Protection Regulation به معنی مقررات حفظ اطلاعات عمومی است.
هدف از تصویب این قانون این است که کاربران نسبت به اطلاعات شخصی شان که توسط شرکت های فناوری جمع می شود کنترل بیشتری داشته باشند. الزام اجرای این قوانین نه تنها شرکت های درون اتحادیه اروپا، بلکه شرکت های خارجی را هم شامل می شود. این قوانین شرکت ها را ملزم می کند تا به صورت صریح در مورد قوانین حریم خصوصی شان صحبت کنند و از جمله های کلی یا مبهم استفاده نکنند. رضایت کاربر نیز در این میان نقش کلیدی دارد. قوانین حریم خصوصی باید به گونهای باشد که کاربر بتواند به آسانی آنها را مطالعه کرده و متوجه شود و قبول یا رد کند. این مجموعه قوانین به قانونگذار اختیارات بیشتری می دهد و در صورت نقض آن، شرکت نقض کننده تا ۴درصد درآمد سالانه خود یا ۲۰ میلیون یورو جریمه می شود که برای شرکت های بزرگ تر و با درآمد بیشتر این درصد رقم هنگفتی خواهد بود.
@aledavood
هوش سفید
سید صالحی مدیر پیام رسان سروش:
-به نظر من به عنوان یک کارشناس فناوری اطلاعات این ادعا،( تلگرام بدون فیلتر ) دروغی بیش نیست
@aledavood
هوش سفید
🔸سید علیرضا آل داود در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
چگونه استراتژی توییتری اوباما جاسوسان آمریکایی را خانهنشین کرد؟
🔸معاون سازمان سیای آمریکا در توضیح نقش توئیتر در ناآرامیهای سال ۸۸ طی مصاحبهای ابراز کرد ما به جاسوسان خود در ایران گفتیم به خانههایشان برگردند
📌 https://www.yjc.ir/00RYbq
@aledavood
هوش سفید
دکتر محسن رضایی:
مردم ما تشنه فتح قله های بلندند. آنها را باور کنیم.
@aledavood
هدایت شده از عبدالصمد خرم آبادی
بسم الله الرحـــــــمن الــرحیـــــــم
ِ🔹🔸ِ🔹🔸
✅ معاون قضایی دادستان کل کشور از تشدید برخوردها با سایتهای شرطبندی
و قمار بازی به ویژه در ایام برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خبر داد
✅عبدالصمد خرمآبادی در گفتوگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سؤالی در خصوص شدت گرفتن فعالیت سایتهای شرطبندی به مناسبت مسابقات فوتبال جام جهانی 2018 روسیه، تاکید کرد: با هرگونه شرطبندی که منجر به برد و باخت مالی شود و با قماربازی در فضای مجازی به طور جدی برخورد میشود.ِ
✅ وی اضافه کرد: برای هماهنگی بیشتر و برخورد برخط با این جرم، روز دوشنبه (1397/3/28) با حضور نمایندگان کلیه نهادهای ذیربط از جمله قضات ویژه رسیدگی کننده به جرم قمار و شرطبندی و ضابطین قضایی جلسه ای در دادستانی کل کشور تشکیل خواهد شد و به تناسب گسترش این موضوع در روزهای اخیر برخوردها را تشدید خواهیم کرد.
✅ خرمآبادی در ادامه به مجازاتهای پیشبینی شده برای جرم شرطبندی و قمار در قانون اشاره کرد و گفت: در مواد 705 تا 711 قانون مجازات اسلامی، هم برای فرد قمار باز و هم برای کسانی که از طریق نرم افزارها و سایت های اینترنتی قمارخانه و امکانات شرطبندی و برد وباخت مالی را فراهم و راهاندازی میکنند، مجازات پیشبینی شده است. قانون برای فرد قمارباز تا 6 ماه حبس یا 74 ضربه شلاق پیشبینی کرده و اگر کسی تجاهر نماید و در ملاء عام اقدام به قماربازی کند ، طبق قانون به هر دو مجازات محکوم میشود.
✅معاون قضایی دادستان کل کشور در امور فضای مجازی تصریح کرد: همچنین در قانون برای کسی که قمارخانه دایر کند که این کار ممکن است از طریق ایجاد سایت یا نرمافزار شرطبندی و قمار در فضای مجازی باشد، تا دو سال حبس پیشبینی شده و تمام وجوه حاصل از قمار نیز مصادره و توقیف میشود.
🆔 https://sapp.ir/khoramaabaadi
🔹🔸ِ🔹🔸
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلگرام از حادثه مجلس تا ارائه ارز بدون پشتوانه مجازی
به نظرتون درآمد تلگرام برای ارائه این همه سرویس از کجا تامین میشه؟!
چرا تلگرام جای امنی برای تروریستها جهت انتقال پول و اطلاعات میتونه باشه؟!
@bidari
هوش سفید
پیام ارسالی یکی از کابران کانال:
چگونه حكومت ١٢٠ ساله #مغول به پایان رسید؟
✍️سیدعلیرضا شفیعی مطهر
زوال از یک روستا شروع شد.
صدوبیست سال مغول ها هر چه خواستند در ایران کردند؛ جنایتی نبود که از آن چشم پوشیده باشند. از کشتن صدهزار نفر در یک روز گرفته تا تجاوز و غارت برخی از قبایل مغولها پس از فتح #ایران ساکن #خراسان شدند، ولی چون بیابانگرد بودند، در شهرها زندگی نمیکردند!
مغولها همه گونه حقی داشتند!
#مغولان مجاز بودند هر که را خواستند بکشند، به هر که خواستند تجاوز کنند و هر چه را خواستند غارت کنند؛ #ایرانیان برایشان برده نبودند، احشام بودند.
در تاریخ دورهٔ مغول، چنان یأسی میان مردم ایران وجود می داشته که حتی در برابر کشتن خودشان هم مقاومت نمیکردند.
#ابن_اثیر مینویسد ؛ یک مغول در صحرایی به هفده نفر رسید و خواست همه را با طناب ببندد و بکشد؛ هیچ کس جرات نکرد مقاومت کند جز یک نفر، که همان یک نفر او را کشت!
داستان از روستای باشتین و دو برادر که همسایه بودند شروع میشود؛ چند مغول بیابانگرد به خانهٔ ایندو میروند و زنان و دخترانشان را طلب میکنند. بر خلاف ۱۲۰سال قبلش، دو برادر مقاومت میکنند و مغولان را میکشند؛ مردم باشتین اول میترسند، ولی مرد شجاعی به نام عبدالرزاق دعوت به ایستادگی می کند.
خبر به قریههای اطراف میرسد؛ حاکم #سبزوار مامورانی را میفرستد تا دو برادر را دستگیر کنند. عبدالرزاق با کمک مردم روستا ماموران را میکشد. در نهایت حاکم سبزوار سپاهی چند صد نفره را به #باشتین میفرستد، ولی حالا خیلیها جرأت مقاومت پیدا میکنند؛ عبدالرزاق فرمانده قیام میشود.
در چند روستا، مردم مغولان را میکشند و خبرهای #مغولکشی کمکم زیاد میشود ؛ عبدالرزاق نام #سربداران بر سپاهیان از جان گذشتهاش میگذارد. فوجفوج مردمان بهستوه آمده از ستم مغولها به باشتین میروند تا به عبدالرزاق بپیوندند و در برابر سپاه #ارغونشاه (حاکم سبزوار) بایستند.
عبدالرزاق بر ارغونشاه پیروز میشود و سبزوار فتح میگردد؛ پس از صد و بیست سال ایرانیان بر مغولها فائق میشوند. آن روز حتماً پرشکوه بوده است!
#طغای_تیمور #ایلخان_مغول، یک ایلچی مغول را میفرستد تا سربداران از او اطاعت کنند؛ سربداران او را هم میکشند و از طغایتیمور میخواهند که اطاعت کند. سربداران به جنگ طغای تیمور می روند و او را شکست می دهند و این نقطهٔ پایان ایلخانان مغول است. همان لحظهای که "#سیف_فرغانی" انتظارش را میکشید:
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد
هم رونق زمان شما نیز بگذرد
باد خزان نکبت ایام ناگهان
بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد
آن کس که اسب داشت،غبارش فرونشست
باد سُم خران شما نیز بگذرد
در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت
*این عوعو سگان شما نیز بگذرد*
@aledavood
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸حاجی دلیگانی در واکنش به اظهارات محمود صادقی درباره پیامرسانهای داخلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹هیچ اعمال فشاری بر نمایندگان مجلس برای استفاده از پیامرسانهای داخلی وجود ندارد.
🔹چرا وزارت ارتباطات امکانات و زیرساختهای مورد نیاز پیامرسانهای داخلی در اختیار آنها قرار نداده است؟
🔹اتهام رانتی بودن به پیامرسانهای داخلی کاملاً بیاساس است و در حال حاضر هر شرکت واجد شرایطی میتواند پیامرسان ایجاد کند.
🔹اینکه برخی اصرار به انحصار پیامرسانهایی مانند تلگرام دارند، ممکن است سبب ایجاد نوعی دیکتاتوری شود.
🔹 برخی هیچ اعتقادی به تواناییهایی داخلی ندارند و مدام به دنبال واردات و رانتهای خودشان هستند.
👇👇👇
https://www.yjc.ir/00RZWK
🆔 @YjcNewsChannel