15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جنگ شناختی در فضای مجازی(قسمت اول)
🎙 مدرس : سید علیرضا آلداود
#سواد_رسانه_ای
#تربیت_رسانه_ای
در زمانی که دسترسی به توییتر در کشور بسیار محدوده، این میزان پست و لایک ضدانقلاب به بهانه مهسا امینی نشان از لشکر رباتی، فیک و سازمان یافته منافقین دارد.
همین نکته یعنی:
این هوچیگریها صدای مردم #ایران نیست.
پ ن:
۴۳ سال است از زیر پتو در خارج کشور نسخه براندازی میپیچند احمقها
19.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جنگ شناختی در فضای مجازی(قسمت دوم)
🎙 سخنران : سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
بسیاری از بازی های برخط قسمتی به نام صندوق پیام دارند که توسط اغتشاشگران برای ارتباط امن استفاده میشود.
خانوادهها مراقب نوجوانانشان باشند که توسط برخی افراد معاند برای حضور در اغتشاشات با بهانه بازی های آنلاین و گروه های مرتبط با موسیقی های کره ای فریب نخوردند.
حمله #توپخانهای_سپاه به مقر #تروریستها
مقر تروریستهای ضد ایرانی مستقر در اقلیم شمال عراق هدف حملات توپخانهای قرارگاه #حمزه_سیدالشهدا قرار گرفت.
یک منبع آگاه نظامی: این اقدام در پاسخ به حمایت شرورانه عناصر ضدانقلاب از اغتشاشات و اقدامات اراذل و اوباش و با هدف تنبیه و گوشمالی این گروهکها صورت گرفته است.
ابتدا نوبت #کومله و #پژاک است، بعد از آن صدای ما را از قلب #ریاض خواهید شنید...
مقر های حزب دموکرات در «بربزین» و «سقر» زیر آتش توپخانهای #سپاه قرار دارد!
حال ببینید آتش #اغتشاشات در کردستان فروکش خواهد کرد یا خیر؟! راه درستش همین است..
#حجاب
#سپاه_قهرمان
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حکمرانی رسانه در نگاه مقام معظم رهبری
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
رحلت شهادت گونه پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی صل الله علیه و آله و سلم و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی علیه السلام را تسلیت عرض میکنم 🏴
برخی از مهمترین تاکتیکهای جنگ روانی و مورد استفاده در فتنه با اسم رمز مهسا امینی:
⭕️تاكتيك شايعه Rumour
شايعه در جايي ايجاد ميشود كه خبر نباشد و يا خبر از منابع موثق منتشر نگردد .
از جمله اولين عناصري كه در بحث شايعه مطرح ميباشند ، موضوع ، مكان و زمان شايعه است . يك شايعهساز ماهر بهخوبي ميداند كه شايعه وي بايد موضوعي باشد كه حساسيت بالاي جامعه را در زمان و مكان مناسب به خود اختصاص دهد . رابطه بين موضوع ، زمان و مكان ميبايد در پخش يك شايعه بهخوبي درك و احساس گردد .
در خصوص بحث زمان اعتقاد براينست كه يا بهموقع بودن پخش شايعه بيشترين تاثير را دارد و همچنين بالاترين تاثير شايعه در لحظه اوج احساسات مردم است . چنانچه شايعه قبل يا بعد از زمان تاثيرگذار مطرح شود ، به همان اندازه نفوذ خود را از دست ميدهد . مكان پخش يك شايعه نيز ميبايد كاملا داراي مجاورتهاي معنوي و جغرافيايي باشد .
شايعه ضريب خود را مديون دو نكته ميباشد . اول ابهام در موضوع و دوم اهميت موضوع . هر چه ضريب اهميت يك شايعه بالا باشد ، ضريب نفوذ آن نيز به همان ميزان بالا ميرود . در ضمن به همان ميزان كه ابهام در قضيه افزايش مييابد ، ضريب نفوذ شايعه نيز بالا ميرود . چنانچه يكي از اين پارامترها ي ابهام يا اهميت صفر شود ، ضريب نفوذ شايعه نيز صفر خواهد شد .
عوامل ديگري نيز در پخش ، پذيرش و نفوذ شايعه مؤثرند اما از درجه دوم اهميت برخوردار ميباشند . يكي از اين عوامل عناصر پخش شايعه هستند . بهطور نمونه پخش شايعه از زبان يك وزير ، يك استاد دانشگاه و يا هر منبع معتبر ديگر ضريب نفوذ آن را بيشتر از پخش شايعه از زبان راننده تاكسي ميكند.
هرشايعه دربرگيرنده بخش قابل ملاحظهاي از واقعيت ميتواند باشد ، اما ضريب نفوذ آن نيز تحت تاثير سه عامل ديگر ميتواند افزايش بالايي پيدا كند ،كه اين عوامل عبارتند از :
• تسطيح
• همانندسازي
• برجستهسازي
تسطيح
در تسطيح شايعهساز سعي ميكند عوامل حاشيهاي و جنبي يك موضوع را از بين ببرد و موضوع شاخص را نمايانتر كند . حذف مطالب حاشيهاي شايعه و حذف مطالب كماهميتتر عامل تسطيح را شكل ميدهد. دراين جا موضوع شايعه نماد وسيعتر و بزرگتري پيدا ميكند و يا به تعبير ديگر تنها موضوع شاخص جامعه ميشود .
همانندسازي
در همانندسازي نوعي فرافكني صورت ميگيرد . موضوعي در ذهن مخاطب عينيت پيدا كرده و مخاطب نسبت به آن آگاهي دارد . در اين نوع شايعه ، استفاده از تاكتيك بک گراند ميتواند عنصر شايعه را تقويت كند . به عنوان مثال در حوادث بعد از 11 سپتامبر ، استفاده از شايعه پخش سلاحهاي ميكروبي و شيميايي را همانندسازي مي كنيم با سلاحهاي بهكار برده شده در جنگ خليج فارس . براي اينكه ثابت نماييم توليد اين نوع سلاحها توسط آمريكاييها صورت گرفته و امروز در خود آمريكا موجب سياهزخم ميشود .
برجستهسازي ، بزرگنمايي
نمودار شدن عنصر اصلي شايعه همان برجستهسازي و واضحكردن موضوع اصلي است . برجستهسازي زماني اتفاق ميافتد كه شما بتوانيد با تسطيح عناصر حاشيهاي خبر را حذف و با مبالغهاي كه در خبر انجام ميدهيد ، آن را درحد معقول بزرگ جلوه دهيد .
@aledavood
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
برخی از مهمترین تاکتیکهای جنگ روانی و مورد استفاده در فتنه با اسم رمز مهسا امینی: ⭕️تاكتيك شايعه Ru
برخی از مهمترین تاکتیکهای جنگ روانی و مورد استفاده در فتنه با اسم رمز مهسا امینی (قسمت دوم)
انواع شايعات و کاربردهای آنان
- شايعات تفرقهافكن
در اين نوع شايعه سعي ميشود در موانع دشمن ايجاد شكاف نمايند و با بيان تشنجات بين افراد دشمن آنها را ضعيف نمايند . اين نوع شايعه در بازيهاي سياسي كاربرد وسيعي دارد .
- شايعات هراسآور
در اين نوع شايعه با اعلام كشتههاي وسيع و پخش آن در بين نيروهاي دشمن ميتوان نااميدي را در بين آنها افزايش داده و آنها را ضعيف نمود .
- شايعات اميدبخش
اين نوع شايعات باعث ايجاد روحيه و انسجام در بين نيروهاي خودي شده و كاربردي وسيع دارد
نيل پستمن در كتاب خود تحت نام « زندگي در عيش ، مردن در خوشي » شايعات را به سه دسته تقسيم ميكند :
- شايعات آتشين
شايعهايست كه يكباره شكل ميگيرد ، همه جامعه را تحتالشعاع قرار ميدهد و اثري كوتاهمدت دارد . كاربرد اين نوع شايعه بيشتر در زمان جنگ نظامي است . استفاده از آمار و ارقام و بزرگنشان دادن آنها ، مسير شايعات آتشين است . به معناي ديگر شايعات آتشين با ارقامي بسيار بزرگ ولي فقط در يك مقطع وارد ميشوند ، تاثير آنها عظيم است ولي مقطعي است . نيل پستمن ميگويد : اين شايعه هنگامي است كه جنگ يا رخدادهاي ناگهاني در جامعه اتفاق ميافتد و اين نوع شايعات غالبا با ارقام بزرگ و ارقام سر و كار دارند . تلفات ناشي از جنگ و تلفات ناشي از سيل و زلزله از جمله اين موارد ميباشند .
به عنوان نمونه اعلام كشتهها با ارقام بزرگ در يك جنگ
- شايعات خزنده
شايعاتي هستند كه همراه با تاكتيكهاي قطرهچكاني ، مرحله به مرحله ميتواند مسير يك شايعه را در ذهن افراد يك جامعه طراحي كند . اين شايعات درازمدتتر از شايعات آتشين هستند و پيچيدگيهاي بيشتري نيز دارند . سوءاستفادههاي مالي و فساد در دستگاههاي اداري و رسوائيهاي مالي از جمله اين نوع شايعات هستند . پخش قطرهچكاني و مرحله به مرحله حادثه 11 سپتامبر زمينهساز اين نوع شايعه بود .
- شايعات دلفيني
آن نوع از شايعات هستند كه به تناسب زمان آشكار ميگردند و بلافاصله پس از تاثيرگذاري براي مدتي پنهان مي شوند و دوباره با ايجاد زمينه و انگيزه خود را آشكار ميكنند . به گفته پستمن اين شايعات ، شايعات غواصي ميباشند . در اين نوع شايعه از آنچه كه در گذشته اتفاق افتاده در زمانهايي كه كاربرد آن اقتضاء ميكند ، استفاده ميكنند . گاهي مطالبي را آشكار و گاهي مطالبي را پنهان مينمايند .
به تعبير لئوپستمن مثل نمكي هستند كه بر روي زخم پاشيده ميگردد و در طول تاريخ هميشه زنده و داراي كاربرد هستند . شايعات دلفيني شايعاتي هستند كه زمان مشخصي ندارند و هر گاه زمينه آن فراهم شود ، قابل خود نمايي هستند . مانند اخبار مربوط به قتلهاي زنجيرهاي
@aledavood
هم اکنون صدای پاسخ آشوب آفرینی و شیطنت در تهران توسط موشهای کثیف را در تل آویو و مقر تروریستهای کوموله میشنوید.