شبکههای اجتماعی دختران را بیشتر از پسران افسرده میکند
نتیجه یک تحقیق منتشرشده در مجله EclinicalMedicine نشان می دهد که شبکههای اجتماعی دختران را بیشتر از پسران افسرده میکند.
نرخ بالای افسردگی در دختران در مقایسه با پسران، با زمان زیادی که آنها در شبکههای اجتماعی صرف میکنند مرتبط است.بویژه آنکه حضور بیشتر آنها در شبکههای اجتماعی، معمولا با آزار و اذیتهای آنلاین و همچنین بیخوابیهای طولانی همراه است و این عوامل نقش مهمی در تغییر خلق و خوی دختران و زنان جوان دارد.
دو پنجم دختران دستکم سه ساعت در روز را در شبکههای اجتماعی میگذرانند، درحالیکه این آمار در میان پسران یک پنجم است. همچنین درحالیکه یک دهم پسران هرگز از شبکههای اجتماعی استفاده نمیکنند.
در پایان محققان توصیه میکنند که ایجاد برنامه ریزی مدون میان استفاده از شبکههای اجتماعی میتواند موجب تعادل در زندگی شود.
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید علیرضا آل داود در شبکه خبر
🔴 تبیین دیدگاه نخست وزیر انگلیس در خصوص اینترنت
🔴توضیح سامانه فیلترینگ در انگلستان...
ببینید و برای دوستانتان ارسال کنید تا جریان غربگرا با جمله دروغ فیلترینگ فقط مختص ایران است فریب تان ندهد...
@aledavood
هوش سفید
یادداشت/سید علیرضا آل داود
✅هدف دشمن از راهاندازی جنبشهای اجتماعی در فضای مجازی چیست؟
🔴اهداف دشمن از راهاندازی جنبشهای اجتماعی با استفاده از پیامرسانها، شبکههای اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
🔴پروژه بی ثبات سازی
دشمن با استفاده از شبکهسازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمعآوری اطلاعات، جریان سازی و جنگ روانی به دنبال بیثباتسازی کشور است.
🔴هدایت افکار عمومی
دشمن با ایجاد موج های رسانهای منفی و سازمان یافته به منظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب به دنبال این است که نشان دهد رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواستههای اجتماعی مردم بی توجه هستند.
🔴فروپاشی از درون
🔴توجه به اصل کاهش ضریب شکست
با توجه به ترس آمریکا و رژیم صهیونیستی از رویارویی مستقیم با ایران به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن هزینه های این جنگ، آنها ترجیح داده اند از ضعف های موجود و طمع جریان نفوذ استفاده کرده و پیام رسان ها و شبكههای اجتماعی غربی را در ایران تقویت کنند.
ادامه خبر
🌐 http://yon.ir/CNiQF
@aledavood
هوش سفید
✅دامی بدتر از برجام برای ملت ١
✍سید علیرضا آل داود
#رشتو١
🔴با توجه به اینکه برای عضویت در FATF نیاز به پذیرش چند کنوانسیون و بومیسازی تعدادی از قوانین بینالمللی است، حامیان FATF مسئلهای بهنام «حق شرط» که در حقوق بینالملل به جهت محدودسازی توان ارزش اجبارکننده معاهدات بینالمللی گنجانده میشود را بارها تکرار کردهاند.
🔴اما برخلاف این ادعا با نگاهی به مفاد FATF مشاهده میکنیم که حق شرط از ایران گرفته شده است.در ماده ۶ کنوانسیون بینالمللی مبارزه با تامین مالی تروریسم CFT آمده است:«هر کشور عضو در صورت لزوم، اقداماتی را از جمله در صورت اقتضاء از طریق تدوین قانون داخلی اتخاذ خواهد نمود
🔴تا اطمینان حاصل نماید اعمال کیفری در حیطه شمول این کنوانسیون، تحت هیچ شرایطی با ملاحظات سیاسی، فلسفی، عقیدتی، نژادی، قومی، مذهبی و یا سایر ملاحظات با ماهیت مشابه قابل توجیه نباشد».همین یک پاراگراف برای از بین بردن حق شرط ایران در الحاق به CFT کافی است
🔴زیرا اعضای ناظر بر FATF که شامل عربستان و رژیم صهیونیستی میشود اجازه هیچ ترجمهای غیر از آن را به ایران نمیدهند.
🔴ماده ۶ کنوانسیون، هرگونه حق شرط یا حق تحفظ در این زمینه را ممنوع میشمرد. بنابراین امکان اعلام هیچگونه شرط و یا تحفظی از نظر حقوقی در این خصوص وجود ندارد. بنابراین در صورت الحاق به آن، این تکالیف کنوانسیون برای ایران لازمالاجرا خواهد شدو اعلامیه تفصیلی و شرط، فاقد اثرگذاري بر روی تعهدات كشور ناشی از کنوانسیون خواهد بود.طبق ماده 19 «کنوانسیونِ بینالمللی حقوق معاهدات 1969»، که میتوان گفت قانون اساسی کلیه معاهدات بینالمللی محسوب میشود؛ «حق شرط، حق تحفّظ یا Reservation»، در صورتی امکانپذیر است
✅که: اولاً؛ آن کنوانسیون، حق شرط را منع نکرده باشد، ثانیاً؛ فقط در موارد خاصی که کنوانسیون اجازه داده باشد، شرط میتواند انجام گیرد، ثالثاً؛ شرط و یا تحفظ، مخالف هدف و منظور آن کنوانسیون نباشد.طبق ماده20 »کنوانسیونِ بینالمللی حقوق معاهدات 1969»، حقّ شرط و تحفّظ در صورتی پذیرفته خواهد شد که با آن مخالفت نشود. در صورت مخالفت، آن شرط میان آن دو کشور اجرا نمیشود و همان تعهداتِ متنِ کنوانسیون، میان آنها حاکم خواهد بود.
#ترکمنچاه
@aledavood