هوش سفید
🔹حسن عباسی: با امضای FATF کمکهای روز قدس برای مردم فلسطین، تامین مالی تروریست خواهد بود./قانون
@aledavood
هوش سفید
♦️نام نویسی ۲۶ میلیون کاربر در پیام رسانهای داخلی
معاون شورای عالی فضای مجازی:
🔹 بیش از ۲۶ میلیون کاربر در پیام رسانهای داخلی ثبت شده است.
🔹از این تعداد حدود ۱۰ میلیون کاربر فعال هستند و این اتفاق در کمتر از دو ماه به وقوع پیوسته که یک موفقیت بزرگ است.
🔹 بر اساس قانون، استفاده از فیلتر شکنها در کشور جرم است./فارس
@aledavood
هوش سفید
🔹وزیر ارتباطات: مواضع من از ابتدا درباره فیلترینگ مشخص بود/به فیلترشکنها اجازه توسعه پیدا کردن نمیدهیم.
@aledavood
هوش سفید
یادگیری اجتماعی، فرآیندی است که طی آن، رفتارها -خوب و بد، بهنجار و نابهنجار- آموخته میشوند. پس از دوران کودکی، از طریق ارتباط اجتماعی با والدین، رسوم، آداب فرهنگی و رفتارهای قابل قبول، جامعهپذیر میشویم. همچنین انواع هیجانات چون ترسها و حب و بغضها را نسبت به افراد و ارزشها و نهادها و امور اجتماعی و شخصی در جامعه میآموزیم. این فرآیند، عبارت است از یادگیری اجتماعی
@aledavood
هوش سفید
شاید وقتی لنین این جمله معروف « اگر رسانه (سینما) را دراختیار من قرار دهید، بر تمام دنیا حکم خواهم راند» را بیان کرد، برخی به او خندیدند و نفهمیدند که او دست روی چه نکتة مهمی گذاشته است. اما پر واضح است که دوران معاصر ، دوران رسانهها است و رسانهها نقش بسیار مهمی را در مسایل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ...، را ایفا میکنند؛ به طوری که با آمدن رسانههای جدید، مرزهای جغرافیایی به کنار رفته و زندگی مردم را هر روز بیشتر تحت الشعاع خود قرار داده است.
@aledavood
هوش سفید
مفهومشناسی مخاطب منفعل
تبیین معنای مخاطب منفعل وابسته به این امر است که چه شاخص و معیاری را برای فعّال بودن مخاطب در نظر بگیریم؛ که طبیعتا از فقدان آن معیار یا معیارهای لازم برای مخاطب فعال، معنای مخاطب منفعل روشن شود.
بهطور مثال اگر مخاطب فعّال را بهمعنای مخاطب مقاوم و سرسخت در برابر رسانه معنا کنیم، مخاطب اثرپذیر و کنشپذیر در برابر رسانه، مخاطب منفعل خواهد بود و یا اگر هدفمند بودن مخاطب را در استفاده از رسانه ملاک فعّال بودن بدانیم، فقدان این عنصر، یعنی عدم هدفمندی و مراجعه بدون هدف خاص به رسانه مرادف با منفعل بودن مخاطب خواهد بود.
البته فعّال یا منفعل بودن مخاطب بستگی به میزان اثرپذیری او از رسانه داشته و معیار فعّال یا منفعل بودن، نحوه اثرپذیری مخاطب است. بر همین مبنا میتوان گفت رویکرد منفعلانه نسبت به مخاطب، مخاطب را مجبور، تسلیم و اثرپذیر در مقابل رسانه تلقّی کرده و او را یک عروسک خیمه شببازی در دست رسانه میداند که بهراحتی قابل بازی دادن و دستکاری شدن است.
@aledavood
هوش سفید
نظریه امپریامپریالیسم فرهنگی؛
این نظریه، که به نظریه سلطه نیز معروف است، ریشه در افکار اقتصاددانان مارکسیست داشته و حکایت از آن دارد که افکار طبقه حاکم در جامعه، توسط رسانههای جمعی بهصورت افکار حاکم درمیآیند. این نظریه که فلسفه پیدایش رسانههای فراگیر غربی را استعمار و سلطه فرهنگی میداند، به قدرت شدید رسانهها و ضعف مخاطبان اعتقاد دارد و مخاطب را موجودی منفعل برمیشمرد. این نظریه، عکسالعملی در برابر نظریاتی بود که در دهه پنجاه و شصت، توسط افرادی چون لرنر (Daniel Lerner) و شرام (Wilbur Lang Schramm: 1907-1987) در زمینهی نقش رسانهها در توسعه ملّی ارائه شد. نظریهپردازان توسعه در جهان سوم پس از جنگ جهانی دوم استدلال میکردند که رسانههای همگانی قادرند با ارائه ارزشهای غربی، ارزشهای سنّتی و فرهنگ بومی را تضعیف کرده و بدینوسیله به برنامه نوسازی در این کشورها کمک کنند. این در حالی بود که افرادی چون شیلر (Herbert Schiller: 1919-2000) معتقد بودند که ارزشهای ارائهشده در نظریات توسعه، همان ارزشهای جوامع سرمایهداری است؛ که براساس برنامه و بهطور آگاهانه و سیستمیک در این نظریات گنجانده شده است و در نهایت، موجب وابسته کردن کشورهای جهان سوم به منافع قدرتهای مسلط سرمایهداری خواهد شد. ایده امپریالیسم فرهنگی که معتقد بود رسانهها انتقالدهنده ارزشهای غربی بوده و فرهنگهای جهان سوم را دربرخواهد گرفت را میتوان در نوشتههای متفکرینی چون منزلارت، ولز و شیلر جستجو کرد.
@aledavood
هدایت شده از بیداری ملت
🔺پیام فضلی نژاد:
بزرگترین اشتباه #اصولگرایان اینست که توطئه دشمن و ناکارآمدی رقیب را میبینند اما بی کفایتی جریان خود را نه؛ توطئه، ناکارآمدی و بی کفایتی، هر سه عامل بی ثباتیاند!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
✅ @bidari
هوش سفید
🔴یکی از نمایندگان مجلس: تجاوز یک معلم به گروهی از دانش آموزان در مجلس ثمره سند 2030 هست که دولت اجرا کرد./جماران
@aledavood
هوش سفید
🚩#مارپیچ_سکوت؛ اين نظريه، سكوت گروهي را توضيح مي دهد كه احساس مي كنند نظر و عقيده آنها از نظر تعداد در اقليت قرار دارد، هرچند ممكن است در واقعيت درست نباشد.
📎 سه تصور يا سه ادعاي اصلي نظريه اين است كه مردم در رفتارها، آمد و شدها و ارتباطات روزمره خود نوعي درك عمومي راجع به افكار عمومي غالب و نظر اكثريت و اقليت دارند. ديگر اينكه مردم نمي خواهند در گروه اقليت باشند و از انزوا و فشار گروهي مي ترسند و سوم اينكه از ترس انزوا و زير فشار قرار گرفتن و به خاطر اينكه مورد طعن و تمسخر و يا طرد و بي اعتنايي قرار نگيرند سكوت مي كنند.
@aledavood
هوش سفید
✅مطهری شریف کارشناس فضای مجازی:
⏪فعالیت تلگرامهای فارسی نقض حریم خصوصی مردم، حاکمیت جمهوری اسلامی و جاسوسی را در پی دارد/استفاده از فیلترشکنها هزینه اینترنت را دو برابر میکند
@aledavood