🔰مدیر عامل جدید شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده:
✅حفظ سرمایه مردم با اعتماد به بنیانگذاران پدیده و مجموعه اداری شهرستان طرقبه-شاندیز ، مدیران استانی و سایر دستگاه های حکومتی در دستور کار قرار دارد.
💠دکتر واعظ مدیر عامل جدید شرکت توسعه پدیده در جلسه معارفه خود بر خدمت رسانی به سهامداران، حفظ اموال و دارایی های ایشان و بهره گیری از تمام انرژی و توان خود و مدیران شهرستان و استان و نیز جلب حمایت تمامی مسئولین ذیربط تاکید کرد.
🎤 به گزارش روابط عمومی گروه شرکت های پدیده ؛
دکتر واعظ در جلسه معارفه خود در جمع مدیران شهرستان و مدیران پدیده ضمن تقدیر و تشکر از خدمات مدیران سنوات قبل گفت: پدیده فقط کارکرد اقتصادی و گردشگری ندارد و می بایست به کارکردهای فرهنگی،دینی،مذهبی و اجتماعی آن نیز توجه نمود و وظیفه اشتغال و کارآفرینی و عمران و آبادانی را به بهترین شکل ممکن به سرانجام رسانیم.
🔸وی با بیان اینکه دوره مدیریت آقای ورودی دوره شفافی از منظر پیشبرد امور اجرایی و عملیاتی بوده است و با توجه به الزامات قانونی کلیه رویدادهای مهم بر روی کدال بارگزاری گردیده، اشاره نمود ما نیز این رویه قانونی را ادامه خواهیم داد.
🔸مدیرعامل شرکت توسعه پدیده شاندیز با اشاره به اینکه در مقطعی کوتاه به دلیل عدم مفاهمه با دستگاه های اجرایی استان، مردم دچار خسران شدند اعلام نمود، با زحماتی که دوستان و مدیران وقت کشیدند و کارهای خوب ستاد تدبیر و دستگاه های قضایی و امنیتی، امروز بدون تردید پدیده بر مدار قانون اداره می گردد و ایشان قول دادند هیچ کاری جدای ضوابط قانونی در این مجموعه انجام نخواهد شد.
🔸ایشان در ادامه صحبت هایش از حاج اقای صاحبی امام جمعه شاندیز و حاج آقای ایزدی امام جمعه طرقبه درخواست نمودند در تمامی ارتباطات با ارگانهای شهرستان از جمله شهرداری، فرمانداری... واسط قرار گرفته و شفیع مجموعه باشند .
🔹دکتر واعظ در ادامه صحبتهایش گفت ، این پروژه به سرعت عمل بیشتری نیاز دارد و تاکنون حدود ۵۵ درصد پیشروی در این پروژه انجام شده و انشالله سعی میکنیم ظرف مدت ۳ سال این پروژه ساخته و آماده بهره برداری گردد .
🔸وی افزود جهت پیشبرد پروژه شاندیز و کیش ، زمانی سرمایه سهامداران کفایت میکرد اما با توجه به مسائل و تغییرات پیش آمده در اقتصاد کشور ما ، نیاز به جذب سرمایه گذاران کلان و حتی جذب سرمایه های خارجی داریم.
🔷 دکتر واعظ در پایان صحبتهایش ابراز امیدواری و خرسندی نمود که این پروژه روزهای روشنی را در پیش خواهد داشت و اعلام برنامه خود، مدیران منصوبی جدید و هیات مدیره منتخب سهامداران را به جلسات بعد موکول نمود.
✔️روابط عمومی گروه شرکتهای پدیده
@geshan
هدایت شده از عابدین کاظمی نیا
22.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭😭😭😭😭😭
هر عزیزی نگاه کرد التماس دعا
هر کس نگاه نکرد ضرر کرده .
التماس دعا
@a_kazemineya
بسته اینترنت هدیه ۲۰ گیگابایتی
همراه اول
*۱۰۰*۶۷۳#
ایرانسل
*۵*۱#
@geshan
مدیرعامل شرکت پدیده:
حمایت از سهم باید پایدار باشد / باز کردن زنجیرهای پروژه ها راه موفقیت پدیده است
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز گفت: حمایت از سهم در پدیده بایستی به شکلی پایدار صورت گیرد تا از سقوط آزاد آن جلوگیری شود.
دکتر حامد واعظ زاده با بیان این مطلب به خبرنگار پایگاه خبری عصر هشت، اظهار داشت: در پدیده چنانچه به شکل اصولی از سهم حمایت نشود و تنها با پول پاشی به شکل مقطعی از سهم حمایت گردد آثار زیانبار آن در آینده بیش از وضع امروز، سهامداران را آزار خواهد داد.
وی ادامه داد: رویکرد اینجانب برای حفظ داراییهای سهامداران، تثبیت عوامل تاثیر گذار در قیمت سهام می باشد. به عبارت دیگر در دوره جدید باید اهمیت به عواملی داده شود که از ابتدا باعث رونق و رشد قیمت سهام بوده است.
وی تاکید کرد: بدون تردید این عوامل به کلی جدا از روشهای مرسوم سالهای اخیر می باشد. اعتقاد بنده این است باید حمایت از سهم به شکل پایدار باشد.
واعظ زاده با بیان اینکه ارزش سهام در یک پروژه به اقتصادی بودن آن و پیشرفت پروژه است، ادامه داد: وقتی که پروژه های پدیده در شاندیز و کیش راکد و ساخت و ساز متوقف باشد تنها از طریق تنفس مصنوعی می توان آن را احیا کرد مشابه همان کاری که تا بحال انجام می شده است. اما ما قصد داریم در این دوره با کمک هیئت مدیره محترم نسبت به جذب سرمایه و آغاز عملیات اجرایی درشاندیز و کیش اقدام نماییم.
مدیر عامل گروه شرکتهای پدیده در پاسخ به سوال خبرنگار عصر هشت مبنی بر اینکه آیا اقدامی در جذب سرمایه و ادامه کار آن تاکنون صورت پذیرفته، گفت: مذاکرات اولیه با سرمایه گذار شروع شده و انشالله تا امضای تفاهم نامه ادامه خواهد داشت. البته شرایط لازم برای ورود سرمایه گذار بخصوص اگر شرکت فاینانسور خارجی باشد باید مهیا شود. بطور مثال کار جذب سرمایه گذار خارجی دارای تشریفات و ضوابط خاصی است که باید باهمت مدیران و کمک هیئت مدیره طبق الگوی مورد درخواست طرف خارجی گام به گام به انجام برسد.
واعظ زاده تاکید کرد: در این مسیر باید اسناد شرکت برای دریافت تضامین به سرعت آماده شود. البته موارد بسیار دیگری هم وجود دارد مثلا نحوه باز پرداخت سرمایه جذب شده برای سرمایه گذار و شرکت مجری بسیار مهم می باشد.
وی خاطرنشان کرد: معمولا در این قرارداد ها باید شرکتی به عنوان مشاور در امر سرمایه گذاری وظیفه تهیه قرارداد و تشریفات و اسناد پروژه را به عهده بگیرد تا فرایند سرمایه گذاری را به شکل قانونی و استانداردعای لازم پیش برود.
مدیرعامل پدیده با تاکید بر اینکه پروژه های پدیده در شاندیز و کیش از جهات مختلف یک پروژه منحصر به فرد و استثنایی می باشند که متاسفانه در طی سالهای گذشته آسیبهای فراوانی به آنها رسیده است، گفت: باید گام به گام نسبت به باز کردن زنجیرهایی که به دست و پای پروژه ها بسته شده اقدام شود.
وی با برشمردن برخی مشکلات پروژه های راکد پدیده تاکید کرد: بنده وارث چنین شرکت و پروژه هایی هستم. اما با توکل به خدا و ایمان به راه روشنی که در پیش است و صبر و حوصله سهامداران مطمئن هستم همه این مشکلات برطرف میشود و انشاالله شاهد آغاز عملیات عمرانی خواهیم بود.
@geshan