هدایت شده از فارس پلاس
▪️مرحوم حجتالاسلام سيد ابوالقاسم شجاعی در خاطرات خود میگوید: چون لحن گرمی داشتم، از دوران ابتدايي منبر میرفتم. از جمله در محله مرحوم شيخ رجبعلی خياط، بعد از كوچه سياهها. خانمها جمع میشدند و من برايشان روضه ماهانه میخواندم.
🔻در طبقه پايين جايی كه من روضه میخواندم، اتاق جناب شيخ رجبعلی قرار داشت. آن زمان ۱۳ ساله بودم و هنوز به سن بلوغ نرسيده بودم.
🔻روزی بعد از پايان منبر به طبقه پايين آمدم و برای اولين بار با جناب شيخ برخورد كردم.
🔻گويا عازم بازار بود. سلام كردم. نگاهي به صورت من كرد و فرمود: «پسر پيغمبر و نوكر امام حسين (ع) نمازش تا الان نمیماند!»
🔻گفتم چشم. در حالی كه دو ساعت به غروب مانده بود و آن روز مهمان بودم و تا آن ساعت نماز نخوانده بودم.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت اصلی تغییر تابلوی میدان جمهوری اسلامی تهران😂
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی جالب آیت الله بروجردی با برخی از سران هیأتهای عزاداری از زبان استاد مطهری (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای قطعه ی «مکن ای صبح طلوع» - ارکستر به سرپرستی
لوریس چکنواریان
@GgaroGhati
@GgaroGhati
هدایت شده از جهان نیوز
⚫️📷 #جهان_مدیا| مرحوم حسینیان و یک دروغ ماندگار
✍امین فرج اللهی نوشت:
🔺ماجرای این تیتر دروغ سال هفتاد و هشت این است که مرحوم حسینیان گفته بودیم ما «قاضی بودیم»، ولی صبحامروز تیتر زد «قاتل بودیم».
▪️ حسینیان جوابیه داد که من چنین جملهای را نگفتهام.
✍شانزده سال بعد خبرنگار صبح امروز در فیسبوکش ماجرای این بی اخلاقی را نوشت و گفت ما بعدش رفتیم با دقت نوار را گوش دادیم و دیدیم حق با حسینیان است.
🔰قیامت سختی دارد حجاریان حداقل برای همین تیتر دروغِ ماندگار
@jahaannews
رود روتشیلد، میلیاردر بریتانیایی در دههی ۲۰ میلادی، بهقدری ثروتمند بود که در برخی موارد به دولت بریتانیا وام داده بود.
او یک روز وارد گاوصندوق امن و غیر قابل نفوذ خود شد و درب گاو صندوق از روی سهلانگاری به روی او بسته شد.
هرچه صدا کرد هیچکس صدایش را نشنید، غیبت چندروزه او هم عادی بود، و در آخر در کنار طلا و پولهای خود از گرسنگی جان سپرد.
@GgaroGhati
@GgaroGhati
رفقایی که با هم قرارداد بستند هرکس زودتر شهید شد برای دیگری شفاعت کند
@GgaroGhati
@GgaroGhati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ احلی من العسل (شیرینتر از عسل)
#حضرت_قاسم #قاسم_بن_الحسن
#محمود_کریمی
@GgaroGhati
@GgaroGhati
محرمانه
📍ناشنیده های مهم درباره لبنان
@secret_file
🔻اعراب با «انقلاب بزرگ عربی» در ۱۹۱۸ در مقابل دولت عثمانی پیروز شدند و در سوریه ی آن روز «پادشاهی عربی سوریه» تشکیل شد.
🔻فرانسوی ها در ۱۹۲۰ در «جنگ میلسون»، «پادشاهی سوریه» را شکست داده و سوریه را به تصرف خود درآوردند.
🔻سوریهای آن روز، قیام کردند تا از استعمار فرانسه نجات پیدا کنند اما فرانسوی ها عاملان «انقلاب بزرگ سوریه» را در ۱۹۲۵ در میدان مرجه سوریه اعدام کردند(تصویر).
🔻فرانسویها «پادشاهی بزرگ سوریه» را برحسب نژاد به چند دولت کوچکتر تقسیم کردند (دولت حلب، دولت العلویین، دولت جبلالدروز، دولت دمشق) و «دولت لبنان» و بدین ترتیب در ۱۹۲۶، فرانسه، «جمهوری لبنان» را تشکیل داد و به آن هویتی مستقل از سوریه اعطاء کرد.
🔻اما لبنان تا ۱۹۴۳ تحت سند
«قیمومت فرانسه بر سوریه و لبنان» تحت استعمار فرانسه بود.
🔻لبنان پس از اشغال فرانسه توسط هیتلر در جنگ جهانی دوم، در ۱۹۴۵ بالاخره استقلال یافت.
🔻اما پس از استقلال فرانسوی ها تلاش گسترده ای کردند تا استعمار خود را قالب های «آموزشی، فرهنگی و ادبی» بر لبنان حفظ کنند که نمود آن را در رفتارهای برخی از سیاسیون و سلبریتی های وابسته می توان به وضوح دید.
🔻همچنین تلاش برای حفظ قیمومیت غیر مستقیم سیاسی نیز همواره از سوی روسای جمهور فرانسه دنبال شده است و معمولا در حوادث و بحرانها سعی می کنند اولین نفری باشند که مثل یک بزرگتر تصمیم گیرخود را به لبنان برسانند که سفر ماکرون آخرین نمونه آن بود.
#لبنان
✍حمیدرضا ابراهیمی
@gaami_no
@secret_file
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از طلبه نیوز
🌀انتشار تصویر دیدار یکی از اعضای سفارت آمریکا با مسئولین دفتر سیدصادق شیرازی در کویت
تصویر فوق در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی با عنوان جلسه یکی از اعضای سفارت آمریکا در کویت با مسئولین و وکلای سیدصادق شیرازی منتشر شده است.
لینک کانال حجره👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4105306129C00da37c75a